lizzismith írta:Azért most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki ez a szellem vagy micsoda,
aki megszállta a nagymamát.
Voltak olyan dolgok a sorozatban, amik nem voltak teljesen egyértelműek, ez a csúnya nyavalya
sem tudom, mi volt. Valami kapcsolata lehetett a holddal... azt hiszem...
gyomar írta: sok humor, kedves első lépések az udvarlás, szerelem felé, nagyon édesek.
Ahogy a két főszereplő szerette egymást az übercuki volt! A szemnek is kellemes volt, a léleknek
is, és a szívnek is. Jólesett! És még nagy csókjelenetek sem kellettek hozzá.
cicus írta:A császár a végén csak rájött, hogy ébressze fel a huncut leányzót
Ez a császárka annyira lüke, fafej volt néha! Olyan jól szórakoztam rajta is.
MinGi írta:Bár már láttam, de most a felirataiddal újra nézem, mert imádtam a sorozatot,
a humorát pedig magyarul lehet igazán (még jobban) élvezni.
Ez így van! Igyekeztem sokat hozzátenni a magam humorából.
Ebben a pillanatban aktiváltam az 1000. belépő tagot!verony73 írta:Köszönöm mind a két évad feliratait. Már végignéztem és nagyon aranyos sororzat.
Nagyon örülök, hogy tetszett!
Gabóci5 írta:Az a vérengzős rész után várható volt a happy end a történet végén...
Én nem számítottam happy endre, mert tudtam, hogy egyszer FF-nek vissza kell térnie a saját
idejébe, emiatt óhatatlanul el kell szakadniuk egymástól. Persze nagyon örültem, hogy jó vége
lett, de őszintén szólva nem értem, hogy került a jelenbe a császárka, ráadásul modern ruhába...
macilaci46 írta:bár nem vagyok vígjátékpárti, mégis nagyon élvezem. Ha jól emlékszem,
tanár vagy. Úgyhogy boldog új évet kívánok!
Nagyon örülök, hogy élvezed az Emperort! Akkor ez az a humoradag, amit még gond nélkül
be tudsz fogadni. Köszönöm szépen a jókívánságodat!