Köszönöm szépen az újabb adagot

De igyekszem utolérni titeket

mkatinka írta:Rita köszönöm szépen nektek az új részeket!
Az előző hármat csak többszöri nekifutásra tudtam megnézni,és az nem a sorozat hibája volt!Benyaltam valami kórságot még húsvét előtt, és nem vagyok képes kikeveredni belőle.A tüdőmet is kiköhögöm, ami miatt nem vagyok képes egyhelyben ülni, hogy filmet nézzek.Pedig nagyon izgalmas dolgok történtek.Örülök, hogy WT és ZM talán révbe érnek,XJ és JM nyakát én is megtekergettem volna kicsit, és a mamát továbbra is nagyon utálom az idétlen dolgai miatt.Hogy tud valaki ilyen érzéketlenül gonosz lenni ,miközben ő kritikátlanul imádja ma is ZM apját?
Ilyet mondani,hogy egy férfinak nincs szüksége érzelmekre, kapitális szamárságnak gondolom.
Remélem ezekben az új részekben sok jót fogok látni, ma este legalább egyet szeretnék megnézni. Üdvözletem neked!
Rita írta:A napokban láttam a D-A-n ezt a hozzászólást. Kiteszem ide is, hátha nem
olvastad:
"Ha megengeditek, figyelmetekbe ajánlanék egy blogot, ami remélhetőleg a
Lee Seung Gi rajongók kincsesbányája lesz. Akinek van kedve, látogassa meg
az oldalt!"
http://lsghungarianfanpage.blogspot.hu/
Miho írta:Szia!
1000 köszönet az újabb 3 részért.
Nem kezdtem el még nézni ezt a sorozatot, de életem első végig nem nézett tajvani sorozatába a hétvégén belefutottam. A They kiss again c. sorozat csekély 1,5 rész után teljesen kifektetett. A főszereplő lány - akármilyen díjakat is nyert el - virnyákolása és számomra elviselhetetlenül ütődöttre sikerült karaktere után nem tudom mikor fogok ennek nekiülni, pedig csak jókat írtatok róla.
Egyenlőre még lábadozom. Talán sikerül majd gyorsan elfelejteni...
anime-fangirl írta:Sziasztok! Köszönöm szépen az újabb részeket, alig várom már, hogy meg is nézzem! Nagyon kíváncsi leszek, hogy még ezután mik fognak történni, szerencsére Tong Tong családja kezd össze állni!Viszont mi fog még kisülni a testvér háborúból és persze Zhu Mo anyja majd hogy fogadja a fia döntéseit!? Megyek is nézem a mai 3 részt!
B.Marika írta:Szia Rita! Egyet értek veled.Apuka túlzásba vitte a dolgokat. Magára hagyták a lányunkat, bezzeg az unokának örültek! Nem szeretem az ilyet. MD és XJ már régen szálka a szememben. Nem is vártam tőlük mást. Kíváncsi leszek a vakrandira, olyan cukik voltak. ZM-et sajnáltam, hogy összetűzésbe került az anyjával.
Mindig a legjobb jelenetnél van a befejezés!!!
Köszönöm a fordítást, ismét jó részek voltak!
Szép hetet kívánok!
VuVej írta:Szia Rita!
Gondoltam a múltkori komoly hozzászólás után kicsit "viccesebbre" veszem a "mondandóm".
Mindhez van angol felirat, igaz külön fájlként csak a "My best ex-boyfriend"-hez találtam
VuVej írta:Teljesen, mint a Pretty Woman-ben. Azt is nagyon szerettem.
VuVej írta:Nem indult jól a belépője, de utána nagyon ügyesen intézte a dolgokat és ehhez anyuka, WT és TT is besegített. Szép volt a jelenet, mikor WT-gal beszél telefonon, s elmondja neki, hogy mennyire irígyli, mert őt ennyire szereti az apja. Tetszett a sakkozós "jó tanács" is.
VuVej írta:Nem tehetek róla, de engem Yi Quing idegesít. Kicsit butácskának tartom. A titkár úr a szívem csücske. Imádtam a "felüljárón beszélgetős" jelenetet.
Tong Tong megint jól "beszólt" nagymamának a névváltoztatással kapcsolatban. Jó ez a sorozat
Vaskica06 írta:Kedves Rita és Kriszti!
Köszönöm az újabb részeket.További szép estét kívánok.
Agacska írta:Nagyon köszönöm az új feliratokat.
Emma11 írta:Köszönöm az új részeket!!!
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a soron következő , hármas csomag fordítását.
Anyecska írta:Szia Rita!
Köszönöm a heti részeket. Annyira vártam! Most éppen úgy alakultak a dolgaim, hogy nem tudok "nekiesni". Na, de aztán!!!
novcsi6 írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb adagotBevallom töredelmesen egy kicsit lemaradtam
![]()
De igyekszem utolérni titeket![]()
![]()
![]()
Kata58 írta:Hát csak ideértem..de a filmnézésen túl vagyok, de mint mindig elolvastam a hozzászólásokat!Szuperek ismét a képek is!
Megmondom öszintén.. az ügyvéd úr még nem mutatta ki teljesen mire képes..ha ezért bemosnánk neki mi lesz a következő gaztettéért?!![]()
Kislegényünk megint tarolt nálam..a nagymamát simán lekörözte. Micsoda kérdései tudnak lenni annak a kis kölyöknek.amilyen ártatlanul felteszi őket...már csak ezért is érdemes a sorit nézni.! Az utolsó pillanatok az titkár és leendő kis barátnő között szuperül alakulnak...de most még csak egy villanás jutott belőle de majd...![]()
![]()
![]()
Érzelmileg és értelmileg is ez egy elég húzós hármas volt...gyülekeznek a viharfelhők az ügyvéd úr szemétsége miatt...még ZM anyját is lekörözi.
Bocs ha ez most spoilernek számított volna.Lehet, hogy akkor tennék jót magammal, ha az innentől levő részeket egyben megnézném...de majd meglátom...Most nem tudom eldönteni....
Köszönet a fordításért. A kenyérre ma már nem marad energiám..most újra holnapra marad...de a hozzászólásokból látom ez is milyen fantasztikus lesz. Jó éjszakát mindenkinek!
Jelenlévő fórumozók: Suttora valamint 11 vendég