Loving, Never Forgetting (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Loving, Never Forgetting (2014) (18/34)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 21. 6:34

Délután folytatom a válaszadást! Megyek reggelizni, aztán irány a suli.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2016. március 21. 8:20

Köszönöm az 16-18 részeket!!! :)
mamoca13

HozzászólásSzerző: mamoca13 » 2016. március 21. 9:11

Szia Rita!!
Köszönöm szépen, hogy fordítod ezt a sorozatot. Igaz most kezdtem el de már belopta magát a szívembe. :) Ezután feltétlen jövök a következő részekért.
Az oldalad nagyon jó lett, mutatós áttekinthető és nem utolsósorban szép tartalmas :D
Szép hetet és készülődés kívánok így az ünnep előtt.
mamoca
feberzs

HozzászólásSzerző: feberzs » 2016. március 21. 11:23

Kedves Rita. Köszönöm, hogy fordítod ezt a sorozatot. Egyenlőre csak gyűjtögetek. Nagyon jónak ígérkezik.
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2016. március 21. 12:06

Köszönöm az újabb részek forditását.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. március 21. 13:24

Sziasztok! Örülök, hogy tegnap többeknek örömöt okoztunk az előrehozott részekkel :lol: ,de nekem ebben csak egy pirinyó részem volt, a nagyja Ritáé, hiszen a munka oroszlánrésze az Övé! :lol: Nagyszerű részek voltak a mostaniak, kedves ügyvédünk is lassan kezdi kimutatni farkasfogát, ahogy úgy érzi kihúzzák alóla a talajt! :roll: lesz ez még keményebb is! Viszont nagyon tetszett ahogy TT és apja összefognak, hogy becserkésszék "anyut" az autó melletti várakozás képe mindent vitt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Utána pedig nagyon aranyos volt a tortás jelenet, és kóstolót ka-punk abból, hogy lehet valakinek sok pénze, és akármekkora háza és személyzete, ha szeretet nincs benne ...ajaj...erről jut eszembe, ettől is rideg az egész ház úgy ahogy van..Csak TT szobája aranyos belakott. Látszik hogy ott a szeretet szigete van a házon belül.! :D
Igazából két menetben néztem meg a mostani részeket, de mire észbe kaptam már a végére is értem, és azon kaptam magam, hogy nincs felirat :lol:
Hiába no ha egyszer belelendül az ember gyereke... :lol: Még szerencse, hogy annyi tennivaló van most minden területen, hogy nincs idő visszafelé számolni a napokat! viszont hozzászólás lassan tényleg egy regényre való összejön a képekkel együtt is. :lol: Még egyszer köszönet a fordításért,és kellemes készülődést kívánok! :lol: :lol: Azért be lesegetek a hozzászólásokhoz! :D
Carmi

HozzászólásSzerző: Carmi » 2016. március 21. 16:15

Na, ugye, megmondtam, jönnek a szép részek!!! Pontosabban az eddigieknél is szebb részek... Ritám, de jó, hogy elhoztad nekünk az újabb hármast! Köszönöm. :P
Most megyek is, és elolvasom a hozzászólásokat. Először meg akartam köszönni, aztán jöhet az osztozás... :)
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. március 21. 17:45

Ritám! Nagyszerű részek voltak! Már az elejétől gyanítottam, hogy a két fiú testvér lehet. Ügyvéd úr nagyon rossz irányba halad, tele van gyűlölettel.
Nagyon cuki volt apa és fia az autó mellett, de a szülinapi jelet mindent vitt. Hiába volt íztelen a torta még is nagyon finom volt,
mert ilyen születésnapja még nem volt apukának.
Köszönöm szépen a feliratokat!
Szép hetet kívánok!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 21. 18:34

Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm az új részeket :D alig várom, hogy végre maratonozhassak :D :D

Nagyon szívesen az újabb csomagot! Még öt hét, és kezdődhet a maraton!

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2016. március 21. 18:36

Kedves Rita!
Köszönöm az új részeket.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 21. 19:07

Unni2011 írta:Én is jót rötyögtem, miközben írtam, ugyanis idestova több mint 33 éve volt az esküvőm, már el is felejtettem milyen érzés menyasszonynak lenni. :lol: Szóval, akár még ismételhetnék is.

Unni! Nekem is nyáron lesz 34 éve, hogy bekötötték a fejemet, és nyolc éve, hogy kikötötték.
Nem kérek ismétlést!

Unni2011 írta:Egyébként, nem gifeket, hanem inkább klipeket és fotók tömkelegét gyűjtöttek össze az angol fórumozók. :)

Tudod, mennyire szeretem a gifeket. Olyan még nem volt, hogy valamihez ne találjak, ha
keresni kezdtem. Még a medvehagymáról is találtam egyet, amikor arról értekeztünk. De
hogy egy nagyszabású, népszerű sorozatról egy se készüljön, ilyennel még nem találkoztam.
Eddig ezt el sem tudtam képzelni.

Unni2011 írta:Én egy interjút küldök, amit a Hwajung forgatása alatt készítettek vele.

Köszi! Azt hittem, alatta lesz az angol szöveg, de a színfalak mögötti képeket is jó volt nézni.
Már a The Greatest Love fordításakor megfigyeltem, de most is nagyon kiütközik, hogy CSW
nem úgy beszél koreaiul, mint a koreaiak. Néha a falra mászom a koreai emberek hangsúlyaitól,
és ahogy a mondatok végén nagyon magasra felviszik a hangjukat. CSW-nél ez nyomokban sem
található. Nagyon tetszik, ahogy mondja a magáét.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 21. 19:16

VuVej írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm az újabb három részt. Holnap neki is állok.
Külön köszönet a Love now videókért. Letöltöttem a 33. részt is.
Ildi
A "régi" új sorozat (2013-ban forgatták, még a Loving előtt, de csak most vetítik)

Kedves Ildi! Nagyon szívesen a feliratokat, és a Love Now feltöltést is!
Hű, de kíváncsi leszek, hogy mit fogsz írni elsőnek a Lovingról!

Vajon miért tartották dobozban három évig azt a sorozatot? Biztosan
nem lesz rossz!

Jó szórakozást a mai napra!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 21. 19:23

melinda1984 írta::D Nagyon szépen köszönöm az újabb részek feliratát :) :P

Emma11 írta:Köszönöm az 16-18 részeket!!! :)

virag1 írta:Köszönöm az újabb részek forditását.

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az új részeket.

Kedves Melinda, Emma, virag, és Ica! Nektek is nagyon szívesen
a Loving feliratait! Jó szórakozást hozzá!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 21. 19:28

feberzs írta:Kedves Rita. Köszönöm, hogy fordítod ezt a sorozatot. Egyenlőre csak gyűjtögetek. Nagyon jónak ígérkezik.

Kedves feberzs! Én is nagyon örülök, hogy belefogtam! Bár nem rövid, és féltem,
hogy közben elkezdik vetíteni valamelyik betervezett sorozatomat, és nem lesz
időm egyszerre vinni mindkettőt. Eddig ez nem következett be, jó lenne, ha így
is maradna!

Jó gyűjtögetést!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 21. 19:37

mamoca13 írta:Szia Rita!!
Köszönöm szépen, hogy fordítod ezt a sorozatot. Igaz most kezdtem el de már belopta magát a szívembe. :) Ezután feltétlen jövök a következő részekért.
Az oldalad nagyon jó lett, mutatós áttekinthető és nem utolsósorban szép tartalmas :D
Szép hetet és készülődés kívánok így az ünnep előtt.
mamoca

Szia Mamoca! A sorozatot is és a feliratot is nagyon szívesen!

Ez a sori csak ezt tudja csinálni! Mindenkinek belopja magát a szívébe, aztán jól be is
fészkeli magát oda.

Vasárnap szeretettel várlak a következő részekkel!

Köszönöm szépen a dicséretet! Jól esik nagyon! Ilyennek szerettem volna, amilyennek
leírtad!

Neked is szép hetet, jó készülődést kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 21. 20:01

Kata58 írta:Sziasztok! Örülök, hogy tegnap többeknek örömöt okoztunk az előrehozott részekkel :lol: ,de nekem ebben csak egy pirinyó részem volt, a nagyja Ritáé, hiszen a munka oroszlánrésze az Övé! :lol: Nagyszerű részek voltak a mostaniak, kedves ügyvédünk is lassan kezdi kimutatni farkasfogát, ahogy úgy érzi kihúzzák alóla a talajt! :roll: lesz ez még keményebb is! Viszont nagyon tetszett ahogy TT és apja összefognak, hogy becserkésszék "anyut" az autó melletti várakozás képe mindent vitt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Utána pedig nagyon aranyos volt a tortás jelenet, és kóstolót ka-punk abból, hogy lehet valakinek sok pénze, és akármekkora háza és személyzete, ha szeretet nincs benne ...ajaj...erről jut eszembe, ettől is rideg az egész ház úgy ahogy van..Csak TT szobája aranyos belakott. Látszik hogy ott a szeretet szigete van a házon belül.! :D
Igazából két menetben néztem meg a mostani részeket, de mire észbe kaptam már a végére is értem, és azon kaptam magam, hogy nincs felirat :lol:
Hiába no ha egyszer belelendül az ember gyereke... :lol: Még szerencse, hogy annyi tennivaló van most minden területen, hogy nincs idő visszafelé számolni a napokat! viszont hozzászólás lassan tényleg egy regényre való összejön a képekkel együtt is. :lol: Még egyszer köszönet a fordításért,és kellemes készülődést kívánok! :lol: :lol: Azért be lesegetek a hozzászólásokhoz! :D

Szia Kata! Az említettek közül már több mindennel kapcsolatban leírtam a véleményemet,
de az tényleg szörnyű, hogy milyen rideg ZM anyjának a háza. És hát az nagyon szomorú,
hogy úgy kellett a fiának felnőnie, hogy soha nem kapott szülinapi tortát.

Kép
Kép

Azt nagyon díjazom, hogy a a sori készítői nem tették meg Wu Tongot gyenge befolyásolható
nővé. Ha úgy érzi, meg kell védenie ZM-t Xiang Jun túlzó pocskondiázásaival szemben, akkor
meg is teszi, és ez nagyon nem tetszik az ügyvéd úrnak. Már írtam tegnap, hogy nagyon
gyerekesen viselkedik. Mint egy óvódás, aki állandóan csúfolja a társait, aztán ha rászólnak,
megsértődik és duzzogni kezd.

Neked is kellemes készülődést!

Kép
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2016. március 21. 20:03

Kedves Rita! Ma eljutottam a film és felirat letöltéséig, jövő héten remélem sikerül megnéznem. Köszönöm szépen az eddigi feliratokat.
Kívánok nektek jó készülődést és napsütéses hetet ( állítólag 20 fok körül lesz a hőmérséklet!).
Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 21. 20:09

Carmi írta:Na, ugye, megmondtam, jönnek a szép részek!!! Pontosabban az eddigieknél is szebb részek... Ritám, de jó, hogy elhoztad nekünk az újabb hármast! Köszönöm. :P
Most megyek is, és elolvasom a hozzászólásokat. Először meg akartam köszönni, aztán jöhet az osztozás... :)

Szia Rika! Igen, megmondtad! A jövő hetiek még szebbek lesznek!
Ahogy írtam korábban, a sori a 21. résszel akár be is fejeződhetne.
Annyira kíváncsi vagyok, mivel fogják kitölteni a "maradék" 13 részt!

Nagyon szívesen a heti hármast!

Már azt is tudjuk, hogy ismerkedett meg ZM és a titkára:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 21. 20:21

B.Marika írta:Ritám! Nagyszerű részek voltak! Már az elejétől gyanítottam, hogy a két fiú testvér lehet. Ügyvéd úr nagyon rossz irányba halad, tele van gyűlölettel.
Nagyon cuki volt apa és fia az autó mellett, de a szülinapi jelet mindent vitt. Hiába volt íztelen a torta még is nagyon finom volt,
mert ilyen születésnapja még nem volt apukának.
Köszönöm szépen a feliratokat!
Szép hetet kívánok!

