Jó hogy újra benéztem!

Már nézem is!

AmyRebecca írta:Szia Rita!![]()
![]()
![]()
Jó hogy újra benéztem!nagyon szépen köszönöm!
![]()
![]()
![]()
![]()
Már nézem is!
nildiko írta:Rita köszönöm az újabb részeket.
Most néztem meg a 21. részt. Ez is nagyon jó volt.
Nagyon köszönöm a fotókat a filmből, a táncos a kedvencem, azok a szép mozdulatok, igazán kellemes a szemnek.
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 23-24.részek feliratát.
cicus írta:Szia Rita!
Mint a villám olyan gyors vagyKöszönöm szépen az új részeket.
Vajon mi vár még ránk.Holnap ezzel kezdem a napot![]()
Kata58 írta:Sziasztok! Cicus nem olvastam tegnap a hozzászólást, mert addigra kiléptem, de mintha összebeszéltünk volna, hogy ezzel a sorival kezdjük a napot!![]()
![]()
Amúgy meg kell állapítsam, hogy az egyik kutya a másik eb.! De ami tetszett az a fiatalok közeledése egymás felé, és hogy egy hatalmas csomót sikerült a Tan kisasszonynak kioldani a Pej srácon.! Nagyon okos a kis hölgy..na persze ha egyszer Tan család!
Viszont a marsall is megér egy misét, majdnem semmi nem marad a Wanqting kezében. De megjelent titokban a japán fél is, és szerintem erről még az érdekeltek nem tudnak.
Aggódom a nagykövetség tagja iránt, hogy valami disznóságra készülnek, amit majd a tanú meggyilkolása ha sikerrel járnak csak hab lesz a tortán! MÁrmint nekik.
Izgatottan várom a fejleményeket!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Köszönet az újabb két rész fordításáért..igazából ezzel kellett volna kezdeni!![]()
![]()
![]()
Hesu írta::littlehearth: a 23.-ért!
PX csak azért akarta kinyírni Gy-t, mert revansot akart venni Vén Xu-n a katonai miatt. Szemet szemért, fogat fogért?
Az sem jó, ha Matrica ennyire közvetlen vele és még nyíltan bevallja szándékait is eljött. Pei csak azért feltételezte azt amit, mert megakarja védeni apjától és a veszélyektől? Biztos, hogy tetszik neki a lány.
Viszont micsoda tervet eszelt ki XL, úgy látszik bejön neki és a húga milyen készséges! A Tan testvérek közti kötelék imádni való.
Su óvatosan halad Gu kisasszony meghódításában. És mintha már pislákolna egy pici remény is. Su-nak sem lehetett könnyű gyermekkora. Hát milyen csapnivaló apák társasága jött itt össze?
Gy maga alatt van. Hiába, le kell nyelnie a békát.
Este folytatom!a 24.-ért!
Már-már azt hittem, hogy Pei viszonozni fogja Matrica érzéseit, de túl makacs.
Viszont nagyon kiéleződött a helyzet Vén Xu, XP és XL között. Hogy mi fog ebből kisülni? A fene sem tudja.
És W jó üzletet kötött XP-vel? Hát erre is kíváncsi vagyok.
f.ági írta:Köszönöm szépen Rita a mostaniakat is. Későn végeztem vele tegnap, meg elaludtam a fáradságtól, igy hajnal fél kettőkor folytattam , de megnéztem![]()
Hát nem semmi két rész volt!
Su Marsall azt hiszem levette a lábáról kiszemeltjét a gyerekkori vallomásával. Ki gondolta volna! Bár nehogy már ő maradjon ki a sorból, akinek nemnormális apja van.
Pei Marsall és Tan kisasszony is végre csökkentette a távolságot kettejük között. Nagyon tetszett ahogy az elvetemült leányzó behálózta Pei apját.
Viszont ahogy az meg kettős játszmát űz..., na attól felállt a szőröm. Izgultam is, hogy XL és Wangqing valahogy kibogozzák a szálakat amit Pei apja bonyolitott a tárgyalás körül.
De még a japánok hátravannak..., meg a tanu fellépése is.
A két testvér beszélget
Ebben a sorozatban is olyan szép teáscsészék vannak.
Acsk írta:Kedves Rita!
Nagyon örülök, hogy ismét kedvet kaptál a fordításhoz, mert szeretem a munkáid!
Ha néha-néha vállalsz egyet-egyet, már annak is örülök!![]()
Ez a sorozat egyszerűen nézeti magát, számomra elsősorban azért, mert olyan kellemes a hangulata, illetve érdekes a történet és nagyon megszerettem a karaktereket. Wanqing talpraesett, nem a szokásos standard cukifalat, amit a kínai drámák többségében látunk. Xuanlinból alapvetően sugárzik a férfiasság, amolyan szoft maszkulinitás, ami sokkal megnyerőbb és hitelesebb, mintha simán macsó lenne. Kettejük kémiája nagyon jó, és tetszik a flörtölés, ahogy kóstolgatják egymást "szó szerint" és átvitt értelemben is.![]()
A ragadós-tapadós kislány inkább bosszant, őt nem tudom megszokni.
A marshallok is a "helyükön vannak". Hihető, hogy hadurak fiaiként kellő büszkeséggel és adott esetben arroganciával viszonyuljanak mindenkihez.
Guangyao ebből a szempontból kakukktojás. Túl lágyszívű, és alapvetően ebből adódik minden probléma, mert az apját sem akarja cserban hagyni, nincs is tisztában vele milyen ember, közben elismeri Xuanlint, mint embert/versenytársat, Wanqingot pedig szereti. Igazság szerint ő a legnagyobb veszese ennek az egész helyzetnek, és szerintem valami hatalmas áldozatot is kell majd hoznia.
A negatív férfi karakterek is viszonylag összetettek, mert igen, alapvetően a hataloméhség motivál mindent, de a családjukat szeretik, persze a maguk módján, pl. a gyerekeik esetében a megfelelő házasság kötése alapvetően anyagi és hatalmi célokat szolgál. A negatív női karakterek szokás szerint eltúlzottak, rossz nézni azt a mérhetetlen gonoszságot amit művelnek, számomra hitelesebbek lennének az okosabb, csendesebb "szörnyetegek".
Igen elhiszem, hogy sokan nem annyira kedvelik ezt a korszakot, és igazából nekem is folyton az jár az eszemben - mint minden ilyen sorozat vagy film esetében - hogy hamarosan kitör a háború, ami mindent felülír és tudom, hogy ez fikció, de a valóságban a szereplők többsége nem érné meg a 30-as éveit sem. De a korszak dizájnja, a ruhák, búrorok, még a zene is különleges, egyedi és jól felismerhető. Ha már ruhák... rájöttem, hogy én is csak nő vagyok, levettek a lábamról az egyenruhák, elsősorban a hosszú, katonai kabátok, oda vagyok értük, ez van.![]()
Most a 19. résznél járok, és már rengeteg minden történt, de most kezdenek igazán bonyolódni a dolgok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tud Xuanlin - bár jó stratéga - egyensúlyozni a saját céljai megvalósítása és Wanqing támogatása között, hogy elérje amit szeretne, de közben ne legyen ez egy ütközési pont kettejük között, mert Wanqing okos, de a megoldandó problémákat érzelmi szinten kezeli, legtöbbször elveszíti a higgadtságát és nem látja az összképet.![]()
Szóval nézem tovább, és tűkön ülve várom az új részeket.![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég