Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Nagyon szépen köszönöm a Women Dignity fordítását ! Bevallom őszintén azért nem jöttem hamarabb hozzád ,mert valahogy nem tudtam mit kezdeni ezzel a sorozattal . Az első rész után úgy gondoltam ,nem igazán akarom megnézni ,a két színésznőt akik Ah-Jint és Park Bokját játszák nagyon szeretem őket és tényleg csak ő miattuk mondogattam na még egy rész megnézek és újból na még egy részt .Nem szerettem ezt a Park Bokja karaktert ,de rá kellet jönnöm ,nagyon tökéletes a színésznő ha én nem szeretem ,mert valójában tökéletesen hozta ezt a karaktert ,Ah Jint nagyon szerettem az első perctől ,legalább annyira csodáltam mint Park Bokja.
Valami mindig idegesített ,de közbe meg mindig vártam a következő részt .Nem akartam azt írni hogy nem tetszik a sorozat ,mert akkor nem várom a következő részt ,de azt sem tudtam írni hogy szeretem ,mert az meg nem lett volna igaz .Teljes érzelmi káosz volt számomra ,haragudtam az öreg emberre( Nem szeretem azt a színészt ) hogy ennyire meglehet vezetni ,közben meg megértettem mert a gyermekeitől semmi szeretettet nem kapott ,csak a pénze kellet volna .Haragudtam a férjre ,mert nem értette hogy a felesége mért nem akar egy komúnában élni a szeretővel ,a festőnőről meg nem is akarom le írni a véleményem .Valójában akkor jöttem rá hát én szeretem ezt nézni mikor Ah Jin beköltözött a házba .Jó kis görbe tükör ez a sorozat a koreai gazdagoknak akik unalmukba nem tudnak mit kezdeni magukkal ,biztos magukra ismernek egy egy karakterből ,de nem kell el menni Koreáig nálunk is van egy réteg akik magukra ismerhetnek .Nekem a vége nagyon tetszett ,bár már mindenkire gyanakodtam ,csak a fiúra nem ,nem akarom hogy ő bűnhődjön ,igaz nagykorú vállalnia kéne a következményeket ,de valójában ő egy vétlen áldozat .Nagyon köszönöm még egyszer ,hogy láthattam ezt a sorozatot .Nagyon szép nyarat kívánok ,pihenj jó sokat ,rád fér és gratulálok a 67 sorozathoz ! Nagy ,nagy szeretettel Erzsébet ! Majd nem elfelejtettem imádtam a kislányt ,túltett az apján a barátnőn ő kapta meg azok eszét is a természettől !!
Kedves Erzsébet! Ha korábban írtad volna, hogy nem az eseted a sorozat, lebeszéltelek volna a
folytatásról (ahogy pár embert lebeszéltem előtted). Én sem néztem meg soha azokat a sorikat,
amik pár rész után sem tetszettek, de volt, aminek az első rész után is mennie kellett, mert
annyira irritált valamelyik szereplő, és tudtam, hogy ez végig így lesz. Nem szabad olyan sorira
időt pazarolni, ami nem tetszik maradéktalanul. Kár az értékes szabadidőért.
A hsz.-od alapján érzem, mennyit viaskodtál magadban, hogy folytasd vagy ne, de ha a befejezés
mellett döntöttél, akkor talán mégsem sajnálod a nézésére fordított időt. Hálás vagyok a két
szuper főszereplőnőnek, hogy maradásra bírtak! Azt is kiolvasom a soraidból, hogy jó sokféle
érzelmet kiváltottak a szereplők és a történet. Talán ez is része volt annak, hogy mindig folytatni
tudtad.
Mindegy is, hogy mi volt az itt tartó erő, lényeg, hogy maradtál, és újra együtt mozizhattunk!
Köszönöm a kedves szavaidat! Még a nyár előtt fogok fordítani, csak hosszú soriba nem akarok
már belefogni, mert nem tudnám az elutazásom előtt befejezni.
Kellemes hétvégét kívánok!