Princess Hours (online is nézhető)
Re: Princess Hours (2017) (17/20)
...folytatás
- Én tiszta szívemből szeretem a feleségemet. A hercegné erős és végtelen türelmes, tudja, hogy álmok és szabadság csak a palotán kívül létezik.
- Hogy szivároghatott ki? A hercegné hogy mer válásról beszélni, tönkre akarja tenni a
dinasztiát?
- Őfelsége szeretne beszélni Önökkel Felség.
- Mond el mi jár a fejedben, köze van ahhoz a férfihoz, akivel voltál?
- Mi van ezekkel, csak a baj mióta összeházasodtak. Inn már Koronahercegnek sem
a legalkalmasabb, Nakhun herceg jobb.
- Nakhun herceget fogod támogatnia saját fiad helyett, Felség?
- Ha csak egy kicsit törődnél a feleségeddel, nem kéne másnak vigasztalni.
folytatás...
- Én tiszta szívemből szeretem a feleségemet. A hercegné erős és végtelen türelmes, tudja, hogy álmok és szabadság csak a palotán kívül létezik.
- Hogy szivároghatott ki? A hercegné hogy mer válásról beszélni, tönkre akarja tenni a
dinasztiát?
- Őfelsége szeretne beszélni Önökkel Felség.
- Mond el mi jár a fejedben, köze van ahhoz a férfihoz, akivel voltál?
- Mi van ezekkel, csak a baj mióta összeházasodtak. Inn már Koronahercegnek sem
a legalkalmasabb, Nakhun herceg jobb.
- Nakhun herceget fogod támogatnia saját fiad helyett, Felség?
- Ha csak egy kicsit törődnél a feleségeddel, nem kéne másnak vigasztalni.
folytatás...
...folytatás
- Nakhun herceg és én csak barátok vagyunk, Felség!
- Bizonyíthatom felség!
- Nakhun! Nem megengedett érzéseid is vannak a Hercegné iránt?
- Ami a Hercegnét illeti,nem tudok parancsolni az érzéseimnek, Felség.
- Az egyezményt Nakhun herceg hozta össze, ő fog elkisérni az aláírási ceremóniára.
- Ha szorgalmasan dolgozik, Őfelsége hamarosan értékelni fogja.
- Az utolsó fotó miatt azt gondolom, még mindig nincs vége.
Szörnyella az ősi királyi bűnbocsánatra biztatja Kaningot.
folytatás...
- Nakhun herceg és én csak barátok vagyunk, Felség!
- Bizonyíthatom felség!
- Nakhun! Nem megengedett érzéseid is vannak a Hercegné iránt?
- Ami a Hercegnét illeti,nem tudok parancsolni az érzéseimnek, Felség.
- Az egyezményt Nakhun herceg hozta össze, ő fog elkisérni az aláírási ceremóniára.
- Ha szorgalmasan dolgozik, Őfelsége hamarosan értékelni fogja.
- Az utolsó fotó miatt azt gondolom, még mindig nincs vége.
Szörnyella az ősi királyi bűnbocsánatra biztatja Kaningot.
folytatás...
... folytatás
- Térden állva kérem Felségedet,hogy bocsásson meg!
- Anya, te mondtad Kaningnak, hogy ezt csinálja?
- Ez a szokás nagyon durva! Nem fogja kibírni.
- Senki nem gyakorolhat rám nyomást!
- Akkor este...én voltam a Hercegnével, Felség!
- Nakhun! Miket beszélsz?
- Vége van, állj fel. Bevallottam az igazat.
- Minek csináltad? Félre értettél Nakhun.
- Nakhun.. Térj észhez! Ha Koronaherceg lehetnél, bárkit megkaphatnál.
- Térden állva kérem Felségedet,hogy bocsásson meg!
- Anya, te mondtad Kaningnak, hogy ezt csinálja?
- Ez a szokás nagyon durva! Nem fogja kibírni.
- Senki nem gyakorolhat rám nyomást!
- Akkor este...én voltam a Hercegnével, Felség!
- Nakhun! Miket beszélsz?
- Vége van, állj fel. Bevallottam az igazat.
- Minek csináltad? Félre értettél Nakhun.
- Nakhun.. Térj észhez! Ha Koronaherceg lehetnél, bárkit megkaphatnál.
Hálás köszönettel vittem az újabb feliratokat, Ritám!
Ezúton kívánok kellemes vakációt Neked és minden pedagógus fórumozó társamnak!
Pihenjetek sokat, töltődjetek fel!
Ezúton kívánok kellemes vakációt Neked és minden pedagógus fórumozó társamnak!
Pihenjetek sokat, töltődjetek fel!
Jó szórakozást kívánok a 39. részhez!
Szép napot Mindannyiunknak!
Már csak egy rész, és jövök fórumozni! Mindenkinek válaszolok!
Szép napot Mindannyiunknak!
Már csak egy rész, és jövök fórumozni! Mindenkinek válaszolok!
Szia! Köszönöm szépen az eddigi részeket. Egyszerűen imádom, sokkal jobb mint a koreai verzió pedig sokáig a kedvencem volt. Amit képesek csinálni a feldolgozásokkal az egyszerűen hihetetlen.
Olyan kérdésem lenne, hogy hol és mikor tudom a sorozatot élőben követni?
Olyan kérdésem lenne, hogy hol és mikor tudom a sorozatot élőben követni?
Kedves Brigi!
A megadott linkre kattints rá, és hat óra környékén valamikor, az oldalsó videók között
egyszer csak meg fog jelenni egy vagy több olyan, aminek a sarkára pirossal rá van írva,
hogy "Live". Azok vetítik élőben a mai részt. Van, amikor az egyiknél megszűnik a vetítés,
akkor klikkelj rá a másikra!
A megadott linkre kattints rá, és hat óra környékén valamikor, az oldalsó videók között
egyszer csak meg fog jelenni egy vagy több olyan, aminek a sarkára pirossal rá van írva,
hogy "Live". Azok vetítik élőben a mai részt. Van, amikor az egyiknél megszűnik a vetítés,
akkor klikkelj rá a másikra!
Spoiler: mutasd
Fél nyolc felé érkezik a Pretty utolsó része!
Jó szórakozást kívánok az utolsó, 40. részhez!
Rita írta:Jó szórakozást kívánok az utolsó, 40. részhez!
Kedves Rita!
Már le van töltve a videó. Nemsokára viszem a feliratokat is. Nagyon köszönöm a fordítást és a videót is. Most éppen egy 55 részes kínai kosztümös sori 37. részénél tartok. De jön a második évad is. Mindjárt kész annak is a fordítása. Nálam ez most mindent visz. A színészi játék, történet, kosztümök minden 10-ből 10-et kap eddig. 1 másodpercnyi üresjárat sincs benne. Igaz, hogy nettó 40 percesek a részek, de csak azt veszem észre, hogy máris lapozni kell. Varázslós, mítikus, vuxia és még szerelmi szál is van benne. Ja és az egyik szereplő kedvenc kémnőnk és SanSanunk: Zhao Li Ying. Aki szereti az ilyen meséket okvetlenül nézze meg. Ez után kezdek neki a Prettynek.
Hálás köszönettel ezért a sok munkáért és a szabadidődért, mert közben még a Princess is naprakész: Vidéki Éva
Re: Princess Hours (2017) (15/20)
Gabóci5 írta:Nagyon szívesen a gifeket, örömmel csinálom. Köszönöm szépen a dicséretet, már azt is annak veszem,ha valaki/k/nek tetszik.Spoiler: mutasd
Gabi! Olyan édesek ezek a cicás képek is!
Végre jöhetek fórumozni! Ma még úgysem tudom fordítani a Princesst!
A király igazán szánalmas. Egyáltalán nem ismeri a fiát:
szilagyongyi írta:Köszönöm, szedem lefelé! S Szép napot kívánok Mindenkinek!
[/url]
Kedves Gyöngyi! Minden részt nagyon szívesen! Ma utól akarom érni magam
a válaszokkal!
A királyné sokkal figyelmesebb, mint a király, pusztán csak azért, mert nő:
cicus írta:Az sem véletlen,hogy akik itt vagyunk vonzódunk Ázsiához az
ott élő emberekhez és ezért valahogy ránk találtak ezek a filmek.Sőt,ha fizikailag is szükség van
oda menni,biztos meg is történik,ezt is tapasztalatam és hihetetlen milyen módokat talál rá az
Élet...
Kedves Cicus! Belekapaszkodtam ebbe a mondatodba! Emlékezni fogok rád, amikor Kína
sivatagos, vagy "himalájás" részein fogok bandukolni. Nagy szükségem van odamenni!