Szia Marika! Én is gyanítottam, hogy féltestvérek. Alig van sorozat, amiben ezt a klisét
ne lőnék el. Viszont az apuka, Xiang Yun, is jó firma! Két fia közül az egyikre úgy tekint,
mintha nem is létezne, a másik a nevét viseli ugyan, de atyai törődésben, szeretetben
soha nem volt része. Már előre tudom, hogy fel fogom magam húzni a kifogásain. Mert
hogy megfogja magyarázni, hogy miért volt ilyen csapnivalóan rossz apa, az biztos!

Igen, én is azt figyelem, hogy Xiang Jun az, aki állandóan szítja a vitát a két testvér közt.
ZM haragja és bosszúvágya inkább csak az apja ellen irányul. Mondjuk, ez sem szép dolog.

Nagyon szívesen a feliratokat! Kellemes hetet, jó készülődést kívánok!

Ez a kis huncut annyira igyekszik, hogy összehozza a szüleit:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 21. 20:47

MinGi írta:Kedves Rita! Ma eljutottam a film és felirat letöltéséig, jövő héten remélem sikerül megnéznem. Köszönöm szépen az eddigi feliratokat.
Kívánok nektek jó készülődést és napsütéses hetet ( állítólag 20 fok körül lesz a hőmérséklet!).

Kedves Zsike! Akkor már te is a startvonalon állsz! Film, felirat megvan, már csak idő
kell, gondolom!

Mindent nagyon szívesen! Jó szórakozást, és kellemes készülődést kívánok!

Kép
Anyecska

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2016. március 21. 21:56

Kedves Rita!
Köszönöm az előrehozott hármast. Éppen erre lődörögtem, amikor észrevettem, hogy már előbb kitetted őket. Gyorsan le is töltöttem és muszáj volt azon frissiben végignéznem.
Eddig nálam ez a sori viszi a pálmát. Magasan. Maga a történet is érdekes, a színészek nagyon jók. Jerry Yan alakítása hatalmas. Meg sem kell szólalnia, az arcával mindent ki tud fejezni. Tetszik, ahogy ZM elkezdi becserkészni gyermeke anyját. Vajon mennyit agyalhatott az indokon, amivel meghívatta magát WT-vel vacsorára. Egyenlőre, nem sok sikert arat erővel és kicsit parancsolgatva („vedd fel az üvegcipőt és gyere hozzám”), de nem olyan fából faragták, hogy kedvét szegje. Jian Dong se semmi. A főnöke minden rezdülését érzi, úgy intézkedik, hogy olvas annak a gondolataiban. Szerintem a Liang leányzó pátyolgatásából még lesz valami. Nagyon jól megértik egymást.
A Tong Tong-ot alakító kisfiú tüneményes, szép kis pofija van és nagyon tehetséges. Annyira természetes, amikor az autóban az állát simogatva dumál az apjával, hogy senkinek eszébe nem jut, hogy ő is egy karakterbe bújt bele.
Remélem, a készítők bírják a történet végéig szuflával!
nb76

HozzászólásSzerző: nb76 » 2016. március 21. 23:09

Szia Rita, nagyon szépen köszönöm az újabb csomagot :D nagyon fárasztó hetem van/lesz, kell a kikapcsolódás így éjjelre :D
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. március 22. 14:07

...Kedves Rita eloszor is koszonom a három uj rész feliratát,a film imádnivalo TT egy tuneményes kis srác,az autonál valo várakozásuk apával imádnivalo .Azt a szeretettelen anyát,nem is irom hogy nagyanyát mert nem érdemli meg ot már párszor elkuldtem volna melegebb éghajlatra.....finoman fogalmazva ...:)...a szuletésnap nálam is mindent vitt es bár apuka még nem jott rá hogy bizony már rég nem csak megszerezni akarja TT anyucikáját ,mert bizony szikrázik már kozottuk a levego és már mukodik a kémia de remélem mihamarább rá jon erre o is !...Már most várom a kovetkezo részeket...koszonet érte elore is:)...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 22. 17:34

Anyecska írta:Kedves Rita!
Köszönöm az előrehozott hármast. Éppen erre lődörögtem, amikor észrevettem, hogy már előbb kitetted őket. Gyorsan le is töltöttem és muszáj volt azon frissiben végignéznem.
Eddig nálam ez a sori viszi a pálmát. Magasan. Maga a történet is érdekes, a színészek nagyon jók. Jerry Yan alakítása hatalmas. Meg sem kell szólalnia, az arcával mindent ki tud fejezni. Tetszik, ahogy ZM elkezdi becserkészni gyermeke anyját. Vajon mennyit agyalhatott az indokon, amivel meghívatta magát WT-vel vacsorára. Egyenlőre, nem sok sikert arat erővel és kicsit parancsolgatva („vedd fel az üvegcipőt és gyere hozzám”), de nem olyan fából faragták, hogy kedvét szegje. Jian Dong se semmi. A főnöke minden rezdülését érzi, úgy intézkedik, hogy olvas annak a gondolataiban. Szerintem a Liang leányzó pátyolgatásából még lesz valami. Nagyon jól megértik egymást.
A Tong Tong-ot alakító kisfiú tüneményes, szép kis pofija van és nagyon tehetséges. Annyira természetes, amikor az autóban az állát simogatva dumál az apjával, hogy senkinek eszébe nem jut, hogy ő is egy karakterbe bújt bele.
Remélem, a készítők bírják a történet végéig szuflával!

Kedves Anyecska! Ezt nevezem! A dobogód legmagasabb fokán áll a Loving?
Én is nagyon szeretem, de nálam nem jutott el a legmagasabb fokig. Viszont
máris bekerült a nagy kedvencek csoportjába. Ahogy te is, én is abban bízom,
hogy a készítők nem lövik el a vége előtt az összes puskaport. Bár akkor a
társaink, akik egyszer (kétszer) már végignézték, nem akarnának másodszor
(harmadszor) is újrázni.

Jerry Yanról azt írták néhányan a fórumokon, hogy "Jerryt nem a tehetségéért
szeretjük, de itt egész jó alakítást nyújtott". Én meg csak lestem, mert tudom,
hogy nagyon népszerű színész és énekes. Nagyon kíváncsi voltam az alakítására.
Még nem láttam őt másban, nem tudok hasonlítgatni, de én is azt mondom, amit
te: "Jerry Yan alakítása hatalmas. Meg sem kell szólalnia, az arcával mindent ki
tud fejezni." Ezt a két mondatot én is fogalmazhattam volna. Egyszer hátha lesz
szerencsém másban is megnézni. Meg szeretném fejteni, mit kifogásolhatott a
játékán az a pár ember.

Szerintem Jiang Dong, amikor megmentette ZM életét, azzal megcsinálta a maga
szerencséjét is. ZM magához vette, munkát adott neki, és így ki tudott mászni
az alvilági körökből. Mindkettő sokkal tartozik a másiknak, és mindkettőnek a
másik a legbizalmasabb barátja. Ezért is ismeri Jiang Dong ZM minden rezdülését.

Az a kisfiú istenadta tehetség. Görcsösségnek semmi nyoma, szó szerint, mintha
csak játszana. Csodálatos!

Boldog vagyok, hogy a Loving aranyesélyes lett nálad! Remélem a 34. rész után
is ő állhat a dobogó tetejére!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 22. 17:39

nb76 írta:Szia Rita, nagyon szépen köszönöm az újabb csomagot :D nagyon fárasztó hetem van/lesz, kell a kikapcsolódás így éjjelre :D

Kedves Brigi! Azóta már túl vagy az új részeken. Ezek most valóban olyanok voltak,
hogy kellemesen el lehetett lazulni a nézésük közben. Remélem, te is élvezettel
nézted őket!

Nagyon szívesen!

Kép

Vissza: “Kína”