Rita írta:A tészta nálam minden nap jöhetne. Édes vagy sós, nekem mindegy. Édesben a rakott tészta,
és a stíriai metélt, sósban a káposztás cvekedli, és a krumplis tészta a legnagyobb kedvenc.
Na, én is megéheztem! Megyek reggelizni. Jöhet a sonka és a tojás!
Rita, nekem is nagy kedvenceim az általad megemlítettek, annyi kiegészítéssel, hogy az édesekhez jöhet még a kajszilekváros-diós, és a mákos tészta is.
Ezeket még desszertként is szívesen fogyasztom.
A reggelid látványa ínycsiklandozó volt. Aig vártam, hogy én is ehessek a finomságokból, miután a tegnap este betett fotómon lévő nyuszi, még nagyban böjtölt.
Még a tésztára visszatérve, tán 2 éve kapott el egy olyan makacs vírus, hogy semmit sem tudtam enni, mert mindentől undorodtam.
A család kétségbeesetten sorolta a kedvenceimet, hogy mit készítsenek el nekem. Na, amikor a diós-lekis tésztához értek, akkor felcsillant a szemem. Már annak is örültek, hogy 3 napig ezt ettem, igaz egy kis maréknyi mennyiségnél ebből sem tudtam többet enni egyszerre, de ezzel tört meg az ételundorom.
Közben látom, hogy meg is érkezett az első felirat, melyet hálásan köszönök Neked és Krisztinek .
Rajtunk kívül is sokan szeretik...