Princess Hours (online is nézhető)
Re: Princess Hours (2017) (15/20)
Gabi! Köszönöm szépen a rengeteg gifet, és a hozzájuk fűzött szöveget!!!! Így együtt nagyon
sok időbe telhetett elkészíteni. De megérte! Egyrészről a legjobb jelenetek ott mozognak a
szemünk előtt, másrészt a kommentek is találóak! Nem hiába! Több éves gyakorlatod van!
Mindent kiírtam magamból, amit a 14.-15. részről gondolok, csak ismételni tudnám magam,
ezért ezt hagyom. Inkább arról írok, hogy újra elkaptam a yt-on a 16. rész élő vetítését,
és ott mintha Mecénás és Szörnyella összekapnának, sőt, Millie sem csinálja azt, amit Sz.
szeretne, jól fel is húzza magát. A többiről inkább nem mondok semmit... de mégis... nem
fogjuk a hasunkat fogni a nevetéstől.
Nem csak Minnie fogja megölelni Inn-t:
sok időbe telhetett elkészíteni. De megérte! Egyrészről a legjobb jelenetek ott mozognak a
szemünk előtt, másrészt a kommentek is találóak! Nem hiába! Több éves gyakorlatod van!
Mindent kiírtam magamból, amit a 14.-15. részről gondolok, csak ismételni tudnám magam,
ezért ezt hagyom. Inkább arról írok, hogy újra elkaptam a yt-on a 16. rész élő vetítését,
és ott mintha Mecénás és Szörnyella összekapnának, sőt, Millie sem csinálja azt, amit Sz.
szeretne, jól fel is húzza magát. A többiről inkább nem mondok semmit... de mégis... nem
fogjuk a hasunkat fogni a nevetéstől.
Nem csak Minnie fogja megölelni Inn-t:
cicus írta:Ha szemben állsz az elefánttal én bal oldalon ülök a házikó felé eső oldalon Hát volt egy
álmom,hogy de jó lenne elmenni egyszer Thaiföldre és egyszer csak ott volt a lehetőség.
Szerencsém volt,mert az idegenvezető imádta Thaiföldet és ott is élt,így sokat mesélt az
ottani emberekről és azért átjött az energiája is a helynek,volt benne valami nyomasztó ezt
főleg Bangkokban éreztem.Gyönyörűek a tájak és a régi épületek az úszópiac hangulata és az
oda jutás is kalandos. Nagyon tetszett,hogy ott nem igen főznek otthon mert az utcán olyan
finom ételeket vehetnek,hogy ott esznek és ezt mindenki meg tudja tenni.
Köszi, Cicus! Örülök, hogy megismerhettelek! Elmentettelek! (Ki gondolta volna 20 évvel
ezelőtt, hogy a "megmentettelek", "kimentettelek" után az "elmentettelek", "lementettelek"
is értelmes lesz?)
A hátatok mögött lévő elefánton nevettem egy jót. Egy egész erdőt cipel az orrmányában.
A sorozatokból is látszik, hogy Thaiföld már jobban elüt Kínától, Koreától, Tajvantól, mint
emezek egymástól. De ez igaz az emberekre, a testalkatukra, a beszédjükre, az írásjelekre,
fejformájukra, az arcberendezésükre... mindenre.
cicus írta:Visszatérve a Princessre,lehet hogy nem voltam eléggé figyelmes,de meg fogom nézni az egészet
egyben újra És persze tudom hatásvadászat,de ahyogy írod is túl sokszor bevetik.A sátorozás
annyira aranyos volt és ugye szívesebben néz az ember ilyen képeket Persze ez álom az álomban,
hiszen ezt a világot a kettősség működteti.A lényeg,hogy beszélhetünk ezekről a filmekről,de akkor
is szeretem őket és azt gondolom mindenki aki nézi így van ezzel.
Az sem biztos, hogy nekem van igazam, csak én úgy éreztem, ahogy leírtam. Én is azért
szeretek beszélgetni a filmekről, a sorozatokról, mert jó felcsipegetni másoktól is olyan
észrevételeket, amik az én figyelmemet elkerülték. Az például teljesen ledöbbentett,
amikor Virág hozzászólása kapcsán kiderült, hogy Mecénás és Szörnyella érdeke merőben
ellentétes, mégis nagy az összefogás náluk. Virág észrevette, a forgatókönyvíró meg nem.
cicus írta:Én is észrevettem,hogy a fakirunk felrakta az új részeket,de addigra Te már
túl voltál rajta.Hát még ezt is izgatottan várhatjuk,mi lesz ezen a héten
A képeket köszönöm szépen és hát Szörnyella fiatalon sem nyerte el a szimpátiámat
Jó éjszakát,szép álmokatSpoiler: mutasd
Holnap vagy holnapután kiderül, mit tartogat a hétre.
Én is köszönöm az újabb képet, és az újabb művészt akivel megismertettél! Megnéztem a
képeket, amiket a kereső kidobott, hihetetlen, hogy mindegyiken ott vannak a cicák.
Tetszenek! Neked is jó éjszakát!
Rita írta:Gabi! Köszönöm szépen a rengeteg gifet, és a hozzájuk fűzött szöveget!!!! Így együtt nagyon
Nagyon szívesen a gifeket, örömmel csinálom. Köszönöm szépen a dicséretet, már azt is annak veszem,ha valaki/k/nek tetszik.
Belenéztem a 17.-be. Valóban semmi okunk nem lesz a vidámságra, ráadásul sokat beszélnek, ezzel Ritának is több munkájába kerül a fordítása.
Jó éjszakát!
Feltöltöttem a 16. rész videóját a megára!
Szép napot kívánok!
Szép napot kívánok!
Köszönöm Rita, máris vittem! szép napot mindenkinek!
- szilagyongyi
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
(G.B. Stern)
Rita írta:
Köszi, Cicus! Örülök, hogy megismerhettelek! [/color][/b]Elmentettelek! (Ki gondolta volna 20 évvel
ezelőtt, hogy a "megmentettelek", "kimentettelek" után az "elmentettelek", "lementettelek"
is értelmes lesz?)
A hátatok mögött lévő elefánton nevettem egy jót. Egy egész erdőt cipel az ormányában.
A sorozatokból is látszik, hogy Thaiföld már jobban elüt Kínától, Koreától, Tajvantól, mint
emezek egymástól. De ez igaz az emberekre, a testalkatukra, a beszédjükre, az írásjelekre,
fejformájukra, az arcberendezésükre... mindenre.
Drága Rita,én is örülök,hogy megismerhettelek,még ha csak az interneten keresztül is,de erre
nagyon jó,hogy akik fizikailag távol vannak és találkozniuk kell van lehetőség.Tudom,hogy
mindenki akivel akár egy pillanatra akár hosszabb rövidebb időre találkozunk oka van,amire ha
figyelünk rá is jövünk,hogy miért.Az sem véletlen,hogy akik itt vagyunk vonzódunk Ázsiához az
ott élő emberekhez és ezért valahogy ránk találtak ezek a filmek.Sőt,ha fizikailag is szükség van
oda menni,biztos meg is történik,ezt is tapasztalatam és hihetetlen milyen módokat talál rá az
Élet,mert az maga a csoda,csak mi nem látjuk,amíg el nem kezdünk kérdezni és a válasz
mindig ott van,csak figyelni kell arra a kis hangra bennünk
Akkor le is vagyok mentve Egyre több szót gyártunk,éppen most nézek még egy
koreai sorozatot nagyon vicces és van benne egy időugró srác aki 20 évet megy előre és nem
érti a sok kütyü nevét és más szavakat sem, mert azt gondolja,hogy ezek nem is koreaiul beszélnek.
Nagyon cuki volt az a kis elefánt,látszik,hogy még fiatal és soha nem azt csinálta amit a gondozója akart.
Őt még nem törték meg,vagy be !
És igen teljesen jól látod nagyon eltérnek egymástól az ott élő népcsoportok.Thaiföldön nagyon szabadosak
nyilvánvaló a sex túrizmus és rengeteg a férfiből nővé operáltak száma.Voltunk is egy előadásukon,hát ha
nem láttam volna közelről őket,el sem hinném hogy férfiaknak születtek.
Rita írta:Az például teljesen ledöbbentett,amikor Virág hozzászólása kapcsán kiderült, hogy
Mecénás és Szörnyella érdeke merőben ellentétes, mégis nagy az összefogás náluk. Virág észrevette,
a forgatókönyvíró meg nem.
Mert nem gondolkodik,csak segíteni akar Szörnyellának,mert ő is segített valamikor neki,mindegy mit kér
és az mivel jár,de most megnéztem a 16.-at,bár nem értettem semmit,de az jött le,hogy talán változtatnak
a viselkedésükön Minnivel együtt.
Látod én meg nem is ismertem Colett többi képét és így rákerestem és már tudom,hogy francia és sok cicát
festett.Nagyon jó ez az Eiffel tornyos is.
Köszönöm a 16.részt,fel is töltöttem a gépre,most várjuk a fejleményeket.Ma talán a 17. is elérhető lassan.
További szép napot
Kedves Rita !
Köszönet az 14-15.rész feliratát.
Ahogy láttam már nagyon sok mindent leirtatok a történtekről.
Ami nekem még zavaros volt Minne cslekedete, hogy a kést önmaga ellen fordítja. Ez azért fura mert egy jó sportoló aki majdnem kijutott az olimpiára, nem adja fel és nem igy küzd a " győzelemért". Utána is a légypapír efektus ( csüng Innen) nem vonzó, ha férfi lennék akkor biztos jó messzire elküldeném a fenébe.
A többek véleményével egyetértek Kaning elvesztette a tartását és játékos énjét csak állandóan szenved mert nem értik meg mit érez.
Nakhun nem férfi anya bábja.( és a szinész is....hagyjuk).
Inn meg bár tudja ki a fontosabb számára , de midig megbántja a feleségét.
Király uram meg.................nem minőség. Ha a családját nem tudja boldoggá tenni akkor a népét se, mert tudjuk először a saját házunk táján kell söpörni és utána jön a közösség.
Ahogy bele néztem a 16. részbe még nem jött el a boldogság, még mindig a félreértések drámája van. Ami érdekes volt hogy a Yutun tegnap este több orán keresztül ÉLŐben ismételték a 16.részt és csak 1/2 2 felé tették fel a netre, hogy le lehessen tölteni.
Remélem ma is igy fenn lesz a 17.rész előbb és nem a becsapós oldalakon.
Ettől függetlenül várom a folytatást.
Köszönet az 14-15.rész feliratát.
Ahogy láttam már nagyon sok mindent leirtatok a történtekről.
Ami nekem még zavaros volt Minne cslekedete, hogy a kést önmaga ellen fordítja. Ez azért fura mert egy jó sportoló aki majdnem kijutott az olimpiára, nem adja fel és nem igy küzd a " győzelemért". Utána is a légypapír efektus ( csüng Innen) nem vonzó, ha férfi lennék akkor biztos jó messzire elküldeném a fenébe.
Spoiler: mutasd
A többek véleményével egyetértek Kaning elvesztette a tartását és játékos énjét csak állandóan szenved mert nem értik meg mit érez.
Nakhun nem férfi anya bábja.( és a szinész is....hagyjuk).
Inn meg bár tudja ki a fontosabb számára , de midig megbántja a feleségét.
Király uram meg.................nem minőség. Ha a családját nem tudja boldoggá tenni akkor a népét se, mert tudjuk először a saját házunk táján kell söpörni és utána jön a közösség.
Ahogy bele néztem a 16. részbe még nem jött el a boldogság, még mindig a félreértések drámája van. Ami érdekes volt hogy a Yutun tegnap este több orán keresztül ÉLŐben ismételték a 16.részt és csak 1/2 2 felé tették fel a netre, hogy le lehessen tölteni.
Remélem ma is igy fenn lesz a 17.rész előbb és nem a becsapós oldalakon.
Ettől függetlenül várom a folytatást.
Ingfakirata most fotóval igazolta, hogy ismét nem tudta feltölteni az angol nyelvű videót
a megszokott oldalakra. Lassú az internete.
Akkor holnap a munkahelyéről fogja újra megkísérelni.... gondolom én. Szóval a múlt heti
forgatókönyv ismétlődik meg. Az nem is lenne rossz! Estére megint kitehetném a feliratot!
Nem rosszindulatúskodom tovább. Hiszek neki.
Ezt a képet tette ki Ingf::
a megszokott oldalakra. Lassú az internete.
Akkor holnap a munkahelyéről fogja újra megkísérelni.... gondolom én. Szóval a múlt heti
forgatókönyv ismétlődik meg. Az nem is lenne rossz! Estére megint kitehetném a feliratot!
Nem rosszindulatúskodom tovább. Hiszek neki.
Ezt a képet tette ki Ingf::
HÖHÖHÖHÖ.....a többit hozzá lehet gondolni...
Köszönettel vittem a videót.
Jó éjszakát!
Jó éjszakát!
Mire felébredtem, már fenn volt az angol nyelvű 16. rész, így el is tudtam kezdeni fordítani.
Igaz, még csak Word-be írtam be a sorokat, de ha lesz indonéz feliratom, akkor már csak át
kell másolnom. Nem tudom, hány soros lesz, de kb. felénél járhatok.
