Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2025. február 19. 7:42

Sziasztok Lányok, nem gyözöm helyrehozni a legutóbbi frissítés hibáit. ráadásul a szinkronizáslás is jól bekavart.
A lényeg, hogy nem találtam meg a fórumot sem, azt írta nem található!

Paggy, nem kell nagyon mentegetőznöd, ha az ember tényleg nem jól érzi magát, mindenképp vigyáznia kell saját magára és most a szó szoros értelmében.

Megyek, mert elkészült a tojás, s előtte még vérnyomás mérés... :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 20. 13:41

Szia Kata!Néha nem lehet az ember laza,mert számítanak rám.Agi is ugyanezt élte meg a bacsikajaval.Mindennap időben vitte a kaját,mert a bácsika várta.Egyebkent jó hogy megvettuk a takarot,mert irtó hideg van.
Miket sutogetsz Kata újabban?
Majd jövő héten mutatok valami finomat.Ma csaszarzsemlet sütöttem.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 20. 17:25

Vajon Ritaeknal milyen idő van és teljesen elvarazsolta az unokáját és fozocskezik teljes értékű magyar kajákat és hol és mit vásárolt és az ABC ken kívül sétálgatni a varosban??????
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 21. 12:02

Jodarabig nem lesz szgepem,mert idegroham jött rám és kiuritettem a párom szobáját ,üres is marad,hiszen ez a sogornome.A konyhát is elfeleztem.A szobámat is átalakitotta.,majd ha kész lesz,megmutatom
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2025. február 21. 21:20

Sziasztok Kislányok!

Csak bejelentkezek, hogy élek, nem vesztem el. Hétfőn még iskolaszünet lesz Lilykének, kedden már megy iskolába,
és én is gyakrabban tudok majd jelentkezni. Az előbb fürdettem meg Lilykét és épp mesét készülök olvasni, mert a lányomék
elmentek az IKEA-ba bútort nézni. Szóval kedden már jobban lesz időm. A gyerek velem van, amíg a felnőttek dolgoznak,
és nem szoktunk a jelenlétében se telefonozni, se laptopozni, mert akkor nyafog érte. Neki is van a napban kétszer olyan
alkalom, amikor a tablettel játszhat vagy mesét nézhet, olyankor szoktam mosogatni, vagy pakolászni, vagy befejezni
a főzést.

Azt hittem, hogy itt hideg van, de ma megnéztem a miskolci időjárást, és majd hanyatt vágódtam attól, amit láttam.
Ehhez képest itt tavasz van. Nappal 12-14 fok, hajnalban 4-8 fok van, de a szél miatt hidegebbnek érzem.

Spoiler: mutasd
Ezt most fotóztam
Kép

Ezt pedig csak azért csináltam, hogy lássátok, hogy még mindig szeretjük az ablakból figyelemmel kísérni a szemetes autót,
csak már nem a második emeletről.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 22. 6:34

Jó reggelt!Pocsékul fogok írogatni a telefonomon és percenként be kell lépjek ahhoz,hogy el tudjam küldeni.Irtam mar szanaszét van. A szamitogepem./5 szó leírása után,újra be kell lépjek.Mar majdnem elfelejtem,mit is akarok írni.Tomondatok lesznek.Egyebkent mi történt ezzel,régen is rossz volt,de most szornyu?!
Most 3 mondatot nem is küldött el.Penzkerdes?/
A lényeg elszakadt,orulok Rita,hogy írtál.
Most meg nem enged belépés.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2025. február 22. 8:12

Sziasztok Lányok+! Rita, nagyon édes Lilyke, milyen elánnal nézi a képeskönyvet. Olvasom, nálatok most szinte tavasz van.
Milyen klassz ott is az ablak, s lehet kényelmesen nézelődni... Azt hittem zártabb rendszer lesz a ház, vagy az igazáből az utcafront.

