For Married Doctress
Re: For Married Doctress
köszönöm a 7. rész feliratát! Szép délutánt mindenkinek, itt elkezdett esni!
Kata58 írta:Ez a történet annyira tetszik, hogy megint csak haladtam előre, de nem baj, felirattal már repetázom, s ezt szeretem a legjobban! Mert még ha valaminek esetleg rossz vége van is, nem mindegy hogyan tálalják és miért!
Szép hétvégét mindenkinek!
Szia Kata, igen igazad van. Ebben a sztoriban az ármány, a féltékenység, a kapzsiság szinte kéz a kézben jár. Érdekesen bonyolulnak a szálak. Én is nagyon kedvelem a kis Qi kiráyt, nagyon gyermeki, ártatlan, tiszta szívű kis lélek. Szép hétvégét neked, legyen szép napod!
Üdv.
Köszönöm szépen a 6-7.részek feliratát.
Egyre jobban szereti ezt a kis vadócot!
De az öcskösnek is! Remélem nem lesz éles a versengés, hiszen alapból megvan ki a férj, még ha most még nem is igen tud élni ezzel a lehetőséggel! De császárunk már rátapintott a lényegre, hogy nem az igért hölgy a felesége, de nem bánja, mert már szereti!
De az öcskösnek is! Remélem nem lesz éles a versengés, hiszen alapból megvan ki a férj, még ha most még nem is igen tud élni ezzel a lehetőséggel! De császárunk már rátapintott a lényegre, hogy nem az igért hölgy a felesége, de nem bánja, mert már szereti!
Köszönöm a 5.-7. részek feliratait! Nagyon jó a sorozat és a fordítás!
chain írta:Üdv.
Kedves chain, nagyon szivesen!
Kata58 írta:Egyre jobban szereti ezt a kis vadócot!
Szia Kata! A verseny igazán komoly lesz... legalábbis a kis király számára, hisz a császár mindig engedett neki.
Ebben a részben , a császár " megtudja", hogy apa lesz!
Vajon mi lesz a vége?
leo-leo írta:Köszönöm a 5.-7. részek feliratait! Nagyon jó a sorozat és a fordítás!
Kedves leo-leo, nagyon szivesen! Örülök hogy tetszik a sorozat.
Vittem is köszönettel a 8. rész feliratát! szép hetet mindenkinek!
Remélem a végleges ármány nem lesz sikeres...de ahogy ez a kis triumvirátus harcol egymással, ezek a szócsaták .
De milyen finoman tudják árnyalni a szomorúságot is! Remélem a gyilkos lelepleződik! Csak győzzük kivárni!
De milyen finoman tudják árnyalni a szomorúságot is! Remélem a gyilkos lelepleződik! Csak győzzük kivárni!
- Ān délǐ yǎ
Köszönöm szépen az eddigi részeket! Alig várom a folytatást, bár én már láttam végig.
Ān délǐ yǎ írta:Köszönöm szépen az eddigi részeket! Alig várom a folytatást, bár én már láttam végig.
Kedves Ān délǐ yǎ nagyon szivesen! Igyekszem vele, még 3 rész van hátra az első évadból és követi a második évad is folyamatosan.
Kata58 írta:Remélem a végleges ármány nem lesz sikeres...de ahogy ez a kis triumvirátus harcol egymással, ezek a szócsaták .
És a pofozkodáshoz mit szolsz?
Nekem ő a kis kedvencem!
Nekem ő a kis kedvencem!
Kisherceget én is bírom, de igazad van, a visszaadott 3 pofon nekem is nagyon tetszett a körítéssel, nehogy az legyen, hogy nem tudja miért kapja vissza...
ui: Most láttam meg hogy elkészült a 9. rész felirata! Köszönettel vittem is!
ui: Most láttam meg hogy elkészült a 9. rész felirata! Köszönettel vittem is!
Köszönöm az újabb két epizód feliratát! Tényleg folyamatosan tudom nézni a sorozatot! Köszönöm a gyors munkádat!
Kedves GinaBlack!
Nagyon szépen köszönöm neked az 1-2-3-4-5-6-7-8-9. részek feliratainak a fordítását.
Nagyon tetszett amit eddig láttam, valóban ahogy korábban olvastam, kéz a kézben jár az ármány, féltékenység, igaz az udvarba mindenki valami miatt került be mindenki akar valamit. Egyedül a hercegnőt kényszerítették, így ő nem akar semmi mást csak hazamenni.Ezért nem tud ellenállni a császár. Örömmel várom a folytatást.
gyomar
Nagyon szépen köszönöm neked az 1-2-3-4-5-6-7-8-9. részek feliratainak a fordítását.
Nagyon tetszett amit eddig láttam, valóban ahogy korábban olvastam, kéz a kézben jár az ármány, féltékenység, igaz az udvarba mindenki valami miatt került be mindenki akar valamit. Egyedül a hercegnőt kényszerítették, így ő nem akar semmi mást csak hazamenni.Ezért nem tud ellenállni a császár. Örömmel várom a folytatást.
gyomar
Vajon mi lesz a következmény, hogy az orvos adta a vetélésre való gyógyszert? mert egy szolga magától nem jut ilyenhez!
Még jó hogy hercegnőnket sem ejtették a feje lágyára, s mivel nem valódi hercegnő az életből hozott magával egy két tapasztalatot és furfangot! De hogy kisöcsi mennyire beleesett a bátya Hölgyébe!?!
Még jó hogy hercegnőnket sem ejtették a feje lágyára, s mivel nem valódi hercegnő az életből hozott magával egy két tapasztalatot és furfangot! De hogy kisöcsi mennyire beleesett a bátya Hölgyébe!?!
Üdv.
Köszönöm szépen a 8-9.részek feliratát.
leo-leo írta:Köszönöm az újabb két epizód feliratát! Tényleg folyamatosan tudom nézni a sorozatot! Köszönöm a gyors munkádat!
Kedves leo-leo! örülök, hogy itt vagy és örömet okozhatok neked. Kicsit megkéstem, és most hoztam a 10-ik részt is. Ha minden jól megy, holnap jövök a 11-ik résszel. Addig is, nagy ölelés!
chain írta:Üdv.
Kedves chain nagyon szivesen! Jó szórakozást hozzá!
gyomar írta:Kedves GinaBlack!
gyomar
Üdvözöllek kedves gyomar! Örülök, hogy itt vagy és neked is tetszik ez a kis sorozat.
Tegnap annyira tetszett a visszapofozás, hogy újra megnéztem az omniózus jelenetet ugyanazt a hatást váltotta ki, hogy azt a ...szuper hogy nem hagyta magát!
De még jó hogy szokásomhoz híven gyorsan benéztem hátha van valami újság, erre itt is a 1o rész is.
Vittem is ezerrel! Köszönöm szépen!
De még jó hogy szokásomhoz híven gyorsan benéztem hátha van valami újság, erre itt is a 1o rész is.
Köszönettel vittem a 10, rész feliratát!
leo-leo írta:Köszönettel vittem a 10, rész feliratát!
Szép estét kedves leo-leo! Meghoztam a 11-ik részt is!
Kata58 írta:Tegnap annyira tetszett a visszapofozás, hogy újra megnéztem az omniózus jelenetet ugyanazt a hatást váltotta ki, hogy azt a ...szuper hogy nem hagyta magát!
Kata, én is megnéztem a jelenetet legalább 3x!
És most elbúcsuzunk, a két szerelmes párrtól.