Kata58 írta::))![]()
.bocsánat! csak az alsó képen nem álltam meg hogy el ne nevessem magam...és bevallom én is láttam már a sorit az első öt részig...Imádni való a nagymama a kertjelenettől meg egyenesen kifeküdtem..már előre! mi lesz ha még fordítás is lesz mellette
Jó lesz nagyon más a habitusa, lesznek párhuzam pillanatok, de remekül hozzák a saját meglátásukat a történettel kapcsolatban.
![]()
Máris nagy kedvenc. Úgy látszik megint párhuzam kedvenc sorozatom lesz ahogy az eddigi fullh. vagy a playf.k. sorozatoknál. illetve a prettynél.
De nem baj, én nagyon szeretem a feldolgozásokat más országok főleg keletiek esetében.
Azért majd a tényleges gyilkos elméket hogy fogják überelni arra kíváncsi leszek. bár a három testőr is annyira jó lett szerintünk, hogy itt dühöngünk, mert az ottani alacsony nézettség miatt nem csinálták meg a 2. részt! Kifejezetten kár volt.![]()
![]()
.És már nem is tudják.
Na kicsit elkalandoztam....szóval, jó lesz ez a történet nagyon. Köszönöm hogy felvállaltad a fordítást. Én letöltöttem a 72oas verziót is, igaz azon két felirat van.majd még gondolkodom rajta...hogy megtartsam e.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szokola írta:Kedves Rita!
A lányommal együtt köszönjük, hogy belekezdtél a sorozat fordításába. A koreai Goong-gal kapcsolatban nekem felemás érzéseim vannak. A fő sztori nagyon tetszett, de a főszereplő lány szüleitől a falra másztam. Olyan szinten idegesítettek, hogy már az első nézésnél is eltekertem, pedig én minden sorozatot végignézek rendesen. Nagyon reménykedek benne, hogy a thai változatban jobbak lesznek ezek a karakterek. Bevallom nekem is jobban tetszett a thai Full house, mint az eredeti, ezért ehhez is nagy reményeket fűzök.
annamama írta:....Koszonet az elso felirat csomagért és a film letoltési linkjeiért a Mega most mint az álom olyan gyorsan letoltotte mind az ot videot ,csak el ne kiabáljam mert én sokszor vagyok rosszban a Megával.En is láttam régen a koreai Goongot de hol van az már ,bár a gépen maradt ......nem tudom lesz -e idom ma elkezdeni mert most ragyogo napsutotte reggelre ébredtunk,lassan a sok esos nap után igy ez dupla orom és ez azt is jelenti jonne bizony aprajafalva lakoi a nagyihoz,annál is inkább mert tegnap Putnokon voltak a Gomor Expon /állatsimogatás,ponilovaglás ,ugrálovár...stb /és jol meg is áztak hát ezeket az élményeket el kell mondani a nagyanyonak.....<3...
...akkor pedig nincs filmezés csak játék ,sutés-fozés .....
![]()
![]()
ajussi írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a fordítást, a koreai Goong volt az első nem történelmi sorozat amelyet láttam, nagy várakozással nézem a thai változatot is.
Szép vasárnapot!
Györgyi
Kriszti007 írta:Szia Rita!
Nagyon köszönöm az első 3 rész feliratát. Régóta várjuk, végre elérkezett ez az idő is.Örülök neki. Én csak az első részbe kukkantottam bele, muszáj volt látni a szereplőket.
![]()
Szép, napsütéses vasárnapot kívánok!
csilla0602 írta:Kedves Rita! [/color][/b] Jaj de nagyon vártam ezt a verziót is. Köszönöm szépen, gyorsan el is kezdem nézni.![]()
Magdimama írta:Kedves Rita! Nagyon köszönöm az első három rész feliratát.Szerencsére,most a Mega sem vacakol velem.Az 5 részt letöltöttem.Megpróbálom a FH-t is hátha az időjárás is kedvez a letöltésnek.Itt most gyönyörű napsütés van,csak el ne kiabáljam.Szeretettel üdvözöllek,Nagyi![]()
![]()
B.Marika írta:Szia Rita! Nagyon örülök!!!![]()
Köszönöm szépen az első részeket!
![]()
![]()
milomartin írta:Kedves Rita!El se tudom mondani mennyire ôrülök hogy elkezdhetem ezt a sorozatott nagyon vártam már.A koreai nagyon tetszet remélem ez is lesz olyan jó vagy még jobb![]()
![]()
Nagyon szépen köszönöm nagyon fogom vàrni hétről hêtre
Kata58 írta:sziasztok! Nekem nagyon tetszett az első három rész, azt hozta, amit vártam tőle...rajtolástól egyre feljebb és feljebb...Csak a genszterek voltak túl finomak ..nem odaillők..
.A volt koronaherceg felesége és fia..hát...máris kirázott tőlük a hideg...főleg az anyától. Visszatérni csak azért, hogy mindent tönkretegyenek a leendő koronaherceg és családja körül...nagyon kíváncsi leszek a folytatásra.
. A koreai változatban nagyon szeretettem a másodhegedűsünket..az anyját ott is nagyon utáltam! Az már most látszik, hogy lágyabb, érzékenyebben sajátságosan lesz megoldva sok minden. A tájak, környezet minden nagyon tetszik. Nagyon ügyesen játszik a kis hölgy, még számomra ismeretlen, de nagyon reményteljesnek tűnik. Szerintem remekül ki fogják egészíteni egymást!
. Nagyon meglepődtem, hogy milyen erős generációs szokások vannak még ott is, hogy ha a lány férjhez megy, akkor a szülői háztól teljesen elszakad...itt eszembe jutott a karavánod fordításában...mekkora siratás volt hogy elment a vőlegény....és mekkora öröm a lányos háznál a fiú érkezése...és fordítva..is.
Lehetséges, hogy ők lesznek a 2. kedvenc kettősünk...thaj vonalon...Aom párosunk mellett...![]()
.
Mindenkinek bátran ajánlom ennek a bájos sorozatnak a megnézését, üdítő hatással van a sok krimi és politikai filmsorozat után...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég