Princess Hours (online is nézhető)
Re: Princess Hours (2017) (14/20)
Nagyon szépen köszönöm.
- dolores953
Szia Rita, köszönöm a 14.részt is. Kíváncsi vagyok a történésekre.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Kedves Rita!
Köszönöm a 14.rész fordítását.Nagyon hálás vagyok a gyors fordításért.
Jó pihenést kívánok.
Köszönöm a 14.rész fordítását.Nagyon hálás vagyok a gyors fordításért.
Jó pihenést kívánok.
Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 14. részt
Nagyon szépen köszönöm a 14. részt
Ezt a meglepetést! Köszönöm szépen. Jó pihenést!
Nagyon szépen köszönöm a 14.rész feliratát!
Üdv.
Köszönöm szépen a 14.rész feliratát és letöltési lehetőségét.
Köszönöm szépen a 14.rész feliratát és letöltési lehetőségét.
- milomartin
Kedves Rita!Köszönöm szépen a 14.rész feliratát,gyorsan meg is nézem .
jól kihozott a béketűrésemből ..ez erősebb volt a koreai változatnál.Itt is meglátszik a vén szatyor ármánykodása, hogy eszébe sem jutna Minnit majd a fiához hozzáadni, ahogy Kaningot sem. A Zsák meg a foltja egyre szégyentelenebb...grrrrrrrrr. .
Rita! Köszönöm szépen a feliratot. Jó volt ez a rész. Legalább olyan jól szórakoztam, mint a nagyi. Inn majdnem későn, de végre felébredt. Majdnem minden tökéletes, csak Szörnyelláék ne lennének. Minniet még mindig két oldalról fűtik, hogy harcoljon a szerelméért bármilyen eszközzel. Ha egy kicsit fáj is,de megéri. (kinek? Szörnyellának biztos!)
Inn féltékeny a látottakra
Mi kell, a királyi trón, vagy egy lány aki nem szeret téged?
Rájöttem, neked senki nem fontos, váljunk el!
Sosem válok el
Felkavartad az életemet, de már megszoktalak... eltűnnél belőle?
folytatás...
Inn féltékeny a látottakra
Mi kell, a királyi trón, vagy egy lány aki nem szeret téged?
Rájöttem, neked senki nem fontos, váljunk el!
Sosem válok el
Felkavartad az életemet, de már megszoktalak... eltűnnél belőle?
folytatás...
folytatás...
Le kell cserélni a herceg partnerét, mert róla pletykálnak a lapok, Szörnyella felrobban az idegességtől.
Új plakát
Része szeretnék lenni az álmodnak
Bocsáss meg,vége
Színházi próba: kezdjük a szerelmes jelenettel
Le kell cserélni a herceg partnerét, mert róla pletykálnak a lapok, Szörnyella felrobban az idegességtől.
Új plakát
Része szeretnék lenni az álmodnak
Bocsáss meg,vége
Színházi próba: kezdjük a szerelmes jelenettel
folytatás...
Tánc tanulás
Többet kellene gyakorolnotok
Azt hittem tanulsz! Segítsek?
Szerep tanulás
Éjfélt ütött az óra felségg! Mennem kell
Ha sikeres lesz az előadás, kapsz valamit, ha nem, csak vizet ...
Tánc tanulás
Többet kellene gyakorolnotok
Azt hittem tanulsz! Segítsek?
Szerep tanulás
Éjfélt ütött az óra felségg! Mennem kell
Ha sikeres lesz az előadás, kapsz valamit, ha nem, csak vizet ...
folytatás
Sikerélmény
Válj rémálommá azoknak akik bántanak
Ki volt az aki eldobta ezt a banánhéjat?
Az előadás csúcspontja lehetne ez a tánc, ha nem rondítana bele Minnie
Sikerélmény
Válj rémálommá azoknak akik bántanak
Ki volt az aki eldobta ezt a banánhéjat?
Az előadás csúcspontja lehetne ez a tánc, ha nem rondítana bele Minnie
Gabóci!
Nagyon tetszettek a gifjeid.Látom téged is beszippantott a történet és szerintem ez "normális",hogy szavaid idézzem.Köszönet a giffekért.
Ez a rész ütősebb volt,mint elődje nem csak az utolsó jelenet miatt.Volt egy sanda gyanúm,hogy a végén a vallomás hasonlítani fog a tévés interjúra,ahol koreai hősnőnk nem tudta eldönteni mi az igazság és mi nem.Itt Kaning úgy látszik hitt hercegünknek.Szép volt ez a vallomás.Előtte jót nevettem a szerelmi jelenet gyakorlásán,főleg a "kretén" tanáron.Örültem Inn megvilágosodásának és ,hogy ezt Minnievel is közölte.
A nagyi jól rávilágított unokája gyengéjére és ügyesen rávette,hogy gyakoroljanak ,ezzel is segítette párocskánkat összemelegedni.Mind a két sorozatban nagyon kedveltem a nagyikat.
Szörnyella egyre elviselhetetlenebb.Nagyon irritál,ahogy a királynővel viselkedik,igaz ezt a viselkedést láttam már az elején Minnietől is Kaning felé.Jól tudja manipulálni az embereket.Kíváncsi vagyok a nagybácsi is fog-e tapsikolni Minnie döntéséhez,mert ez már vérre ment.A banyán kívül senki sem nyer igazán.
Rájöttem,mi zavar Nakunban.Ő anyuci pici fiacskája és ezt egyre nehezebben viselem.Mindig szalad anyucihoz,ha történik vele valami,mint egy óvodás.Nincs saját elképzelése,anyuci mondja meg,mit akarjon és mit nem.Szörnyű.Nem ellenpont Innel szemben.Nagyon hiányzik Yul karaktere.Ne akarjak túl sokat thai Peterünktől.
Minnie meg amit főzött,azt eszi.Nem mentség ,hogy másokra hallgatott.Ő döntött minden esetben.Bangkokba saját akaratából ment és tette,amit tett. A színházban is rajta állt megteszi-e vagy sem.Egy percig sem tudom sajnálni.Elődje is elkövette ezt,csak nem késsel,hanem gyógyszerrel és nem volt ennyi néző az iskola vécéjében,csak később lett belőle hír az újságban.Itt rögtön hatott a jelenet.
Kezdem nagyon érezni a koreai hatást a sorozaton.Remélem nem veszik át a többi részt,mert akkor nagyon szenvedössé válik a történet és azt nem szeretném.
Nagyon belemerültem az írogatásba,megyek elteszem magam reggelre.
További szép napot mindenkinek.
Nagyon tetszettek a gifjeid.Látom téged is beszippantott a történet és szerintem ez "normális",hogy szavaid idézzem.Köszönet a giffekért.
Ez a rész ütősebb volt,mint elődje nem csak az utolsó jelenet miatt.Volt egy sanda gyanúm,hogy a végén a vallomás hasonlítani fog a tévés interjúra,ahol koreai hősnőnk nem tudta eldönteni mi az igazság és mi nem.Itt Kaning úgy látszik hitt hercegünknek.Szép volt ez a vallomás.Előtte jót nevettem a szerelmi jelenet gyakorlásán,főleg a "kretén" tanáron.Örültem Inn megvilágosodásának és ,hogy ezt Minnievel is közölte.
A nagyi jól rávilágított unokája gyengéjére és ügyesen rávette,hogy gyakoroljanak ,ezzel is segítette párocskánkat összemelegedni.Mind a két sorozatban nagyon kedveltem a nagyikat.
Szörnyella egyre elviselhetetlenebb.Nagyon irritál,ahogy a királynővel viselkedik,igaz ezt a viselkedést láttam már az elején Minnietől is Kaning felé.Jól tudja manipulálni az embereket.Kíváncsi vagyok a nagybácsi is fog-e tapsikolni Minnie döntéséhez,mert ez már vérre ment.A banyán kívül senki sem nyer igazán.
Rájöttem,mi zavar Nakunban.Ő anyuci pici fiacskája és ezt egyre nehezebben viselem.Mindig szalad anyucihoz,ha történik vele valami,mint egy óvodás.Nincs saját elképzelése,anyuci mondja meg,mit akarjon és mit nem.Szörnyű.Nem ellenpont Innel szemben.Nagyon hiányzik Yul karaktere.Ne akarjak túl sokat thai Peterünktől.
Minnie meg amit főzött,azt eszi.Nem mentség ,hogy másokra hallgatott.Ő döntött minden esetben.Bangkokba saját akaratából ment és tette,amit tett. A színházban is rajta állt megteszi-e vagy sem.Egy percig sem tudom sajnálni.Elődje is elkövette ezt,csak nem késsel,hanem gyógyszerrel és nem volt ennyi néző az iskola vécéjében,csak később lett belőle hír az újságban.Itt rögtön hatott a jelenet.
Kezdem nagyon érezni a koreai hatást a sorozaton.Remélem nem veszik át a többi részt,mert akkor nagyon szenvedössé válik a történet és azt nem szeretném.
Nagyon belemerültem az írogatásba,megyek elteszem magam reggelre.
További szép napot mindenkinek.
Szép reggelt kívánok! Ingfakirata azt írta tegnap, hogy többszöri próbálkozás után
sem sikerült feltennie az angol hardsubos videót sem a Dailymotionre, sem a FB-ra,
majd ma a munkahelyéről újra megpróbálja. Az Openloadra is fel szokta tenni, én
onnan szoktam leszedni, de biztosan oda sem sikerült neki. A tegnapi egy ilyen nap
volt számára, semmi nem jött össze. Csak ezzel megint nagyban hátráltat bennünket,
ugyanis így az indonéz felirat sem készülhet el mára, ennek következtében az enyém
sem.
Ma van nálunk a ballagás. Hetedikes osztályfőnök vagyok, tehát ballagtatok. Hatra
megyek a suliba, díszítjük a termeket, a folyosót, és a ballagás helyszínét. Aztán
hozom haza a dokumentumokat, amikkel jól elleszek hétvégén. Mindezt csak azért
írom, mert úgy terveztem, hogy ma még lefordítom a 15. részt, utána kezdek csak
az iskolai munkámhoz. De Ingf, sikertelen tegnapi napja felrúgta a terveimet.
Már ma belekezdek a napló-anyakönyv-bizonyítvány hármasával való foglalatosságba
és holnap, ha minden igaz, elkészítem a 15. rész feliratát.
Előre elnézést kérek, de a héten nem fogok sűrűn előfordulni a fórumban, de mindent,
amit írtok elolvasok, és természetesen válaszolni is fogok rá.
Mindannyiunknak szép napot kívánok! Nálunk borult az ég. Remélem nem fog esni,
mert akkor a ballagási helyszínen, és a díszítési terveinken is változtatni kell, azt
meg nem szeretném.
(A 15. rész videóját feltöltöttem a megára!)
Most reggel 4:50-kor:
sem sikerült feltennie az angol hardsubos videót sem a Dailymotionre, sem a FB-ra,
majd ma a munkahelyéről újra megpróbálja. Az Openloadra is fel szokta tenni, én
onnan szoktam leszedni, de biztosan oda sem sikerült neki. A tegnapi egy ilyen nap
volt számára, semmi nem jött össze. Csak ezzel megint nagyban hátráltat bennünket,
ugyanis így az indonéz felirat sem készülhet el mára, ennek következtében az enyém
sem.
Ma van nálunk a ballagás. Hetedikes osztályfőnök vagyok, tehát ballagtatok. Hatra
megyek a suliba, díszítjük a termeket, a folyosót, és a ballagás helyszínét. Aztán
hozom haza a dokumentumokat, amikkel jól elleszek hétvégén. Mindezt csak azért
írom, mert úgy terveztem, hogy ma még lefordítom a 15. részt, utána kezdek csak
az iskolai munkámhoz. De Ingf, sikertelen tegnapi napja felrúgta a terveimet.
Már ma belekezdek a napló-anyakönyv-bizonyítvány hármasával való foglalatosságba
és holnap, ha minden igaz, elkészítem a 15. rész feliratát.
Előre elnézést kérek, de a héten nem fogok sűrűn előfordulni a fórumban, de mindent,
amit írtok elolvasok, és természetesen válaszolni is fogok rá.
Mindannyiunknak szép napot kívánok! Nálunk borult az ég. Remélem nem fog esni,
mert akkor a ballagási helyszínen, és a díszítési terveinken is változtatni kell, azt
meg nem szeretném.
(A 15. rész videóját feltöltöttem a megára!)
Most reggel 4:50-kor:
Szia Rita! Korán keltél. Vittem a hiányzóim, köszönöm!
sziasztok! Szép reggelt, Bár elnézve Rita gyönyörű reggeli képét meg is kaptuk! . Itt hétágra süt a nap, holnapra mond ide rossz időt.! Úgyhogy ma több helyre elmegyünk délelőtt. holnapra mond záport és zivatart, bár mostanában egyáltalán nem vált be az előrejelzés! .Jól ki is van száradva minden.
Ingf.-ról meg annyit...hogy hiszi a piszi...már nem tudja mit hazudjon...mivel próbálkozzon! Annyira kilóg a lóláb! De annyira! ...
A ballagáshoz szép időt kívánok mindenkinek, hogy ez a szép nap emlékezetes maradjon kellemes események maradjanak a múlt emlékei között!
.!
Ingf.-ról meg annyit...hogy hiszi a piszi...már nem tudja mit hazudjon...mivel próbálkozzon! Annyira kilóg a lóláb! De annyira! ...
A ballagáshoz szép időt kívánok mindenkinek, hogy ez a szép nap emlékezetes maradjon kellemes események maradjanak a múlt emlékei között!
.!
Szia Rita!
Köszönöm a 14.rész feliratát!
Szép napot!
Köszönöm a 14.rész feliratát!
Szép napot!
- szilagyongyi
Drága Rita! Nagyon szépen köszönöm a 14. rész fordítását. Fakírkánk hozza az -immár- szokásos formáját. Megvárom a 15. részt és együtt nézem a kettőt. Addig pedig gyönyörködök Gabóci giffjeiben, amit nagyon szépen köszönök Neki. Ez a sorozat bizonyosan állandó helyet szerzett magának a gépemen, sokszor fogom majd megnézni.
Jó munkát, szép ballagást, a ballagó diákoknak sok szerencsét, és sikert kívánok a további tanulmányaikhoz.
"Búcsúzunk attól,aki minket
éveken át a jóra intett,
tanított -s védett,hogyha kellett;
így cseperedtünk szíve mellett."
Jó munkát, szép ballagást, a ballagó diákoknak sok szerencsét, és sikert kívánok a további tanulmányaikhoz.
"Búcsúzunk attól,aki minket
éveken át a jóra intett,
tanított -s védett,hogyha kellett;
így cseperedtünk szíve mellett."
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
(G.B. Stern)
Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 13-14. részt!
Szép hétvégét:)
Nagyon szépen köszönöm a 13-14. részt!
Szép hétvégét:)
Rita! Megkínlódtam az este mire feltettem a gifeket, mert valószínűleg a szolgáltató "szórakozott" két percenként leszakadtam a wifiről, még úgy is hogy a Notepadra írtam meg először mindent. De jó, köszi a 15. rész videóját, hétvégén lesz időm előre dolgozni.
Remélem kiderült az ég nálatok is, és szép időtök van a ballagáshoz. Panna holnap délután ballag, utána családi vacsi. Most még kirándulni vannak.
Remélem kiderült az ég nálatok is, és szép időtök van a ballagáshoz. Panna holnap délután ballag, utána családi vacsi. Most még kirándulni vannak.
Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a fordításokat és hogy, befogadtatok. A koreai Goong-ot már korábban láttam, egy ismerősöm ajánlotta, hogy nézem meg a thai verzióját is mert nagyon jó. Kíváncsian várom!
Nagyon szépen köszönöm a fordításokat és hogy, befogadtatok. A koreai Goong-ot már korábban láttam, egy ismerősöm ajánlotta, hogy nézem meg a thai verzióját is mert nagyon jó. Kíváncsian várom!
Kedves Holden! Nem csak az első hozzászólásod alkalmából köszöntelek. Te lettél
a 600. regisztrált tagja a fórumomnak! 2:1-ben! Nagyon örülök! Néz szét, hátha látsz
még neked való sorozatokat, filmeket is! Érezd jól magad közöttünk!
a 600. regisztrált tagja a fórumomnak! 2:1-ben! Nagyon örülök! Néz szét, hátha látsz
még neked való sorozatokat, filmeket is! Érezd jól magad közöttünk!
Két nagyon gyors indonéz fordító van, akiknek szinte egyszerre szokott megjelenni
a Subscenen a felirata. Az egyiké már fenn van, és Ingf. is feltette az angol nyelvű
videót, ahogy ígérte, úgyhogy ki sem veszem a szatyorból a sulis cuccaimat, hanem
belekezdek a fordításba! Hurrá! Majd jövök!
Szerintem a Mecénás már bánja, hogy hergelte Minniet. Legalábbis ez jött le az első
pár percből:
a Subscenen a felirata. Az egyiké már fenn van, és Ingf. is feltette az angol nyelvű
videót, ahogy ígérte, úgyhogy ki sem veszem a szatyorból a sulis cuccaimat, hanem
Szerintem a Mecénás már bánja, hogy hergelte Minniet. Legalábbis ez jött le az első
pár percből:
Rita írta:Két nagyon gyors indonéz fordító van, akiknek szinte egyszerre szokott megjelenni
Hurrá Rita! Elképzeltelek, hogy már a buszon előkapod a tableted és belekezdesz a fordításba. Nálad lelkesebb és gyorsabb fordító nincs is! Szeretünk!