B.Marika írta:Ritám! Nem vitázunk. Mind kettőnknek meg van a véleménye. Ő szereti, én fejbe vágnám.
Legyen készenlétben a petrencés rúd!!!
OKÉ! Addig gyakorolok!

B.Marika írta:Ritám! Nem vitázunk. Mind kettőnknek meg van a véleménye. Ő szereti, én fejbe vágnám.
Rita írta:B.Marika írta:Ritám! Nem vitázunk. Mind kettőnknek meg van a véleménye. Ő szereti, én fejbe vágnám.
OKÉ! Addig gyakorolok!
Kata58 írta:HUUÚ látom jól paprikázódik a hangulat!![]()
![]()
![]()
.jókat vigyorogtam míg néztem..de mondjuk nem szeretnék szenvedő alanya lenni
anine írta:Kedves Rita, köszönöm a fordításodat megint! Nekem ez a 3 rész most egy picit lapos volt, de biztosan most ilyen a hangulatom. Természetesen várom a hétfőt!Most töltöm le az Ustad Hotel. Ha csuklasz néha ne haragudj, csak emlegetlek magamban (na jó már meséltem is rólad másoknak is)! Mindent köszi.
Magdimama írta:Kedves Rita!
Szerencsére már le volt töltve az egész sorozat,csak egy pillanatra elfeledtem.Megnéztem a részeket és ide rohantam,hogy mások hogyan látják a dolgok ilyetén állását?Pont úgy mint én.Kissé elnyújtott fejlemény,idegesítő ellenséges taktikázgatások.Nem kellene ilyen sok homokba dugott fafej!Én is Wu Tongra haragszom most a legjobban.Nincs ő olyan régóta családban ,alig is lát valamit tisztán.Arról a helyről,ahol ő van még gyengén sem tehet semmit.Az ilyen családi békítgetéshez neki több mindent lenne fontos tudnia.Idősebbnek is kellene lennie.Saját helyzetét sem mérte még fel.Jó,ne legyen botozás,de a csalánból nem engedek.Még egyszer köszönöm a feliratokat,nagyon várom a vészterhes folytatást.Azon is túl kell jutnunk,ha a végére szeretnénk elérni.![]()
![]()
nofrit írta:Szia Rita!
Most találtam rá csak az oldaladra. Szuper lett!
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy a feliratokat nem fogod feltölteni a vikire? Mert én telefonról nézem a filmeket, és ott csak onnan tudom. (Így is találtam rá a fordításaidra.) Leginkább most a Loving, never forgetting érdekelne. Mert az első 6 része nagyon tetszetős.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég