Hesu írta:Úgy látom, hogy W és XL terve bejött és a milícia is. Azonban hiába a sikeres terv és a győzelem, ha a szeretett nő mindenekfelett

!
Pei-től végre láttunk egy mosolyt és Matricára is másképp nézett, viszont Su-nak nem jön össze a hódítás.
Nagyon aranyos volt az a rész, amikor külön töltve az újévet W és XL egymásra gondoltak.
XL nagyon lassan olvas a sorok között szerelem terén, de az is lehet, hogy W nem ad egyértelmű jelet irányába és ez csak félreértéshez vezet.
Pedig a kormányzónk fülig szerelmes.
Aranyos nagyon XL ragaszkodása és szeretete a húga iránt.
A zálogos fickónak mi a terve?
És a megfelelő személyt rabolták el?
Hesu írta:Szép kis összeesküvést szőttek XL és a milícia ellen.
Szegény G is itta meg a levét.
Na, akkor aki most benne volt az Nyekergő, a Zálogos, egy rahedli ember. És még G apja is?
Az, hogy Nyekergő odaadta a jáde karkötőt, még nagy bajt hozhat rá. Gondolom én.
Rita
Köszönöm szépen a két meglepi részt

!
Félelmetes fénysebességgel fordítasz.

Szia Hesu! Olyan jó volt látni, hogy XL kezd megbízni Wanqinban és elfogadja, amit a lány javasol.
És persze az is jólesett a lelkemnek, hogy be is jött W számítása, és ezzel sokat tudott segíteni
XL-nek. Csak tisztáznák már a félreértéseket! Wanqing tudja, hogy XL azt hiszi, hogy ő és GY együtt
vannak, sőt jegyesek. Már kétszer is bolondnak nevezte emiatt, mégsem önt tiszta vizet a pohárba.
A zálogos fickó összetettebb figura, mint gondolnánk. Ezt már abból is sejteni lehet, hogy a mostoha
és Xu Bojun is őt alkalmazza a piszkos terveihez.
Egyértelmű, hogy Wanqingot akarták elraboltatni, hiszen a mostoha úgy intézte a dolgot, hogy a férje
ne lehessen a kocsiban. Én se értettem, hogy miért mondják az emberrablók, hogy nem a megfelelő
embert rabolták el. Lehet, hogy velük se közöltek mindent, hogy ha esetleg később valamelyiknek eljárna
a szája, jól összezavarják a nyomozást.
Boldog vagyok, hogy ilyen klassz sorozatot találtam. Ez megsokszorozza a fordítási kedvemet, nem beszélve
arról, hogy nyugdíjasként sokkal több időm van fordítani, mint korábban.