madaras írta:Kedves Rita !
Az aranycsillag a torrent előtt azt jelenti, hogy nem csökkenti a rátámat ? Ez meddig érvényes - mindig ?.....mert helyem az lenne...
ququcs írta:Szia Rita, valami baj volt azt hiszem a képküldésemmel köszönöm, hogy javítottad!
Befejeztem a sorit, nagyon nagyon tetszett!! Köszönöm ezt Neked, hogy fordítással nézhettem. A befejezés is kedvemre volt!!![]()
Tudom, hogy Te a másik irányban drukkoltál..., de le a kalappal férj viselkedése elött, végül is belátta, hogy ha neki fáj is a lány tönkremegy!!
Na többet nem írok, mert tényleg spoilerezni én sem akarok!!
boszorkany írta:Tegnap este befejeztem en is a GOM-t,koszonom a munkadat Rita.
Volt,amikor mar elegem lett a sok "nyavajgasbol"(pl.anyosok),de az egesz tetszett,foleg a befejezes,ebben remenykedtem.![]()
Most "beleharapok" az Easy fortune,happy life-ba.
Rita írta:Kedves Éva! Nagyon szívesen!
Az anyósok mellett az anyuka pici fia is szörnyen tudott hisztizni. De jól hozta
az a színész ezt a szerepet!
Számítottam rá, hogy még mindig kisebbségben maradok!
Mindjárt megyek én is az Easy Fortune topikjába!
boszorkany írta:Rita,egy szo,mint szaz;egyik sem volt tokeletes,de a sorozat jo volt.
Csabito ez a foto.
Frézia írta:Az előző hozzászólások kíváncsivá tettek a befejezésre, ezért ma el kezdem nézni a sorozatot. Köszönöm szépen a fordítást.
ququcs írta:boszorkany írta:Rita,egy szo,mint szaz;egyik sem volt tokeletes,de a sorozat jo volt.
Csabito ez a foto.
De még milyen !!! :D
Danna írta:Kedves Rita! Ajánlották a drámát, állítólag roppant tanulságos történet.Nem beszélve a két karizmatikus színészről..
![]()
Nagyon nagy köszönet a feliratokért!![]()
Kata58 írta:Én viszont a kedvenc főhősünket meglátva eszembe jutott egy másik sorozatuk, eszméletlen jók abban is.
Wish Upon A Star!!
http://www.d-addicts.com/forums/viewtopic.php?t=88517
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég