csip írta:Köszönöm szépen az 1-3.rész feliratát!
Nagyon szívesen a feliratokat!

csip írta:Köszönöm szépen az 1-3.rész feliratát!
mamoca13 írta:Szia Rita!!
Látom elkezdted feltenni az újabb sorozatotÉn is továbbítottam a fb. oldalakon akár csak az előzőeket
![]()
Köszike a feliratokat és a filmek letöltési lehetőségét is
További jó pihenést és szép hetet kívánok
Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Infót kaptam hogy új filmet fordítasz ,viszem az első három rész ,és szolok a barátoknak is !!!!
csabamama2 írta:Szervusz Rita Kedves!
Hát nem sokat pihentél, már bele is kezdtél egy új doramába, nem is kicsibe. Köszönöm szépen az 1-3. rész feliratát. Képzeld a The Chaser-t még mindig nem tudtam végignézni, annyira fáj a szivem azért a nyomozóért és a családjáért:-(( Még csak a 6. résznél tartok, mert közben elővettem egy kicsit könnyedebbet. De végig fogom nézni. Még egyszer köszönöm szépen a munkádat. Üdv.szeretettel: Ildikó
mamoca13 írta:Köszönöm szépen a jókívánságot Rita!
nildiko írta:Kedves Rita.![]()
Örülök, hogy elkezdted a fordítást. Nagyon szimpatikus a film.KÖSZÖNÖM SZÉPEN.
Letöltöttem a megás 3 részét.
Próbáltam a Vikiről, ha esetleg a megában csalódnék, de most a viki nem áll kötélnek. Lehet, hogy javítják.
Kerestem az Avistán is, de lehet, hogy nem ezen a címen van, vagy majd később kerül fel.
/A mega mellett feltett másik lehetőséghez nem értek. Lehet, hogy rosszul csinálom/
Majd holnap még próbálkozom.
Nézzük együtt!
Kriszti007 írta:Rita! Itt az első beszámoló. Nagyon tetszett mindkettőnknek, egyhuzamban meg is néztük mindhárom részt.A történet is, a színészi játék is nagyon-nagyon jó. Pont ahogy azt vártam. Nálunk telitalálat ez a sorozat. Már most izgatottan várjuk a következő részeket. Yanzhi és Song Mian jó páros lesznek.
B.Marika írta:Szia Rita! Megnéztük az első részeket, nagyon tetszettek! Szeretem az ilyen történeteket és ezt a kort is. Szimpatikus a szereplő gárda, bár még mindenkit nem ismerünk. Jó volt újra hallani a mandarin nyelvet, már hiányzott. Hosszú idő után ismét együtt néztük Krisztivel a sorit, ennek örültem.
Köszönöm a feliratokat! Jó választás volt a sorozat!![]()
![]()
![]()
Kellemes hetet kívánok!
Rita írta:Kriszti, én is azt gondolom néha, hogy Song Miannak is tetszik Yanzhi, de ott van Tianmo,
akit szemmel láthatóan szerelemmel szeret. Mi lesz ebből? Yanzhi elég rámenős! Abban a
korban nem volt jellemző a lányokra.
Előreláthatóan vasárnap találkozunk újra, de ha jól haladok, szombat is lehet belőle.
Kellemes hetet kívánok!
Kriszti007 írta:
Rita, én máris összeboronáltam őket.Ha Yanzhi nem lenne ilyen rámenős, nem is vinné sokra. Nekem tetszik, hogy ilyen szemfüles.
Song Mian is lecserélte azonnal miatta a rossz öngyújtót.![]()
Hétvégére pont jó közös kikapcsolódás volt.
Emma11 írta:Köszönöm az első három részt!!!![]()
![]()
nb76 írta:Szia Rita! Kicsit régen voltam nálad, de a kismadarak továbbra is csicseregnek ámÉn is úgy vagyok, mint te, hogy nem szeretem a történelmet, ebből kifolyólag nehezen állok neki a történelmi és háborús időkben játszódó filmeknek. Pedig utólag belátom, hogy jók, de valahogy akkor is szívesebben nézek mai korban játszódó rom-kom-ot, családit és ahogy a csicsergő kismadárka mondaná "nyálasat"
![]()
Ezt a filmet a főszereplő lány miatt fogom megnézni, imádtam a Boss and Me c. soriban, így nagyon kíváncsi vagyok az alakítására itt is. Nem tudom, mikor tudom elkezdeni, mert a bestem, Lee Min Ho sorija is most kezdődött és még nem láttam és vége a hétvégénekA párom szülinapja volt, ezért családi ünneplés volt, vendégfogadás, sütés-főzés, szóval azért nem panaszkodom, de hát mégis, LMH-t nem hagyhatom cserben
![]()
Köszönöm szépen, hogy fordítod a filmet, vittem a feliratokat. Majd jelentkezem, ha elkezdtem.
Nagyon szép hetet kívánok Neked![]()
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszönöm az új sorzat letöltési lehetőségét és a forditást is.
A Vikin belenéztem a fentlévő részekbe és igy is érdekesnek izgalmasnak tűnő sorozat.
Letöltöm, megnézem, utána irok.
Köszönet mégegyszer
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég