f.ági írta:Szia Rita!
Végre én győztem és nem a fáradság , az alvással egyetemben.
Megnéztem az utolsó részt is és mondhatom fantasztikus sorozat volt.
Életszerű, olyan problémákkal, amik a normál életben is megvannak, semmi mesterkéltség, humor, ami még élvezhetőbbé tette.
Szia Ági! Nekem is ez a véleményem. Több ilyen sorozat kéne, ami tükröt tart elénk. Nem kell itt
csűrni csavarni a dolgokat, csak az életből kell meríteni. Van az annyira színes, mint a forgatókönyvírók
elméje.
f.ági írta:A csúcs nekem és szerintem másnak is, mert nem olvastam még vissza, Ching Ching férjének bejelentése volt, miszerint ha elmegy a terhes barátnő, hozza a másikat. Hát nem semmi a forgatókönyviró az is biztos. Na ezt a pasit kellene ...., na nem is tudom mit kellene vele csinálni. Talán agymosást?
Agymosás? Ettől azért valami fájdalmasabbat válasszunk neki. Egy hosszan gyógyuló nemi betegség
jó lesz!
f.ági írta:Nagyon jól sikerült a " bosszú". Élveztem minden percét!
Amit furcsállottam, hogy a férj nem volt jelen a vizsgálatnál amikor megnézték az ondósejtek állapotát? Gusztustalan, önimádó, egoista b...m.
És Ching még hitt abban, hogy megváltozott a férje, miután megtapasztalta a hiányát. Szerencsére
az újabb nő felbukkanása észre térítette.
A férj az ondóvizsgálat eredményére - ami később jött meg - nem volt kíváncsi, mert közben megtudta,
hogy apa lesz. Ebből következtetett arra, hogy nem az ő hibájából nem esett eddig teherbe Ching.
f.ági írta:Dávid és Su-Tsan eszmecseréi, hát megértek egy misét. Jókat vigyorogtam rajtuk. Az ellentétek vonzzák egymást? Náluk igen.
Birtam nagyon amikor felajánlotta Su-Tsannak az óvszereket, az meg a visszautasitás után hogy kapott ismét utánuk. Régi lejárt óvszerek.
Azonnal eszembe is jutott, rögvest figyelmeztetem a fiam, a szavatosság fontosságára, mert nem szeretnék meglepetést.
- nem mintha élnének vele, le is tolna, ha tudná miket irkálok, de fiús anyuka legyen előrelátó
-
Ebben a sorozatban nem csak az volt a jó, hogy három pár sorsát kísérhettük figyelemmel, hanem
az is, hogy a három barátnő, és a barátok, volt barátok életét, és egymáshoz való kapcsolatát is.
Minden szempontból - munkahelyi élet, magánélet - körbejártuk őket. Én is nagyon kedveltem Su Tsan
és David barátságát, de Su Tsané és Tai-Hengé is szívet melengető volt.
A kis alamuszi nyuszi Su Tsan... én is észrevettem, hogy csillog a szeme a nagy doboz óvszer láttán.
Igazad van, én is alaposan kioktattam a fiaimat a védekezés témakörében annak idején.
f.ági írta:Li-Sha és Dávid: Birtam a hősszerelmessé válás folyamatát. Sajnos kifúrja az oldalam a kiváncsiság ki is nyithatott az irodába. Dávid meg nem gondolta talán, hogy Li-Sha közben odamegy és bezárja az ajtót, még mielőtt megtörténik a baj?
Ebben is igazad van! Hogy tehették meg velünk, hogy nem mutatták meg, ki nyitott be az irodába?
Lövésem sincs.
f.ági írta:Ching Ching férjének barátnője szerepére tökéletes választás volt ez a leányzó. Kérdés, hogy az igazi apa valamikor tiszteletét teszi-e, vagy homályba vész a kiléte örökre.
Lesz-e a férjből tökéletes férj? Sose, szerintem.
Egyszer mindenre fény derül. A pasiból sem lesz mintaférj. Egyszer lehet, hogy maga a csaj fogja
a férje fejéhez vágni az igazat.
f.ági írta:Köszönöm az élményt Rita, Nellinek pedig a feltöltést, mert online kezdtem el nézni, meg is maradtam végig ennél a varriációnál.
Mindent nagyon szívesen, Nelli nevében is!