Kata58 írta:Kedves Rita! Most végeztem a letöltéssel, közben meg is néztem az első két részt, nem hagytam későbbre.../ha már úgyis itt kellett lennem a letöltések miatt...mert nem egyben zipként, hanem részenként szedtem le.![]()
Hát nem semmi ez a gazdag klán, jól kimutatták a foguk fehérjét így érik be a gyümölcs amit a nagypapa ültetett.De legalább ő beismerte, hogy miben hibás, mit rontott el. Nagyon sajnáltam a nagymamát...akinek nem teljesülhetett a kívánsága, pontosabban megkésve.
Tetszett a múlt és a jelen váltakozó megjelenése, hogy megérthessük a történtek hogy fajulhattak idáig. A testvérpár nagyon aranyos, hogy kitartanak egymás mellett!Azt hiszem betartásban, megpróbáltatásban nem lesz hiány, de mégis nagyon jó humorérzékkel feloldva az ellentéteket.
Jól esik a nagyon feszült izgalmas két sorozat után egy ilyen pihentető, könnyebb történet. Köszönöm hogy fordítod, és üdítő annyi kedvencet viszontlátni! /Kicsit sajnálom, hogy az Aurongos nagymama olyan hamar kiment a képből/
...de ahogy elnéztem az polgármester remekül fogja helyettesíteni mind humorban, mind csalafintaságban....Kellemes hétvégét mindenkinek
![]()
![]()
Kedves Kata! Jól mulattam a hsz.-od elején! Tényleg nem semmi ez a család, de innen szép fejlődni!
Ha a klisék szerint haladnak, akkor Fu An a kedvességével, melegségével, őszinteségével szépen
rácba szedi gazdagékat, és a végére mindenki irányba áll. Aztán meg ásó, kapa, nagyharang...
Nekem is tetszett a múlt és a jelen váltakozása. Általában nem szeretem, ha sokáig húzzák a múlt
eseményeit, de itt nem volt idő ráunni. Apropó! Milyen aljadék volt az Elnök fiatal korában!
Igen! Nagyon aranyos a testvérpár, és a kutyust se felejtsük ki!
Szerintem a polgármester rettentően eltúlzott tájszólása miatt érthették Hu Lan-nek a Fu An nevet.
Mert más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért ragadt meg bennük a Hu Lan a Fu An helyett.
Nekem is az tetszik, hogy mindig humorral oldják a feszültségeket. Én is úgy gondolom, hogy a nehéz
sorozatok után jól jön most egy kis kikapcsolódás az idegeinknek.
Neked is kellemes hétvégét! Nagyon szívesen a feliratokat!
Jót nevettem, ahogy a polgármester és Fu An barátja próbálták félrevezetni Da Fenget: