lassabban fog menni a barátkozás, ehelyett, az altatáson kívül, ami nagyon anyafüggő dolog, mindenből
ki tudom venni a részem, és ki is veszem, hogy jövő hét pénteken nyugodtan tudjon menni a lányom
dolgozni. Az altatást még nem próbáltuk, de szerintem egy-két nap múlva abba is belevághatunk.
Tegnap volt egy nagy próba: másfél órára elment a lányom, kettesben maradtunk Lilykével. Nagyon jól
sikerült! Nem titkoltuk előle, hogy elmegy Zsuzsi, látta készülődni, kimenni az ajtón, el is búcsúzott
tőle, integettünk is neki az ablakon, aztán mentünk játszani.
Eddig jutottam reggel az írásban, most, este 6-kor, otthoni idő szerint este 7-kor folytatom.
Ma délelőtt oltást kapott Lilyke. Egyet a jobb, egyet a bal lábába, egyet pedig a bal karjába. Mondták,
hogy láz és kiütések is felléphetnek, a láz be is jött. Öt órától folyamatosan sír szegényke.
Napközben nem tudok laptop közelébe kerülni, este meg ahogy lehajtom a fejem már alszom is. Reggel
meg csak fél-egy órával kelek hamarabb, mint Lilyke, úgyhogy nem sok esélyem van bejelentkezni.
Most egyelőre ez a helyzet, de biztosan lesz ez még másképp is.
Közben a karantén második napján megcsináltam az első tesztet. Negatív lett, de a karantén folytatódik.

Megint magamnak kellett elvégeznem, mint tavaly, és ez annyira nagyon jó! Nem turkált idegen bennem.
Kata, te jutottál eszembe, amikor megláttam a lányomék fogkrémjét. Ez a faszéntől fekete.

Kata, az utazásnál a papírok körül ment a kekeckedés. Volt, akit nem engedtek fel a repülőgépre, mert
nem volt angolra lefordítva a teszt eredménye, volt, akit azért, mert nem volt megrendelve a karantén
alatti két tesztje. A sok papírellenőrzés hosszadalmas volt, ezért majdnem egy órát várakoztattak bennünket,
de aztán végre csak felszállt a repülőgép.
Ne aggódj, ha végre tudtok rendszeresen sétálni, sok kilótól fogsz megszabadulni.
Paggy, neked is nagyon jól megy a felhőfotózás!
Ildikó, a lányod kenyere olyan, mint a nagykönyvben! Örülök, hogy legalább rajtatok keresztül látok
tavaszi virágokat. Még sosem voltam tavasszal Angliában. Alig várom, hogy láthassam, itt milyen fajtákat
ültetnek.
A kis lila virágot fürtös gyöngyikeként ismerem.
Olvasom, hogy otthon nincs valami nagy meleg. Itt nagyon szép idő van. Minden nap süt a nap, kellemes meleg
van, még eső se esett. Alig várom, hogy kimozdulhassak itthonról.
Cukkinis-sárgarépás-krumlis tócsni (csicseriliszt, petrezselyem és fokhagyma van még benne) Pici olajat
használtam a sütéshez, úgyhogy emiatt nem TÉNÉ