Princess Hours (online is nézhető)
Re: Princess Hours (2017) (16/20)
Nem semmi kép van utoljára betéve, de nem a fiának hanem szörnyellának kellene kapnia de triplán! . az imádott fiú keresztbe tett az anyjának! . Egyébként elgondolkodtató a sorozat sorsa, hogy milyen nehezen indult meg, és mennyi bonyodalom volt, van még mindig a szöveg körül...egyébként meg röhögök fakiron,mert egy másik sorozatot meg simán feltesz és feliratoz..ha már hazudik, jól kellene csinálnia... .
Na mindegy ...lehet csak ez a sorozat hozta ki a rossz énjét...mintha féltékeny lenne, de mire fel, és miért?! Azt hiszi nélküle megáll az élet?
Én is nagyon várom már mindkét sorozat befejezését, mert kivételesen lefárasztottak.Rita, neked is mennyi felesleges körökbe került a fordítása. . Na Mindegy most már, ezt a pár részt most már túléljük reményeim szerint!
Nekem hamarosan új íróasztalom lesz és majd kanapém..már nagyon várom! Az egyik ajándék, a másik árának a felét én fogom állni! De így is hatalmas segítség lesz....és nagy öröm! . A festés megint elmarad. .
Hatalmas dörgéssel és villámlás közepette ébredtünk, de eső nélkül el is vonult! Hihetetlen! Bár a felhők állapotából még bármi lehet!
Legszívesebben visszabújnék aludni de már nincs értelme...
Na mindegy ...lehet csak ez a sorozat hozta ki a rossz énjét...mintha féltékeny lenne, de mire fel, és miért?! Azt hiszi nélküle megáll az élet?
Én is nagyon várom már mindkét sorozat befejezését, mert kivételesen lefárasztottak.Rita, neked is mennyi felesleges körökbe került a fordítása. . Na Mindegy most már, ezt a pár részt most már túléljük reményeim szerint!
Nekem hamarosan új íróasztalom lesz és majd kanapém..már nagyon várom! Az egyik ajándék, a másik árának a felét én fogom állni! De így is hatalmas segítség lesz....és nagy öröm! . A festés megint elmarad. .
Hatalmas dörgéssel és villámlás közepette ébredtünk, de eső nélkül el is vonult! Hihetetlen! Bár a felhők állapotából még bármi lehet!
Legszívesebben visszabújnék aludni de már nincs értelme...
Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 16.rész feliratát! Úgy láttam már kinn van a 17.rész indonéz felirata is.
Köszönöm szépen a 16.rész feliratát! Úgy láttam már kinn van a 17.rész indonéz felirata is.
csip írta:Kedves Rita!
Kedves Csip! Köszi! Ma hamar hazajöhettünk, úgyhogy már nagy fordításban vagyok!
Még 200 sor van hátra körülbelül. Hurrá!
Kb. öt óra magasságában érkezik a 17. rész!
Mindenkinek tetszeni fog! Legszebb öröm a káröröm. Lesz benne részünk!
A végén már nem fog ennek ennyire örülni!
Mindenkinek tetszeni fog! Legszebb öröm a káröröm. Lesz benne részünk!
A végén már nem fog ennek ennyire örülni!
köszönöm a jó hírt! . majd jövök leskelődni...
Jó szórakozást kívánok a 17. részhez!
A Király a bögyömben volt mostanában, de hogy még Szörnyellán is túl tegyen azt nem
gondoltam volna. Ebben a részben mindenkit kiakasztott. Fajankó!
A Király a bögyömben volt mostanában, de hogy még Szörnyellán is túl tegyen azt nem
gondoltam volna. Ebben a részben mindenkit kiakasztott. Fajankó!
Re: Princess Hours (2017) (17/20)
Köszönettel vittem a 17.-et!
Köszönöm Rita!
Megnézem azért,mert erre épül a következő rész,de sajnálom,hogy ezt még,mármint a királykát,tovább fokozzák!Nem neki kellene a gerincesnek,a tisztán látónak ,a tiszteletre méltónak lenni?
Megnézem azért,mert erre épül a következő rész,de sajnálom,hogy ezt még,mármint a királykát,tovább fokozzák!Nem neki kellene a gerincesnek,a tisztán látónak ,a tiszteletre méltónak lenni?
Köszönet a 17. rész fordításáért.
Nagyon sajnáltam a Kaningot, mindig belemegy csőbe, szörnyellea hozzáállása a dolgokhoz undorító...az előzetes is izgalmasnak tűnik!
Köszönöm szépen Rita a 17. rész feliratát. Valószínű még késő este megnézem, de csak vasárnap jövök referálni,mert ma is és holnap is vendégeink lesznek.
Kellemes hétvégét kívánok!
Kedves Rita!
Köszönöm szépen az utóbbi 4 rész fordítást, amelyeket most azonnal megnézek, mert olvasva a kommenteket, úgy látom elég eseménydús részek lesznek.
Köszönöm szépen az utóbbi 4 rész fordítást, amelyeket most azonnal megnézek, mert olvasva a kommenteket, úgy látom elég eseménydús részek lesznek.
Drága Rita!
Nagyon köszönöm a 17.részt,közben már írtam mielőtt megnéztem,de eltünt
az éterben.A királyban nem csalódtam,valahogy elejétől nem volt nekem
szimpatikus,de legalább Inn és Kaning végre egymásra talál szerintem és
a miatt már nem kell aggódnunk,bár Szörnyella még nem adja fel az álmait.
Tartogat egy utolsó meglepetést,de amit adunk azt vissza is kapjuk,ezt mindig
elfelejti az ember.
Gyönyörű hétvégét és szép péntek estét Mindenkinek
Nagyon köszönöm a 17.részt,közben már írtam mielőtt megnéztem,de eltünt
az éterben.A királyban nem csalódtam,valahogy elejétől nem volt nekem
szimpatikus,de legalább Inn és Kaning végre egymásra talál szerintem és
a miatt már nem kell aggódnunk,bár Szörnyella még nem adja fel az álmait.
Tartogat egy utolsó meglepetést,de amit adunk azt vissza is kapjuk,ezt mindig
elfelejti az ember.
Gyönyörű hétvégét és szép péntek estét Mindenkinek
Szia Rita!
Köszönöm szépen a magyarítást. Meg is néztem rögtön. Még mindig nem műxik a megám. A dramacoról vittem a videót.
EZ a rész is egy az egyben a Goong volt. Jobban tetszett amíg nem követték ennyire. Én abban reménykedtem, hogy Kaning meg sem fogja említeni a válást, elvégre már kiderült, hogy őt választotta a férje igazából. Nem volt értelme megemlíteni. Sikeres volt az agymosás. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit lép Szörnyella és a király.
Köszönöm szépen. Jó hétvégét és jó pihenést!
Köszönöm szépen a magyarítást. Meg is néztem rögtön. Még mindig nem műxik a megám. A dramacoról vittem a videót.
EZ a rész is egy az egyben a Goong volt. Jobban tetszett amíg nem követték ennyire. Én abban reménykedtem, hogy Kaning meg sem fogja említeni a válást, elvégre már kiderült, hogy őt választotta a férje igazából. Nem volt értelme megemlíteni. Sikeres volt az agymosás. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit lép Szörnyella és a király.
Köszönöm szépen. Jó hétvégét és jó pihenést!
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a 17. részt
Nagyon szépen köszönöm a 17. részt
Szia Rita!
Köszönöm szépen a 16.-17. részek fordítását!
Köszönöm szépen a 16.-17. részek fordítását!
Üdv.
Köszönöm szépen a 16-17.részek feliratait, valamint a videó letöltési lehetőségét is.
Kellemes hétvégét.
Köszönöm szépen a 16-17.részek feliratait, valamint a videó letöltési lehetőségét is.
Kellemes hétvégét.
Nagyon szépen köszönöm a 17.rész feliratát!
-
Kedves Rita!
Először is szeretném megköszönni, hogy lefordítod ezt a sorozatot. Amikor megláttam az előzetesét már akkor beleszerettem ebbe sorozatba és elhatároztam, hogy megnézem, de mivel az angolom nem olyan jó nehezen vettem rá magam, hogy bele fogjak és akkor ma rátaláltam a fórumodra.
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy lefordítottad és hogy meg is osztod velük, akik szeretik az ilyen sorozatokat.
Először is szeretném megköszönni, hogy lefordítod ezt a sorozatot. Amikor megláttam az előzetesét már akkor beleszerettem ebbe sorozatba és elhatároztam, hogy megnézem, de mivel az angolom nem olyan jó nehezen vettem rá magam, hogy bele fogjak és akkor ma rátaláltam a fórumodra.
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy lefordítottad és hogy meg is osztod velük, akik szeretik az ilyen sorozatokat.
Kedves Myprincess!
Köszöntelek az első hozzászólásod alkalmából! Örülök, hogy ide találtál!
Nem tudom, hogy láttad-e már a thaiok másik két feldolgozását, a Full House-t és
a Kiss Me-t? Ezt a kettőt is megtalálod itt a fórumban! Ha nem láttad még őket,
nézd meg, azokat is nagyon fogod szeretni! Tao, aki Innt alakítja, a Kiss Me-ben
is szerepel!
Nagyon szívesen a fordítást! Kellemes hétvégét!
Köszöntelek az első hozzászólásod alkalmából! Örülök, hogy ide találtál!
Nem tudom, hogy láttad-e már a thaiok másik két feldolgozását, a Full House-t és
a Kiss Me-t? Ezt a kettőt is megtalálod itt a fórumban! Ha nem láttad még őket,
nézd meg, azokat is nagyon fogod szeretni! Tao, aki Innt alakítja, a Kiss Me-ben
is szerepel!
Nagyon szívesen a fordítást! Kellemes hétvégét!
-
Drága Rita!
Köszönöm szépen ezt a kedves üdvözlést és válaszolva a kérdésedre igen láttam már mind a kettőt szerintem mind kettő sokkal jobb feldolgozás mint a más országoké. Az utóbbi időben nagyon sok thai sorozatot láttam szerintem nagyon érdekesek és mások mint a koreai, japán vagy éppen a kínai sorozatok.
Köszönöm szépen ezt a kedves üdvözlést és válaszolva a kérdésedre igen láttam már mind a kettőt szerintem mind kettő sokkal jobb feldolgozás mint a más országoké. Az utóbbi időben nagyon sok thai sorozatot láttam szerintem nagyon érdekesek és mások mint a koreai, japán vagy éppen a kínai sorozatok.
Elkészült a Pretty 37. része is! Jó szórakozást kívánok!
A sori egyre jobb! Kár, hogy lassan vége!
A sori egyre jobb! Kár, hogy lassan vége!
Kedves Rita!
Viszem a 17. részt és Pretty...37. részét.Nagyon szépen köszönöm a fordítást.
Remélem,ma este vagy holnap már meg is tudom nézni.Jó lesz pihenésnek.
További kellemes napot kívánok.
Viszem a 17. részt és Pretty...37. részét.Nagyon szépen köszönöm a fordítást.
Remélem,ma este vagy holnap már meg is tudom nézni.Jó lesz pihenésnek.
További kellemes napot kívánok.
Jó szórakozást kívánok a Pretty 38. részhez is!
Szintén nagyon jó rész volt ez is! A pálmát kivételesen Linhao vitte el nálam.
Szintén nagyon jó rész volt ez is! A pálmát kivételesen Linhao vitte el nálam.
Rita! Inn tetszett ebben a részben. Úgy viselkedik ahogy egy herceghez illik, higgadtan és bölcsen. Már biztos benne, hogy szereti a feleségét, ezt nyilvánosan bevallja. Jól látja , hogy az Apja részrehajlásának mi lehet az oka, nem is hagyja szó nélkül. Szörnyella kihasználja a jóhiszemű Kaningot, sokszor bajba kerül miatta, de legalább már vissza is kapott egy-két "pofont".
Meséljenek a gifek
- Átépítem a vadászházat, sok az emlék, amit jobb elfelejteni.
Csak ketten ellenzik, a király és a volt koronahercegné.
- A titkos emlékektől felfordul a gyomrom. Vajon ezért halt meg a koronaherceg?
- Eltüntetem a szégyenfoltot.
Szörnyella aljas taktikája, hogy Kaning hagyja el a palotát.
- Ha olyannal éltem volna aki nem szeret, biztos elváltam volna.
- Miről beszéltetek?
- Csak neked segítettem.
- Tudom, hogy a váláson jár az eszed, de bele kell törődnöd,hogy örökre együtt
maradunk.
- Beismerem, néha beszélgettünk válásról
folytatás...
Meséljenek a gifek
- Átépítem a vadászházat, sok az emlék, amit jobb elfelejteni.
Csak ketten ellenzik, a király és a volt koronahercegné.
- A titkos emlékektől felfordul a gyomrom. Vajon ezért halt meg a koronaherceg?
- Eltüntetem a szégyenfoltot.
Szörnyella aljas taktikája, hogy Kaning hagyja el a palotát.
- Ha olyannal éltem volna aki nem szeret, biztos elváltam volna.
- Miről beszéltetek?
- Csak neked segítettem.
- Tudom, hogy a váláson jár az eszed, de bele kell törődnöd,hogy örökre együtt
maradunk.
- Beismerem, néha beszélgettünk válásról
folytatás...