Easy Fortune, Happy Life (online is nézhető)

Nita1987

Re: Easy Fortune, Happy Life (13/17)

HozzászólásSzerző: Nita1987 » 2016. július 3. 23:02

Nagyon szépen köszönöm az új részeket :D :D
További szép nyarat :D :D
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. július 3. 23:32

Rita írta:Szia Éva! Megkaptam, és válaszoltam!

:D :flower1: :littlehearth: :D :flower1: :littlehearth: :D :flower1: :littlehearth: :D

Megtalaltam,koszi!Szep almokat i-)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. július 4. 7:08

Kedves Rita! Korán reggel sikerült megnéznem a 13. részt is. Köszönöm , hogy fordításoddal nézhetem ezt sorozatot. Nagyon sok minden történt ebben a két részben. Az öröm mellett, hogy meglett az esküvő..ZZ aknamunkájának a robbanásig feszült pillanatáig lehetünk szemtanúi de rettenetesen irritált, hogy a gyereket megint felhasználta..és a mohóságának nincs mértéke. Mindenáron tönkre akar tenni mindent. Erre egy szót tudok írni UNdorító és mocskos dolog! :-w . Kis barátunkat nagyon sajnáltam...és nagyon várom, hogy kiderüljön még a tetkó alapján még valami fontos..mert megérzésem azt súgja, lesz itt még mélyebb dolog is....
Kellemes hetet mindenkinek! :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Nyekk

HozzászólásSzerző: Nyekk » 2016. július 4. 7:28

Hálásan köszönöm a 12-13. rész feliratait! ^:)^
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. július 4. 7:37

..:Nagyon szépen koszonom az uj feliratokat....:)...Szép és pihenteto,hoség mentes hetet kivánok mindenkinek :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. július 4. 12:20

Kedves Kata! Minden igaz, amit írtál, de a jövő hét még ettől is húzósabb lesz,
és a legnagyobb bajom, hogy nem tudom, hogy mikor dőlhetünk majd hátra.
Annyi vigasztal, hogy happy enddel zárul a sori, legalább e felől nyugodt vagyok.
ZZ mellett lesz még egy szereplő, akit mindannyian laposra akarunk majd verni...
egy ideig.

A kis barátról jó kis titok fog kiderülni. De kíváncsi vagyok, hogy kinek, mi lesz
a reakciója, ha megtudják.

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. július 4. 12:22

Nyekk írta:Hálásan köszönöm a 12-13. rész feliratait! ^:)^

Neked is nagyon szívesen!

:flower1: %%- :littlehearth: :flower1: %%- :littlehearth: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. július 4. 12:30

annamama írta:..:Nagyon szépen koszonom az uj feliratokat....:)...Szép és pihenteto,hoség mentes hetet kivánok mindenkinek :movingflower:

Nagyon szívesen az új feliratokat!
A múltkor kérted, hogy cseréljem ki a cica avatarodat. Mivel a zsiráf már Éváé lett,
összegyűjtöttem neked egy párat a "Kérések, problémák"-ban. Kérlek, nézd meg őket!
Amelyiket szeretnéd, arra kicserélem a mostanit.

Neked is szép hetet kívánok!

Kép
Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. július 4. 13:14

Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 12-13. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Marcsi :)
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2016. július 4. 18:36

Nagyon szépen köszönöm a 12-13.rész feliratát!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. július 4. 19:08

gyomar írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 12-13. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen a fordítást!
Jó szórakozást!

:movingflower: %%- @};- %%- :movingflower: %%- @};- %%- :movingflower: %%- @};- %%- :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. július 4. 19:11

csip írta:Nagyon szépen köszönöm a 12-13.rész feliratát!

Nagyon szívesen!

:) :flower1: :-h :flower1:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. július 4. 19:45

Szia Rita! Délután néztem meg az új részeket. Nagyon jól szórakoztam, mindkettő nagyon tetszett! ZZ utálatos módon ismét manipulálja a gyereket. Dong Jie drágám olyan cuki volt, majd elolvad a szerelemtől. Az elejétől kezdve olyan érzésem van, hogy DJ egy gazdag család gyereke.
Köszönöm a fordítást!
Szép hetet kívánok! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Carmi

HozzászólásSzerző: Carmi » 2016. július 5. 16:11

Ritám, én is megnéztem már a heti két frisset, és szeretném megköszönni őket! :x És eljött a pillanat, hogy nem bírtam tovább, és megnéztem az uccsó részeket angollal. Hős voltam, hogy eddig bírtam... :D
Azért várom a te felirataidat is. Mindig várom őket. Veled/veletek jobb nézni, már ha az ember lánya kibírja a várakozást az új részekre. Ha legalább lassan fordítanál, de nem!!! Te gyorsan dolgozol, gyorsan és csodásan, mégis előre szaladtam megint. Hááát, ez van. De legalább tudom, senkit nem fog csalódás érni. :-bd
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. július 5. 16:19

:)) :)) :)) na legalább nem vagyok egyedül a kukucskálásban....én nem is akartam előrenézni de annyira vitt a történet még az elősző részeknél, mire észbe kaptam már vége is lett...de csak most várom ám úgy istenigazából a feliratot, mert ez a dupla csavar nem semmi! :)) :)) :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. július 5. 16:29

B.Marika írta:Szia Rita! Délután néztem meg az új részeket. Nagyon jól szórakoztam, mindkettő nagyon tetszett! ZZ utálatos módon ismét manipulálja a gyereket. Dong Jie drágám olyan cuki volt, majd elolvad a szerelemtől. Az elejétől kezdve olyan érzésem van, hogy DJ egy gazdag család gyereke.
Köszönöm a fordítást!
Szép hetet kívánok! :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Szia Marika! Hála istennek hogy olyan maradt eddig a sori, hogy mindig tetszenek
az új részek is.

Dong Jie-vel, azaz "Mindenki Drágája"-val kapcsolatban, először azt gondoltam,
hogy egy gengszter főnök fia. Ezt a tetkóra alapoztam. Azonban a 13. rész után
már tudom, hogy tévedtem. A két szerelmi rivális, Da Feng és Dong Jie még az
üzletben is riválisok lehetnek! Mi lesz ebből!?

Nagyon szívesen a fordítást! Neked is szép hetet kívánok!

Ken újra felvette a zsinóros-magyaros-mente-melegítőt:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. július 5. 16:43

Carmi írta:Ritám, én is megnéztem már a heti két frisset, és szeretném megköszönni őket! :x És eljött a pillanat, hogy nem bírtam tovább, és megnéztem az uccsó részeket angollal. Hős voltam, hogy eddig bírtam... :D
Azért várom a te felirataidat is. Mindig várom őket. Veled/veletek jobb nézni, már ha az ember lánya kibírja a várakozást az új részekre. Ha legalább lassan fordítanál, de nem!!! Te gyorsan dolgozol, gyorsan és csodásan, mégis előre szaladtam megint. Hááát, ez van. De legalább tudom, senkit nem fog csalódás érni. :-bd

Szia Rika! Boldoggá tett, amit írtál! A kukucskálás egyértelmű tetszésindex!
Meg vagyok elégedve! Én az utolsó részt még nem láttam, mert már a 16.
rész elején is enyhülést találtam. Ennyi elég is volt, a többit, hogy happy end
a vége azt eleve tudtam, hiszen anélkül bele sem kezdtem volna.

Nagyon szívesen a feliratokat! Örülök, hogy meg voltál elégedve a végével!

Vajon az esküvő után hány nappal volt sikeres a nászéjszaka?

1. nap:

Kép

2. nap:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. július 5. 16:47

Kenről jut eszembe mennyire szereti és vigyázza a főnök-barátját....sok mindent megtenne, hogy boldognak lássa. még a menyasszonyt is legszívesebben elrabolná :)) :)) :))
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. július 5. 20:03

Szia Rita!
Ma megnéztem végre a 12-13.részeket.Nekem is nagy kedvenc volt Da Feng, nagyon sokat fejlődött az egyik kedves mondat: mindent meglehet pénzért venni csak Fu An-t nem.Nagyon szereti a lányt, de tudja, hogy nincs biztonságban ez a boldogság, ezért is ivott a második este.Nagyon sok van a rovásán és amikor ez kiderül akkor minden borul ahogy a végén már voltak erre utaló képkockák.
ZZ pedig eddig csak a pénz éhessége volt a nagy, ami még talán megbocsájtható lenne, de ez a gonoszság amit most művel ez már nem igazán.
Előző sorozat nézéskor is előkerültek nevelő eszközök, gondolkoztam, hogy neki mit lehetne kitalálni. [-X Csak megfenyítem, mert mégis csak nő.
Hálásan köszönöm még egyszer a feliratokat.Marcsi :)
mancika

HozzászólásSzerző: mancika » 2016. július 5. 21:27

Kedves Rita Kriszti !

Hálás köszönet mindkettőtöknek a fordításért. :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. július 6. 7:40

Kata58 írta:Kenről jut eszembe mennyire szereti és vigyázza a főnök-barátját....sok mindent megtenne, hogy boldognak lássa. még a menyasszonyt is legszívesebben elrabolná :)) :)) :))

Minden kínai és tajvani soriba betesznek egy ilyen testi-lelki jó barátot, barátnőt.
Sokszor az ő kapcsolatuk ábrázolása, az ő jeleneteik, épp olyan jók, mint a fősodor.
Ilyenkor mindig a The Queen of SOP ugrik be, ahol imádtam a két barátnő egymáshoz
való viszonyát.

