B.Marika írta:Ritám! Annyira jó részek voltak, hogy 2x néztem meg! TT nagy kedvencem, mindig lenyűgöz. Drága ügyvéd urat gondolatban párszor már fejbe vágtam, sok már ez a hiszti. Li nagyanyó a minta anyuka, szerintem szívbajt kap ha megtudja az esküvőt. Amitől még kiakadtam a reggelire feltálalt gyógyszer volt. Akiben kellemesen csalódtam JQ, most már nagyon szeretem.
Köszönöm a fordítást!
Szép hetet nekünk!
Szia Marika! De jó olvasni, amit írtál! Igazad van! TT mindent visz a soriban is, és kis színészként is.
Már írtam, hogy olyan neki a szereplés, mintha csak játék lenne, pedig komoly munka.
Az anyós is érdekes. Azt tudja, hogy ott él a fiánál Wu Tong, mert szóvá is tette már, és a gyógyszert
is kifejezetten neki küldte, mégis elnézi, nem tesz ellene semmit. Jó, hogy nem tesz, csak nem logikus.
Azt szeretné, ha ZM Yue Qit venné el feleségül, WT-ot meg látni sem akarja a családban. Akkor miért
nem tesz semmit a lány ellen? Pedig sejti, hogy egyre többet jelent a fiának, nem hiába mondta neki,
hogy újra teherbe akarja ejteni, hogy a családba hozhassa. Úgy érzem, nem fogja váratlanul érni a hír,
hogy összeházasodtak. Illetve lehet, hogy váratlanul éri majd, de nem csinál nagy ügyet belőle. De lehet,
hogy nagyon tévúton járok.
Yue Qit én is egyre inkább szeretem.
Nagyon szívesen a fordítást!