Még nem is válaszoltam a korábbi írásodra, de mindig eszemben volt. Ormosbánya eléggé
közel van hozzám. Gyerekkoromban ez a környék a bányászatból élt, nem is rosszul, de
a rendszerváltással bezártak a bányák, és a az addig élettel teli gazdag települések, szép
lassan leépültek. Rengeteg munka nélkül maradt, elkeseredett ember, elszegényedő családok,
és falvak. Régen jártam már Ormosbányán, de a régi fényét biztosan nem nyerte már vissza.
Akkor a párod a Miskolci Egyetemen tanult, mert ha jól tudom csak itt van olaj- és gázmérnök
képzés. Jó tudni, hogy nem messze éltünk egymástól!
Gyönyörű helyen van:
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszönet az 14-15.rész feliratát.
Ahogy láttam már nagyon sok mindent leirtatok a történtekről.
Ami nekem még zavaros volt Minne cslekedete, hogy a kést önmaga ellen fordítja. Ez azért fura mert egy jó sportoló aki majdnem kijutott az olimpiára, nem adja fel és nem igy küzd a " győzelemért". Utána is a légypapír efektus ( csüng Innen) nem vonzó, ha férfi lennék akkor biztos jó messzire elküldeném a fenébe.Spoiler: mutasd
A többek véleményével egyetértek Kaning elvesztette a tartását és játékos énjét csak állandóan szenved mert nem értik meg mit érez.
Nakhun nem férfi anya bábja.( és a szinész is....hagyjuk).
Inn meg bár tudja ki a fontosabb számára , de midig megbántja a feleségét.
Király uram meg.................nem minőség. Ha a családját nem tudja boldoggá tenni akkor a népét se, mert tudjuk először a saját házunk táján kell söpörni és utána jön a közösség.
Kedves Virág! Igazad van Minnie-vel kapcsolatban, de a légypapír effektusért Inn is
hibás. Minnie azért ölelgetheti állandóan, mert Inn ezt lehetővé teszi. Ezt a fajta
csüngést nem tartom thai specialitásnak. A többi ázsiai drámában is a falra másztam
tőle.
Nakhunra egészen rendesen rátelepedett az anyja. Kiskorától kettesben éltek, nem
volt más felnőtt a közelében, ő az anyján csüngött eddig. Most kezd felnőni.
A király jellemzésével is egyetértek.
Nagyon szívesen a feliratot!
Erre is nemet kellett volna mondani:
wsxwsx18 írta:Drága Rita!
Hála égnek, tegnap fél 2 óta túl vagyok a vizsgán, minden a lehető legjobban alakult, sikerült megünnepelni, szóval nagyon szépen köszönöm a feliratot, nekem ez most a jutalmam a sok közül.. Végre lesz időm a sok sorozatod/filmed közül leülni és megnézni párat, felemelő érzés.. Ilyen boldog az érettségi óta nem voltam, az tuti!
Kedves Brigi! Gratulálok a sikeres vizsgákhoz! Az írásodon átérződik mennyire
boldog vagy, de ez anélkül is sejthető! Örülök, hogy a Princess újabb részével
én is hozzájárulhattam a jó kedvedhez, boldogságodhoz!
Mit tanulsz?
Kedves Virág, Gabi, Nagyi, Cicus, Marcsi(mato), Kata, Edit, Novcsi,
Zsuzsi, Ági, Györgyi, Gyöngyi, Éva, Nopta, Ica és Csip!
Sok szeretettel készítettem a 16. részt is! Nagyon szívesen!
Kaning sem szólhat egy szót sem. Őt is mindig ölelgeti Nakhun:
Zsuzsi, Ági, Györgyi, Gyöngyi, Éva, Nopta, Ica és Csip!
Sok szeretettel készítettem a 16. részt is! Nagyon szívesen!
Kaning sem szólhat egy szót sem. Őt is mindig ölelgeti Nakhun:
Kedves Brigi, én is gratulálok a sikeres vizsgákhoz! Legyen tartalmas, kellemes nyarad!
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... fiqbzDD33A
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... fiqbzDD33A
Re: Princess Hours (2017) (16/20)
milomartin írta:Kedves Rita!Köszönöm a16.rész feliratát lesz egy nagyon jó estém!Jó befejezése ez a házassági évfordulómnak
Kedves Edit! Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! Boldog vagyok, hogy Brigi után
neked is plusz örömet szerezhettem ezzel a résszel! Ámulok, hogy mi mindenre jók
ezek a sorozatok! De pont ezért imádjuk őket!
Bocs! Nem hagyhattam ki! Sok szeretettel:
- milomartin
Kedves Rita!Nagyon szépen köszönöm a képet!Nagyon igaz mi màr 21 éve vagyunk házasok,bár hála istennek az èn férjem nem iszik .Köszönôm az ujabb részt egyre jobban kiváncsi vagyok a végkifejletre!Az már biztos hogy ha bejeződik a sorozat akkor egy maratont csinálok és ujra nézem
Kedves Brigi! Gratulálok a sikeres vizsgákhoz! Az írásodon átérződik mennyire
boldog vagy, de ez anélkül is sejthető! Örülök, hogy a Princess újabb részével
én is hozzájárulhattam a jó kedvedhez, boldogságodhoz!
Mit tanulsz?
Drága Rita!
Nem tudom, hogy találkoztál-e már vele, de online angol felirattal már fent is van a 18 rész, de feliratot ezidáig még nem találtam hozzá semmilyen formában, így gondolom akkor nem is tudsz még neki állni? Igaz?
Igazából most végeztem turizmus-vendéglátás szakon az Felsőoktatásban.
Köszönettel:
Brigi
Kedves Rita!
Először is elnézésedet kérem, vittem a filmet, vittem a feliratot, csak éppen elfelejtettem megköszönni.
Nagyon szépen köszönöm neked a 16-17. részek feliratainak a fordítását.
Marcsi
Először is elnézésedet kérem, vittem a filmet, vittem a feliratot, csak éppen elfelejtettem megköszönni.
Nagyon szépen köszönöm neked a 16-17. részek feliratainak a fordítását.
Marcsi
Magdimama írta:Ebben a részben nekem Minnie szinte megszépült.
Kedvesen elbúcsúztak egymástól a hercegnével.
A következő rész előzeteséből azt láttam,lesznek pofonok bőven. Szegény másodherceg ilyen erőszakos "éds'anya" mellett,nem csoda,hogy elég málénak tűnik sokszor. Remélem még örülhetünk a "szörnyű ellát" ért másmilyen pofonoknak. Köszönöm Rita a feliratot,a videót.És természetesen várom a folytatást.Üdv.Nagyi
Kedves Nagyi! Igen! Én is elgondolkodtam, hogy miért változott meg Minnie. És rájöttem,
hogy normális diáklányt faragtak belőle. Haja felfogva, szolid smink, és a fölényességnek
nyomát sem lehetett látni nála. Mondjuk ennek a nagy barátkozásnak sem látom értelmét
így hirtelen, de még mindig inkább, mint a sunyi ölelgetések, és csókok.
Szörnyella tanulhatna Minnie-től!
Mindet nagyon szívesen!
Kaning egyre befolyásolhatóbb. Annyira idegesít:
zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm a 16. rész fordítását amit.. Minnie elhibázott azt most végre helyre tette ! De a boszorkány grimaszait tanítani kellene azok a szemhúzogatások ohjaj utálom de nagyon !
Kedves Zsuzsi! Nagyon szívesen! Ha belegondolok, talán a Szörnyellát alakító színésznő
játszik a legjobban. Ő legalább beleéli magát a szerepébe, hiteles, utáljuk is mindannyian.
Kaning alakítója Pattie az, aki még odateszi magát, és újabban Tao-nál is látom, hogy az
arcára van írva, amit gondol vagy érez. Hatással tud lenni rám. A többiek langyosak.
Kata58 írta:Hú mekkora pofonnal zárult az előzetes...Bár inkább a szörnyella érdemelne minimum kettőt . Nálam simán ment a lejátszás, nem volt gond.
Köszönettel vittem a 17. részt is, az már akkor biztosan megvan .
Tetszett a két lány búcsúja, és és a koronaherceg nővérének tanácsa a vadászházban! . Nem lehetett könnyű Innek szembesülni apja múltjával sem. Kíváncsi vagyok mikor derül ki é hogyan hogy tud róla... . A végtelenségig nem játszhatja a király sem a ma született bárányt!
Szia Kata! Mára már tudjuk, hogy Szörnyella is kapott pofonokat, csak ő képletesen.
Inn megtudta, hogy mi volt közte és a jelenlegi Király között, és ezt fel is hánytorgatta
neki, míg a fia teljesen keresztbe tett a terveinek azzal, hogy mindenki előtt bevallotta,
hogy szereti Kaningot. Szörnyella szövetségesek nélkül maradt.