Fall in Love (online is nézhető)

f.ági

Re: Fall in Love (online is nézhető) (12/36)

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. január 6. 21:46

Rita, tényleg benéztem Su és Pei marsallt :-)
nem hittem a s zememnek, mikor láttam délután a két új részt! :-)
A két boszorkány, anya és lánya megéri a pénzüket. Ki fog-e vajon derülni milyen kapcsolat van a zálogházas pasi és a nyekergős feleség között?
Ha Guangyao eszméleténél lesz már műtét után úgyis kiderülnek a dolgok. Addig meg majdcsak ellesznek valahogy. De bizom én kedvencünkben, feltalálja ő magát. Remélem legalábbis.
A Mu család feje most sem hazudtolta meg magát. Csak a saját érdekét nézte ebben a helyzetben is.
Kedves kis fapofa Pei marsall végre mosolygott a tüzijáték alatt. Jól is állt neki :-)
Hesu

HozzászólásSzerző: Hesu » 2022. január 6. 22:25

Úgy látom, hogy W és XL terve bejött és a milícia is. Azonban hiába a sikeres terv és a győzelem, ha a szeretett nő mindenekfelett :-bd!
Pei-től végre láttunk egy mosolyt és Matricára is másképp nézett, viszont Su-nak nem jön össze a hódítás.
Nagyon aranyos volt az a rész, amikor külön töltve az újévet W és XL egymásra gondoltak.
XL nagyon lassan olvas a sorok között szerelem terén, de az is lehet, hogy W nem ad egyértelmű jelet irányába és ez csak félreértéshez vezet.
Pedig a kormányzónk fülig szerelmes.
Aranyos nagyon XL ragaszkodása és szeretete a húga iránt.
A zálogos fickónak mi a terve?
És a megfelelő személyt rabolták el?
Hesu

HozzászólásSzerző: Hesu » 2022. január 6. 23:22

Szép kis összeesküvést szőttek XL és a milícia ellen.
Szegény G is itta meg a levét.
Na, akkor aki most benne volt az Nyekergő, a Zálogos, egy rahedli ember. És még G apja is?
Az, hogy Nyekergő odaadta a jáde karkötőt, még nagy bajt hozhat rá. Gondolom én.

Rita
Köszönöm szépen a két meglepi részt :littlehearth: !
Félelmetes fénysebességgel fordítasz. :-bd
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 7. 5:03

AmyRebecca írta:Kedves Rita! :flower1:
Köszönöm szépen az újabb részeket! :flower1:

Kedves AmyRebecca! Újra nagyon szívesen!

%%- %%- %%- %%- :movingflower: %%- %%- %%- %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 7. 5:50

cicus írta:Szia Rita!
Megint éppen jókor néztem be,mert itt van az újabb 2 rész :-* Hát le vagyok nyűgözve,
annak ellenére,hogy tudom egy angyal vagy :x Köszönöm szépen a fotós élménybeszámolóját is.
El is olvasom,de előtte még megnézem az új részeket,mert a beszámolód alapján,már előre
izgulok. :-ss

Szia Cicus! Vissza akartam keresni, hogy melyik sorozat is volt az, ahol szó volt az ujgurokról és ahová
betettem az Eifert János féle cikket. Beírtam a fórum keresőjébe, hogy "ujgur", erre egy csomó találat
jött ki. Nem is emlékeztem már rá, hogy ennyiszer szóba hoztuk volna. A Tésztaút volt a legelső, itt jött
ki a legtöbb, hiszen ott sokat forgattak ujgur helyszínen. Aztán jött a Summer's Desire, majd a mongol
film, a The Story of the Weeping Camel, A Loving Never Forgetting, az Asian Corridor in Heaven, a Pretty
Li Hui Zen (Dilraba miatt), a Memory lost (Yalkun Merxat miatt, de te megemlítetted Gülnezer Bextiyart,
én meg Tong Lijat aki a Lovingban volt a főszereplő).
A Tésztaút akkora hatással volt rám, hogy állandóan arról fecsegtem, hogy nagyon szeretnék egyszer
eljutni Hszincsiangba. :D

Nyugdíjas lettem tavaly, emiatt még több időt tudok a fordításra szánni, mint korábban. :ympray:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 7. 5:53

margi53 írta:Kedves Rita!
Nagyon örülök, hogy ismét fordítasz, ráadásul egy ilyen remek sorozatot! Belenéztem és itt ragadtam! Köszönöm szépen a munkádat! :) :flower1: :littlehearth:

Kedves Margó! Aranyos vagy, köszönöm, és nagyon szívesen a fordítást!

Nem csodálom, hogy itt ragadtál! Nagyon remélem, hogy végig ilyen élvezetes marad a sori!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 7. 5:55

csabamama2 írta:Rita Kedves! Itt is köszönöm szépen a feliratokat és a munkádat. Igen ügyesen haladsz, aminek mi természetesen nagyon örülünk:-)) %%- :littlehearth:

Szia Ildikó! Nagyon szívesen! Igyekszem.

:littlehearth: :littlehearth: :flower1: :flower1: %%- %%- :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 7. 6:07

Kata58 írta:sziasztok,szia Rita! Köszönöm az újabb részeket, már meg is néztem! :D ;)
Hát nem semmi megpróbáltatások vannak ezekben a részekben sem, s a romantikából szinte csak egy morzsát kaptunk.
Mégis egyik kedvenc jelenetem amikor a testvéreiről, apjáról és a hugáról, majd annak leendő jövőjéről beszélgetnek.
Nagyon bírtam a jókor jött ficamot is, mert persze a várt hőslovag éppen meg is jön :)) .

Megható volt az is ahogy Tan és W. egymástól távol mégis szinte egyszerre nyúlnak az amulettükért! Megható pillanatok voltak!
Nagyon megrázott a rablás és persze a majdnem sikeresen véghez vitt merénylet is. Szinte hihetetlen, de közvetett módon az apának is köze van a súlyos majdnem végzetes balesethez.
Majd megszakad az igyekezettől, hogy mindent Tan nyakába varrjon. De a persze nemvárt segítség is megérkezik.
:x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! A romantikát én is hiányoltam most. Főpárosunk közül egyik se tesz nyilvánvaló lépéseket
a másik felé, így meg helyet adnak a félreértéseknek. Abban már biztosak vagyunk, hogy XL féltékeny
Guangyaora, de hamarosan az is kiderül, hogy W-ban is van féltékenység, mégpedig a színésznő iránt.
Jaj, csak ki kéne nyitni a szájukat, és minden megoldódna!

Igen, megható jelenet volt XL visszaemlékezése.

Szerintem az apának nem volt köze a fia lelövéséhez, hiszen W elrablását a mostoha szervezte meg.
Xu Bojun a milícia és XL ellehetetlenítésében érdekelt.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 7. 6:08

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 11-12.részek feliratát.

Szia! Nagyon szívesen!

:movingflower: :movingflower: :movingflower: %%- :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 7. 6:16

Erzsike54 írta:Nem azért mint ha nemszívesen írnék ,azért megpróbálom . Köszönöm szépen a 7-8,9-10,11-12-rész fordítását ! Nagyon beszippantott a sorozat imádom a szereplőket ,még az intrikák ellenére is különösen jó a humora ,izgalmas ,nem utolsó sorban szerelem is van benne .Sajnos utolértelek ,pedig mindig megfogadom ,hogy tartalékolok két részt .hogy ne maradjak a sorozat nélkül ,de ez sajnos nem jön össze ,de sebaj ,mert nem kell sokat várnom a következő részre !

Kedves Erzsébet! Ne bánd, elszalad veled a csikó! Nagyon igyekszem két naponta hozni az újabb
feliratokat, mert engem is beszippantott a sori, és én is a fordítással haladok. A 17. rész után már
én sem tudom mi fog történni, de alig várom, hogy megtudjam.

Nagggyon örülök, hogy velünk tartasz! Nagyon szívesen!

Hűha, lesz ilyen jelenet is? Ennek a lánynak mindig kimegy a bokája?

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Fall in Love (online is nézhető) (10/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 7. 6:18

Kriszti007 írta:
Köszönöm az újabb részeket! :littlehearth:

Nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne olvassam, amit írtok. ;) Nagyon jó ütemben haladsz.

Szia Kriszti! Kiváncsi vagyok, meddig bírod még! :)) :)) Nagyon szívesen!

:littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: %%- :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: %%- :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 7. 6:40

f.ági írta:Rita, tényleg benéztem Su és Pei marsallt :-)
nem hittem a s zememnek, mikor láttam délután a két új részt! :-)
A két boszorkány, anya és lánya megéri a pénzüket. Ki fog-e vajon derülni milyen kapcsolat van a zálogházas pasi és a nyekergős feleség között?
Ha Guangyao eszméleténél lesz már műtét után úgyis kiderülnek a dolgok. Addig meg majdcsak ellesznek valahogy. De bizom én kedvencünkben, feltalálja ő magát. Remélem legalábbis.
A Mu család feje most sem hazudtolta meg magát. Csak a saját érdekét nézte ebben a helyzetben is.
Kedves kis fapofa Pei marsall végre mosolygott a tüzijáték alatt. Jól is állt neki :-)

Szia Ági! Ki fog derülni a kapcsolat, és nagyot fog szólni. :-o
Ezek az apák annyira hülyék, de komolyan! GY apja a fia műtétjének sikerességéhez köti, hogy
hogyan viszonyuljon a későbbiekben XL-hez???? Nooormáááliiis? Mu úr meg csak ül, és nem
kérdezősködik, amikor a lánya bejelenti, hogy megy a rendőrségre, inkább arról hablatyol,
hogy ki kéne maradniuk XL és XB vitájából, és amikor Wanqing elmondja neki, hogy tudja, ki
lehet az elrablója, meg se kérdezi tőle, hogy kire gondol. Noormáááliiis?

Igen, Pei marsall mosolygott, míg a másik, Su marsall, csak vicsorogni tud. Annyira haragszom
rá, amiért behúzott XL-nak. És milyen indokkal? Hogy nem vigyázott GY-ra? Mindenki ezzel jön,
mintha GY kisbaba lenne.

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 7. 7:04

Hesu írta:Úgy látom, hogy W és XL terve bejött és a milícia is. Azonban hiába a sikeres terv és a győzelem, ha a szeretett nő mindenekfelett :-bd!
Pei-től végre láttunk egy mosolyt és Matricára is másképp nézett, viszont Su-nak nem jön össze a hódítás.
Nagyon aranyos volt az a rész, amikor külön töltve az újévet W és XL egymásra gondoltak.
XL nagyon lassan olvas a sorok között szerelem terén, de az is lehet, hogy W nem ad egyértelmű jelet irányába és ez csak félreértéshez vezet.
Pedig a kormányzónk fülig szerelmes.
Aranyos nagyon XL ragaszkodása és szeretete a húga iránt.
A zálogos fickónak mi a terve?
És a megfelelő személyt rabolták el?

Hesu írta:Szép kis összeesküvést szőttek XL és a milícia ellen.
Szegény G is itta meg a levét.
Na, akkor aki most benne volt az Nyekergő, a Zálogos, egy rahedli ember. És még G apja is?
Az, hogy Nyekergő odaadta a jáde karkötőt, még nagy bajt hozhat rá. Gondolom én.

Rita
Köszönöm szépen a két meglepi részt :littlehearth: !
Félelmetes fénysebességgel fordítasz. :-bd

Szia Hesu! Olyan jó volt látni, hogy XL kezd megbízni Wanqinban és elfogadja, amit a lány javasol.
És persze az is jólesett a lelkemnek, hogy be is jött W számítása, és ezzel sokat tudott segíteni
XL-nek. Csak tisztáznák már a félreértéseket! Wanqing tudja, hogy XL azt hiszi, hogy ő és GY együtt
vannak, sőt jegyesek. Már kétszer is bolondnak nevezte emiatt, mégsem önt tiszta vizet a pohárba. :(

A zálogos fickó összetettebb figura, mint gondolnánk. Ezt már abból is sejteni lehet, hogy a mostoha
és Xu Bojun is őt alkalmazza a piszkos terveihez.

Egyértelmű, hogy Wanqingot akarták elraboltatni, hiszen a mostoha úgy intézte a dolgot, hogy a férje
ne lehessen a kocsiban. Én se értettem, hogy miért mondják az emberrablók, hogy nem a megfelelő
embert rabolták el. Lehet, hogy velük se közöltek mindent, hogy ha esetleg később valamelyiknek eljárna
a szája, jól összezavarják a nyomozást.

