ajussi írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a filmek letöltésének lehetőségét és vittem a 4-7. rész feliratait is:)
Legyen szép heted!
dolores953 írta:Szia Rita
Pótoltam az elmaradt egy rész megnézését.![]()
Nagyon tetszett ez is... Szerintem ebben a sorozatban a rosszindulat,
a gonoszság nem tud kiteljesedni, mert elég erősnek érzem a fiatalok egymás
iránti vonzalmát.A hercegi vár már be van véve, csak még az
illető nem tud róla.![]()
A volt koronahercegnő tényleg inkább Szörnyella de Frászra hasonlít , a
a frászt hozza rám. Szörnyen unszimpi.
A You-Tube-ról akartam a 7. részt letölteni, de nem sikerült, mert eltávolították.
Szerencsére a Mega most működött.
Köszönöm a fordítását.![]()
![]()
summi írta:okés köszi Rita a véleményed , Full House páros imádni való, azt érzem a tahi sorozatokkal , egy más világba csöppentem , ezért máshogy is érint meg a feldolgozásuk és látom a legjobbakat válogattad ki
![]()
a választott sorozatodról még semmit nem tudok , majd ismerkedem vele
VidékiÉva írta:Nagyon régen láttam a Goongot, én sem tudom, miért kellett elmenniük a hercegnének, és a
fiának, hátha majd itt kiderül.
Szia Rita. Olvasom a hsz-ket és hát azért kellett elmenni az előző hercegnének, mert jóba lett az akkor már királlyal. Felmelegítették a régi kapcsolatot, férj is megtudta, majd hamarosan meg is özvegyült. Tehát a mostani király volt a férjének az öccse. Amikor egymásba szerettek akkor még nem volt a bátyjának a felesége. De azután hozzáment a bátyjához. Akkor szakítottak. Amikor meghalt az előző király az öccse került trónra és az előző király családjának mindenképpen ki kellett költözni a palotából. Ezért inkább a külföldet választotta a nő. Én így emlékszem, de én is már régen láttam
Éva
VuVej írta:Kedves Rita!
Köszönöm az eddigi részeket. Szerettem az eredeti sorozatot, s most kíváncsi vagyok erre a feldolgozásra.
Jó éjt mindenkinek!
Ildi
Kata58 írta:Éva jól emlékszel, csak szörnyella hazudja, ontja a hamisságot! Még most is szívesen megkaparintaná a királyt. Semmi jót nem lehet belőle kinézni, hogy összegyűjti azokat az embereket, akik a bosszújához ideálisak! Csak a saját fia érzéseivel nem számol sem itt sem ott! szóval kíváncsian várom mi lesz a feldolgozásban...mert eddig nagyon tetszik hercegünk és felesége egymáshoz való egyre jobb kötődése...![]()
![]()
milomartin írta:Szia Rita!Végre hétfő![]()
még ennyire nem vártam ezt a napot.
![]()
![]()
Bele néztem a My Shushinebe nem rossz kis sorozat várom hogy felirattal is lássam.Letölteni még lehet a doramaxrol is.További szép napot
Nyekk írta:Ennek a sorozatnak is tuti nézője leszek! Köszönöm szépen az első hét rész feliratát!
varkgabr írta:Kedves Rita! Igen, én is pedagógus vagyokKöszönöm a profi munkádat. Eddig is sok örömet okoztak a fordításaid, és gondolom, a jövőben sem lesz ez másképp
Gabi
Rita írta:VidékiÉva írta:Nagyon régen láttam a Goongot, én sem tudom, miért kellett elmenniük a hercegnének, és a
fiának, hátha majd itt kiderül.
Szia Rita. Olvasom a hsz-ket és hát azért kellett elmenni az előző hercegnének, mert jóba lett az akkor már királlyal. Felmelegítették a régi kapcsolatot, férj is megtudta, majd hamarosan meg is özvegyült. Tehát a mostani király volt a férjének az öccse. Amikor egymásba szerettek akkor még nem volt a bátyjának a felesége. De azután hozzáment a bátyjához. Akkor szakítottak. Amikor meghalt az előző király az öccse került trónra és az előző király családjának mindenképpen ki kellett költözni a palotából. Ezért inkább a külföldet választotta a nő. Én így emlékszem, de én is már régen láttam
Éva
Köszi Éva! Ahogy olvastam a leírásodat, szinte minden emlék visszajött. Tényleg ez volt
az ok. Arra én is emlékeztem, hogy nem a király házassága után, hanem előtte voltak ők
egy pár a volt hercegnével.
picike írta:Szia Rita!
Köszönöm a feliratokat! Lássuk milyen feldolgozás lesz. Remélem nem csalódok.Szép napot! Picike
Gabóci5 írta:Köszönöm Rita a videót.
Kriszti007 írta:Rita!
Én is találtam egyet:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég