Máris átléptük a felét.

Vegyesek az érzéseim egyrészt hajtanám az időt, hogy minél hamarabb lássam a folytatást, de azt sem szeretném hogy hamarosan vége legyen. Mindenesetre most két hétig új időszámítást vezettetek be, vasárnap van hétfő.

nildiko írta:Saját rézvirágom.
Unni2011 írta:
Rita, csak most vettem észre a hsz.-det.Igen, nemcsak a koreaiak között van sok kedvencem, hanem a többi ázsiai színészek között is. Azokat sajnálom, akik elzárkóznak, idegenkednek a nem-koreai sorozatoktól. Azt hiszem figyelemfelkeltés miatt is tettem ki őket.
![]()
Rita, egyébként én is nagyrészt neked köszönhetem, hogy nyitottabb lettem e téren.![]()
Nem véletlenül, hanem nagyon is megérdemelten adományoztam neked az Ázsiai Kultúrák Nagykövete címet.
Rita, gratulálok az 500. hozzászólásodhoz is!!!! Emlékszel, ezeken is milyen jókat szórakoztunk?
Rita írta:Majd kitalálok magamnak valami ajándékot, mint régen a kerek számot elért hozzászólónak.
Ma még elérjük a fórumban az 1000. hozzászólást is! Nagyon boldog vagyok, hiszen csak ma
három hete nyitottam!
Gabóci5 írta:Rita, Kriszti köszönöm az újabb részeket.
Máris átléptük a felét.![]()
Vegyesek az érzéseim egyrészt hajtanám az időt, hogy minél hamarabb lássam a folytatást, de azt sem szeretném hogy hamarosan vége legyen. Mindenesetre most két hétig új időszámítást vezettetek be, vasárnap van hétfő.
Gabóci5 írta:Unni, egyik kedvenc virágom a gyöngyvirág. A csokrodnak is szinte érzem az illatát.![]()
Nem gyakori, de menyasszonyi csokorba is kötik. Tudtátok, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton házasságkötésekor is gyöngyvirágos (és mirtuszos) volt a menyasszonyi csokor?!
nildiko írta:Én mindig nézem a cipőket a filmekben. Most ebben a sorozatban a férfiak cipője nagyon szép, de mind úgy néz ki,mintha két számmal nagyobb lenne,mint a lábuk, annyira hosszú az orruk.
Ja.... és azt hittem ma van az a vasárnap, amikor kint vannak a feliratok.
nildiko írta:Akkor mégis jól láttam, hogy ma van az a vasárnap.
Köszönöm szépen Rita, az újabb részeket.
Saját rézvirágom.
Magdimama írta:Kedves Rita!
Igazi meglepetés,jó,hogy benéztem hozzád.Köszönöm a vasárnapi hétfőt.Köszönöm a következő részek feliratát.Hagyom is pihenni amit éppen néztem Gyorsan,gyorsan ezeket fogom megnézni.Egyébként,gratulálok a jó hangulatú fórum oldaladhoz.Nagyi
Unni2011 írta:Gabóci, de hová tűnt az előző hozzászólásod a Boldogságnapjáról.Ha törölted, akkor már nem is én írtam az 1000. hozzászólást a fórumhoz?!
![]()
csip írta:Nagyon szépen köszönöm a 16-17-18-rész feliratát! Biztos, hogy többször nézős lesz, igaz már egyszer végig néztem felirat nélkül is.
Gabóci5 írta:Unni2011 írta:Gabóci, de hová tűnt az előző hozzászólásod a Boldogságnapjáról.Ha törölted, akkor már nem is én írtam az 1000. hozzászólást a fórumhoz?!
![]()
Unni!
A boldogság napját áttettem az örömhírekhez, töröltem, de írtam helyette másik hszt. Szerintem maradt az 1000. hsz a tiéd. Én nem tudom, hol kell azt megnézni.
Következő kedvenc virágom a frézia. Engesztelésül.
Jelenlévő fórumozók: Suttora valamint 11 vendég