Paggy, nem irigyellek micsoda helyzet. a konyhai linket köszönöm. Ma vagy legkésőbb holnap vagy almást vagy túrósat sütök. Hangulat függő.
Egyébként Rita, most minden bejelentkezés nélkül be lehet lépni, de remélem a nem regisztrálatk meg nem , hiszen nem szeretném én sem a saját dolgainkat vadidegenek csak úgy olvasgatnák.
Remélem sikerül elküldeni... legyen mindenkinek szép hétvégéje. Muszáj egy kicsit visszafeküdnöm.. :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2025. február 22. 14:16

Kipróbálom mit enged meg a rendszer. 5. sikertelen után most a Mozillában próbálom.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 23. 17:21

2234567i90q234567890q23456789012345678901234567890
Ez már nem megy át belépés nélkül
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 23. 17:26

Nem örültem meg,csak kipróbáltam/eddig megy at/Tehát kB.25mp,utána újra be kell lépni.
Tomondatokat kell írni.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 24. 6:43

Jó reggelt!#ennyi jött at#Sikerült osszerakni a #szgepet,igy#hamarosan#talan konnyebb#lesz pár mondatot #leirni ide#olyan ez a forum-#bejelentkezes mint#a világ Nehéz de#a normalitast szo#egyszerre már nem jött at.#meg kell orizni
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 24. 8:05

Reggel van,indul a nap.#Mar bekevertem a palacsintatesztat#a fodrasznomhoz megyünk pletykalni#o Csoki potmamaja és igy#minden héten 1x-2xxviszunk finomsagokat#/miközben írsz számolj 25ig,hogy #el tudd küldeni!
Narancslekvaros-almas#lesz a palacsinta#
Írjátok par mondatot!#
Csak pár lényeges gondolat#lehetseges ilyen mostoha#körülmények között.#Mintha morzeznenk.
Kép
Fincsi
Hetente csinálok.
Megyek csokizni
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 25. 17:03

Ősszel elultettem,most nyilt ki.A nyári frézia virágzás utan,3 honapig pihen a hagyma,majd ősz végén el kell újra ultetni."O" az elso,isteni illata van.
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 25. 17:14

:) Mi újság Lányok?Pár tomondat lehetseges. :)
Lányok,nagyon nagyon jó a pansoris sorozat.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2025. február 25. 19:24

Sziasztok Lányok, ma palacsinta sütés volt nálunk, na meg persze a hétvégén is volt.
ami feltünt, hogy eltünt a bejelentkezés fejléc.
Remélem a hozzászólás elmegy. Gyönyörűek a fréziák.

[img]Gabinak meg Boldog születésnapot itt is.
https://www.sieberz.hu/media/image/ba/3 ... RMlFo1.jpg[/img]
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2025. február 25. 19:26

[imghttps://www.sieberz.hu/diszito-noevenyek/evelok/koezepmagas-magas-evelok/819/puenkoesdi-rozsa-oesszeallitas-3?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA8fW9BhC8ARIsACwHqYrQ8OwoenwyNlBQjoTbmPSpjsJLZWJyZ74lzYXIFGIM3caXltW44WoaAsNwEALw_wcB[/img]
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 26. 10:03

Rita!Nem kell beszalljunk a Forum fenntartási költségebe?Kata gyonyoruek a peoniak.Koszonom,köszönöm,hogy beraktad.
Ha valamennyire használható lesz a Forum,mármint hogy legalább csak percenkent kell bejelentkezni,elkezdem újra a várost járni és egyebeket mutogatni.
Most is elindultam ügyeket intézni es találtam egy szuper üzletet és cukraszdat
Du babanezobe megyek.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2025. február 27. 7:14

Sziasztok Kislányok!

Itt reggel hat óra van, fél óra múlva kel mindenki. Fél kilencre viszem Lilykét iskolába, aztán bevásárolok, és főzök.
Kelkáposzta főzelék a terv. Utána lesz időm jönni olvasni és írni.

Tegnap iskola után az iskola melletti játszótéren:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. február 28. 7:04

Kép
EmbergyerkocLillyke es,allatgyerkocok :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. március 1. 14:02

Sziasztok!Most én is elfoglalt lettem,igy nem tudok jonni
Udv Mindenkinek:Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2025. március 1. 15:17

Sziasztok!

Lilyke és a szülei elmentek egy gyerektorna klubba, úgyhogy gyorsan elkezdem a lemaradásomat bepótolni.
Két hét múlva este repülök haza. A héten telefonáltak, hogy megjött az ágyam, de mivel itt vagyok, a raktárban
tartják, amíg haza nem érek. Pár napja nagyon szép idő van. Reggelre befagy ugyan az autók ablaka, és napközben
se megy fel a hőmérséklet 10 fok felé, de mivel egész nap süt a nap, sokkal melegebbnek érezni a hőmérsékletet.
Erről az érdekességről írtam már párszor. Sokszor tapasztaltam már, de még mindig meg tudok lepődni rajta.

Onnan kezdem az olvasást, hogy Paggy összeveszett két jóbarátjával.

Paggy, azóta már biztosan kibékültetek. Én mérleg lévén pont az ellenkeződ vagyok, és az se jó, mert én meg sokszor
nem mondom meg, amit pedig meg kéne, mert "fő a békesség". Ez is hülyeség.

Biztos vagyok benne, hogy lehet venni olyan kábelt, amivel át tudod tölteni a képeket... de lehet, hogy mégse...
Kíváncsi vagyok, sikerült-e megoldani ezt a problémát.

Milyen kevesen nézték meg az elsőként betett hivatalos videót, ami a Néprajzi Múzeum saját yt csatornáján látható.
A feliratkozók száma is elenyésző, a videóinak (490 darab) a nézettsége is nagyon kevés. Reklámozhatná jobban magát.

Jaj, de gyönyörűek azok a porcelán edények, tálak, teáskannák! A barackmintás illene az étkezőmbe. :D Most olvasom,
hogy a barack a hosszú élet és a jószerencse szimbóluma. Jól választottam! :D

Ahogy a tűzhelyekről olvasok, eszembe jutott, amikor A palota ékkövében Jang Geum a tűzhely alatt összekapart
föld gyógyhatását ecseteli a királynénak.

A festmények most nem annyira ragadtak magukkal, de most nem is rajtuk volt a hangsúly.

Köszi a munkádat! Ez pont az a mennyiség volt, amit most végig tudtam olvasni, és nézni a videóval együtt. Jó, hogy
elhoztad nekünk!

Kata, azóta már biztosan meglett az időpont és eljutottál az orvoshoz. Én nem tudnék deszkán vagy ajtón aludni.
Sajnálom, aki erre kényszerül. Mondjuk a túl puha matracot se szeretem.

Ildikó, ott járok, hogy a te derekad is rendetlenkedik. Ha most leírom, hogy az enyém körül is régóta csend van, biztosan
előjön... hoppá, mégis leírtam... na, jól kitoltam magammal! Azóta már jobban vagy, remélem!

Paggy postázta az ajándékodat. Talán holnap eljutok oda, ahol írsz róla, hogy meg is kaptad.

Paggy kívánatos császárzsemléinél hagyom abba az olvasást. Onnan folytatom majd.

Ilyen jó idő volt tegnap, miközben a hőmérő 9-10 fokot mutatott. Péntekenként sportruhába kell menniük Lilykééknek.
Minden osztálynak más-más nap van kijelölve sportnapnak. Bár mást is csinálnak, de ezen a napon a mozgásé a főszerep.
Ebben az iskolában a sportruha a következőből áll: fekete nadrág (nyáron fekete vagy zöld rövidnadrág), fehér póló, zöld
bebújós pulcsi, fekete sportcipő.

Kép

Kép

Iskola után tömve van az iskola melletti játszótér (ha nem esik az eső). Legalább egy órát ott vagyunk, mielőtt hazaindulnánk.
Tegnapelőtti képek.

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2025. március 1. 20:19

Sziasztok Lányok! Én is utolértelek benneteket olvasásban, és cuki kutyus cicus és Lilykés képeken jól kigyönyörködtem magam.
Annyira sajnálom, hogy ma már nincs egyenruha itt magyarországi iskolákban, mennyire vissza tudná szorítani a kivagyiságot!

Kíváncsi leszek Rita ágyára és a matracra.
Remélem mindenkinél csökkentek a problémák, nálam is végre sokkal jobb a derakam, ha nem akarok semmit csinálni.
De ugye ez sem a legjobb megoldás, de legalább már egy napja nem kellett bevennem fájdalomcsillapítot, még a fejemre se, mert a kávé elég volt.

Lemaratonoztam egy aranyos családi sorozatot, egy özvegy és 4 lánya sorsának alakulása.. csupa kedvencekkel.
3 nap alatt végeztem a majdnem 4o résszel.
Perfect Macht.
Itthon rossz a levegő minősége, hiába fúj a szél, nem tisztul ki.
Jó éjszakát mindenkinek! :x :ymhug: i-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2025. március 5. 15:11

Sziasztok!

Újabb adag olvasásába kezdek.

Ildikó, nekem egy nagyon rossz és egy nagyon jó sógornő jutott osztályrészül. A nagyon rossz a volt férjem nővére volt, aki
hét évvel volt idősebb nálam és már mindene megvolt (lakás, autó, gyerek), amikor elkezdtem járni az öccsével (17 évesen),
mégis annyira irigy vagy féltékeny volt rám. Nem értettem, miért viselkedik velem ellenségesen, amikor én semmi rosszat
nem tettem ellene. Annyira rosszul esett, hogy elhatároztam, én nagyon fogom szeretni az öcsém választottját. Így is történt.
Érdekes, hogy ő meg tőlem volt hét évvel fiatalabb, és szerencsére nagyon könnyű volt megszeretnem.

Paggy, több képem van a kajákról, amit főztem, mert általában elküldtem a gyerekeknek a közös csoportba, hogy mi vár rájuk,
ha munka után hazajönnek. :D Ezeket majd akkor teszem fel, ha hazamentem, és a vásárlásról is akkor írok. Most be szeretném
hozni a lemaradásomat, ezért tovább olvasok. Nem fogom elfelejteni, mert amikor a képeket töltöm át a laptopra, eszembe fog
jutni.

A sógornőd fel szokott járni a lakásba, hogy muszáj még a konyhát is megfelezni? Vagy békén hagy azért? Mutass be mindent,
nagyon kíváncsi vagyok rá. Majd én is mutogatok a magam lakásából, ha készen leszek. Bár nem lehet a kétféle "mutogatást"
összehasonlítani: nálad szomorú oka van, nálam meg örömteli.

Mindig elfelejtem, de most tényleg szólok az itteni fiamnak, hogy nézzen már rá megint a fórumra. Nem pénz kérdés, dehogy.
Évente egyszer egy összegben szoktam kifizetni a díjat. Legutóbb 28 ezer forint volt, szóval havi bontásban elhanyagolható összeg.

Ez az almás-narancsos dzsemfotó pont olyan, amit megszoktunk tőled. Olyan igazi paggys! Kis hétköznapi bonbonok. És akkor
jönnek a szintén paggys fréziák! Ha jól emlékszem nem a sárgák szoktak lenni az elsők, hanem a korall színűek, nem? De szépek!

Mi termesztesz az idén az erkély és az ablak kertecskédben?

De jó lesz nézegetni a városi képeket is, és bármit, amit helyettünk felfedezel. Mindig sok érdekességet fedezek fel rajtuk.

Rájöttem, hogy én soha nem fórumozok a telefonról, azért nem zavar különösebben, hogy kiléptet a rendszer. A laptopon
mindig elmentem, amit írtam, így soha nem veszik el. Sajnálom, hogy telefonon nem lehet így megoldani. Remélem, kitalálunk
valamit a problémára.

Csoki és a cicus! Édesek. Megírnád a cica nevét? Elfelejtettem. Csoki olyan szemmel néz a kamerába, mint aki bűnös dolgot tett,
és próbálja megúszni a büntetést.

Kata, ez egy tipikus angol nappali ablak, amiből nézzük a kukásautót. És a ház is egy tipikus angol sorház, de ami fontos, hogy
jó környéken, egy békés, csendes, autó forgalomtól távol eső lakóparkban van. Jut eszembe, erről is csinálok pár fotót majd.

Én is mindig a fórum biztonsága miatt aggódom, mert tényleg nagyon sokszor érte már támadás, de a fiam mindig megnyugtat,
én meg hiszek neki. :D

Paggy, Kata! Mindketten írtátok, hogy palacsintát sütöttetek. Itt tegnap (március 4.) Pancake Day - Palacsinta Nap volt, ami mindig
húshagyókeddre esik. Lilykének zabpalacsintát sütöttem. Nagyon szereti. Erről is teszek be majd képeket.

Az ágyamban bonnel rugós matrac van. Kellően kemény, pont annyira süpped be, amennyire szeretem.

Nagyon örülök, hogy alakul a derekad! A Perfect Matchot a lányom is nagyon dicsérte. A Vikin nézte.

Végre, beértelek titeket! Ha legközelebb jövök, képeket hozok.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2025. március 5. 19:43

Sziasztok!Rita,orulok,hogy, írtál.Most éppen a kupi tetejen ülök a lakásomban.Tulvagyok egy nagyon szuper felolvaso délutánon.Meg 2 alkalom van ebből, a parom könyveit választottuk mindig.Es akkor ,októberben,Elengedem öt,menjen a lelke békében,találjon nagyobb harmóniát magának.
A hétvégén jövök olvasni és hozok fotókat.

Vissza: “Társalgó”