Ha hazajöttem folytatom. Még a délután folyamán ki fogom tudni tenni a magyar fordítást!
Szép napot Mindannyiunknak!
Nem tudom melyik részben lesz ez a jelenet, cuki!
Igaz, még csak Word-be írtam be a sorokat, de ha lesz indonéz feliratom, akkor már csak át
kell másolnom. Nem tudom, hány soros lesz, de kb. felénél járhatok.
Ha hazajöttem folytatom. Még a délután folyamán ki fogom tudni tenni a magyar fordítást!
Szép napot Mindannyiunknak!
Nem tudom melyik részben lesz ez a jelenet, cuki!
Köszönet drága Rita,és neked is csodás napot
Ha jól láttam fenn van a 16.rész itt:https://subscene.com/subtitles/princess-hours-thai
de biztos azonnal megnézed ha hazaérsz
de biztos azonnal megnézed ha hazaérsz
Olyan nagy mellénnyel mondtam reggel, hogy délutánra elkészítem a magyar fordítást,
és biztos is voltam benne, de pont, amikor leszedtem az indonéz feliratot, átjött a
szomszédasszonyom, segítségre volt szüksége. Természetesen segítettem, így kések
egy kicsit. Úgy gondolom, hogy fél kilenc felé már készen leszek a 16. résszel.
Kaning boldogan teszi ki a sátorozás közben készült mosolygós fotókat, és persze
megtalálja Minie fényképeit, és az Innek adott születésnapi ajándékot:
és biztos is voltam benne, de pont, amikor leszedtem az indonéz feliratot, átjött a
szomszédasszonyom, segítségre volt szüksége. Természetesen segítettem, így kések
egy kicsit. Úgy gondolom, hogy fél kilenc felé már készen leszek a 16. résszel.
Kaning boldogan teszi ki a sátorozás közben készült mosolygós fotókat, és persze
megtalálja Minie fényképeit, és az Innek adott születésnapi ajándékot:
Jó szórakozást kívánok a 16. részhez!
Nem túl vidám ez a rész, de azt már biztosan állíthatjuk, hogy egy ellenséggel kevesebb
van! Minnie végre lemondott Innről, és az ölelgetéséről! Kaninghoz is volt pár jó szava:
Nem túl vidám ez a rész, de azt már biztosan állíthatjuk, hogy egy ellenséggel kevesebb
van! Minnie végre lemondott Innről, és az ölelgetéséről! Kaninghoz is volt pár jó szava:
Re: Princess Hours (2017) (16/20)
Köszönöm szépen. Épp most értem ide és lám már újabb felirattal vagyunk gazdagabbak. Vittem és nézem is rögvest. Köszönöm ezt a lehetetlent nem ismerő gyors munkát.
Jó pihenést, jó éjt!
Jó pihenést, jó éjt!
Rita írta:Jó szórakozást kívánok a 16. részhez!
Drága Rita!
Hála égnek, tegnap fél 2 óta túl vagyok a vizsgán, minden a lehető legjobban alakult, sikerült megünnepelni, szóval nagyon szépen köszönöm a feliratot, nekem ez most a jutalmam a sok közül.. Végre lesz időm a sok sorozatod/filmed közül leülni és megnézni párat, felemelő érzés.. Ilyen boldog az érettségi óta nem voltam, az tuti!
Már mentem is nézni!
Csók, puszi
Brigi
Kedves Rita!
Köszönet a 16. rész feliratáért.
Köszönet a 16. rész feliratáért.
Drága Ritám! Köszönöm a 16.rész feliratát. Csak most értem ide, mert szülinapoztunk. Holnap jövök.
Jó éjszakát!
Jó éjszakát!
Kedves Rita! Köszönöm! Viszem! Nézem! üdv.Nagyi
És itt van újra,köszönöm,köszönöm,már töltöm és nézem is
Millió puszi
Millió puszi
Kedves Rita!
Köszönöm az újabb feliratot! Nagyon szeretem ezt a sorozatodat IS!!
Marcsi
Köszönöm az újabb feliratot! Nagyon szeretem ezt a sorozatodat IS!!
Marcsi
Köszönet a feliratért, még csak most tudtam vinni, megnézés holnap és rögtön referálok is!
Brigi, gratulálok a sikeres vizsgákhoz, és jöhet a megérdemelt pihenés!
Brigi, gratulálok a sikeres vizsgákhoz, és jöhet a megérdemelt pihenés!
- milomartin
Kedves Rita!Köszönöm a16.rész feliratát lesz egy nagyon jó estém!Jó befejezése ez a házassági évfordulómnak