Kedves Ica! Szóhoz sem jutok! Boldogan siklott a szemem a sorokon! Látva a hsz.-dat, nagy okosan
máris le tudok vonni egy következtetést. Te is imádod a sorit! Hurrá!!!Te jól emlékszel még az eredeti sorira, mert nagyon jó párhuzamokat vontál, és ahogy megemlítettél
jeleneteket, máris eszembe jutottak nekem is. Én nagyon régen láttam, és mivel csak egyes részei
tetszettek igazán, ezért csak azokat néztem vissza, amikor újra elővettem. Arra jól emlékszem, hogy
nagyon sokszor, nagyon fájt a szívem, és az ilyen szívfájdító jeleneteket a végsőkig fokozták, olyannyira,
hogy legtöbbször eltekertem onnan, már első nézésre is.
Igazad van, ez a sori sokkal könnyebben emészthető. Nem mindenkinél leszek népszerű a kijelentésemmel,
de én a koreai sorozatokat tartom a legdurvábbak az általam megismert nemzetekéi közül. Ezért is nem
tudok már visszatérni Koreába. Elegem volt.
Kicsit védelmembe veszem Minnie-t. Az első rész elején megkérte Inn-t, hogy várjon rá. Természetesnek
tartom, hogy a mai világban egy alig húsz éves lány még nem akar férjhez menni, és vannak tervei,
amit még előtte szeretne megvalósítani. Ahogy mondta is, a palotában annyi a szabály, a kötelezettség,
hogy képtelen lett volna a sport pályafutására koncentrálni. Inn ahelyett, hogy elmondta volna neki, hogy
a nagyapja ígérete miatt milyen helyzetbe került, szó nélkül eljött Angliából. Minnie-nek sem esett jól,
amikor megtudta, hogy a szerelme hip-hop megnősül. Persze ez semmilyen gonoszkodásra nem lehet
indok. Nem lehet úgy tenni, mintha mi sem történt volna, és ott folytatni, ahol Angliában abbahagyták.
Vagy ha már bántani akar valaki, akkor Inn az, aki megérdemli, nem Kaning. Kaning az igazat tudja.
Azt, hogy Maggie visszautasította a lánykérést, mert erre következtet telefonban hallottakból.
Én úgy láttam, hogy bensőséges volt Innel a kapcsolatuk. Ő csomagolta a fiú bőröndjét, és ez jött le abból
is, ahogy a fotósszobában viselkedtek egymással. Innek is és Kaningnak is fel kell kötnie a gatyáját és
a szoknyáját! Túl sokan, minimum négyen vannak, akik a vesztüket akarják.
Ki vagyok akadva, hogy letöröltették az eddigi videókat. A yt-ról szerettem letölteni, mert tényleg az
volt a legjobb minőségű. Sőt attól tartok, hogy a direkt letöltős oldalaké is onnan származott, mert a
feliratok azokhoz is passzoltak. Félek!!!
Mindkét sorit nagyon szívesen! Jó pihenést kívánok!