Princess Hours (online is nézhető)

nb76

Re: Princess Hours (2017) (11/20)

HozzászólásSzerző: nb76 » 2017. június 1. 21:16

Szia Rita, nagyon köszönöm a 10-11 részek feliratát :ymapplause: A hosszú hétvégén filmezek, akkor majd jól megnézem, pihi lesz a javából.
Jó pihenést kívánok Neked is :)
wsxwsx18

Re: Princess Hours (2017) (10/20)

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. június 1. 21:17

Drága Rita! :)

Nagyon szépeeen köszönöm az új részhez a feliratot, már tűkön ülve vártam. Mentem is nézni! ;) :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Puszi :x

Rita írta:Jó szórakozást kívánok a 11. részhez!

Bejött, amire számítottam. A főpáros közeledik/közeledne, de az idillt mindig megzavarják,
hol Minnie, hol a volt hercegné, de most már a Király és az Anyakirályné is. Szóval már nem
kell feltétlenül ellenségnek lenni, ha ártani akar valaki Innek és Kaningnak. Ettől függetlenül
megy a közeledés, és ez a lényeg.

Ma már "kiképzésnek" hívták a "házi feladatot"! És volt egy "mamutos" jelenet is (aki látta a
thai Full House-t, tudja, miről beszélek)!

annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. június 1. 21:20

..Rita drága ...Millio puszi a 11 rész feliratáért.....és nézzem :x
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. június 1. 21:22

Rita! Köszönöm a 12.részt is! :littlehearth:
:flower1: %%- :flower1: %%- :flower1: %%- :flower1:
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. június 1. 21:29

Szia Rita, köszönöm a 11-12.részt.
Hétvégén megnézem, aztán jövök reflektálni. :)
A képek alapján nagy meglepetések lesznek, már a tükörből is látszik.
Kaning felkötheti a pizsamáját. :))
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. június 1. 21:41

Köszönöm szépen a 11. rész feliratát :x Máris nézem!!
A lányok itt már a 12.-et is megköszönték,azt hittem
valamiről lemaradtam,de nem történt olyan csoda :ymblushing: ;))
További szép estét és jó éjszakát O:-)
novcsi6

HozzászólásSzerző: novcsi6 » 2017. június 1. 21:43

Kedves Rita! NAgyon szépen köszönöm a 11. részt :) :D :D :D
zsuzsianyu2

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2017. június 1. 22:06

Kedves Rita ! Köszönöm a 10. és 11. rész feliratát ..Tündéri a sorozat ...de én Inn hercegre haragszom ingadozik nem tudja mit akar nincs benne határozottság ! Na majd a boszorkány eldönti hogy mit akarjon !... :ymblushing:
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. június 1. 22:29

Drága Rita!
Egyetértek az előttem szólóval, nagyon zavaró már,hogy két lánnyal kavar, de persze ha valaki Kaning-hoz ér máris ott terem és mint a veszélyes oroszlán neki esik a srácnak.. Vagy a csaj helyében vagy Nakhun helyében biztos elmondtam volna, hogy merre hány méter..Mit képzel magáról?! FELHÁBORÍTÓ.. Na a gonosz Minnie-ről és Nakhun anyáról már ne is beszéljünk, csak ideges leszek tőlük, szart kavarni azt rögtön tudnak. Kedvenc jelenetem ebben az epizódban két rész volt, mikor:
Spoiler: mutasd
a Kaning sír aztán megvigasztalja az Inn, nagyon szép jelenet volt, bár biztos,hogy Inn herceg, ha én lennék Kaning egy jó nagy pofonnal díjaztam volna, főlg ha ennyire számítana nekem is a csók,mint Kaningnak. De most csak nekem nézz úgy ki mintha szinte csak az arcára adott volna puszit, vagy nektek is?? :D mert számomra olyan,mintha csak az arcára ment volt, de lehet én nem látom rendesen. A másik csók is, ami ugyebár majd lesz a következő részben, az is olyan fura számomra, bezzeg ha Minnie-vel csókolozik az rendesen látszik.. na midnegy, ez leget csak az én észrevételem :D
Másik meg:
mikor kiakarja engesztelni a herceget, aztán jobbnál jobb jelenetek kövezkeznek.. hát én besírtam.. :)) :)) =)) Nagyon nagy volt.. [spoiler] Nakhunk egyre jobban kezdi piszkálni a csörömet.. Komolyan mondom, mindig mindenhol pont neki kell ott lennie?! Miért?!! Kérdem én miért?!!! Most örülök neki,hogy [spoiler]beköltöztek a házba, mert így remélem sokszor lesz féltékeny az Inn, mert lehet az kellene neki,hogy észhez térjen

Úgy látom a következő rész is fantasztikus, izgalmakkal teli lesz, már alig várom. Hogy szoktak érkezni a részek?? Minden héten szerda és csütörtök fele?? :ympray: :ympray:

Kicsit hosszúra sikeredett.. :D
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a feliratot, élveztem minden egyes percét.
Puszi :x :x

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm a 10. és 11. rész feliratát ..Tündéri a sorozat ...de én Inn hercegre haragszom ingadozik nem tudja mit akar nincs benne határozottság ! Na majd a boszorkány eldönti hogy mit akarjon !... :ymblushing:
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. június 1. 22:49

Kedves Rita!Hálás köszönet az új részért és a gyorsaságodért :x Nagyon jó volt ez a rész és az elözetesből ïtélve a következök is
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. június 1. 22:57

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 11. részt.
Nagyon tetszett ez a rész is.Sok minden történt benne.Minnie sokkal gonoszabb,mint koreai elődje és szerintem ez még fokozódni fog.De tetszett,amikor meglepődött Inn reagálásán,amikor Kaning és Nahkun ölelkezett.A királyt nem értem,józan paraszti ésszel én nem pótolnám a saját gyerekemet a pozíciójában egy másikkal,akkor sem ,ha az rokon.Jogos a királyné aggodalma.A tanár szépen kimondta,miben mesterkednek.Ez durva volt.Szegény Kaningnál ez volt aznap az utolsó csepp a pohárban.Nagyon sajnáltam.
A "hercegi vár" már be van véve,ahogy egyik társam már megfogalmazta,de még ő sem tud róla,de lehet ,már gyanítja.Jó látni,ahogy Inn féltékenysége nő és egyre gyakrabban kezdeményez,a születésnapkor pedig kimondottan mérges.Kár,hogy van amikor a tetteit félremagyarázza.Volt egy megfigyelésem,de lehet,hogy csak nekem tűnt fel.A herceg és Minnie kapcsolatában a herceg sosem kezdeményezett eddig, sem a fényképes résznél,sem most ,hogy megnősült azt az egy lánykérést kivéve,de ott is Minnie puszilta meg.A barátai is amikor a jövendő házasságáról kérdezték,csak barátságról beszéltek kettőjük között.Lehet,hogy csak nagyon jó barátok voltak,de Inn szívesebben vett volna feleségül valakit ,akit ismert,mint egy ismeretlent.Köztük mindig Minnie a kezdeményező,ő javasolta Londont is,ahova szerintem a herceg boldogan ment,mert így kiszabadulhatott a palota fogságából.Ha valóban annyira nagyon szerelmesek lettek volna,akkor Minnienek nem kellene annyit erőlködnie a srác elcsábításával.Lehet,hogy nem így van és rosszul okoskodtam.
Nálam Inn ,azért fekete pontos,amiért nem jelöli ki a határokat ameddig Minnie elmehet.Nem csinál semmit,pedig a következményeket viselnie kell és eddig is csak a feleségének köszönheti,hogy nem lett komolyabb baj.Ha nem is szeretünk valakit,azért tekintettel kell rá lenni a cselekedeteink során,főleg ha az őt is érinti.Jövendő királyként ezt tudnia kellene.
Szörnyellát nehezen viselem és a segítőit is.
Eddig nem volt szó a történetben válásról,meglepődtem,amikor Kaning hirtelen említette.Váratlanul ért.A mamutos jelenetnél furcsa volt a herceg szégyenlőssége,hiszen a dézsába simán bemászott meztelenül,nem tudom most mi volt a problémája,ha akkor nem volt.Minnie jött,ha nem is hívták.A hercegnő szépen kezelte a helyzetet.Nem tudtam ellenállni az előzetesnek.Nagyon izgat,mi lesz a következő részben.remélem nem lesz nagyon sírós.Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm a fordítást.Ez verzió sokkal jobban tetszik,mint az eredeti,pedig az sem volt rossz.

Gabóci!
Köszönet a giffekért.Nagyon jók lettek.

További kellemes estét és jó éjszakát mindenkinek.
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. június 1. 23:29

Kedves Rita !

Köszönet a 10-11. részek feliratáért.
Továbbbra is tetszik a sorozat. Ami látható, hogy Inn nem tudja kifejezni az érzéseit nem csoda hiszen ezt tapasztalta a palotában. Ahogy a szülei között is nincs érzelem, csak kötelesség ( főleg az apja részéről ) igy számára ez természetes. Valószínű angliában Minne mivel kedvesebb volt velem mint amit a palotában megszokott igy az vonzó volt számára és azt hiszi, hogy szereti de................akinek nincsenek érzései ahogy Kankng is mondta, hogyan tudna különbséget tenni.
Innt vonza Kaning mert látni "figyelemmel " kiséri, és ahogy azt látja hogy Nakhun próbálkozik akkor mindjár otterem, de még a birtoklót játsza.
Fura, hogy sem a Király sem Inn nem jönnek rá a Gonoszka hercegné és segítői manipulálására, csak a Királnyé mint nő érzi a veszélyt.
Minnet nagyon lehet utálni mivel nem az a baj, hogy " szerelmes " hanem hogy szándékosan megalázza a hercegnét a cipős jelenetben is a csóknál is és még a szülinapi bulin is. Ha valakit nem hívtak mit keres ott, gonoszkodni jött ?
Nakhunnak jobban örültem volna, ha a karakter kissé erősebbre vették volna mert olyan megalszik a tej a szájában. Helyette jól odamondogatnék Innek már csak azért is mert kedvelem Kaninget, de nem ezt láttuk.
Aranyosak voltak Kaning szülei most mert olyan igazi szeretetteljes családot láttunk tőlük.

Érdekesség találkoztam egy oldallal épp most irták, nálunk milyen ehető virágok vannak, akit érdekel.
http://365.reblog.hu/eheto-viragok-budoske-ibolya-arvacska-koromvirag

:flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2017. június 1. 23:37

Üdv.
Köszönöm szépen a 11.rész feliratát.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 2. 6:59

Ha hazajöttem, addig ki sem teszem a lábam a fórumból, amíg mindenkinek nem
válaszoltam!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak! Pedagógus társaimnak, kollégáimnak pedig
boldog pedagógusnapot!

Kép
ajussi

HozzászólásSzerző: ajussi » 2017. június 2. 8:30

Köszönöm szépen az új részt, szép hétvégét:)
Marika44

HozzászólásSzerző: Marika44 » 2017. június 2. 12:15

Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb részeket. Nagyon jó volt, kezd kibontakozni a történet. Ha a végére ért meg fogom nézni egyben is az egészet.
Üdv,: Mné/Marika
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. június 2. 15:29

Kedves Rita !

Most olvastam Ingfakirata oldalán, hogy mit jelentett amikor Kaning testvére viccelődött a hugával.

"Nyisd ki a tojássárgáját" ebben az esetben azt jelenti, hogy elveszíti a szüzességét.
Khanong ezért incselkedik a húgával, hogy meg történt e már .( ez thaijok perverz vicce irja)
( Én sem értettem, hogy mit jelent)

:)) :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 2. 16:43

Vaskica06 írta:Nagyon szépen köszönöm a szuper gyors fordítást.Nagyon vártam már,pedig nyersen is megnéztem,de szöveggel az igazi.A fordításaidat meg amúgy is nagyon szeretem.A púpos gyerekes hasonlaton jót nevettem.Én is így érzem.Jó csevegést a fiaddal és jó pihenést.

Nagyon szívesen Ica! Köszönöm a dicséretet! Az életben keveset dicsérik az embert,
pedig ez az egyik legfontosabb dolog a világon. Önbizalmat és erőt ad. Annyira örülök,
hogy ilyen jól megcsinálták a Princesst!

Vajon ez a kép arra utal, hogy az előadáson Kaning fog szerepelni Minnie helyett?

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 2. 16:46

virag1 írta:Köszönet az új részt és majd a következővel együtt irom meg amit láttam.

:flower1: :flower1: %%- %%- :littlehearth: :littlehearth: :D :littlehearth: :littlehearth: %%- %%- :flower1: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 2. 16:49

VidékiÉva írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen ezt a nagyon gyors fordítást. Vittem és megyek is rögvest nézni.
További szép estét és jó éjszakát mindenkinek.
Éva

Nagyon szívesen Éva! Minden részhez nagyon jó szórakozást kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 2. 16:55

novcsi6 írta:Szia!

KÖSZÖNÖM!!! KÖSZÖNÖM!!! KÖszönöm a 10. részt :) ;;) ;;) ;;)
IMÁDOM...imádom :x :x :x

Szia!

Szívesen! Szívesen! Szívesen! Nagyon örülök neki! :x

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 2. 17:03

sipaer írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a 10 részt. Gyorsan letöltöttem, és már néznem is.Ahogy olvasgatom, mindenkit beszippantot ez a sorozat,együtt szerethetjük a hercegi párocskát, és szurkolunk nekik, míg közösen mérgelődhetünk szörnyellán,meg Minnin. :-h :-h :-h

Kedves Erika! Amit leírtál, pont azt szeretem az együtt nézésben!
Annyira jó együtt izgulni, szeretni, utálni, dühöngeni, olvadozni!

Nagyon szívesen a 10. részt is!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 2. 17:07

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 10.rész fordítását és letöltési lehetőségét.

Szia! Nagyon szívesen a heti részeket
és a videókat is!

%%- :movingflower: %%- :D %%- :D %%- :movingflower: %%-
varkgabr

HozzászólásSzerző: varkgabr » 2017. június 2. 17:08

Köszönöm az újabb két részt. Remek lesz agymosásnak így péntek délután :)
Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (9/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 2. 17:19

boszorkany írta:Olvastam Rita,amit a cserekereskedelemrol irtatok Videki Evaval.Mig az iskolaban dolgoztam mi is azt csinaltuk nehanyan.Nekem ugyan kertem nem volt(panelben laktunk)igy en varrassal csereltem,nemelyik kolleganom gyumolccsel vagy tojassal ertekelte,amit varrtam neki.En magam ajanlottam,igy mindenki jol jart. ;)
Mas:Jules vegre levethette a teli bundajat. =))

Éva! Az árucserében pont az a jó, hogy mindenki azt kínálja cserére,
amije van. Ki a gyümölcsét, ki a kézimunkáit! Jules cukker lett!

Mondom én, hogy Kaning fog szerepelni az előadásban!

Kép

Vissza: “Thaiföld”