Princess Hours (online is nézhető)
Re: Princess Hours (2017) (9/20)
1. Szívesen!
2. De jó! Akkor ha hazaértem megáról fogom letölteni!
2. De jó! Akkor ha hazaértem megáról fogom letölteni!
Hahaha...csak az asztalra ugrás végett az örömtől ha elképzelem magamat is... . azt hiszem nem is maradna asztal a lakásban... Köszönet a jó hírért! Jó munkát!
Kedves Rita!
Köszönöm a film feltöltését a Megára,délután láttam,hogy
ingfakireta felrakta a 10.rész fordítását.Hurrá!
Eszembe jutott ahogy ránéztem a "nevére" benne van a
fakir hát semmi sem véletlen,még egy fantázianév sem.
De az is biztos minden belőlünk indul ki és amit adunk
visszatér hozzánk,mint a bumeráng,ez törvény,ha figyeljük
magunkat,rá kell jönnünk
Elém pedig ma thai képek jönnek,már csak a függőágy
hiányzik és minden tökéletes.
magunkat,rá kell jönnünk
cicus írta:Kedves Rita!
magunkat,rá kell jönnünk
cicus.... kifeküdtem a fakír szótól... hogy ez nekem nem jutott eszembe...
A thaj képekkel és a függőágyakkal is egyetértek, el tudnék végre én is egy kicsit lazulni....
Az üdítőhöz és a tengerparthoz 8 óra felé érkezik a felirat is!
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW! Köszönjük Rita, akkor együtt élvezkedhetünk!
- milomartin
Kedves Rita!Alig várom számolom a perceket Hálás köszönet érte hogy ilyen lelkiismeretes vagy és hogy így gondolsz ránk és hogyáldozol a szabadídődből.Ezt nem tudjuk soha eléggé megköszönni
hogy a függőágy se hiányozzon!
Kedves Rita!
Sajnos túl gyorsan végeztem az eddig feltöltött részekkel, pedig én próbáltam nem sietni, de egyszerűen letehetetlen sorozat.. Pedig én aztán ritkán vagyok így egy sorozattal, de ez.. IMÁDOOM.. Nagyon jó színészek játszanak benne, ezerszer jobb,mint akár egy mai amerikai sorozat, bőven viszi ez a pálmát. Sorozatról annyit, hogy szerintem a főszereplőlány játssza a szerepét a legjobban, annyira feldobja minden részben a kedvemet, hogy sokszor már majdnem leesek az ágyról annyira nevettek. Inn-t meg néha kedvelem, néha meg nem. Úgy érzem a Kaning ezerszer jobbat érdemelne nála, mert Inn nagyon sokszor csúnyán bánik vele és bocsánatot se kér, de néha meg annyira segítőkész, meg aranyos, hogy meglehetne zabálni Szinte Inn-en semmilyen érzelmet nem lehet leolvasni, ritka az olyan pillanat számomra, mikor tudom,hogy most mit is érez, és ez kicsit zavar, mert nem vagyok ehhez hozzászokva. Nem csodálom,hogy a csajszi se tudja sokszor most mit is érez/akar az Inn. Nakhun hát.. cuki pofa látszik rajta,hhogy oda van Kaningért, néha azt szeretném,hogy ők legyenek együtt, de tudom, ha ez lenne, akkor nem tetszene. Számomra tök egyértelmű,hogy Kaning úgy tekint rá,mint egy barátja. Nem baj, íkváncsi vagyok mi fog ebből a szerelmi négyszögből kisülni. Minnie-t egyszerűen UTÁLOM, nem tudom, de az ő karaktere felidegesít, nem bírom a hangját se hallgatni mert a falra mászok már tőle.. De ilyen karakternek is kell lennie mindenképp a sorozatban, szóval csak túl teszem magam rajta. Az új résznek a feliratát pedig tűkön ülve várom.
Legyen szép napod
wsxwsx18
Sajnos túl gyorsan végeztem az eddig feltöltött részekkel, pedig én próbáltam nem sietni, de egyszerűen letehetetlen sorozat.. Pedig én aztán ritkán vagyok így egy sorozattal, de ez.. IMÁDOOM.. Nagyon jó színészek játszanak benne, ezerszer jobb,mint akár egy mai amerikai sorozat, bőven viszi ez a pálmát. Sorozatról annyit, hogy szerintem a főszereplőlány játssza a szerepét a legjobban, annyira feldobja minden részben a kedvemet, hogy sokszor már majdnem leesek az ágyról annyira nevettek. Inn-t meg néha kedvelem, néha meg nem. Úgy érzem a Kaning ezerszer jobbat érdemelne nála, mert Inn nagyon sokszor csúnyán bánik vele és bocsánatot se kér, de néha meg annyira segítőkész, meg aranyos, hogy meglehetne zabálni Szinte Inn-en semmilyen érzelmet nem lehet leolvasni, ritka az olyan pillanat számomra, mikor tudom,hogy most mit is érez, és ez kicsit zavar, mert nem vagyok ehhez hozzászokva. Nem csodálom,hogy a csajszi se tudja sokszor most mit is érez/akar az Inn. Nakhun hát.. cuki pofa látszik rajta,hhogy oda van Kaningért, néha azt szeretném,hogy ők legyenek együtt, de tudom, ha ez lenne, akkor nem tetszene. Számomra tök egyértelmű,hogy Kaning úgy tekint rá,mint egy barátja. Nem baj, íkváncsi vagyok mi fog ebből a szerelmi négyszögből kisülni. Minnie-t egyszerűen UTÁLOM, nem tudom, de az ő karaktere felidegesít, nem bírom a hangját se hallgatni mert a falra mászok már tőle.. De ilyen karakternek is kell lennie mindenképp a sorozatban, szóval csak túl teszem magam rajta. Az új résznek a feliratát pedig tűkön ülve várom.
Legyen szép napod
wsxwsx18
Rita írta:Az üdítőhöz és a tengerparthoz 8 óra felé érkezik a felirat is!
[/quote]Kata58 írta:
kifeküdtem a fakír szótól... hogy ez nekem nem jutott eszembe...
A thaj képekkel és a függőágyakkal is egyetértek, el tudnék végre én is egy kicsit lazulni....
Csak úgy jön az intuíció és tudom mennyire szomorkodott miatta Rita,de nem vagyunk egyformák
és csak az számít én milyen vagyok,hogy viselkedek másokkal,mert a többi abból következik
A függőágy pedig látom megérkezett,nem is egy,úgy hogy minden elrendeződött és a türelem
rózsát terem
Jó szórakozást kívánok a 10. részhez!
Inn szépen alakul, mint púpos gyerek a prés alatt. Egyre többet mosolyog, és egyre
inkább próbál Kaning kedvére tenni. Persze olyankor mindig megjelenik Minnie, és
Inn hagyja magát elhurcolni a felesége mellől (milyen ostobák tudnak lenni a férfiak!)
Már csak 10 perc volt hátra az ellenőrzésből, amikor megérkezett a fiam. Gyorsan
elé tettem az ételt, és megígértem neki, hogy ha végzek beszélgetek is vele. Úgyhogy
megyek csevegni, mint ahogy egy jó anyához illik!
Inn szépen alakul, mint púpos gyerek a prés alatt. Egyre többet mosolyog, és egyre
inkább próbál Kaning kedvére tenni. Persze olyankor mindig megjelenik Minnie, és
Inn hagyja magát elhurcolni a felesége mellől (milyen ostobák tudnak lenni a férfiak!)
Már csak 10 perc volt hátra az ellenőrzésből, amikor megérkezett a fiam. Gyorsan
elé tettem az ételt, és megígértem neki, hogy ha végzek beszélgetek is vele. Úgyhogy
megyek csevegni, mint ahogy egy jó anyához illik!
Re: Princess Hours (2017) (10/20)
Hálás köszönet az új rész feliratáért! Kellemes éjszakai pihenést!
Szia Rita! Köszönöm a 10. rész feliratát. Kilestem, letöltöttem, és már nézem is!
- milomartin
KÖSZÖNÖM Legyen szép estêd olyan szép mint amit te okoztàl nekünk az új résszel
Nagyon szépen köszönöm a szuper gyors fordítást.Nagyon vártam már,pedig nyersen is megnéztem,de szöveggel az igazi.A fordításaidat meg amúgy is nagyon szeretem.A púpos gyerekes hasonlaton jót nevettem.Én is így érzem.Jó csevegést a fiaddal és jó pihenést.
Köszönet az új részt és majd a következővel együtt irom meg amit láttam.
Sziasztok! Most vettem észre, hogy a Dailymotionre már kikerült a 11. rész is angol felirattal.
Gyorsan megnézem, hogy mi vár ránk holnap! Remélem, hogy 24 óra múlva már magyarul is
élvezhetjük!
Jó éjszakát kívánok!
Gyorsan megnézem, hogy mi vár ránk holnap! Remélem, hogy 24 óra múlva már magyarul is
élvezhetjük!
Spoiler: mutasd
Jó éjszakát kívánok!
Szia Rita!
Köszönöm szépen ezt a nagyon gyors fordítást. Vittem és megyek is rögvest nézni.
További szép estét és jó éjszakát mindenkinek.
Éva
Köszönöm szépen ezt a nagyon gyors fordítást. Vittem és megyek is rögvest nézni.
További szép estét és jó éjszakát mindenkinek.
Éva
Szia!
KÖSZÖNÖM!!! KÖSZÖNÖM!!! KÖszönöm a 10. részt
IMÁDOM...imádom
KÖSZÖNÖM!!! KÖSZÖNÖM!!! KÖszönöm a 10. részt
IMÁDOM...imádom
Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a 10 részt. Gyorsan letöltöttem, és már néznem is.Ahogy olvasgatom, mindenkit beszippantot ez a sorozat,együtt szerethetjük a hercegi párocskát, és szurkolunk nekik, míg közösen mérgelődhetünk szörnyellán,meg Minnin.
Nagyon köszönöm a 10 részt. Gyorsan letöltöttem, és már néznem is.Ahogy olvasgatom, mindenkit beszippantot ez a sorozat,együtt szerethetjük a hercegi párocskát, és szurkolunk nekik, míg közösen mérgelődhetünk szörnyellán,meg Minnin.
Üdv.
Köszönöm szépen a 10.rész fordítását és letöltési lehetőségét.
Köszönöm szépen a 10.rész fordítását és letöltési lehetőségét.
- boszorkany
Rita írta:VidékiÉva írta:Szia Rita!
Már én sem, mert egyrészt cukros lettem. A másik, hogy a piacról drágán megvenni a gyümölcsöt és a belevaló cukrot az nem éri meg. Akkor, ha kell befőtt inkább megveszem ami néha kell. Amíg volt kert és gyümölcsfák addig könnyű volt. Az én fiam azért szereti az édességet, nem igazán egészségtudatos. De rendszeresen mozog ő is. Közel 10 éve kungfuzik és néha jógázik is. Ebben az évben rossz volt az órarendje, így nem tudott edzésre menni, mert ütközött. Pedig hiányzik neki. De nemsokára jön a szünet. Én pici korától hordtam sportolni, mert nem akartam, hogy olyan legyen a háta, mint az enyém. 3,5 évesen már úszott heti 3x1,5 órát és gyerektornára is járt. Harmadikos koráig. Utána karatézott. Mégis kamasznak, ahogy felköltöztünk pestre abbahagyta a sportot. Össze is szedett a hirtelen növéstől gerincferdülést. Fűzőt hordott évekig. Közben az egyik tanáruk javaslatára többen az osztályból elkezték a kungfut és neki is megengedte az orvos. Azóta csinálja rendszeresen. Szereti.
Én is nagyon várom az új részt, de hamar elment ez a hét. Olyan hirtelen, észre sem vettem
Éva!
Nagyon sajnálom, hogy beteg lettél! Nálam itt vannak a gyümölcsök, de szedd magad mozgalom
keretében vihetik a szomszédok, magamnak sok lenne. Valamennyit le szoktam fagyasztani. Mivel
már ültetni sem szoktam semmit, cserébe a szomszédoktól kapok zöldbabot, cukkinit, uborkát....
Csereberélünk, mint régen.
Jó volt olvasni, hogy a fiadnak mennyit használ a sport. Nálam a két fiam, aki tudatosabb ilyen téren,
a lányom csábulós fajta, mint én. Hihi!
Szép napot kívánok!
Olvastam Rita,amit a cserekereskedelemrol irtatok Videki Evaval.Mig az iskolaban dolgoztam mi is azt csinaltuk nehanyan.Nekem ugyan kertem nem volt(panelben laktunk)igy en varrassal csereltem,nemelyik kolleganom gyumolccsel vagy tojassal ertekelte,amit varrtam neki.En magam ajanlottam,igy mindenki jol jart.
Mas:Jules vegre levethette a teli bundajat.
wsxwsx18 írta:Kedves Rita!
Igen láttam őket, és tuti,hogy ez után, megfogom azokat is nézni. Thai nyelvel most kezdtek csak el barátkozni, nem is értem miért nem álltam neki előbb nézni,pedig jó néhány esetben sokkal jobbak,mint a koreai, valamint japán sorozatok.
Csak így tovább. Millió puszi: wsxwsx18
Szia wsxwsx18! Szemtelen vagyok, de már alig várom, hogy megtudjam, mit szólsz
a másik kettőhöz is! Mindkettőben ugyanaz a főpárocska, akiket azóta is imádok,
amióta megismertem őket.
Egy évben egy thai feldolgozást csurran-cseppen, ezért csak ennyit látok, és ennyit
tudok fordítani, de a nyelvet újra és újra szoknom kell. Talán jövőre adatik egy újabb
feldolgozás a Who You Came from the Star. Nagyon várom, de előtte a Kiss Me2-nek
kéne jönnie!
Szép napot kívánok!
A 10. részben Kaning kiakad, hogy a "kiképzése" alatt ki sem mozdulhat a palotából,
a szüleivel sem tarthatja a kapcsolatot. Szerencsére Inn szívén olvadozni kezd a jég:
cicus írta:Rita írta:Ha van kedved, akár a te, akár a barátnőd képét tedd ki a "Van képem hozzá"-ba!
Szeretjük egymás fotóit nézegetni, beszélgetni róla.
Mindenképpen felrakom a képet és még van 2 ami akkor készült.
A "Van képem hozzá" oldalon megírom azt is miért olyan az a felhő,
mert oka van annak is
A Gabi lilioma is gyönyörű szép és a Rita jázminja is,de hát ez a világ
csodálatos,hiszen a teremtés tökéletes ezt látjuk mindenütt.
Itt pedig fenn van a 11. rész,igaz 3 részletben,most akarom megnézni én is
http://thaiseriesguide.blogspot.com/p/e ... -ep11.html
Cicus! Köszi, hogy oda is feltetted a képeket! Nagyon érdekes jelenség az, amiről
írtál, én még soha nem hallottam ilyesmiről. Nagyon kíváncsivá tettél! Ezért szeretem
nagyon a fotósarkunkat. Egyszerű fotók kapcsán is annyi mindent megtudunk más
vidékekről, egymásról, városi a faluról, falusi a városról, hegyek közt élő a víz mellett
élőről....
Tegnapi naplementém. Régóta váratott magára. Estére mindig vagy beborult az ég,
vagy nem volt felhő, amit megvilágítson a lemenő nap fénye, és izgalmassá tegye az
eseményt: