Princess Hours (online is nézhető)
Re: Princess Hours (2017) (15/20)
Jöttem beszámolni..nem is tudom sorrendben vagy nem.. .Kiemelem ami tetszett először...pl. az anyakirályné sétája Kaninggal, és finoman odavezette Innhez. gyönyörű volt a háttér, és végre tudtak egy kicsit beszélgetni, bár egyenlőre még mindig nem az igazi felébredt érzései az uralkodóak, hanem a számítás, hogy koronahercegként nem lehet elvált! Nagyon tetszik a nővér viselkedése, ahogy elhárítja a villámokat és kivonja apját egy kicsit a taposómalomból.. . A koreaiban is nagyon szerettem..itt is jó a szerepvállalás és a története. Igazi gondoskodó!
Észrevetette apjával a fia hobbiját, és mennyire jó benne.
Más..szőrnyella megjelenése a pihenőn és felvillanva a múlt, nem is értem hogy tud a fiára haragudni Minnie miatt. hiszen ő sem azt vette el akit szeretett..megjegyzem fiatalként is kész borzalom szörnyella max az utálatom felé mert átgázol mindenkin csakhogy koronaherceg lehessen a fiából!
Nakhun szerepe, személye abszolúte mellényúlás még a szikráját sem hozza a koreai változathoz képest Yun 1o: az 1 hez...a különbség...még a szemöldökük is egyformán mozog időnként az anyjával...és igazából nem szerelmes Kaningba, csak a múlt igérete miatt ragaszkodott volna hozzá!
Nagybácsi..hát kérdőjel...vajon most tényleg észbekap, vagy most ő lesz a balek az unokahuga helyett, mert az biztos, hogy nem engedi egy darabig hercegnő hatása alá!
A barátnők milyen jól átlátnak a szitán! Bezzeg a király alkalmi vakságban szenved, jól meggyötri a fiát! Lassan báb lesz szörnyella kezében...remélem elbukik mint a koreai változatban a fiával együtt és mehetnek vissza Angliába..csak minél messzebb a palotától...csak még nem tartunk ott úgyhogy ez még csak egy vágy a részemről!
Észrevetette apjával a fia hobbiját, és mennyire jó benne.
Más..szőrnyella megjelenése a pihenőn és felvillanva a múlt, nem is értem hogy tud a fiára haragudni Minnie miatt. hiszen ő sem azt vette el akit szeretett..megjegyzem fiatalként is kész borzalom szörnyella max az utálatom felé mert átgázol mindenkin csakhogy koronaherceg lehessen a fiából!
Nakhun szerepe, személye abszolúte mellényúlás még a szikráját sem hozza a koreai változathoz képest Yun 1o: az 1 hez...a különbség...még a szemöldökük is egyformán mozog időnként az anyjával...és igazából nem szerelmes Kaningba, csak a múlt igérete miatt ragaszkodott volna hozzá!
Nagybácsi..hát kérdőjel...vajon most tényleg észbekap, vagy most ő lesz a balek az unokahuga helyett, mert az biztos, hogy nem engedi egy darabig hercegnő hatása alá!
A barátnők milyen jól átlátnak a szitán! Bezzeg a király alkalmi vakságban szenved, jól meggyötri a fiát! Lassan báb lesz szörnyella kezében...remélem elbukik mint a koreai változatban a fiával együtt és mehetnek vissza Angliába..csak minél messzebb a palotától...csak még nem tartunk ott úgyhogy ez még csak egy vágy a részemről!
Szia Rita!
Köszönöm a 15. rész feliratát. Meg is néztem. Kicsit bosszankodom, hogy ugyanazt lépték mint a Goongban. Mármint a király és Szörnyella volt kapcsolatát. Nagyon reméltem, hogy eltérnek az eredetitől. Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen nőbe aki minden jó tulajdonságoktól mentes, minden irányban rosszindulatú, a kedvesség szikráját még nyomokban sem lehet felfedezni nála, akkor pont egy király legyen szerelmes belé. A múltban is és azóta is. Nem normálisak ezek a férfiak. Azt még megértem, ha valaki elrendezett házasságban veszi el és amiatt lett a kisherceg, de hogy önként beleszeressen egy ilyenbe?(( A másik szintén bosszantó dolog Inn amikor könyörög Kanningnak, nem azt mondja, hogy szereti vagy belé van zúgva ezért maradjon vele, hanem azért ne hagyja el, mert akkor nem lehet koronaherceg. Normális? Majd szét robbantam a méregtől. Minden férfi ilyen bugyuta amikor érzelmekről van szó? Most akkor visszafogtam magam és finom és nőies voltam.
Az előző rész után már azt gondoltam, hogy már a célegyenesben van most meg egy ilyen ordas hibát elkövet. Eszem megáll.
Bocsi ez az írók hibája nem a tied. Csak ide jöttem pufogni. Elnézést. Mecénás szeméről kissé eloszlott a lila köd. Már félti az unokahúgát. Hát ideje volt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog viselkedni ezután. Tegnap is írtam, hogy én már sajnálom Minniet. A nagyi csupa kedvesség és jóindulat. Viszont a királyné most igen rossz passzban van. Ő nagyon félti a fiát, de tele van megfelelési kényszerrel és ez a gyerekeken csattant most. Egyrészt, hogy jó királyné legyen mindenki szemében, másrészt a királynak nem mer ellentmondani a legkisebb dologban sem. Mindig alárendeli magát mindenben. Megértem, hogy a férje a király, természetesen neki kell meghozni a fontos döntéseket, de a házasságban sem viselkedik egyenlő partnerként. Ott is csak alázatoskodik, olyan bocsáss meg, hogy élek a viselkedése mindig. Ezért nem tud hatni a királyra semmilyen téren. Nem látja nőnek, csak szolgának. Most például Kanning is így viselkedik Innel, mert még mindig azt hiszi, hogy Minniet szereti. Olyan másodrendűen viselkedik. Pedig az elején még egyenrangúként tudott viselkedni.
Köszönöm, hogy kibeszélhettem magamból.
Jó hétvégét.
Köszönöm a 15. rész feliratát. Meg is néztem. Kicsit bosszankodom, hogy ugyanazt lépték mint a Goongban. Mármint a király és Szörnyella volt kapcsolatát. Nagyon reméltem, hogy eltérnek az eredetitől. Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen nőbe aki minden jó tulajdonságoktól mentes, minden irányban rosszindulatú, a kedvesség szikráját még nyomokban sem lehet felfedezni nála, akkor pont egy király legyen szerelmes belé. A múltban is és azóta is. Nem normálisak ezek a férfiak. Azt még megértem, ha valaki elrendezett házasságban veszi el és amiatt lett a kisherceg, de hogy önként beleszeressen egy ilyenbe?(( A másik szintén bosszantó dolog Inn amikor könyörög Kanningnak, nem azt mondja, hogy szereti vagy belé van zúgva ezért maradjon vele, hanem azért ne hagyja el, mert akkor nem lehet koronaherceg. Normális? Majd szét robbantam a méregtől. Minden férfi ilyen bugyuta amikor érzelmekről van szó? Most akkor visszafogtam magam és finom és nőies voltam.
Az előző rész után már azt gondoltam, hogy már a célegyenesben van most meg egy ilyen ordas hibát elkövet. Eszem megáll.
Bocsi ez az írók hibája nem a tied. Csak ide jöttem pufogni. Elnézést. Mecénás szeméről kissé eloszlott a lila köd. Már félti az unokahúgát. Hát ideje volt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog viselkedni ezután. Tegnap is írtam, hogy én már sajnálom Minniet. A nagyi csupa kedvesség és jóindulat. Viszont a királyné most igen rossz passzban van. Ő nagyon félti a fiát, de tele van megfelelési kényszerrel és ez a gyerekeken csattant most. Egyrészt, hogy jó királyné legyen mindenki szemében, másrészt a királynak nem mer ellentmondani a legkisebb dologban sem. Mindig alárendeli magát mindenben. Megértem, hogy a férje a király, természetesen neki kell meghozni a fontos döntéseket, de a házasságban sem viselkedik egyenlő partnerként. Ott is csak alázatoskodik, olyan bocsáss meg, hogy élek a viselkedése mindig. Ezért nem tud hatni a királyra semmilyen téren. Nem látja nőnek, csak szolgának. Most például Kanning is így viselkedik Innel, mert még mindig azt hiszi, hogy Minniet szereti. Olyan másodrendűen viselkedik. Pedig az elején még egyenrangúként tudott viselkedni.
Köszönöm, hogy kibeszélhettem magamból.
Jó hétvégét.
VidékiÉvának küldtem a feliratot a spoilerben!
a Sivatag hangja A sound of tje Desert.. A Solomon pere...Suspicious Partner...Endless Love...Cruel Romance 27 ....hogy csak a legfontosabbakat amit nézek... .
Szia Kata!
Neked sikerült a Ázsia ékköveiről letöltened a Suspicius Partner feliratainak a 21 és 22. részét? Mert nekem nem. Párszor már próbáltam.
Tetszik a Sivatag hangja? Már nekem is le van töltve, de én majd amikor készen lesz akkor fogom nézni egyben.[/quote]
Nekem lejött simán, de rarban amit ki kell bontani......
Remélem nem leszek kupánvágva..ennyit tudtam segíteni...
a Sivatag hangja A sound of tje Desert.. A Solomon pere...Suspicious Partner...Endless Love...Cruel Romance 27 ....hogy csak a legfontosabbakat amit nézek... .
Szia Kata!
Neked sikerült a Ázsia ékköveiről letöltened a Suspicius Partner feliratainak a 21 és 22. részét? Mert nekem nem. Párszor már próbáltam.
Tetszik a Sivatag hangja? Már nekem is le van töltve, de én majd amikor készen lesz akkor fogom nézni egyben.[/quote]
Spoiler: mutasd
Remélem nem leszek kupánvágva..ennyit tudtam segíteni...
Kata58 írta:VidékiÉvának küldtem a feliratot a spoilerben!
Szia Kata!
Tetszik a Sivatag hangja? Már nekem is le van töltve, de én majd amikor készen lesz akkor fogom nézni egyben.
Remélem nem leszek kupánvágva..ennyit tudtam segíteni... [/quote]
Köszi Kata!
Írtam privit neked!
Éva, remélem az email megérkezett...
Kata58 írta:Éva, remélem az email megérkezett...
Igen, köszönöm szépen. Éppen egy kis eső után vagyunk. Egy gyönyörű szivárványt látok amikor kinézek az ablakon. Ilyenkor kellene a fényképező.
Jó pihenést és hétvégét!
Úgy látom ,nem én vagyok az egyetlen,aki mérgelődött Inn viselkedése miatt.Az előző részhez képest nekem kicsit visszalépés volt.Ott volt a szép szerelmi vallomás ,ebben a részben meg egy "nagy pofon" Kaningnak.
Már a kórházas jelenetnél "Fontos vagy nekem.Bármit teszel semmi nem változik."Itt reményt ad,de virágnyelven megmondja,nem válik el,feleség nem lehet Minniből.De fontos a hercegnek ,ezért egy kis kitartással talán valamit elérhet.
Minnie is furcsán bizonyítja a szerelmét.Ez max. a saját életével való fenyegetés,nem szerelem.A szemüveges barátnő jól átlát a szitán,nem a színpadra megyünk meghalni.
A vízesésnél durva volt amit Inn mondott.Itt erős volt a koreai hatás,Shin is hasonlót mondott.Ha Kaningnak voltak a szerelemről,szeretetről ábrándjai,itt elfelejthette őket.Teljesen elbizonytalanítja a feleségét,"akit már megszokott",mint a fogmosást.Biztos nem teljesen így gondolta,mert hercegünk gyakran mást mond mint,amit gondol és a tettei erre utalnak,de a felesége ezek után tényleg úgy érezheti,hogy ő csak egy báb,akit elő lehet kapni ha szükség van rá,de nem fontos a férje számára.Szükségből van vele együtt és próbálja jól érezni magát a lehetőségekhez képest.Nem csodálom,hogy Kaning egyre többet gondol a válásra.Az előzetesek is elég elszomorítóak.
Az alma nem esett messze a fájától.Jók a párhuzamok apa és fia nőügyei között.A nővérnek is feltűnt ,a király mennyire másként kezeli Nakunt,mint a saját fiát.Ez annyira szembe ötlő. Szörnyellát nem tudom,hogyan vette el a király bátyja,de szerintem már akkor is a hatalom miatt választotta az akkori koronaherceget.Zavar az önelégült viselkedése és ,hogy már most királynénak érzi magát.
Hozzánk most ért ide az eső.Szakad,mintha dézsából öntenék.Jól besötétedett.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Már a kórházas jelenetnél "Fontos vagy nekem.Bármit teszel semmi nem változik."Itt reményt ad,de virágnyelven megmondja,nem válik el,feleség nem lehet Minniből.De fontos a hercegnek ,ezért egy kis kitartással talán valamit elérhet.
Minnie is furcsán bizonyítja a szerelmét.Ez max. a saját életével való fenyegetés,nem szerelem.A szemüveges barátnő jól átlát a szitán,nem a színpadra megyünk meghalni.
A vízesésnél durva volt amit Inn mondott.Itt erős volt a koreai hatás,Shin is hasonlót mondott.Ha Kaningnak voltak a szerelemről,szeretetről ábrándjai,itt elfelejthette őket.Teljesen elbizonytalanítja a feleségét,"akit már megszokott",mint a fogmosást.Biztos nem teljesen így gondolta,mert hercegünk gyakran mást mond mint,amit gondol és a tettei erre utalnak,de a felesége ezek után tényleg úgy érezheti,hogy ő csak egy báb,akit elő lehet kapni ha szükség van rá,de nem fontos a férje számára.Szükségből van vele együtt és próbálja jól érezni magát a lehetőségekhez képest.Nem csodálom,hogy Kaning egyre többet gondol a válásra.Az előzetesek is elég elszomorítóak.
Az alma nem esett messze a fájától.Jók a párhuzamok apa és fia nőügyei között.A nővérnek is feltűnt ,a király mennyire másként kezeli Nakunt,mint a saját fiát.Ez annyira szembe ötlő. Szörnyellát nem tudom,hogyan vette el a király bátyja,de szerintem már akkor is a hatalom miatt választotta az akkori koronaherceget.Zavar az önelégült viselkedése és ,hogy már most királynénak érzi magát.
Hozzánk most ért ide az eső.Szakad,mintha dézsából öntenék.Jól besötétedett.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Nálunk szép felhők vannak, bár egykét elég sötét...majd érkeznek valamikor a képek a mai napról...
- szilagyongyi
Drága Rita! Hálásan köszönöm a 14, és a 15. rész fordítását. Nem akarom véleményezni, mert az előttem szólókkal szóról-szóra megegyezik. Itt nálunk sajnos nem esik, pedig nagy szükség lenne rá. Mindenkinek jó pihenést kívánok!
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
(G.B. Stern)
Kedves Rita! Hálásan köszönöm a 12-15. részek feliratait!
Re: Princess Hours (2017) (13/20)
cicus írta:Nagy kedvencem még ZAYASAIKHAN SAMBUU képei ő a mongol nomád nők életét festi meg.
Valahogy az a világ is hatással van rám,de hát kelet különben is a szívem csücske Korea,
Thaiföld,Kína,India,hiszen onnan jöttünk egészen a Kárpát medencéig.Nem véletlenül
találtak meg bennünket ezek a filmek sem,mert minden belőlünk indul ki.Ezért jó az
internet,mert összehozza azokat,akik különben nem találkoznának,de valamiért mégis
kapcsolódniuk kellSpoiler: mutasd
Majdnem teljesen készen vagyok a dolgaimmal, ezért elkezdem az adósságaimat törleszteni.
Holnap megint nem leszek, ismét csavargunk egyet, mert "megérdemeljük". Csak az időjárás
boríthatja fel a terveinket.
Cicus! Köszönöm Zayasaikhan Saambuu-t is! Már akkor, amikor írtál róla, belenézegettem a
képeibe, csodálatosak! Őt is eltettem magamnak! Mongólia amúgy is a szívem csücske!
Három filmjüket fordítottam eddig, és mind a három csúcs volt! Ki hitte volna?
Lónak lennie kell egy mongol képén:
Kata58 írta:Egyébként éppen azon gondolkodtam, hogy valamelyik nap néztem hogy milyen sorozatokat terveztél be...esetleg el lehetne kérni a letöltő linkeket, legalább a gépemen lennének és lenne idő vissza is csorogniuk!
A Suzinne az megvan. Azt hiszem a DA.-n olvastam egy másikat, de nem találtam a linkjét! Nem baj, h nem mostanában kerül rá sor...csak mégis ...visz a kiíváncsiság .
Kata!
A tervezettjeim közül csak ezt a kettőt lehet letölteni, a többiről még nincs hír. Ezeket is fel fogom
tölteni a megára. A My Sunshine aranycsillagos:
My Sunshine (Kiborít! Másodszor nézem, és megint nem tudom abbahagyni!):
Mystic Whisper (szingapúri):
cicus írta:Kedves Rita!
Bevallom,hogy már rákerestem 2-3 hete a kínai My Sunshine c sorozatra és bele nézegettem.
Ezért várom nagyon a fordítását,ugyanis nagyon tetszik.A női főszereplőt már több sorozatban
láttam és szeretem is,de a fiút még nem.Most rákerestem és mit látok,a feleségét Ritának
hívják.
Mivel már ezen nem csodálkozom,hiszen évek óta találkozom lépten nyomon a szinkronicitással,
mégis örültem,hogy semmi nem véletlenül történik itt és ez mindig bebizonyosodik.Az is érdekes,
hogy erre kattintottam rá először,pedig jó sok írás foglalkozik vele.
Itt van a cikk róluk:
http://www.sporela.com/index.php/latest ... him-on-setSpoiler: mutasd
Kedves Cicus! Nagyon jó! Tényleg nincsenek véletlenek! Köszi a linket, elolvastam.
A My Sunshine sajnos avatatlan fordítók kezébe került, így fordulhatott elő, hogy olyan szörnyű
az angolja, amilyet még csak ritkán tapasztaltam azóta, hogy fordítok. Sajnos van olyan szuper
kínai sorozat, amit pont ilyen okból nem tudtam lefordítani. A szavak következetlenül egymás
hegyire-hátára vannak dobálva, múlt idő van a jelen helyett, tagadás az állítás helyett, káosz az
egész. Olyan része nincs, aminek a fordítása jónak lenne mondható, de kevésbé káoszos, az van.
Ott egészen jól lehet érteni, hogy mit is akarnak a szereplők szájába adni, ha mégsem, pár mondatot
költök magamtól is, az nem jelent gondot, de ahol zagyvaság van, azzal a résszel nem tudok mit
kezdeni. Azt lefordítatlanul fogom hagyni. Soha nem csináltam még ilyet, de annyira klassz a sori,
hogy muszáj megmutatnom nektek is. Sajnos csak így tudom. Minden részben csak pár mondatról
lesz szó, amelyek nélkül is érthető lesz a lényeg.
VuVej írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm az eddigi részek fordítását.
Ildi
Kedves Ildi! Nagyon szívesen!
Re: Princess Hours (2017) (12/20)
VidékiÉva írta:[
Innt játszó színésznek sokkal rosszabb a szerepe, mint a Kiss Me-ben volt. Nincs olyan jó lehetősége megmutatni a tehetségét ebben a szerepben. A Kiss me-ben szerintem lubickolt a szerepében. Itt csak egy merev karaktert kell játszania. Hiába, hogy ez főszerep. Én már alig várom, hogy itt is elengedhesse magát, amikor majd nyíltan felvállalhatja az érzelmeit.
Kedves Éva! Ha csak magát a Princess Hourst nézem, akkor azt mondom én is, amit te.
A Kiss Me-ben jobban tetszett Tao, több lehetősége is volt, de sajnos már kezdem látni
azt is, hogy nem olyan szuper ez a csapat, mint amit a Full House-ban összehoztak.
A Kiss Me-ben Mike-nak sem volt anyi lehetősége, mint a FH-ban, mégsem panaszkodtunk,
mert amit ki lehetett hozni abból a szerepből, azt érezhetően kihozta. Itt meg valami
bennrekedt majd mindegyik színészben. A Kaningot alakító Pattie az, aki próbálkozik,
belead apait, anyait, de a többiek nem az igaziak. A Full House-ban Aom és Mike ragyogtak.
Együtt és külön-külön is. Percekig magukra lehetett hagyni őket, betöltötték a képernyőt.
Nem akarok senkit bántani, mert mindemellett nagyon szeretem a sorozatot, és igazán
nagy örömmel fordítom, és alig várom már, hogy egyben megnézhessem, de ami igaz,
az igaz.
Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm a feliratokat.Spoiler: mutasd
A többiek sem hoztak sok újat.A herceg tovább van félálomban.Milyen tesze-tosza uralkodó válik belőle,aki kisgyerek módjára viselkedik.Némi határozottság kellene már tőle.Nem lehet azt sem mondani,hogy búra alatt nevelkedett,hiszen külföldön tanult,itt is a köznéppel egy iskolába jár.
Nem igazán tudom megszokni a hercegnő bájosan gyermeki csiklandásait sem.A hagját pedig?!Mindég a mély hangú embereket szerettem.Talán bennem van a hiba.És! És! Miért van még mindég a hercegnőn a melegítő nadrág?Talán egyszerre vették fel a jelenetet? Éretlen társaság! Minnit és a másik herceget is beleértve.Megmondják nekik az érdekelt felnőttek,hogy mit kell tenni,ha szereted az anyukádat,ha meg akarsz felelni a nagybácsi terveinek.Talán egyedül vagyok a negatív véleményemmel,de aligha lehetséges,hogy a következő részekben hihető változás fog történni a mostani felállásból.Üdv.Nagyi
Kedves Nagyi! Nem csak neked van negatív véleményed a soriról. A lelkes írások mellett,
olyanokat is szoktam olvasni, akik arról írnak, hogy abbahagyták már a nézését, vagy
gyorsan végigtekerik a videót... Én még itt nem tartok, nekem a csalódást a gyenge
színészi teljesítmény jelenti. Nem értem az okát, pedig vannak jó színészeik.
Mivel ez egy feldolgozás, fő vonalakban ragaszkodni kell az eredetihez, gondolom így
szól a szerződésük is. A melegítőnadrág a szoknya alatt annyira egyedi volt, biztosan
ezért hagyták meg a saját verziójukban is.
Kaning hangja valóban fülsértő néha. És hol képzi azokat a hangokat?!
Nem tudom, mi lesz a következő részekben, de hogy a legfájdalmasabb részek jönnek,
az tuti! Kíváncsi leszek én is.
enik írta:Szia Rita! Köszönöm a legutóbbi két részt a Princess-ből, hát a volt hercegné elérte nálam azt a fokot amit a koreai verzió női főszereplője. Már a hangja is idegesit, jól hozza a szerepét.Ahercegek egy kicsit felturbózhatnák már magukat. Na de ettől függetlenül még mindig várom a folytatást.
Szia Enik! Egyetértek veled! Ezeket a mondataidat még a 13. résznél írtad, most meg már
a 15. is készen van, mégis aktuálisak. Szörnyella egyre szörnyűbb, a két herceg meg igenis
megrázhatná már magát!
Nagyon szívesen!
Emma11 írta:Köszönöm a 13. részt!!!
Szívesen!
Gabóci5 írta:Rita! Az jó lesz, ha hamarosan meg lesz a 14 -hez a felirat is. A lényeget lehet érteni nélküle is, de jobb lesz mindent pontosítani. Vasárnap megcsináltam hozzá a gifeket, lett vagy 20 db. NORMÁLIS?
Gabi! Jót nevettem! Én is sokszor teszem fel magamnak ezt a kérdést, csak akkor bátran
meg is válaszolom, hogy "nem", nálad ezt nem merem megtenni...
Ha ennyi gif lett, az csak jót jelent. Soha rosszabbat!
A 15. részből:
dolores953 írta: Szia Rita
Megnézve az utolsó részeket, vegyes érzések kavarognak bennem. Volt ami tetszett, és volt ami nem.
Kaning egy bőgő masina lett, ahelyett, hogy szétcsapna az állítólagos szerelmes pár között. Még az elején
olyan belevaló lány volt, aztán mi lett belőle.
Inn koronaherceg pedig újabban állandóan felhúzza a felvonóhidat a felesége előtt.
Valahogy a viselkedésük is olyan gyerekes, és néha fárasztó is. (Ebben Magdimamának igazat adok.)
Szörnyella egyre szörnyelláb, fia pedig olyan messze van az ideális férfitól, hogy csak na...
Szeretnék már valami kedvesebbet, jobbat , csókosabbat látni.
De már írtam, hogy a 14.rész is igazi bicskanyitogató lesz.
Pedig ilyen bicskával csak kenyeret, hagymát és szalonnát kell vágni és enni.
Köszönöm még egyszer a fordítását.
Szia Dolores! Egyet kell értsek veled is! Néha olyan érzésem van, hogy egy helyben állunk,
aztán végre lépünk egyet előre, majd hátra is. Kezd unalmassá válni. Fejlődjünk már
valamerre! Ezt várom én is.
Egyetértek a gyerekes jelzővel is. Az! Eddig is tudtam, de újra és újra rá kell jönnöm, hogy
kiakasztanak az érzelmileg visszamaradott férfi karakterek. Ez volt a Kiss Me-ben is, és itt
is. Tényleg fárasztóak!
wsxwsx18 írta:Drága Rita!
Köszönöm, hogy megint ilyen gyors vagy, és már este nézhetem is a folytatást!
Addig én meg letöltöm a The Queen of SOP sorozatodat, már alig várom, hogy elkezdhessem, mert annyira jókat hallottam róla!
Az meg külön élvezeti érték számomra,hogy Gao Godfrey játszik benne, így számomra nem is volt kérdés, hogy melyik sorozatoddal fogom folytatni a listámat! !
Kedves Brigi! A The Queen of SOP nagyszerű választás, bár lehet, hogy sajnálni fogod, hogy nem az
adoniszodé, Godfrey Gaoé, az első számú főszerep. Viszont lesz egy újabb kedvenced Zhang Han
személyében. Ja, és a női főszereplőt, Chen Qiao En-t is imádom!
Szeretném, ha neked is tetszene, de ha nem, azt is írd meg!
Kata, Nagyi, Dolores, Ica, Novcsi, Éva, Csip, Chain, Edit, Gabi, Ági,
Marika, Gyöngyi, Györgyi, Holden24, Marcsi, Brigi, Emma, Cicus, Ditta,
Leo45, Kameko és Nyekk!
Nagyon szívesen a 14.-15. rész fordítását! Nemcsak Ti, én is egyre többet zúgolódom.
Szeretnék romantikát, érzelmeket, és játékot! Szerencsére (Gabi gifjein is jól látszik)
minden epizódban a kevésbé vidám jelenetek mellett vannak kifejezetten szórakoztatóak
is. Jelenleg azok tartják bennem a lelket, és a reményt. Kapcsoljanak már rá!
Mintha Minnie kérdezné:
Marika, Gyöngyi, Györgyi, Holden24, Marcsi, Brigi, Emma, Cicus, Ditta,
Leo45, Kameko és Nyekk!
Nagyon szívesen a 14.-15. rész fordítását! Nemcsak Ti, én is egyre többet zúgolódom.
Szeretnék romantikát, érzelmeket, és játékot! Szerencsére (Gabi gifjein is jól látszik)
minden epizódban a kevésbé vidám jelenetek mellett vannak kifejezetten szórakoztatóak
is. Jelenleg azok tartják bennem a lelket, és a reményt. Kapcsoljanak már rá!
Mintha Minnie kérdezné:
Gabi! Nagyon köszönöm a 14. részhez készített gifjeidet, és a kommenteket is!
Nagyon jól szórakoztam rajtuk. Eleve a 14. részben voltak nevetséges jelenetek,
és itt már végre romantika, meg vallomás is volt. mennyire vártuk. De mivel még
6 rész hátra van, biztosak lehetünk benne, hogy nem dőlhetünk hátra. Az utolsó
jelenet meg is erősíti ezt.
Véletlenül épp akkor fotóztam le Szörnyellát, amikor pislogott. Direkt meghagytam.
Most kiteszem:
Nagyon jól szórakoztam rajtuk. Eleve a 14. részben voltak nevetséges jelenetek,
és itt már végre romantika, meg vallomás is volt. mennyire vártuk. De mivel még
6 rész hátra van, biztosak lehetünk benne, hogy nem dőlhetünk hátra. Az utolsó
jelenet meg is erősíti ezt.
Véletlenül épp akkor fotóztam le Szörnyellát, amikor pislogott. Direkt meghagytam.
Most kiteszem:
- dolores953
Rita írta:Véletlenül épp akkor fotóztam le Szörnyellát, amikor pislogott. Direkt meghagytam.
Rita, nyugodtan mondhatjuk: még a szeme se áll jól.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Re: Princess Hours (2017) (14/20)
Vaskica06 írta:Gabóci!
Nagyon tetszettek a gifjeid.Látom téged is beszippantott a történet és szerintem ez "normális",hogy szavaid idézzem.Köszönet a giffekért.
Ez a rész ütősebb volt,mint elődje nem csak az utolsó jelenet miatt.Volt egy sanda gyanúm,hogy a végén a vallomás hasonlítani fog a tévés interjúra,ahol koreai hősnőnk nem tudta eldönteni mi az igazság és mi nem.Itt Kaning úgy látszik hitt hercegünknek.Szép volt ez a vallomás.Előtte jót nevettem a szerelmi jelenet gyakorlásán,főleg a "kretén" tanáron.Örültem Inn megvilágosodásának és ,hogy ezt Minnievel is közölte.
A nagyi jól rávilágított unokája gyengéjére és ügyesen rávette,hogy gyakoroljanak ,ezzel is segítette párocskánkat összemelegedni.Mind a két sorozatban nagyon kedveltem a nagyikat.
Szörnyella egyre elviselhetetlenebb.Nagyon irritál,ahogy a királynővel viselkedik,igaz ezt a viselkedést láttam már az elején Minnietől is Kaning felé.Jól tudja manipulálni az embereket.Kíváncsi vagyok a nagybácsi is fog-e tapsikolni Minnie döntéséhez,mert ez már vérre ment.A banyán kívül senki sem nyer igazán.
Rájöttem,mi zavar Nakunban.Ő anyuci pici fiacskája és ezt egyre nehezebben viselem.Mindig szalad anyucihoz,ha történik vele valami,mint egy óvodás.Nincs saját elképzelése,anyuci mondja meg,mit akarjon és mit nem.Szörnyű.Nem ellenpont Innel szemben.Nagyon hiányzik Yul karaktere.Ne akarjak túl sokat thai Peterünktől.
Minnie meg amit főzött,azt eszi.Nem mentség ,hogy másokra hallgatott.Ő döntött minden esetben.Bangkokba saját akaratából ment és tette,amit tett. A színházban is rajta állt megteszi-e vagy sem.Egy percig sem tudom sajnálni.Elődje is elkövette ezt,csak nem késsel,hanem gyógyszerrel és nem volt ennyi néző az iskola vécéjében,csak később lett belőle hír az újságban.Itt rögtön hatott a jelenet.
Kezdem nagyon érezni a koreai hatást a sorozaton.Remélem nem veszik át a többi részt,mert akkor nagyon szenvedössé válik a történet és azt nem szeretném.
Nagyon belemerültem az írogatásba,megyek elteszem magam reggelre.
További szép napot mindenkinek.
Ica! Többször is nagyon nevettem, miközben olvastam a hsz.-dat!
Az egyik a kretén pasas volt. Tényleg egy baromarc! Még nyikorgott is, miközben epekedve várta
a csókot. Eszméletlen volt!
A másik Nakhun volt, anyuci pici fiacskája. Olyan szerencsétlen, anya óvószárnyai alól kibújni
képtelen fajta. Még a sebeit is az anyjával nyalogattatja. Inn sincs a helyzet magaslatán, de ez a
fiú tényleg nem lehet az igazi ellenfele. Ráadásul, akinek ő kell, az megkapja Szörnyellát is, ebbe
jobb nem belegondolni.
A harmadik Nakhun, mint a thai Peter Sheng. Én is írtam már erről, de Nakhun mellett lassan PS
felértékelődik.
Na, én is elteszem magam holnapra!
Nakhunban van emberség, nem úgy, mint az anyjában. Ki nevelte ezt a gyereket?