Kata58 írta:Egyébként elgondolkodtató a sorozat sorsa, hogy milyen nehezen indult meg, és mennyi bonyodalom volt, van még mindig a szöveg körül...egyébként meg röhögök fakiron,mert egy másik sorozatot meg simán feltesz és feliratoz..ha már hazudik, jól kellene csinálnia... .
Na mindegy ...lehet csak ez a sorozat hozta ki a rossz énjét...mintha féltékeny lenne, de mire fel, és miért?! Azt hiszi nélküle megáll az élet?
Én is nagyon várom már mindkét sorozat befejezését, mert kivételesen lefárasztottak.Rita, neked is mennyi felesleges körökbe került a fordítása. . Na Mindegy most már, ezt a pár részt most már túléljük reményeim szerint!
Kata! Azért ezt én sem hittem volna! Hová akar még elbújni a videóival? Állítólag megint figyelmeztették.
De akkor azt kéne csinálnia, mint más fordítónak. Megcsinálni az angol feliratot és közkinccsé tenni. Őt a
videóért figyelmeztetik állandóan, ha csak felirata lenne, senki nem piszkálná. A kisebbik fiam javaslatára
teszem én is spoiler alá a videókat, így a kereső robotok nem találják meg. A felirat nem érdekli őket, azzal
nem sértek semmilyen jogot. Az Indavideóra is ezért nem töltök fel semmit. Még soha nem figyelmeztettek.
Szerintem még soha egyik fordító sem járt így sorozattal!
Kata58 írta:Nekem hamarosan új íróasztalom lesz és majd kanapém..már nagyon várom! Az egyik ajándék, a másik árának a felét én fogom állni! De így is hatalmas segítség lesz....és nagy öröm! . A festés megint elmarad. .
Nagyon örülök neki! Tudom, hogy te is! Használjátok Samukával egészséggel! Isten éltesse a jótékonykodó
angyalkát!