További szép nyarat

Rita írta:Szia Éva! Megkaptam, és válaszoltam!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nyekk írta:Hálásan köszönöm a 12-13. rész feliratait!
annamama írta:..:Nagyon szépen koszonom az uj feliratokat.......Szép és pihenteto,hoség mentes hetet kivánok mindenkinek
gyomar írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 12-13. részek feliratainak a fordítását.![]()
Marcsi
csip írta:Nagyon szépen köszönöm a 12-13.rész feliratát!
B.Marika írta:Szia Rita! Délután néztem meg az új részeket. Nagyon jól szórakoztam, mindkettő nagyon tetszett! ZZ utálatos módon ismét manipulálja a gyereket. Dong Jie drágám olyan cuki volt, majd elolvad a szerelemtől. Az elejétől kezdve olyan érzésem van, hogy DJ egy gazdag család gyereke.
Köszönöm a fordítást!
Szép hetet kívánok!![]()
![]()
Carmi írta:Ritám, én is megnéztem már a heti két frisset, és szeretném megköszönni őket!És eljött a pillanat, hogy nem bírtam tovább, és megnéztem az uccsó részeket angollal. Hős voltam, hogy eddig bírtam...
![]()
Azért várom a te felirataidat is. Mindig várom őket. Veled/veletek jobb nézni, már ha az ember lánya kibírja a várakozást az új részekre. Ha legalább lassan fordítanál, de nem!!! Te gyorsan dolgozol, gyorsan és csodásan, mégis előre szaladtam megint. Hááát, ez van. De legalább tudom, senkit nem fog csalódás érni.
Kata58 írta:Kenről jut eszembe mennyire szereti és vigyázza a főnök-barátját....sok mindent megtenne, hogy boldognak lássa. még a menyasszonyt is legszívesebben elrabolná![]()
![]()
gyomar írta:Szia Rita!
Ma megnéztem végre a 12-13.részeket.Nekem is nagy kedvenc volt Da Feng, nagyon sokat fejlődött az egyik kedves mondat: mindent meglehet pénzért venni csak Fu An-t nem.Nagyon szereti a lányt, de tudja, hogy nincs biztonságban ez a boldogság, ezért is ivott a második este.Nagyon sok van a rovásán és amikor ez kiderül akkor minden borul ahogy a végén már voltak erre utaló képkockák.
ZZ pedig eddig csak a pénz éhessége volt a nagy, ami még talán megbocsájtható lenne, de ez a gonoszság amit most művel ez már nem igazán.
Előző sorozat nézéskor is előkerültek nevelő eszközök, gondolkoztam, hogy neki mit lehetne kitalálni.Csak megfenyítem, mert mégis csak nő.
Hálásan köszönöm még egyszer a feliratokat.Marcsi
mancika írta:Kedves Rita Kriszti !
Hálás köszönet mindkettőtöknek a fordításért.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég