VidékiÉva írta:Szia Rita!
Megnéztem 15 részt belőle. Igazán izgalmas. Nálam most lett abbahagyhatatlan. Az első 8 rész volt a bevezetés, ismerkedés, a második 8 izgalmas és innen már kényszeríteni kell magam, hogy abbahagyjam, mert reggel kelni kell. Nekem ez a kastély igazán hátborzongató volt még kívülről is, de azután odabent kínzókamra a parfümösüveg szoba és a skizofrén házigazda az már horror szintű. Persze én rögtön a parfümös film fordításodra asszociáltam. Az erőszak jeleneten meg megáll az agyam. Sosem értem ezeket a gátlástalan embereket. Undorodom tőlük ahogy teljesen természetesnek veszik, hogy mindent megengedhetnek maguknak, majd a szüleik pénzével lerendezik a dolgot. Meg a fiú, aki annyira akar élni, hogy a barátnőjét képes felajánlani, hogy bármit tehetnek vele. Már akkor betelt nálam a pohár amikor látták az erőszakot és elkullogtak. Nem értem, hogy hogy képesek végig nézni és elmenni onnan. Ilyenkor mindig az áldozat mérhetetlen csalódására gondolok, mert itt is látta, hogy ott vannak, de nem segítenek. Ez még a tehetetlenségtől is rosszabb lehet neki. Azután a bármire képes gyilkolóbrigád akik teljesen természetesnek veszik a másik emberi élet elvételét. Ez már túlmegy minden határon. Büszkék rá és dicsekednek vele, mintha valami hőstettet hajtottak volna végre, nem is értik, mit tettek rosszul. Ilyenkor jól jön a romantikus szál, hogy feloldja a feszöltséget, különben szikráznék is.)))
Köszi, megint sikerült valami igazán jót választanod.
Éva
Szia Éva! Nagyon jó volt olvasni, hogy mennyire tetszik a sori! Hát igen, voltak benne durva
részek, de mégis csak egy thrillerről van szó.
Látod, már el is felejtetted Jin Xi viselkedését. Az izgalmas cselekmény elsodorta, már máson
akad meg a szemünk, és más borít ki.
Mindennel egyetértek veled. A sárga hajó srác egy gennygóc volt, a barátnőjével együtt. Fordított
helyzetben a lány is az irháját mentette volna, a barátja helyett, efelől kétségem sincs.
Nem sokat tudok már írni. Mindent kiírtam menet közben magamból. Csak magamat ismételgetném.
Kellemes borzongást a fennmaradó részekhez!