Boldog vagyok, hogy ilyen klassz sorozatot találtam. Ez megsokszorozza a fordítási kedvemet, nem beszélve
arról, hogy nyugdíjasként sokkal több időm van fordítani, mint korábban. :D

Kép

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. január 7. 9:38

Rita, amikor néztem a mostani részeket és Mu úr felesége elment a zálogházas pasihoz, aztán nekem túl bizalmasra sikeredett ez a találkozás , valamint a nő lányának emlitésére a pasi vérszemet kapott, na akkor az jutott eszembe, hogy talán ő az apja? He-he, ez egy kósza gondolat volt. :-)

Rita, eddig is örültünk,hogy nyugdijas lettél, most meg még jobban. :))
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2022. január 7. 13:03

Szia Rita!
Megnéztem én is az új részeket és elolvastam amiket írtak a többiek.Hát nagyon
izgalmas volt és egyre durvul a helyzet,már mindent bevetnek a hatalom féltők.
A zálogos és a mostoha kapcsolata nagyon gyanús és abban is biztos vagyok,hogy
nemcsak az ő személye miatt történt ez az ember rablás.Guangyao apjának
biztos,hogy benne van a keze,mert addig nem nyugszik amíg a kormányzót el nem
távolítja.Ezt nem is rejti véka alá,folyamatosan helyzeteket hoz létre,ahol lebuktathatja
Tant,de még nem jött össze neki,mert emberére akadt.Már nagyon várom,hogy végre Tan
és W kimodják amit ki kell :) Nekem a kis matrica stílusa sem tetszik,lehet szépítgetni,de
erőszakos és csak magára gondol.
Tényleg mennyi ujgurokkal kapcsolatos információ gyűlt össze,de nem véletlen,hiszen
Ázsiából jöttünk és hagytunk ott több helyen is nyomokat :) Én is imádtam a Tésztautat,de
aki kötődik Ázsiához,annak ez természetes :littlehearth:

Gondoltam,hogy már nem dolgozol és végre szabad vagy :x Azt gondoltam,hogy talán
beköltöztél Miskolcra,mert valahol láttam utalást rá,de lehet tévedek ;;)

https://szkitahun.wordpress.com/2014/09 ... estvernep/

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. január 7. 19:49

Kedves Rita
Most néztem meg a 12. részt. Nagyon bonyolódik a helyzet.
Köszönöm szépen és nagyon várom a köv. részt.
Már mindent leírtak előttem, semmit hozzátenni nem tudok, nagyon élvezem a véleményeket.
Szép estét.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 8. 10:33

f.ági írta:Rita, amikor néztem a mostani részeket és Mu úr felesége elment a zálogházas pasihoz, aztán nekem túl bizalmasra sikeredett ez a találkozás , valamint a nő lányának emlitésére a pasi vérszemet kapott, na akkor az jutott eszembe, hogy talán ő az apja? He-he, ez egy kósza gondolat volt. :-)

Rita, eddig is örültünk,hogy nyugdijas lettél, most meg még jobban. :))

Ági, fején találtad a szöget a mostoha és a zálogházas pasi kapcsolatát illetően. És ha már van ilyen kapcsolat egy
sorozatban, az ki is szokott derülni. Máris dörzsölöm a tenyerem! Elképzeltem, mit fog ehhez szólni Mu úr. :-q

Hát még én milyen boldog vagyok! De ezt te úgyis tudod! :D

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 8. 11:01

cicus írta:Szia Rita!
Megnéztem én is az új részeket és elolvastam amiket írtak a többiek.Hát nagyon
izgalmas volt és egyre durvul a helyzet,már mindent bevetnek a hatalom féltők.
A zálogos és a mostoha kapcsolata nagyon gyanús és abban is biztos vagyok,hogy
nemcsak az ő személye miatt történt ez az ember rablás.Guangyao apjának
biztos,hogy benne van a keze,mert addig nem nyugszik amíg a kormányzót el nem
távolítja.Ezt nem is rejti véka alá,folyamatosan helyzeteket hoz létre,ahol lebuktathatja
Tant,de még nem jött össze neki,mert emberére akadt.Már nagyon várom,hogy végre Tan
és W kimodják amit ki kell :) Nekem a kis matrica stílusa sem tetszik,lehet szépítgetni,de
erőszakos és csak magára gondol.
Tényleg mennyi ujgurokkal kapcsolatos információ gyűlt össze,de nem véletlen,hiszen
Ázsiából jöttünk és hagytunk ott több helyen is nyomokat :) Én is imádtam a Tésztautat,de
aki kötődik Ázsiához,annak ez természetes :littlehearth:

Gondoltam,hogy már nem dolgozol és végre szabad vagy :x Azt gondoltam,hogy talán
beköltöztél Miskolcra,mert valahol láttam utalást rá,de lehet tévedek ;;)

https://szkitahun.wordpress.com/2014/09 ... estvernep/

Cicus, a mai két rész fordítása közben, hol összezavarodtam, hol meg úgy éreztem, világosan látok minden
összefüggést... aztán megint összezavarodtam. Most éppen magam se tudom, hogy értem-e, ki kivel kavar,
ki, kinek akar betartani. Hagyom is, nem akarom megfejteni, majd kiderül minden szépen sorjában.

Egy biztos, hogy Xu Bojun, a zálogházas és a mostoha a három főkavaró.

Xu Bojunt a bosszú még a fiától is jobban érdekli. Ellenszenves egy pasas. De a mai részekben is láthatjuk,
hogy XL-t se kell félteni. :))

Már nem sokáig kell várni arra a bizonyos szóra... vagy csókra... bármelyik jöhet!

Igazad van Matricát illetően. Akkoriban meg még visszatetszőbb lehetett ez a fajta nyomulás a lányok részéről.
Egyetlen egy mentséget tudok felhozni számára: Pei marsallnál másképp nem érne célt. Arra várhatna, hogy
a srác kezdeményezzen.

Igen, Miskolcra költöztem, a nagyobbik fiamék közelébe. Már egész jól megszoktam, hogy újra városlakó lettem.

Jaj, de szép az az ujgur nő! Megnéztem, mi van a link alatt. Később el fogom olvasni.

Szép ez a fiú. A mai részekben tetszett a játéka.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 8. 11:01

Egy óra felé újabb két rész érkezik!
nildiko

Re: Fall in Love (online is nézhető) (14/36)

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. január 8. 13:01

Köszönöm szépen megérkezett a két új.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 8. 13:03

Jó szórakozást kívánok a 13.-14. részekhez!

Tan Xuanlin nagyon ügyesen, taktikázva göngyölíti fel az emberrablási ügyet, és úgy zárja le,
hogy azzal Xu Bojunt megint magára haragítja. Nyomozás közben még arra is van ideje, hogy
a kórházban szemmel tartsa Xu felügyelőt és Wanqingot. Nagyokat fogtok nevetni a jelenetein.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. január 8. 13:04

Hű, de gyors voltál, Ildikó! Nagyon szívesen!

%%- %%- %%- :movingflower: %%- %%- %%- :movingflower: %%- %%- %%-
AmyRebecca

HozzászólásSzerző: AmyRebecca » 2022. január 8. 13:22

Szép napot Kedves Rita! :flower1:
Visszanéztem! itt vagyok újra, köszönöm szépen az újabb részeket! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Megírom őszintén! egyre több kinai sorozatot nézek! mostanában csak úgy özönlenek a jobbnál jobb produkciók! :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. január 8. 16:02

itt vagyok én is, immár megnézve a két rész is,igaz most nem egymás után rögtön, de remek volt így is!
Jókat lehetett derülni Tanon, és a társain is, egész kis kártyapartyt rendeztek le, bár én egy kissé megijedtem a nővértől, hogy
esetleg nem jó dolgot hozott, de szerencsére csak vaklárma volt részemről. :D
Birtam a lányok reakcióit is, s már lassan vicces, hogy mindegyik tesó éppen megmentésre szorul. :)) :)) :))

a szálak felgöngyölítése is remekül haladt, most aztán füstölhet Gy apja, szerintem egy velejéig mocskos ember, jó hogy a fia
nem rá ütött, s mindig az jön fel bennem, hogy valószínűleg Tan családját is ők tették tönkre, beleértve persze a katonatársakat is. Banditáknak öltözve akkurátusan kivégezve mindenkit, hogy még véletlen se legyen szemtanú!

Nem jött össze a lázítás sem és a leszerelés sem egyenlőre, s remélem így is marad, s a két fiatalember az események sodrásában barátokká és nem ellenséggé avendzsálnak!

Izgatottan várom a folytatást is. A mostoha és lánya már végre leszerepelt, csak ők még nem tudják hogy lelepleződtek! :-bd :littlehearth: :ymhug: :-bd ~o)
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2022. január 8. 16:09

Üdv.
Köszönöm szépen a 13-14.részek feliratát.

Vissza: “Kína”