Mindenkinek szép napot kívánok!

Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm az új részeketalig várom, hogy végre maratonozhassak
![]()
Unni2011 írta:Én is jót rötyögtem, miközben írtam, ugyanis idestova több mint 33 éve volt az esküvőm, már el is felejtettem milyen érzés menyasszonynak lenni.Szóval, akár még ismételhetnék is.
Unni2011 írta:Egyébként, nem gifeket, hanem inkább klipeket és fotók tömkelegét gyűjtöttek össze az angol fórumozók.![]()
Unni2011 írta:Én egy interjút küldök, amit a Hwajung forgatása alatt készítettek vele.
VuVej írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm az újabb három részt. Holnap neki is állok.
Külön köszönet a Love now videókért. Letöltöttem a 33. részt is.
Ildi
A "régi" új sorozat (2013-ban forgatták, még a Loving előtt, de csak most vetítik)
melinda1984 írta::D Nagyon szépen köszönöm az újabb részek feliratát![]()
Emma11 írta:Köszönöm az 16-18 részeket!!!
virag1 írta:Köszönöm az újabb részek forditását.
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az új részeket.
feberzs írta:Kedves Rita. Köszönöm, hogy fordítod ezt a sorozatot. Egyenlőre csak gyűjtögetek. Nagyon jónak ígérkezik.
mamoca13 írta:Szia Rita!!
Köszönöm szépen, hogy fordítod ezt a sorozatot. Igaz most kezdtem el de már belopta magát a szívembe.Ezután feltétlen jövök a következő részekért.
Az oldalad nagyon jó lett, mutatós áttekinthető és nem utolsósorban szép tartalmas![]()
Szép hetet és készülődés kívánok így az ünnep előtt.
mamoca
Kata58 írta:Sziasztok! Örülök, hogy tegnap többeknek örömöt okoztunk az előrehozott részekkel,de nekem ebben csak egy pirinyó részem volt, a nagyja Ritáé, hiszen a munka oroszlánrésze az Övé!
Nagyszerű részek voltak a mostaniak, kedves ügyvédünk is lassan kezdi kimutatni farkasfogát, ahogy úgy érzi kihúzzák alóla a talajt!
lesz ez még keményebb is! Viszont nagyon tetszett ahogy TT és apja összefognak, hogy becserkésszék "anyut" az autó melletti várakozás képe mindent vitt
![]()
![]()
![]()
![]()
. Utána pedig nagyon aranyos volt a tortás jelenet, és kóstolót ka-punk abból, hogy lehet valakinek sok pénze, és akármekkora háza és személyzete, ha szeretet nincs benne ...ajaj...erről jut eszembe, ettől is rideg az egész ház úgy ahogy van..Csak TT szobája aranyos belakott. Látszik hogy ott a szeretet szigete van a házon belül.!
![]()
Igazából két menetben néztem meg a mostani részeket, de mire észbe kaptam már a végére is értem, és azon kaptam magam, hogy nincs felirat![]()
Hiába no ha egyszer belelendül az ember gyereke...Még szerencse, hogy annyi tennivaló van most minden területen, hogy nincs idő visszafelé számolni a napokat! viszont hozzászólás lassan tényleg egy regényre való összejön a képekkel együtt is.
Még egyszer köszönet a fordításért,és kellemes készülődést kívánok!
![]()
Azért be lesegetek a hozzászólásokhoz!
Carmi írta:Na, ugye, megmondtam, jönnek a szép részek!!! Pontosabban az eddigieknél is szebb részek... Ritám, de jó, hogy elhoztad nekünk az újabb hármast! Köszönöm.![]()
Most megyek is, és elolvasom a hozzászólásokat. Először meg akartam köszönni, aztán jöhet az osztozás...
B.Marika írta:Ritám! Nagyszerű részek voltak! Már az elejétől gyanítottam, hogy a két fiú testvér lehet. Ügyvéd úr nagyon rossz irányba halad, tele van gyűlölettel.
Nagyon cuki volt apa és fia az autó mellett, de a szülinapi jelet mindent vitt. Hiába volt íztelen a torta még is nagyon finom volt,
mert ilyen születésnapja még nem volt apukának.
Köszönöm szépen a feliratokat!
Szép hetet kívánok!
MinGi írta:Kedves Rita! Ma eljutottam a film és felirat letöltéséig, jövő héten remélem sikerül megnéznem. Köszönöm szépen az eddigi feliratokat.
Kívánok nektek jó készülődést és napsütéses hetet ( állítólag 20 fok körül lesz a hőmérséklet!).
Anyecska írta:Kedves Rita!
Köszönöm az előrehozott hármast. Éppen erre lődörögtem, amikor észrevettem, hogy már előbb kitetted őket. Gyorsan le is töltöttem és muszáj volt azon frissiben végignéznem.
Eddig nálam ez a sori viszi a pálmát. Magasan. Maga a történet is érdekes, a színészek nagyon jók. Jerry Yan alakítása hatalmas. Meg sem kell szólalnia, az arcával mindent ki tud fejezni. Tetszik, ahogy ZM elkezdi becserkészni gyermeke anyját. Vajon mennyit agyalhatott az indokon, amivel meghívatta magát WT-vel vacsorára. Egyenlőre, nem sok sikert arat erővel és kicsit parancsolgatva („vedd fel az üvegcipőt és gyere hozzám”), de nem olyan fából faragták, hogy kedvét szegje. Jian Dong se semmi. A főnöke minden rezdülését érzi, úgy intézkedik, hogy olvas annak a gondolataiban. Szerintem a Liang leányzó pátyolgatásából még lesz valami. Nagyon jól megértik egymást.
A Tong Tong-ot alakító kisfiú tüneményes, szép kis pofija van és nagyon tehetséges. Annyira természetes, amikor az autóban az állát simogatva dumál az apjával, hogy senkinek eszébe nem jut, hogy ő is egy karakterbe bújt bele.
Remélem, a készítők bírják a történet végéig szuflával!
nb76 írta:Szia Rita, nagyon szépen köszönöm az újabb csomagotnagyon fárasztó hetem van/lesz, kell a kikapcsolódás így éjjelre
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég