Princess Hours (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (15/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 6:29

Kedves Kata, Gyöngyi és Gabi!

Jól sikerült a ballagás, és az idő is kipendült, mire ki kellett neki.

Gabi! Gratulálok Pannának! Sok sikert a továbbtanuláshoz!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (14/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 6:43

Gabóci5 írta: :ymparty: Hurrá Rita! :ymparty: Elképzeltelek, hogy már a buszon előkapod a tableted és belekezdesz a fordításba. Nálad lelkesebb és gyorsabb fordító nincs is! Szeretünk! :x :x :x

Szia Gabi! Olvastam már más fordítóktól, hogy a munkahelyükön van idejük fordítani.
Irigylem őket. A buszon akár fordíthatnék is, csak nagyon macerás lenne. Elő kéne
szednem a szemüvegemet, az ölemben lévő cuccoknak helyet kéne találnom, és a busz
rázkódását is ki kéne valahogy küszöbölni, hogy ne üssek mellé.

De a dicséretet bezsebelem, nagyon jólesik! Én is szeretlek Titeket!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 7:25

VidékiÉva írta:Gabócinak köszönöm a Gifeket. Ritának a feliratot.

Nagyon tetszett nekem is ez a rész. Végre Inn is bevallja az érzelmeit. Jó apropó volt hozzá a gyakorlás és a színpad. Most Minnievel is egész határozottan elutasító volt. De én már sajnálom Minniet. Ő magától már le illetve visszalépett volna. CSak a felnőttek agymosása miatt nem sikerül neki. Szörnyella nem is burkoltan hozza tudomására, hogy mit is vár tőle pontosan. Szerintem meg is lepődött, hogy saját maga felé fordította a fegyvert és nem Kanningra támadt vele. Nagyon durva volt ez a jelenet. Remélem ez volt a mélypont és innentől kezdve már csak felfelé halad a történetük. Viszont én is Nakhun minden jelenete láttán Yult hiányolom. Amennyire jó volt a Goongban a másodherceg szerepére, annyira rossz Nakhun itt. A szerepe is sokkal rosszabbul van megírva, de a színészi játék sem fogható hozzá. Várom, hogy hogy oldják meg ezt a helyzetet.
Köszönöm: Vidéki Éva

Kedves Éva! A 14. rész úgy ahogy van kielégített volna, ha a vége nem lett volna. És már tudom,
mert utána vagyunk, hogy a 15. rész sem tökéletes, de sajnos nem lesz az a 16. sem, ahogy az
előrejelzéseket látom.

Az éretlen viselkedés, az érzelmi fejletlenség az, ami a legbosszantóbb. Ha Inn ki tudná normálisan
fejezni az érzéseit, ha képes lenne határozottabban visszautasítani Minniet, és ezután soha többé
nem engedné meg neki, hogy félreérthető helyzetbe kerüljenek miatta, akkor boldogok lehetnének
Kaninggal. Igaz, a sorozatnak is vége lenne.

Arra is kíváncsi leszek, hogy a mecénás fog-e még ármánykodni ezután:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 7:34

gyomar írta:Drága Rita!
Hálásan köszönöm neked a 14. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Igen! Ebben a részben már valóban volt romantika. :littlehearth:
Nagyon jól állnak a szerelmes pillanatok a hercegnek.
Marcsi :)

Kedves Marcsi!
Nagyon szívesen!
Még a 15. részben is nagyon jól álltak neki a szerelmes pillanatok,
de gyülekeznek a viharfelhők az égen! Ez az eredménye, ha csak elbeszélnek egymás
mellett, ahelyett, hogy kimondanák, és megbeszélnék, mit éreznek.

Bezzeg a fotózásról tud kiselőadást tartani Inn!

Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 18. 7:36

Sziasztok! Örülök Rita, hogy a ballagás simán lement, nem történt időjárási mizéria! :D @};- .
Dolores szörnyellás képe annyira találó ahogy pillog, mint egy csábító k.....! A hideg kiráz az ilyen pillantástól! Annyira utálom ezt a nőt, hogy nem hiszem mostanában megnézek valamit is amiben játszik! Már önmagában az, amiért visszajött is visszatetsző, hát még az a sok ember akit megsebez csak azért hogy elérje célját! Már előre dörzsölöm a kezem hogy nem fog neki sikerülni.! Rettenetesen hiányzik Yun karaktere ebből a sorozatból, ott annyira lehetett szeretni, tényleg a lány mellett állt, és számára is döbbenetes volt, hogy rájött nem sógornőként, hanem valóban szereti...Amellett nagyon helyes is volt. A titkár is nagyon aranyos, hogy próbálja a fiatalokat kimenteni az adott helyzetből és egyáltalán nem örül a király döntésének. Én is kíváncsi vagyok a nagybácsi hogyan továbbjára..csak az a baj, úgy érzem nem jó lóra tesz továbbra sem. Tekintve, hogy biztosan bosszút áll majd, persze nem szörnyellán. :-q :( :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 8:20

wsxwsx18 írta:Drága Rita!
Nagyon szépen köszönöm a feliratot, ez nagyon gyors volt! :O :)) Mindjárt neki is látok, tanulás után pont jó egy kis kikapcsolódás, mert már nagyon elegem van a bezártságból, tanulásból! :(( De nem hisztizek itt nektek! :D
A tegnapi rész nagyon tetszett, végre Inn és tudja már,hogy mit akar. Remélem ezzel a részben nem fogja azt érezni, hogy ez mind miatta van és ez miatt Minnie-t fogja most választani, mert akkor nagyon dühös leszek. :D

Kedves Brigi! Először is sok sikert a vizsgáidhoz! Nagyon nehéz lehet megállni, hogy ne nézd meg az
új részeket, de jól teszed, hogy meghagyod "jutalomfalatnak". Én is mindig így motiváltam magam
vizsgaidőszakban.

Én is ettől féltem, amitől te, de szerencsére nem vette magára, sőt még határozottabb volt Minnie-vel
szemben. De hogy mégse legyen teljes az örömünk, csak elidétlenkedett egy vallomást. Én úgy érzem,
hogy nem bántásnak szánta, mégis annak tűnhetett Kaning számára.

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 14:44

cicus írta:Hát ez volt ám a meglepetés,derült égből Princess Hours :-bd :ymhug:
Pedig gyakorolom a lemondást és sikerült is,de valami bevonzott ide a
fórumra :ymblushing: csak nem a megérzés már megint ;)
Köszönöm szépen Rita és már nézem is :littlehearth:

De az, kedves Cicus! A megérzés! Csak az lehet, mert itt aztán nincs kiszámíthatóság.
Ingf. gondoskodik róla, hogy két felirat közt se unatkozzunk. Tegnapelőtt épp úgy tartotta
kedve, hogy feltette az angol softsubot, amiért egy kicsivel ezelőtt még mindannyian
imába foglaltuk volna a nevét, most meg már csak legyintünk. Arra nem számított, hogy
az ő felirata nélkül is folytatódik majd a fordítás. Egyre kevesebben könyörögtek neki,
így már nem is volt olyan érdekes ez a játék.

Új hét elébe nézünk. Lássuk, milyen új izgalmak várnak ránk felirat fronton, és a soriban is!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 14:56

novcsi6 írta:Szia!
Nagyon szépen köszönöm az újabb részt :)
Lehet csak Nekem tűnik úgy, mintha nyújtanánk egy kicsit. :( Alig történik valami :(
Lehet, hogy csak rosszul gondolom :)
Ennek ellenére még mindig kedvenc :D :D :D :D

Szia! Nagyon szívesen az újabb részeket is! Ha így érzed, akkor biztos, hogy így is van.
Most, hogy végiggondoltam az egész sorozatot, nekem talán az hiányzik, hogy Inn és Kaning
nem jelennek meg együtt közös, hivatalos eseményeken. Mindig csak a palotán belül vannak,
néha az iskolában. Na jó, most volt az előadás, de ennyi. Az elején több lehetőség volt rá,
hogy egyre jobban, több oldalról megismerjék, és ezáltal megértsék egymást.

A következő részekben több minden fog történni, fájdalmas részeknek nézünk elébe.

Itt például Kaning már megint meglátja, hogy Minnie megöleli a férjét. Innek tényleg kijár
már egy jobb egyenes! Minnie-re már nem is haragszom, komolyan:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 15:00

Ditta95 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi összes rész fordítását. Nagyon szeretem ezt a sorozatot, és elképesztő a gyorsaságod. :-*
Nem tudom, hogy megkapod-e, de írtam üzenetet neked, a címzett az adminisztrátor, így gondoltam, akkor talán megkapod.
Üdv: Ditta :)

Kedves Ditta! Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából!

Nagyon örülök neki, hogy szereted a Princesst! Szívesen az eddigi részeket!

Megkaptam és válaszoltam!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 16:14

B.Marika írta:Szia Rita!
Nagyon jó részek voltak, még tegnap este meg néztem őket. Az előzőek is nagyon tetszettek. Szeretem, hogy nem húzzák az időt hanem kiemelik a lényeget. Tetszik az is hogy nem ragaszkodnak az eredeti változathoz, hanem a saját elgondolásuk szerint haladnak.
Köszönöm a fordítást, várom a folytatást!
Jó pihenést a szünetben!

Szia Marika! Milyen érdekes, hogy mindenki mást lát egy sorozatban, és máshogy érzékel
dolgokat. Neked tetszik, hogy nem húzzák az időt, míg novcsi úgy érzi, hogy húzzák. És a
maga szemszögéből mindenkinek igaza van.

Boldog vagyok, hogy ennyire tetszik a sori! Vajon mit fogunk szólni a következő részekhez?

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 16:23

Kameko írta:Kedves Rita! Köszönöm minden fordításod igazi élményt nyújtanak, remélem jobb befejezést találnak mint a koreai változatban, nagyon élvezem újra nézni ezt a kis "butácska" történetet! Köszönöm és további jó egészséget kívánok. :x

Kedves Kameko! Nagyon szívesen a sorozat eddigi részeit, és köszönöm a dicséretet!
Úgy gondolom, nagyon sokban nem térhetnek el a koreaitól de abban az egyben biztos
vagyok, hogy rosszabb nem lesz a vége. Nem ezt várom a FH után. Azt is ez a csapat
készítette.

Kellemes vasárnapot kívánok! Nálunk egész jó lett az idő.

Hogy ebből is mi lesz?

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 16:38

VidékiÉva írta:Neked sikerült a Ázsia ékköveiről letöltened a Suspicius Partner feliratainak a 21 és 22. részét? Mert nekem nem. Párszor már próbáltam.

Éva, akkor nem sikerül az Ázsia ékköveiről letöltened, ha karbantartás van a D-Addictson.
Olyankor várni kell, amíg újra működni fog a D-A.

:flower1: :littlehearth: :flower1: :D :flower1: :littlehearth: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 17:03

cicus írta:Kedves Rita!

Így a 15 rész megnézése után,számomra nem az jött le,hogy Inn végre kimutatta illetve ki is mondta az
érzéseit,mert inkább csak azt erősítette meg,hogy még mindig Minnibe szerelmes,de "jól" megszokta Kanint,
és amikor vele van felszabadultabb,sokat nevet is és különben is ha elválna nem lehetne király,tehát jól
elvan ezzel.Szerintem ezért nem tiltakozik amikor Minni rácsimpaszkodik vagy csak finoman lefejti magáról
újabban a kezét,de változás nincs,hiszen egy lesi fotós ugyan azt fotózná mint eddig és a következő rész
bejátszásában,már újra hagyja magát elkapni a sétányon.Szóval igaza volt Kaninnak amikor azt mondta,
hogy nem törődik senki érzéseivel,így sebeket ejt folyamatosan mind a két lányon.Az apja dettó ugyan az,
hiszen még ennyi év után is a Szörnyellára néz áhítatosan.Persze természetes,hogy az érzéseknek nem lehet
parancsolni,de ha választunk akkor vállaljuk is a felelősséget.Akkor biztos nem ílyen lenne az életünk,hiszen
most ez a jellemző a világunkban.Az is eszembe jutott,hogy már gyerekkorom óta amióta filmeket nézek
mindig csodálkoztam,hogy miért hazudnak egymásnak az emberek,hiszen mindig amiatt szenvednek,persze
ők nem tudják,csak aki nézi a filmet,hogy mi vezet el addig a konfliktusig,de ez annyira egyértelmű már
számomra.Így aztán igyekszem így élni,mert nem elég tudni,hiszen ha nem éljük,minden marad a régiben.
Hát ennyit erről,de majd meglátjuk mi lesz az ami megváltoztatja Inn érzelmeit Minnivel kapcsolatban :ymblushing:
A nagybácsira meg kíváncsi vagyok meddig tart az együttérzése,vagy tovább segíti azt az ijesztő boszorkát.
Köszönöm a képeket és Gabi gifjeit is :x
Közben itt ma nézegettem a thai fotóimat és megtaláltam az elefátos egyenfotót ;) jó volt emlékezni egy kicsit.
Spoiler: mutasd
Kép

Kedves Cicus! Most nem értek veled teljesen egyet! Amikor Kaning előszedi újra a Minnie témát, és
elmondja, hogy reméli nem fog megtörténni, hogy Inn visszamegy a lányhoz, Inn nagyon határozottan
és gyorsan Kaning felé fordul, és máris mondja, hogy nem fog előfordulni. Utána elkezd hablatyolni,
mégis hiszek neki. Ez a "ha elválok nem lehetek király, ezért örökre együtt kell maradnunk" szöveg tök
értelmetlen, nem is jó helyen, és nem is jókor mondja. Korábban elhittem volna, hogy ilyen idióta ez
a koronaherceg, hogy ilyen gyatra csajozós dumája van, de már mondott ő sokkal szebbeket is Kaningnak,
ha a mese részeként is tette, akkor is szerelmet vallott, és a viselkedése is egyértelmű. Én ezt egy rossz
rendezői utasításnak, vagy egy írói tévedésnek tartom. A mostani Koronaherceg szájába már nem illett
ez a pár mondat. Ez másra nem volt jó, csakhogy felkorbácsolja a nézők kedélyét. Ugyanezt gondolom
arról a hétfői jelenetről is, amelyben Minnie már megint átöleli Innt, az hagyja, Kaning meg meglátja.
Ez nekem már túl sok. Hány bőrt fognak még erről az ölelgetős-hagyós-meglátós szituációról lehúzni?
Unalmas!!! Találjanak már ki valami mást!

A Király virág nyelven Szörnyella tudomására hozta, hogy ne is reménykedjen, amikor arról beszélt, hogy
azért van jó állapotban a régi fényképezőgép, mert nincs használatban.

Végül is a mecénás csak a barátság jogán segített Szörnyellának, neki semmi személyes problémája nincs
a királyi családdal. Jó lenne, ha egy álnokkal kevesebb lenne!

Cicus, a képen a két cicus közül melyik vagy Te, a mi Cicusunk? A thai utazás miatt irigy vagyok!

A Király fiatalon még nevetni is tudott. Szörnyella meg...:

Kép

Kép
Darinka

HozzászólásSzerző: Darinka » 2017. június 18. 17:46

Köszönöm szépen. :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 17:57

Kedves Kata, Éva és Ica! Én is pöfögtem, de már Cicusnál elkezdtem mondani a magamét.
Ide bemásolom, hogy mit írtam neki, hogy arról már ne kelljen még egyszer szót ejtenem.
Erről mindannyian írtatok, ezért ezt mindhármótoknak válaszoltam volna:

Spoiler: mutasd
......Amikor Kaning előszedi újra a Minnie témát, és
elmondja, hogy reméli nem fog megtörténni, hogy Inn visszamegy a lányhoz, Inn nagyon határozottan
és gyorsan Kaning felé fordul, és máris mondja, hogy nem fog előfordulni. Utána elkezd hablatyolni,
mégis hiszek neki. Ez a "ha elválok nem lehetek király, ezért örökre együtt kell maradnunk" szöveg tök
értelmetlen, nem is jó helyen, és nem is jókor mondja. Korábban elhittem volna, hogy ilyen idióta ez
a koronaherceg, hogy ilyen gyatra csajozós dumája van, de már mondott ő sokkal szebbeket is Kaningnak,
ha a mese részeként is tette, akkor is szerelmet vallott, és a viselkedése is egyértelmű. Én ezt egy rossz
rendezői utasításnak, vagy egy írói tévedésnek tartom. A mostani Koronaherceg szájába már nem illett
ez a pár mondat. Ez másra nem volt jó, csakhogy felkorbácsolja a nézők kedélyét. Ugyanezt gondolom
arról a hétfői jelenetről is, amelyben Minnie már megint átöleli Innt, az hagyja, Kaning meg meglátja.
Ez nekem már túl sok. Hány bőrt fognak még erről az ölelgetős-hagyós-meglátós szituációról lehúzni?
Unalmas!!! Találjanak már ki valami mást!

A Király virág nyelven Szörnyella tudomására hozta, hogy ne is reménykedjen, amikor arról beszélt, hogy
azért van jó állapotban a régi fényképezőgép, mert nincs használatban.

Végül is a mecénás csak a barátság jogán segített Szörnyellának, neki semmi személyes problémája nincs
a királyi családdal. Jó lenne, ha egy álnokkal kevesebb lenne!

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. június 18. 18:01

Rita! Nem úgy alakult a hétvégém ahogy tereztem, csak most teszem ki a gifeket.

A nagybácsinak vannak emberi érzései, ő is úgy érzi, hogy Szörnyella túl lőtt a célon. Eddid gondolkodás nélkül követte az utasításait, mivel mindent neki köszönhet az életében, de arra nem gondolt, hogy kést ad Minnie kezébe. Azt talán maga a cselszövő sem gondolta, hogy a fenyegetésnek adott kést a lány maga ellen fordítja.

Bocsáss meg, nem gondoltam, hogy idáig fajulnak a dolgok.
Kép

- Inn látod mennyire szeretlek? A te szerelmed az enyém még?
- Fontos vagy, de ne csinálj ilyet többet, mert az semmin nem változtat!

Kép

Ez az eset sokat ártott a hercegnek, le kellene cserélni!(A király egy percig sem áll ki a fiáért, milyen apa az ilyen, mégha uralkodó is?!)
- Hagyj magamra!

Kép

El sem hiszem, egy kés is elég a trónfosztáshoz. Hamarosan Nakhun lesz a trón várományosa.

Kép

Őfelsége szabadsága alatt Inn herceg és Nakhun herceg veszi át a munkáját.
Nakhun anyja állandóan fölényeskedik, de a királynő csak magában mérgelődik.

Kép

folytatás...
Gabóci5

folytatás...

Inn elfoglalt,ezért ez ritka pillanat.

Kép

A magányos Kaningot a nagyi sétálni viszi, nem minden hátsó gondolat nélkül.

Kép

Inn gondterhelt nem beszél, csak Kaning mondja el a félelmeit, hogy talán nem marad vele.
- Ez nem történhet meg.
- Ne feledd koronaherceg vagyok, nem válhatok el. (micsoda szívből jövő vigasztaló szavak!!!)

Kép

Szörnyella erősíti Nakhun önbizalmát.
- Ne feledd, őfelsége értékelni fogja az erőfeszítéseidet.

Kép

A király szabadság alatt fotózik, és eszébe jut a múlt.

Kép

Szörnyella látogatóban, de ki hívta ide? Nem csupán azért ment, hogy Nakhunt fényezze, de nem jött össze a terve.

Kép

A királynő dühös, mert ellenfele hergeli.
- Ön is találhatna rá időt, hogy őfelségét meglátogassa.

Kép

folytatás...
Gabóci5

folytatás...

Kaning nagyon magányos, Inn meglepetésként kirándulni viszi.

Kép

Meghitt órákat töltenek együtt.
Kép

Kép

Boldog percek.

Kép

Hazavihetünk néhány fotót?

Kép

folytatás...
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. június 18. 18:02

folytatás...

Nakunt megdicséri a király, ami a királynőnek nagyon rosszul esik, de miért tűri szó nélkül?

Kép

A király alkalmasabbnak tartja Nakhunt koronahercegnek, ezért a királynő mérges amiért Inn elhagyta a palotát. Úgy gondolom, csak áttételesen mérges a fiára, de rajta tölti ki a haragját. Szegény Kaningra is nehéz időszak vár, fel kell készülnie a királynői feladatokra.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 18:14

Kata58 írta:Jöttem beszámolni..nem is tudom sorrendben vagy nem.. :D .Kiemelem ami tetszett először...pl. az anyakirályné sétája Kaninggal, és finoman odavezette Innhez. gyönyörű volt a háttér, és végre tudtak egy kicsit beszélgetni, bár egyenlőre még mindig nem az igazi felébredt érzései az uralkodóak, hanem a számítás, hogy koronahercegként nem lehet elvált! Nagyon tetszik a nővér viselkedése, ahogy elhárítja a villámokat és kivonja apját egy kicsit a taposómalomból.. :) :) . A koreaiban is nagyon szerettem..itt is jó a szerepvállalás és a története. Igazi gondoskodó!
Észrevetette apjával a fia hobbiját, és mennyire jó benne.
Más..szőrnyella megjelenése a pihenőn és felvillanva a múlt, nem is értem hogy tud a fiára haragudni Minnie miatt. hiszen ő sem azt vette el akit szeretett..megjegyzem fiatalként is kész borzalom szörnyella max az utálatom felé mert átgázol mindenkin csakhogy koronaherceg lehessen a fiából!
Nakhun szerepe, személye abszolúte mellényúlás még a szikráját sem hozza a koreai változathoz képest Yun 1o: az 1 hez...a különbség...még a szemöldökük is egyformán mozog időnként az anyjával...és igazából nem szerelmes Kaningba, csak a múlt igérete miatt ragaszkodott volna hozzá!
Nagybácsi..hát kérdőjel...vajon most tényleg észbekap, vagy most ő lesz a balek az unokahuga helyett, mert az biztos, hogy nem engedi egy darabig hercegnő hatása alá!
A barátnők milyen jól átlátnak a szitán! Bezzeg a király alkalmi vakságban szenved, jól meggyötri a fiát! Lassan báb lesz szörnyella kezében...remélem elbukik mint a koreai változatban a fiával együtt és mehetnek vissza Angliába..csak minél messzebb a palotától...csak még nem tartunk ott úgyhogy ez még csak egy vágy a részemről! :-bd :-??

Kata! Örülök, hogy a szép dolgokról is megemlékeztél! Hajlamosak vagyunk ezekről megfeledkezni.

Jó, hogy a nővér kivonta az apját a forgalomból, de ennek köszönhető, hogy Nakhun lassan
főszereplővé avanzsál. Ha belegondolunk jogosan. Amíg Nakhun a palotában sürög-forog, addig
Inn "világgá megy" Kaninggal. Nagyon fontos dolog, hogy a feleségének is örömet okozzon, van is
mit megbeszélniük, de pont akkor, amikor bizonyítania kellene? Ha beszélnének egymással úgy,
ahogy a házastársak közt szokás, akkor Kaning megértette volna, hogy a munka az első és csak
utána jöhet a sátortábor! Nem elég, hogy a nép, még az apja bizalmát is elveszíti.

Azért az nagyon szörnyű, hogy a Király szinte semmit sem tud a fiáról! Sem a hobbijáról, sem a
kedvenc helyéről, hogy mit szeret, és mit nem. Oké, hogy egy népért felelős, de apa is!

A nagyi cuki, mint mindig!

Legalább megérte ezért megérte elmenni sátorozni:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 18:36

VidékiÉva írta:Szia Rita!
Köszönöm a 15. rész feliratát. Meg is néztem. Kicsit bosszankodom, hogy ugyanazt lépték mint a Goongban. Mármint a király és Szörnyella volt kapcsolatát. Nagyon reméltem, hogy eltérnek az eredetitől. Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen nőbe aki minden jó tulajdonságoktól mentes, minden irányban rosszindulatú, a kedvesség szikráját még nyomokban sem lehet felfedezni nála, akkor pont egy király legyen szerelmes belé. A múltban is és azóta is. Nem normálisak ezek a férfiak. Azt még megértem, ha valaki elrendezett házasságban veszi el és amiatt lett a kisherceg, de hogy önként beleszeressen egy ilyenbe?(( A másik szintén bosszantó dolog Inn amikor könyörög Kanningnak, nem azt mondja, hogy szereti vagy belé van zúgva ezért maradjon vele, hanem azért ne hagyja el, mert akkor nem lehet koronaherceg. Normális? Majd szét robbantam a méregtől. Minden férfi ilyen bugyuta amikor érzelmekről van szó? Most akkor visszafogtam magam és finom és nőies voltam.
Az előző rész után már azt gondoltam, hogy már a célegyenesben van most meg egy ilyen ordas hibát elkövet. Eszem megáll.
Bocsi ez az írók hibája nem a tied. Csak ide jöttem pufogni. Elnézést. Mecénás szeméről kissé eloszlott a lila köd. Már félti az unokahúgát. Hát ideje volt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog viselkedni ezután. Tegnap is írtam, hogy én már sajnálom Minniet. A nagyi csupa kedvesség és jóindulat. Viszont a királyné most igen rossz passzban van. Ő nagyon félti a fiát, de tele van megfelelési kényszerrel és ez a gyerekeken csattant most. Egyrészt, hogy jó királyné legyen mindenki szemében, másrészt a királynak nem mer ellentmondani a legkisebb dologban sem. Mindig alárendeli magát mindenben. Megértem, hogy a férje a király, természetesen neki kell meghozni a fontos döntéseket, de a házasságban sem viselkedik egyenlő partnerként. Ott is csak alázatoskodik, olyan bocsáss meg, hogy élek a viselkedése mindig. Ezért nem tud hatni a királyra semmilyen téren. Nem látja nőnek, csak szolgának. Most például Kanning is így viselkedik Innel, mert még mindig azt hiszi, hogy Minniet szereti. Olyan másodrendűen viselkedik. Pedig az elején még egyenrangúként tudott viselkedni.
Köszönöm, hogy kibeszélhettem magamból.
Jó hétvégét.

Éva! Annyit vigyorogtam, azon, amit a férfiak ostobaságáról írtál. Messzemenően egyetértek a jellemzésükkel!
Tisztelet a kivételnek! A legtöbbjüket egy rafinált nő annyiszor az ujja köré csavarja, ahányszor csak akarja,
és közben azt hiszi, hogy ő csavarja a nő ujját maga köré. Haha!

Egyetértek veled abban is, hogy a Királyné viselkedése túl alázatos. De pont azért, amit a férfiakról írtunk, nem
tud beszélni őszintén a Királlyal. Ha megtenné, a férje nagyon megharagudna rá. Arra gondolna, hogy féltékeny
arra a nagyszerű Szörnyellára, akivel milyen csúnyán bántak már eddig is. Pedig a Királyné tisztában van vele,
mit is akar a volt Hercegné, de szinte tehetetlen. Az Anyakirálynéval nem oszthatja meg az aggodalmát, mert
neki Nakhun ugyanolyan unokája, mint Inn, emiatt mindegy, hogy melyikük lesz a koronaherceg. A férjéhez nem
fordulhat, ráadásul a Király mondhatja azt, hogy nem nézi, ki a fia, csak azt, hogy ki az alkalmasabb a posztra.
Egy felelősen gondolkodó királytól ezt is várja mindenki. ha Innel olyan lenne a kapcsolata, neki kiönthetné a
szívét, és megbeszélhetnék, hogyan védik ki Szörnyella támadásait. Milyen érdekes, hogy Szörnyella sem tudja
a fiával megbeszélni a taktikáját. Nem elég gonosz hozzá Nakhun.

Reménykedjünk, hogy a sorozat összes férfitagja megvilágosodik egyszer! A mecénás már elkezdte a sort:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 18. 18:52

Vaskica06 írta:Úgy látom ,nem én vagyok az egyetlen,aki mérgelődött Inn viselkedése miatt.Az előző részhez képest nekem kicsit visszalépés volt.Ott volt a szép szerelmi vallomás ,ebben a részben meg egy "nagy pofon" Kaningnak.
Már a kórházas jelenetnél "Fontos vagy nekem.Bármit teszel semmi nem változik."Itt reményt ad,de virágnyelven megmondja,nem válik el,feleség nem lehet Minniből.De fontos a hercegnek ,ezért egy kis kitartással talán valamit elérhet.
Minnie is furcsán bizonyítja a szerelmét.Ez max. a saját életével való fenyegetés,nem szerelem.A szemüveges barátnő jól átlát a szitán,nem a színpadra megyünk meghalni.
A vízesésnél durva volt amit Inn mondott.Itt erős volt a koreai hatás,Shin is hasonlót mondott.Ha Kaningnak voltak a szerelemről,szeretetről ábrándjai,itt elfelejthette őket.Teljesen elbizonytalanítja a feleségét,"akit már megszokott",mint a fogmosást.Biztos nem teljesen így gondolta,mert hercegünk gyakran mást mond mint,amit gondol és a tettei erre utalnak,de a felesége ezek után tényleg úgy érezheti,hogy ő csak egy báb,akit elő lehet kapni ha szükség van rá,de nem fontos a férje számára.Szükségből van vele együtt és próbálja jól érezni magát a lehetőségekhez képest.Nem csodálom,hogy Kaning egyre többet gondol a válásra.Az előzetesek is elég elszomorítóak.
Az alma nem esett messze a fájától.Jók a párhuzamok apa és fia nőügyei között.A nővérnek is feltűnt ,a király mennyire másként kezeli Nakunt,mint a saját fiát.Ez annyira szembe ötlő. Szörnyellát nem tudom,hogyan vette el a király bátyja,de szerintem már akkor is a hatalom miatt választotta az akkori koronaherceget.Zavar az önelégült viselkedése és ,hogy már most királynénak érzi magát.
Hozzánk most ért ide az eső.Szakad,mintha dézsából öntenék.Jól besötétedett.
Kellemes hétvégét mindenkinek.

Ica! Veled is vitatkozok egy kicsit! Nekem a kórházi jelenet egyértelműen azt jelentette, hogy
"fontos vagy, mert évekig szerettük egymást, de bármit csinálsz is, a jelenlegi szitu nem fog
megváltozni, mert mást szeretek".
Azért nagyon féltem, hogy ezt a gyenge öngyilkossági jelenetet túldramatizálják. Ezek pont arra
valók. Olyan ez, mint az agyon csépelt gyerekkori ígéret. Összekötnek velük olyanokat, akik
közül csak az egyik akarja már ezt az összekötözést, a másik menekülne, de nem tud, mert
folyamatosan emlékeztetik az ígéretére. Ettől is a falra mászok.
Szerencsére Inn nem dőlt be Minnie-nek. Úgy örültem neki!

Tényleg röhej, hogy Szörnyella mennyire kapós volt a Királyi családban! És nem elég, hogy az
egyik testvért elhagyta a másikért érdekből, most szintén érdekből bepróbálkozik annál, akit
egyszer már elhagyott. A férfiak tényleg ostobák!

Kép
Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. június 18. 19:54

Rita írta:
VidékiÉva írta:Neked sikerült a Ázsia ékköveiről letöltened a Suspicius Partner feliratainak a 21 és 22. részét? Mert nekem nem. Párszor már próbáltam.

Éva, akkor nem sikerül az Ázsia ékköveiről letöltened, ha karbantartás van a D-Addictson.
Olyankor várni kell, amíg újra működni fog a D-A.

:flower1: :littlehearth: :flower1: :D :flower1: :littlehearth: :flower1:

Szia Rita. Köszi, ezt nem tudtam. Én csak megijedtem, hogy leszedte a fordító, mert a hsz-ben olvastam, hogy már előzőleg sem tudta valaki leszedni. Sajnos már olyan is előfordult, hogy valamiért megharagudott a fordító és leszedte a fordításait.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. június 18. 20:25

Igen. Újra csak oda jutottunk, szinte mindenki, hogy mennyire ostobák a férfiak, ha érzelmekről kell beszélniük és amikor a nők az orruknál fogva vezetik őket. Egy férfi nem érzi magát férfiasnak, ha az érzelmeiről kell beszélni, ezért mond helyette mást, még amikor már magában tisztába is van és el is fogadta az érzelmeit.

Nekem is az agyamra megy az összes sorozatban, hogy amit egy 2 perces őszinte párbeszéddel meg tudnának oldani azt mindenféle mellébeszéléssel vagy elhallgatással tökéletesen félreérthetővé teszik. Mindig ebből származnak a bonyodalmak. Mert nem mondja el azt a mondatot, a másik meg mindenfélét belemagyaráz helyette. De hát valamiből csak kell nekik konfliktust csinálni. Anélkül unalomba fulladna a sorozat.

Jó éjszakát mindenkinek!
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. június 19. 1:18

Rita írta:
[b][color=#800000]Cicus, a képen a két cicus közül melyik vagy Te, a mi Cicusunk?

Ha szemben állsz az elefánttal én bal oldalon ülök a házikó felé eső oldalon :) Hát volt egy
álmom,hogy de jó lenne elmenni egyszer Thaiföldre és egyszer csak ott volt a lehetőség.
Szerencsém volt,mert az idegenvezető imádta Thaiföldet és ott is élt,így sokat mesélt az
ottani emberekről és azért átjött az energiája is a helynek,volt benne valami nyomasztó ezt
főleg Bangkokban éreztem.Gyönyörűek a tájak és a régi épületek az úszópiac hangulata és az
oda jutás is kalandos. Nagyon tetszett,hogy ott nem igen főznek otthon mert az utcán olyan
finom ételeket vehetnek,hogy ott esznek és ezt mindenki meg tudja tenni.

Visszatérve a Princessre,lehet hogy nem voltam eléggé figyelmes,de meg fogom nézni az egészet
egyben újra :) És persze tudom hatásvadászat,de ahyogy írod is túl sokszor bevetik.A sátorozás
annyira aranyos volt és ugye szívesebben néz az ember ilyen képeket :) Persze ez álom az álomban,
hiszen ezt a világot a kettősség működteti.A lényeg,hogy beszélhetünk ezekről a filmekről,de akkor
is szeretem őket és azt gondolom mindenki aki nézi így van ezzel. :x

Én is észrevettem,hogy a fakirunk felrakta az új részeket,de addigra Te már
túl voltál rajta.Hát még ezt is izgatottan várhatjuk,mi lesz ezen a héten ;;)
A képeket köszönöm szépen és hát Szörnyella fiatalon sem nyerte el a szimpátiámat :(

Jó éjszakát,szép álmokat O:-)
Kép

Vissza: “Thaiföld”