eleva írta:Köszönöm szépen
Szívesen!
eleva írta:Köszönöm szépen
mikaz írta:Köszönöm Rita mindkét kisfilmet! Kellemes percek voltak. Az amerikai vicces, és aranyos. Itt a kő-papír-olló játék volt tanulságos.
További kellemes szüneti időszakot. Még van egy kevés.
szilagyongyi írta:Köszönöm szépen a filmet Ritám! Park Shin Hye nekem is kedvencem, szívesen nézem a munkáit. Szerintem az egyik legszebb, legkarakteresebb koreai színésznő. Szép napot kívánok!
Magdimama írta:Kedves Rita!
Nekem is nagyon tettszett az "Egy tökéletes nap "Mivel Te leírtad a Kő,papír,ollóval kapcsolatos tudnivalókat jól szórakoztam. Nagyon tettszett Yoon Kye-Sang játéka.Lehet,ha én lettem volna /na persze!/ a vakrandi leányzók helyében nem igazán kedveltem volna a hirtelen jópofizó özönt.Kevesebb több lett volna,vagy némi fokozatosság.Helyes ez a fiú.Nincs bajom a nézésével sőt a mosolyát látva újra én is mosolygok,amikor azt mondja,"Tud másképp sétálni?"Szerettem azt is,hogy a szereplők gondolatai megjelentek a szövegben.Így tudott ez a rövidke film kerek egész lenni.Üdv. Nagyi
Anyecska írta:Kedves Rita!
Köszönöm a filmet, olyan jó kis üdítő volt.
Paggy írta:Kedves Rita!Köszönöm szépen film fordítását.Megnéztem,jó volt!Üdv:Paggy
Darinka írta:Nagyon szépen köszönöm.
Rita írta:novcsi6 írta:Szia! NAgyon szépen köszönöm e rövidke filmeske feliratát.
Úgy örülök, ho9gy a te feliratoddal is élvezhetem;)
Szia! Neked is nagyon szívesen a filmet!
Csak nem azt mondod, hogy volt már magyar felirata? Tűvé tettem mindent, de én nem találtam,
ezért is örültem nagyon, hogy enyém lehet Park Shin Hye egyik filmje.
Ir-csi írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen a filmecskét
Ari volt. Kicsit furi az ilyen típusú férfi, de van ilyen is
Nem is tudom milyennek nevezzem Az örök gyermeklelkű
A fenti macskás gifed teljesen rabul ejtett.. Azt hittem csak az én egyik macskám reszortja az "úgyis mindent ledobálok", hátha vmelyik végre nagyobbat puffan c. játék de látom a faj számos tagjának okoz e tevékenység örömteli pillanatokat
bori írta:Rita!
Amolyan vasárnapi matinéként megnéztem ezt a rövidfilmet.... nagyon tetszett! Köszönet érte.....
Kis filozófia néhány percben - remekül értik a módját.
Yoon Kye Sang-ot-t én a Road namber one-ban láttam először, ott igazán felejthetetlen alakítást nyújtott - nem mellesleg nagyon csinos katona volt
Rita írta:Azt azért el kell ismernem, hogy azt én is nagy érdeklődéssel olvastam, amikor a pszichológiájáról írtak, és
engem is nagyon meglepett, hogy ennyire komolyan, tudományos szinten foglalkoznak vele. Valóban sokkal
több játéknál. Örülök, hogy legalább egy rövidfilmnyi kapcsolatom lett vele.
Rita írta:Amikor Park Soo Jinnek utánanéztem, akkor a felsorolt filmjei és sorozatai közül csak a Boys Over Flowers
volt az, amiben elvileg láthattam (ezt sem láttam végig, számomra szörnyű sorozat volt), mert a többihez
nem volt szerencsém. Láttam, hogy szerepelt a Flowerboy Next Door-ban is, de azt a sorit sem láttam.
Park Shin Hye miatt gondolkodtam annak idején a fordításán, de épp két sorit vittem egyszerre, és nem
akartam még egy harmadikat is bevállalni, így lemaradtam róla.
Kati424 írta:Az is milyen érdekes, hogy többféleképpen is mutathatják az ollót. Nálunk ugye a kinyújtott mutató- és középsőujj az ismert formája, elsőre nagyon furcsa volt számomra, amikor egy koreai műsorban hüvelykujj és mutatóujj formában láttam.
Kati424 írta:Eszembe sem jutott, hogy Park Soo Jin a Boys Over Flowersben is játszott, azt nem láttam, így a boys és a flower szavakról nekem a másik sorozat ugrott be...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég