cicus írta:Rita írta:
Köszi, Cicus! Örülök, hogy megismerhettelek! [/color][/b]Elmentettelek! (Ki gondolta volna 20 évvel
ezelőtt, hogy a "megmentettelek", "kimentettelek" után az "elmentettelek", "lementettelek"
is értelmes lesz?)
A hátatok mögött lévő elefánton nevettem egy jót. Egy egész erdőt cipel az ormányában.
A sorozatokból is látszik, hogy Thaiföld már jobban elüt Kínától, Koreától, Tajvantól, mint
emezek egymástól. De ez igaz az emberekre, a testalkatukra, a beszédjükre, az írásjelekre,
fejformájukra, az arcberendezésükre... mindenre.
Drága Rita,én is örülök,hogy megismerhettelek,még ha csak az interneten keresztül is,de erre
nagyon jó,hogy akik fizikailag távol vannak és találkozniuk kell van lehetőség.Tudom,hogy
mindenki akivel akár egy pillanatra akár hosszabb rövidebb időre találkozunk oka van,amire ha
figyelünk rá is jövünk,hogy miért.Az sem véletlen,hogy akik itt vagyunk vonzódunk Ázsiához az
ott élő emberekhez és ezért valahogy ránk találtak ezek a filmek.Sőt,ha fizikailag is szükség van
oda menni,biztos meg is történik,ezt is tapasztalatam és hihetetlen milyen módokat talál rá az
Élet,mert az maga a csoda,csak mi nem látjuk,amíg el nem kezdünk kérdezni és a válasz
mindig ott van,csak figyelni kell arra a kis hangra bennünk
Akkor le is vagyok mentve

Egyre több szót gyártunk,éppen most nézek még egy
koreai sorozatot nagyon vicces és van benne egy időugró srác aki 20 évet megy előre és nem
érti a sok kütyü nevét és más szavakat sem, mert azt gondolja,hogy ezek nem is koreaiul beszélnek.
Nagyon cuki volt az a kis elefánt,látszik,hogy még fiatal és soha nem azt csinálta amit a gondozója akart.
Őt még nem törték meg,vagy be !
És igen teljesen jól látod nagyon eltérnek egymástól az ott élő népcsoportok.Thaiföldön nagyon szabadosak
nyilvánvaló a sex túrizmus és rengeteg a férfiből nővé operáltak száma.Voltunk is egy előadásukon,hát ha
nem láttam volna közelről őket,el sem hinném hogy férfiaknak születtek.