Sziasztok!Újabb adag olvasásába kezdek.
Ildikó, nekem egy nagyon rossz és egy nagyon jó sógornő jutott osztályrészül. A nagyon rossz a volt férjem nővére volt, aki
hét évvel volt idősebb nálam és már mindene megvolt (lakás, autó, gyerek), amikor elkezdtem járni az öccsével (17 évesen),
mégis annyira irigy vagy féltékeny volt rám. Nem értettem, miért viselkedik velem ellenségesen, amikor én semmi rosszat
nem tettem ellene. Annyira rosszul esett, hogy elhatároztam, én nagyon fogom szeretni az öcsém választottját. Így is történt.
Érdekes, hogy ő meg tőlem volt hét évvel fiatalabb, és szerencsére nagyon könnyű volt megszeretnem.
Paggy, több képem van a kajákról, amit főztem, mert általában elküldtem a gyerekeknek a közös csoportba, hogy mi vár rájuk,
ha munka után hazajönnek.

Ezeket majd akkor teszem fel, ha hazamentem, és a vásárlásról is akkor írok. Most be szeretném
hozni a lemaradásomat, ezért tovább olvasok. Nem fogom elfelejteni, mert amikor a képeket töltöm át a laptopra, eszembe fog
jutni.
A sógornőd fel szokott járni a lakásba, hogy muszáj még a konyhát is megfelezni? Vagy békén hagy azért? Mutass be mindent,
nagyon kíváncsi vagyok rá. Majd én is mutogatok a magam lakásából, ha készen leszek. Bár nem lehet a kétféle "mutogatást"
összehasonlítani: nálad szomorú oka van, nálam meg örömteli.
Mindig elfelejtem, de most tényleg szólok az itteni fiamnak, hogy nézzen már rá megint a fórumra. Nem pénz kérdés, dehogy.
Évente egyszer egy összegben szoktam kifizetni a díjat. Legutóbb 28 ezer forint volt, szóval havi bontásban elhanyagolható összeg.
Ez az almás-narancsos dzsemfotó pont olyan, amit megszoktunk tőled. Olyan igazi paggys! Kis hétköznapi bonbonok. És akkor
jönnek a szintén paggys fréziák! Ha jól emlékszem nem a sárgák szoktak lenni az elsők, hanem a korall színűek, nem? De szépek!
Mi termesztesz az idén az erkély és az ablak kertecskédben?
De jó lesz nézegetni a városi képeket is, és bármit, amit helyettünk felfedezel. Mindig sok érdekességet fedezek fel rajtuk.
Rájöttem, hogy én soha nem fórumozok a telefonról, azért nem zavar különösebben, hogy kiléptet a rendszer. A laptopon
mindig elmentem, amit írtam, így soha nem veszik el. Sajnálom, hogy telefonon nem lehet így megoldani. Remélem, kitalálunk
valamit a problémára.
Csoki és a cicus! Édesek. Megírnád a cica nevét? Elfelejtettem. Csoki olyan szemmel néz a kamerába, mint aki bűnös dolgot tett,
és próbálja megúszni a büntetést.
Kata, ez egy tipikus angol nappali ablak, amiből nézzük a kukásautót. És a ház is egy tipikus angol sorház, de ami fontos, hogy
jó környéken, egy békés, csendes, autó forgalomtól távol eső lakóparkban van. Jut eszembe, erről is csinálok pár fotót majd.
Én is mindig a fórum biztonsága miatt aggódom, mert tényleg nagyon sokszor érte már támadás, de a fiam mindig megnyugtat,
én meg hiszek neki.
Paggy, Kata! Mindketten írtátok, hogy palacsintát sütöttetek. Itt tegnap (március 4.) Pancake Day - Palacsinta Nap volt, ami mindig
húshagyókeddre esik. Lilykének zabpalacsintát sütöttem. Nagyon szereti. Erről is teszek be majd képeket.
Az ágyamban bonnel rugós matrac van. Kellően kemény, pont annyira süpped be, amennyire szeretem.
Nagyon örülök, hogy alakul a derekad! A Perfect Matchot a lányom is nagyon dicsérte. A Vikin nézte.
Végre, beértelek titeket! Ha legközelebb jövök, képeket hozok.