Hihetetlen, hogy Chen Qiao En semmit nem változott, pedig az Easy Fortune és a TQoS
között eltelt három év:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. július 6. 7:51

gyomar írta:Szia Rita!
Ma megnéztem végre a 12-13.részeket.Nekem is nagy kedvenc volt Da Feng, nagyon sokat fejlődött az egyik kedves mondat: mindent meglehet pénzért venni csak Fu An-t nem.Nagyon szereti a lányt, de tudja, hogy nincs biztonságban ez a boldogság, ezért is ivott a második este.Nagyon sok van a rovásán és amikor ez kiderül akkor minden borul ahogy a végén már voltak erre utaló képkockák.
ZZ pedig eddig csak a pénz éhessége volt a nagy, ami még talán megbocsájtható lenne, de ez a gonoszság amit most művel ez már nem igazán.
Előző sorozat nézéskor is előkerültek nevelő eszközök, gondolkoztam, hogy neki mit lehetne kitalálni. [-X Csak megfenyítem, mert mégis csak nő.
Hálásan köszönöm még egyszer a feliratokat.Marcsi :)

Szia Marcsi! Jót nevettem rajta, hogy nevelőeszközt keresel! Keresd csak, és legyen a
kezed ügyében, mert fogsz még kényszert érezni, hogy használd, és nemcsak ZZ-nel
kapcsolatban. Megnyugtató, ha a közelben van egy.

Mindennel egyetértek, amit írtál. Jó látni, hogy Da Feng szívből szereti Fu Ant, a pénz
már semmiféle motivációval nem bír. De egyszer minden kiderül, ő is, mi is érezzük a
veszélyt... jogosan. Az elkövetkező részeknél a happy end tudata éltetett, csak sokszor
azt nem tudtam elképzelni, hogy hogy jutunk el odáig.

Nagyon szívesen a feliratokat!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. július 6. 7:53

mancika írta:Kedves Rita Kriszti !

Hálás köszönet mindkettőtöknek a fordításért. :littlehearth:

Kedves Ági! Nagyon szívesen!

~o) :movingflower: ~o) :movingflower: ~o) :movingflower: ~o) :movingflower:
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. július 8. 15:19

Kedves Rita na végre =én is lejutottam ma oda hogy megnézztem a 12-13 részt,sot....elore kukucskáltam rossz szokásomhoz hiven de csak egy iciri-picirit ;) .....hát már én is számolom az éjszakákat mikor ...mikor....nem lesz már senki hivatlan vendéguk és ... :littlehearth: ...mindnyájunk kisdrágáját ugy sajnáltam az eskuvon de bizok benne hogy talán valami másfajta családi kotelék lesz a végén koztuk....annyira azért nem kukkoltam elore mert akkor az igazi ha feliratal nézzem.Hálásan koszonom ujbol a feliratot es vasárnap szabadom van a strantol igy koránkelo lévén most minden képpen megnézem még vasárnap....:)...gondolom most én,na de majd meglátjuk...:)...Kellemes pihenteto hétvégét kivánok ..Kozben nézek egy tavalyi tajvani sorozatot igaz csak googlésan,Kingone Wang a foszereploje és nagyon jo...hátha még rendes forditása lenne...:)...Someone Like You a cime...rogton letoltottem ahogy adták le ...nem tudnám megmondani mi fogott meg rajta de azt rogton tudtam hogy ezt a sorit én látni akarom,és igazam lett nekem nagyon ,nagyon ,nagyon tetszik...:)...pedig a googles forditás utolso 5-6 részét is ugy kaptam cheten ...mert én ahoz már még angolt sem találtam...jo a tortének ,jok a szereplok,még jocskén van a végéig de már itt is elore kukkucskálta és nem is keveset ...:)...sot a végét is bármi is fog még torténi de boldog befejezés lesz...amit nagyon remélek a Easy Fortune nál is....:)...Anna...:)...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. július 8. 15:51

Kedves Anna! Én már nagyon boldog vagyok, mert mindent tudok az Easy Fortune-ról! Már nem sok
van hátra az utolsó rész fordításából, végre végignézhettem. Muszáj megosztanom veletek azt az
örömöt, amit most érzek. Olyan a vége, amilyet mindig szeretne az ember. Nem öt percig, hanem
egy teljes részen át lehet örömködni! Szívnek-léleknek jót tesznek az ilyen befejezések. Még a kis
drágátok számára is terem babér!

Azért siettem ennyire a befejezéssel, mert jövő héten érkezik haza a lányom. Tíz napig, amíg itthon
lesz, ilyen nagy lélegzetű, sok soros epizódokra nem lesz időm, viszont a Mására igen! Úgyhogy annak
a második évadját szeretném befejezni, mire repülök ki a fiamhoz. Míg kint vagyok, addig Másenkával
foglak szórakoztatni benneteket.

Június 30-án töltöttem le a Someone Like You-t, mert olvastam, hogy nagyon jó, az én betervezetteimet
meg nem akarják elkezdeni vetíteni. Ám azóta sem tudtam megnézni egy részt sem belőle. Augusztus
elején jövök haza, és ha addig sem kezdenek bele egyik nagyon várt sorozatomba sem, akkor fontolóra
veszem a fordítását, de előtte bele kell néznem az angol szöveg minősége miatt.

Nagyon örülök, hogy tetszik az Easy Fortune! Mindenki örömére fog szolgálni az utolsó része, utolsó
pillanatáig!

Csak hogy lássuk Dong Jie izmait is:

Kép

Vissza: “Tajvan”