Szia Rita!
Remélem meggyógyultál már és gőzerővel készülődhetsz, várhatod a gyerekeid! De jó lesz Neked!!

Amikor olvastam a házi praktikáid, jót mosolyogtam, mert nálam sincs itthon semmilyen gyógyszer. Bajban is voltam egyszer, mikor a fiam barátnője fájdalom csillapitót kért. Rögtön mondtam neki önkéntelenül, hogy feküdjön rá a mágnesre. Szerintem gondolta, hogy nem vagyok normális.

Köszönöm szépen a kész részeket, utol is értelek. Lezajlott nálam is a nagy dömping, már legalábbis remélem, mert kezdtem kimerülni. ( Kálvária egy webáruházzal, ahol eltünt a megrendelt száritógép, bár mégsem, mert a törlés után másnap kihoztak. Albérlők keresése, ahol nagyon örültem, mert egy kinai egyetemistának nagyon tetszett, jött is a drága, de mire egy óra nézegetés után -hogy hol a bánatban áll, mert hiába mondja, hgoy a ház előtt van, de ha kigúvadt a szemünk, akkor sem láttuk-, küldött egy képet, mire a fiam rákérdezetett, hogy ez Magyarországon van-e? Már nem tudtunk mire gondolni... Kiderült mi Szegeden vagyunk, ő meg Pesten a Szentháromság utcában a megadott házszám előtt. El sem hiszem,ha ez nem velem történik meg. Aztán jött még Ödön és az orvos...., meg az apróságok hozzá, de remélem már nem lesz semmi és kicsit nyugisabb lesz az élet.
Nagyon örülök, hogy a kinaiak finomitottak a történeten, mert lehet a koreait nem is néztem volna végig, ha kegyetlenebb. Jóból is megárt a sok. Igy is bőven elég az a lelki terror és érzelmi zsarolás amiben a kisasszony részesit bennünket.
Nagyon birom az exét, akit nem tud már befolyásolni. Kiváncsi leszek mikor kezdi el igazán sejteni,hogy a kislány az övé lehet.
Amit pedig az anyjával művel..., hát megérdemelni két akkora nyaklevest, hogy a saját tengelye körül forogjon. Ezt már nem tudom szebben leirni. Az anyja meg rohan és tutujgatja változatlanul, ahelyett, hogy végre elmondaná neki, mit érez egy anya olyankor, mikor a saját lánya porig alázza. Azért falazni ő is tökéletesen tud a lányának az is biztos.
Yun Zhe- nek is előadja a hattyú halálát. Nagyon jól játszik, bár legszivesebben tényleg képen törölné az ember. Remélem a gyanú nem fog tovább motoszkálni a fejében, hogy övé a kislány.
Két magánnyomozó van a sarkában. Az exe, meg a tanárnő. Két rendithetetlen és megvesztegethetetlen ember.

Nem tudom az anya meddig fog elmenni, vagy ez megint valami trükk részéről, hogy Gou Gou-t bejelentette az igazi családjánál.
A kislány tünemény, a barátnő viszont lehet rossz útra fog térni és keresztbe tesz Gou Gou-nak?