Loving, Never Forgetting (online is nézhető)
Re: Loving, Never Forgetting (2014) (24/34)
Kedves Rita és Kriszti.
Köszönöm az újabb részek fordítását, csak nemrég kezdtem el nézni, de nagyon tetszik a sorozat.
Egyet értek Nildikóval hogy lehetne akár több része is, nagyon sodor magával a történet.
Most belehúzok.
Köszönöm az újabb részek fordítását, csak nemrég kezdtem el nézni, de nagyon tetszik a sorozat.
Egyet értek Nildikóval hogy lehetne akár több része is, nagyon sodor magával a történet.
Most belehúzok.
Gabóci5 írta:Mint Lee Seung Gi rajongó indulástól, azaz a bevonulásától kezdve, látogatója vagyok Kati blogjának.
Gabi! Gondoltam én, hogy nem tudok újat mondani Lee Seung Gi fronton. Mégis jó, hogy
kitettem a linket, mert így Ildi (VuVej)is odatalált.
Hogy ezek ketten milyen őrültek voltak a The Greatest Love-ban:

Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm az új részeket![]()
Nagyon szívesen! Nemsokára kezdődhet a maraton!

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm a 22,23,24,részek fordítását ...hááát a kisfiú volt a legremekebb békéltető angyal ..Wu apja nagyon dühöngött de aztán elolvadt mint a méz..tetszett nagyon! Hááát az ügyvéd úr meg teljesen meghülyült .
nem lát az orra hegyénél tovább pedig az apja is elismerte hogy Ő volt a hölgyek csere-bere szerelme ..
Köszönöm..
Kedves Zsuzsi! Xiang Jun már mindenért bosszút akar állni. Tulajdonképpen miért is haragszik ő
ennyire Zhong Muo-ra? Nem volt jobb gyermekkora, nem volt apja, csúfolták, bántották. Az sem
lehet a baja, hogy gazdagabb, vagy sikeresebb, hiszen nekik is van mit a tejbe aprítani, és a
maga szakmájában, ügyvédként sikeres volt. Sztárügyvédnek számított. Egyet vethet ZM szemére,
a környezetvédelmi pojektet, de azt meg azért tudta elhalászni az orruk elől, mert az apjuk
elbénázta. Versenyben győzte le ZM, nem aljas eszközökkel.
Gyűlöli ZM anyját is, mert valaha köze volt az apjához, és a nagyanyja elmondása szerint az
anyja halálához is. De mégis még csak a kórházban kérdezett rá az apjára, hogy hogyan is voltak
valójában a dolgok ZM anyjával, és a baleset után is csak most kezdett érdeklődni. Tehát úgy
gyűlölködik, hogy nincsenek pontos információi. Nevetséges, ahogy állandóan azt hajtogatja
ZM-nak, és a múltkor ZM anyjának is, hogy soha nem lesznek a Xiang család tagjai. Olyan, mint
egy nagyra nőtt óvodás.
De a legcsúnyább, hogy WT-ot, akit szeret, is simán becsapja, orránál fogva vezeti. A naiv WT
meg hisz neki sajnos. Yue Qiért is haragszom.
Nagyon szívesen a feliratokat! Örülök, hogy ennyire tetszik a sori!
Egy kis békéltetés az angyalkától:
A makacs apa nem kóstolja meg a lánya főztjét, ezért Tong Tong máris pakolja a tányérjára:

nildiko írta:Megnéztem tegnap a 3 részt. Újra csak nagyon tetszett.
Elolvastam a hozzászólásokat is, megnéztem a feltett képeket, igazán szeretem ezt a sorozatot, lehetne belőle 100 rész is.
Egyetért velem valaki?
A titkár úr nekem is szimpatikus. Jó kis szerepe van.
Legédesebb a kisfiú.
Köszönöm szépen Rita.
Ildikó! Ancsa máris egyetértett veled abban, hogy lehetne akár 100 részes a Loving.
Én csak azért nem, mert a 30-40 részes sorozatoknál, még a legkedvesebbnél is
azt érzem a vége felé, hogy elég volt belőle, szívesen belekezdenék másba. Én nem
is tudnék ettől több részeset lefordítani. Számomra kell a változatosság.
Erről jut eszembe, nagyon várom már a beharangozott kínai és thai feldolgozásokat!
Ildikó, ez a fotó olyan, mintha a te saját ibolyádról készült volna. Már nagyon ügyesen
pakolgatod a képeket!
Yue Qi szó szerint Jiang Dong vállán sírja el a bánatát:

ajussi írta:Kedves Rita!
Most vittem el a 10-24. részeket, nagyon szépen köszönöm. Maratonozó vagyok, közben olvasgatom a fórumot és hamarosan én is csatlakozom a nézők táborához!
Szép hetet kívánok!
Kedves Györgyi! Jó, hogy beugrottál, és szétnéztél a fórumban! Még három
hét olvasgatás, aztán jön a még nagyobb élvezet! Remélem, úgy érzed majd,
hogy megérte a várakozás!
Nagyon szívesen a fordítást! Neked is legyen szép a heted!

Carmi írta:Ritám, én is köszönöm az újabb három részt!!!Nagyon maga alá temet a meló, az érettségizőim, nyelvvizsgásaim szó szerint heti hét nap jönnek, reggeltől estig tanítok. Az agyam szita estére. NAGY lyukakkal...
![]()
Az igazat megmondva, ismerve a történetet, én az utolsó részig szívesen aludnék téli álmot, hogy átugorjam, amit... át kell ugrani. A szenvedés akkor is szenvedés, ha színészek csak eljátsszák, hogy fájnak.
Kitartást mindenkinek a végéig! Neked a fordításban, a fórum lelkes tagjainak meg a nézésben. Nagyon szép ez a történet, magával ragad, és minden perce megéri. Olyan szép utolsó részt, mint itt, nem nagyon lehet látni sehol...
Szia Rika! Jó nagy közhellyel fogok élni: Első a munka, második a szórakozás!
A diákok nem várhatnak. Nem lehet őket elküldeni, hogy majd nyáron jöjjenek
vissza, amikor jobban ráérsz.
Ha úgy jó neked, hogy majd csak az utolsó részhez csatlakozol, akkor legyen úgy!
Itt mindent lehet! Mindenkinek a kívánsága szerint. Hagyd csak meg nekünk a sok
szenvedést, akik még nem láttuk! Majd a legnehezebb részeknél gondolunk rád, és
irigykedünk, hogy te milyen szerencsés vagy, hogy már túl vagy rajta.
Jó munkát, sikerélményt, vigyorgó diákokat kívánok!

gyomar írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 22-23-24. részek feliratainak a fordítását.
Nekem Zhong Muo szerelmes viselkedése nagyon - nagyon tetszik.Szeretem amikor egy pasi is kimutatja, hogy mit érez, és nem azt mondja, hogy tudod te.
Jó volt ahogyan küzdött a szülők elismeréséért, és áldásáért. Nekem is Tong-Tong aki nagyon édes volt, hihetetlen a kis kölyök.Én személy szerint nem mentem volna bele, hogy a vezetéknevét megváltoztassák, a családi név az még rendben van.
Szorítottam, hogy ne legyen nagy félreértés a telefon hívásból és a átölelésből, van valamennyi hűvösség, de én bízom benne, hogy ez csak átmeneti.
köszönöm még egyszer.Marcsi![]()
Kedves Marcsi! Szívemből szóltál! És az is tetszik, hogy nem parancsolgat, nem telepszik
rá WT-ra, rábízza, hogy rendezze a dolgait Xiang Junnal. Időt ad neki, és megbízik benne.
Én nagyon kedvelem a bizalmi légkört, nem tudnék elviselni egy vadul féltékeny társat.
Azt azért ő is megkérdezte a lánytól, hogy otthagyja-e a munkahelyét, de beletörődött a
nemleges válaszba.
Én is gondolkodtam rajta, hogy a Tong Tong névvel mi a baj. Szerintem Wu Tong úgy volt
vele, hogy ennyit engedhet az anyósának. De Tong Tong ezt nem így gondolta. Olyan édes
volt a magyarázata, hogy miért is nem jó, ha megváltoztatják a keresztnevét.
Miközben fordítottam, azt figyeltem, hogy Tong Tong annyira természetesen sírt annál a
résznél, amikor a nagyapja ZM-ra, vagyis az apjára üvöltözött. Tényleg úgy érezte az ember,
hogy egy halálra rémült kisgyereket lát, holott ő is tudja, hogy ez csak "játék", ott állnak
a stáb tagjai a közelükben. Igazi kis színészpalánta.
Nagyon szívesen a fordítást! Örülök, hogy ezek a részek is tetszettek!

Lehet, hogy ez lesz a neve Tong Tongnak?

Ancsa46 írta:Kedves Rita és Kriszti.
Most belehúzok.
Kedves Ancsa! De jó, hogy téged is elkapott a gépszíj! Igaz, hogy mennyire magával
tud ragadni a sztori és a szereplők játéka is?
Rika és Kata szerint hamarosan jön a feketeleves, lehet, hogy még nagyon fogunk
örülni annak, hogy nem 100 részes a sori.
Nagyon szívesen a fordítást! Jó szórakozást!
A színekből és a terítők mintájából ítélve, ebben az étteremben volt ZM és Man Di
utolsó vacsorája is.

Kedves Rita és Kriszti! Köszönöm megint a munkátokat!
Rita, olvastam veled egy interjút és olyan jó volt, hogy más is úgy érez a filmekkel kapcsolatban mint én.
Sajnos nekem az angolt csak 65%-ban értem a filmeknél, de itt vagytok Ti fordítók, akiknek a munkája miatt nézhetek bármit. Itt az ideje, hogy Hongkonggal is megismerkedjek! Szép estét! 
Rita, olvastam veled egy interjút és olyan jó volt, hogy más is úgy érez a filmekkel kapcsolatban mint én.

anine írta:Kedves Rita és Kriszti! Köszönöm megint a munkátokat!
Rita, olvastam veled egy interjút és olyan jó volt, hogy más is úgy érez a filmekkel kapcsolatban mint én.Sajnos nekem az angolt csak 65%-ban értem a filmeknél, de itt vagytok Ti fordítók, akiknek a munkája miatt nézhetek bármit. Itt az ideje, hogy Hongkonggal is megismerkedjek! Szép estét!
Kedves anine! Arra a részre gondolsz, amikor arról beszélek, hogy hogyan váltottam Koreáról
más ázsiai országokra? Hogy sokkal szabadabbnak érzem magam azóta?
Ez annyira igaz, hogy a mai napig ezt érzem, sőt azóta a cikk óta, még több magam állította
korlátot ledöntöttem. Már dokumentumfilm sorozatot, thrillert (Love Me, If You Dare), fantasy-t
(Dragon Nest: Warrior Dawn) is fordítottam, és még mennyi mindent letöltögettem! Csak győzzem
fordítani.
Két hongkongi film és egy hongkongi sorozat voltak az első nem koreai fordításaim. Ők indítottak
el a lejtőn. A sorozat a mai napig a kedvenceim közé tartozik. 1920-30-as évek! Agatha Christie
óta imádom. Bármelyiket választottad a három közül, jó szórakozást kívánok!

Kedves Rita, igen a szabadságra gondoltam. Meg arra, hogy nyissak más felé is. Igaz abban óvatos vagyok, hogy nem nagyon tudom kimutatni az érzelmeimet, de egy Japán film miatt 1 napig sírtam annyira meghatott. Azóta arra mindig figyelek, hogy lehetőleg a vége ne a drámák drámája legyen. A Loving végébe is az előzetes miatt belekukkantottam....
AMúgy azt is nézem már, hogy ki van plasztikázva, ahogy az interjúban mondtad!

Ildikó, ez a fotó olyan, mintha a te saját ibolyádról készült volna. Már nagyon ügyesen
pakolgatod a képeket!
Igen Rita a saját ibolyám.

pakolgatod a képeket!
Igen Rita a saját ibolyám.

..Kedves Rita koszonom az uj három rész forditását letoltottem még héthon hajnalban de már másodszor alakult ugy hogy csak kedden este tudtam megnézzni...és kibirtam kukucskálás nélkul,mert igy igazi ha a magyar feliratal nézzem hiszen minden szonak minden mondatnak jelentosége van! Nagyon nagyon nagyon szeretem ezt a sorozatot ...
...végigolvastam a hsz-at nalam is a kicsi TT mindent visz ,az ugyvéd urnak én is megtudnám sokszor huzigálni a grabancát mikor mindenki által sérte érzi magát kulonosen a bátyja által de ezt olyan jol játsza hogy én már nem is tudok igazán haragudni rá.....és csak remélni merem hogy beno a végén a feje lágya es rájon hogy akit leges- legjobban utál az csak segiteni akar rajta....egyik kedvenc jelenetem volt mikor a papa megenyhult végre és áldását adta rájuk..../gondolom nem csak nekem fordult meg az eszemben,olyan nyakas mint egy igazi magyar...de o is elolvadt a végén mikor már beismerte jol választott a lánya/ ...és a kis parknak a hangulata ahol a jelenet játszodik...nekem nagyon tetszett ..
...Nagyon szépen koszonom a forditást mégegyszer és ujbol nagyon várom a hétfo reggelt az uj részekért....

anine írta:Kedves Rita, igen a szabadságra gondoltam. Meg arra, hogy nyissak más felé is. Igaz abban óvatos vagyok, hogy nem nagyon tudom kimutatni az érzelmeimet, de egy Japán film miatt 1 napig sírtam annyira meghatott. Azóta arra mindig figyelek, hogy lehetőleg a vége ne a drámák drámája legyen. A Loving végébe is az előzetes miatt belekukkantottam....
Kedves anine! Én is nehezen viselem a nagyon szomorú részeket, a szomorú
befejezést meg főleg. Ha nem futó sorozatról van szó, mindig elolvasom, hogy
a fórumokon, hogyan vélekednek a végéről. Általában többen is rákérdeznek a
a többiektől, akik már végig látták a sorozatot. Azok meg is írják készségesen.
Ha azt olvasom, hogy elrontották a végét, vagy szomorú a befejezés, akkor
le sem töltöm, mert úgysem fogom lefordítani.
Egy időben keresgéltem a régi koreai sorozatok közt, mert ahhoz volt kedvem.
Míg rá nem találtam az All About Eve-re, legalább huszonöt sorozatot elvetettem.
Sokszor nem is az a baj, hogy szomorú a vége, hanem az, hogy az utolsó részben
elrontják. Érthetetlen, hogy a koreai forgatókönyvíróknak miért jó, ha a nézők
csalódottságukban szidják őket, mint a bokrot.
Szóval legyél nyugodt! Ha nem futó sorit fordítok, akkor biztos lehetsz benne, hogy
pozitív kicsengésű vége lesz, bátran csatlakozhatsz!

nildiko írta:Igen Rita a saját ibolyám.
Látod, ráéreztem. Abból gondoltam, hogy jó értelemben vett "amatőr" munka volt.
Ezen azt értem, hogy látszott, hogy nem nyúltak hozzá photoshoppal. Minden olyan
természetes volt a képen.
Ez a mostani, igazán klassz kompozíció! Ez is nagyon tetszik! Blackfield két képét
őrzöm, amit a Balatonról készített. Gyönyörű fotók azok is. A te kettődet is elmentem.
Blackfield képei a Balatonról:
Spoiler: mutasd
Az egyik őszibarackfám:
annamama írta:..Kedves Rita koszonom az uj három rész forditását letoltottem még héthon hajnalban de már másodszor alakult ugy hogy csak kedden este tudtam megnézzni...és kibirtam kukucskálás nélkul,mert igy igazi ha a magyar feliratal nézzem hiszen minden szonak minden mondatnak jelentosége van! Nagyon nagyon nagyon szeretem ezt a sorozatot ......végigolvastam a hsz-at nalam is a kicsi TT mindent visz ,az ugyvéd urnak én is megtudnám sokszor huzigálni a grabancát mikor mindenki által sérte érzi magát kulonosen a bátyja által de ezt olyan jol játsza hogy én már nem is tudok igazán haragudni rá.....és csak remélni merem hogy beno a végén a feje lágya es rájon hogy akit leges- legjobban utál az csak segiteni akar rajta....egyik kedvenc jelenetem volt mikor a papa megenyhult végre és áldását adta rájuk..../gondolom nem csak nekem fordult meg az eszemben,...de o is elolvadt a végén mikor már beismerte jol választott a lánya/ ...és a kis parknak a hangulata ahol a jelenet játszodik...nekem nagyon tetszett ..
...Nagyon szépen koszonom a forditást mégegyszer és ujbol nagyon várom a hétfo reggelt az uj részekért....
Kedves annamama! Úgy már igazán nagyon nehéz lehet nem leskelődni, hogy a videó és a felirat
is letöltve várja, hogy megnézzék. Te is hős vagy!
Boldogan olvastam, hogy mennyire kedvedre való a sorozat! Szeretném, ha végig így maradna!
Szégyellem, hogy mindig Xiang Junon lovagolok, de attól félek, hogy mire odaérünk, hogy megbánja
amiket tett, addigra annyi szemét dolgot követ el, hogy már nem tudok neki megbocsátani. Valahol
itt kéne megállnia, de sajnos, még most jön a java.
A papa megenyhülésével is az a gondom, hogy még mindig nem kért a lányától bocsánatot. Meg úgy
érzem, túlzásba is vitte a makacskodást. Lehet, hogy igazad van a szólással, hogy "olyan nyakas mint
egy igazi magyar", de én még ennyire nyakas embert nem láttam a környezetemben... szerencsére.
Bővítették az iskolánkat, és ehhez hasonló kültéri sportszereket telepítettek az udvarra. Azok is szép
színesek, a gyerekek imádják.
Te erre a térre gondoltál. Valóban hangulatos:

Jesszusom,most nem is tudom kint vagyok, vagy bent.
Próba.
Kedves Rita, nincs szuper fényképezőgépem, csak a telefonom. /a fényképezőgépem, amit a fiamtól kaptam tönkrement./ Kicsit megkarcoltam itt-ott sajnos. Ezzel csináltam, kicsit megvágtam, lekicsinyítettem. Nem foglak elárasztani a fotóimmal.
Köszönöm, hogy elmentetted. A balatoni fotók, és a virágzó barackfád nagyon szép. Nálunk a múlt héten jégeső volt, az utcán állt a jég, nem tudom milyen termés lesz.
Próba.
Kedves Rita, nincs szuper fényképezőgépem, csak a telefonom. /a fényképezőgépem, amit a fiamtól kaptam tönkrement./ Kicsit megkarcoltam itt-ott sajnos. Ezzel csináltam, kicsit megvágtam, lekicsinyítettem. Nem foglak elárasztani a fotóimmal.
Köszönöm, hogy elmentetted. A balatoni fotók, és a virágzó barackfád nagyon szép. Nálunk a múlt héten jégeső volt, az utcán állt a jég, nem tudom milyen termés lesz.
Sziasztok! bár már igencsak késő van, gyorsan írok, mert hátha holnap megint nem tudok belépni. most is úgy sikerült, hogy a doramamajomon keresztül. Nem tudom másnál is így rendetlenkedik e a fórum oldal? De most legalább a hozzászólásokat elolvashattam.Nagyon hiányzott volna.
gyönyörű a barackfa kép. tényleg olyan jó kinézegetni. a Filmbeli nagy park is nagyon tetszik. Itt is vannak hasonlók, de alig találni olyant ami minden korosztály számára jó választás lenne. Pedig egy nagycsaládos ha kimegy 3 gyerekkel legtöbb helyen paffra esik a választék hiányától, de hát ez van.
Mindenkinek kellemes pihenést, szép álmokat!
visszatekerve most vettem észre a spoilert! tényleg csodásak a Balatoni képek is .Gratula a készítőnek! 

gyönyörű a barackfa kép. tényleg olyan jó kinézegetni. a Filmbeli nagy park is nagyon tetszik. Itt is vannak hasonlók, de alig találni olyant ami minden korosztály számára jó választás lenne. Pedig egy nagycsaládos ha kimegy 3 gyerekkel legtöbb helyen paffra esik a választék hiányától, de hát ez van.
Mindenkinek kellemes pihenést, szép álmokat!

nildiko írta:Jesszusom,most nem is tudom kint vagyok, vagy bent.
Próba.
Kedves Ildikó! Én pont azt emeltem ki, hogy természetes a kép, látszik rajta,
hogy semmilyen technikával nem tették vonzóbbá, hanem olyan, amilyennek
te megláttad, és lefényképezted. Ez az igazi! Látod rögtön észrevettem, mert
ritka az ilyen. Általában azok a képek, amiket a neten fellelek és ide kiteszek
"megcsináltak", ezért egy "szűz" kép azonnal szemet szúr. A szűziességén belül
nagyszerű fotó volt mindkettő. Kedves, vonzó a szemnek. Szívesen nézegettem
őket. Nyugodtan árassz el! Te is láthatod, hogy mennyire szeretem a fotókat.
Nálunk hosszú ideje nem esett, de nem is kellett, mert így eltűntek a belvizek,
már csak egy-két helyen vannak kisebb vízfoltok. Itt csodás az idő napok óta.
Két napja nem kellett befűtenem. 20 fok van a lakásban.

Kata58 írta:Sziasztok! bár már igencsak késő van, gyorsan írok, mert hátha holnap megint nem tudok belépni. most is úgy sikerült, hogy a doramamajomon keresztül. Nem tudom másnál is így rendetlenkedik e a fórum oldal? De most legalább a hozzászólásokat elolvashattam.Nagyon hiányzott volna.![]()
Mindenkinek kellemes pihenést, szép álmokat!visszatekerve most vettem észre a spoilert! tényleg csodásak a Balatoni képek is .Gratula a készítőnek!
Szia Kata! Nekem még soha nem volt olyan, hogy ne tudtam volna belépni a fórumba.
Ha nem vagyok itthon a suliban a szünetekben is rá szoktam kukkantani az oldalra,
de még eddig semmi problémát nem észleltem. Nem tudom, mi lehet az oka.
Esetleg megírnátok, hogy nektek is szokott-e rakoncátlankodni a fórum? Eddig még
senki nem panaszkodott, hátha csak rendkívüli eset a Katáé. Bízom benne!
Szép napot Nekünk!

Sziasztok! Itt is válaszolok..ma reggel minden gond nélkül bejött az oldal. Eddig nem volt vele gond, a tegnapi bekavarást kivéve. gyönyörű képet tettél fel mindkét oldalra, már attól is máris derűsebb a reggel. Élvezet ránézni. További szép napot nektek!

Kedves Rita, mostanában csak a Te fordításaidat nézem! Most a Full House-t (Thai). Igaz angolul megnéztem már, de így még jobb! AOm egy nagyon kedves lány.
Szeretem az oldaladat, igazi csemege számomra.
Amúgy tegnap este én sem tudtam belépni... Ma minden ment zökkenőmentesen!
Szép napot!
Szeretem az oldaladat, igazi csemege számomra.

Amúgy tegnap este én sem tudtam belépni... Ma minden ment zökkenőmentesen!
Szép napot!

Rita írta:anine írta:Kedves Rita, igen a szabadságra gondoltam. Meg arra, hogy nyissak más felé is. Igaz abban óvatos vagyok, hogy nem nagyon tudom kimutatni az érzelmeimet, de egy Japán film miatt 1 napig sírtam annyira meghatott. Azóta arra mindig figyelek, hogy lehetőleg a vége ne a drámák drámája legyen. A Loving végébe is az előzetes miatt belekukkantottam....
Kedves anine! Én is nehezen viselem a nagyon szomorú részeket, a szomorú
befejezést meg főleg. Ha nem futó sorozatról van szó, mindig elolvasom, hogy
a fórumokon, hogyan vélekednek a végéről. Általában többen is rákérdeznek a
a többiektől, akik már végig látták a sorozatot. Azok meg is írják készségesen.
Ha azt olvasom, hogy elrontották a végét, vagy szomorú a befejezés, akkor
le sem töltöm, mert úgysem fogom lefordítani.
Egy időben keresgéltem a régi koreai sorozatok közt, mert ahhoz volt kedvem.
Míg rá nem találtam az All About Eve-re, legalább huszonöt sorozatot elvetettem.
Sokszor nem is az a baj, hogy szomorú a vége, hanem az, hogy az utolsó részben
elrontják. Érthetetlen, hogy a koreai forgatókönyvíróknak miért jó, ha a nézők
csalódottságukban szidják őket, mint a bokrot.
Szóval legyél nyugodt! Ha nem futó sorit fordítok, akkor biztos lehetsz benne, hogy
pozitív kicsengésű vége lesz, bátran csatlakozhatsz!
- dolores953
Rita írta:
Esetleg megírnátok, hogy nektek is szokott-e rakoncátlankodni a fórum? Eddig még
senki nem panaszkodott, hátha csak rendkívüli eset a Katáé. Bízom benne!
Szia Ritám, csak jelzem, hogy nekem is rosszalkodott egy kicsit, de én azt hittem azért mert a számítógépem
még nem jó. Szerver karbantartás is volt. Az sajnos egyértelműen az én gépem hibája, mivel nincs elég memóriám
így a sok kép és gif miatt az oldalt nehezen tölti be, a Firefoxom rendszeresen összeomlik.
Már nagyon hiányoztok, jó könyvem pedig nincs annyi amennyit most ki tudnék olvasni.

Tegnap krumplilángost ( alias laska ) sütöttem szilvalekvárral...mmm. isteni volt.

Szivesen küldtem volna belőle mindenkinek aki szereti.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Kata58 írta:Sziasztok! Itt is válaszolok..ma reggel minden gond nélkül bejött az oldal. Eddig nem volt vele gond, a tegnapi bekavarást kivéve. gyönyörű képet tettél fel mindkét oldalra, már attól is máris derűsebb a reggel. Élvezet ránézni. További szép napot nektek!![]()
Kata! Örülök neki, hogy ma már simán ment a belépés! Másnak is voltak problémái,
remélem, nem sokszor fog előfordulni.
Reggel találtam ezt a képet, és azonnal észrevettem, hogy anyukám is készített
olyan, de pont olyan horgolt terítőt, amilyen a képen a váza alatt van. Sajnos nem
tudom lefényképezni, mert apukám bogácsi házában van. Talán majd egyszer, ha
újra kiteszem ezt a képet reggeli üdvözletként.
Még egy szép kép: