B.Marika írta:Rita!
Köszönöm az újabb részeket, már tűkön ülök!!!
Szia Marika! Jó szórakozást és kellemes hétvégét kívánok!

B.Marika írta:Rita!
Köszönöm az újabb részeket, már tűkön ülök!!!
milomartin írta:Hàt mit is mondjak !Elképesztően jó részek voltak!Már most várom a folytatást!Belkukucskáltam a következő részekbe is és már nagyon izgatott vagyok !!!!Még egyszer köszönöm ezt az elképesztöen jó sorozatot!!!![]()
A kínai sorozatokat jobban kedvelem már mimt a koreait pedig azzal kezdődött a rajongàs.Nagyon jó hétvégét kívánok neked!!!!Te az enyémet bearanyoztad
Kata58 írta:Itt vagyok én is...úgy döntöttem, hogy mégis most és nem holnap írom le az érzéseimet! hiszen az előbbi résznél is alig bírtam megállni, hogy ne írjak rögtön ezekről a részekről is, hiszen nem volt megállás, ezt nézni kell tovább, ha van felirat, ha nincs,...nem probléma /Persze eljön az az időszak, amikor már nagyon kell a felirat..tucatnyi megnézés után,/ mert nem lehet betelni a lelki vivódásnak ezzel a überelhetetlen érzékelésével...elképesztő milyen finoman, lágyan időnként keményen, önmagukat szinte ostorozva az emlékekkel, párhuzamban a most megélés alattival. Nem csak a színészek játéka, hanem az operatőri, fényképészeti, zenei, rendezői összhang olyan magas fokát látjuk itt, hogy az ember szájtátva, lélegzetvisszafojtva figyel minden pillanatra...egyiknél még lassú folyam, de csak azért, hogy hirtelen majdnem hurrikánná alakuljon az összhang!
Kata58 írta:A volt férj is most jön rá mit veszithet, ha nem szerzi vissza Moshenget. Kissé piszkos trükkhöz nyúl! Mosheng anyjának reakciói valami hidegleléses ...érzetet kelt, szemben az apjáéval, ahol csodás összhang volt. Annál inkább is érthetetlen a tette. A házasság megint egy furcsa húzás volt, és mondhatni a záróképek alapján tényleg az utolsó pillanatban!
Kata58 írta:A kórházi pillanatok megint csak izgalmasak voltak, az együttérzés és a riadalom majd az elhatározás..elutasítás, vágyakozás, büszkeség..,rendreutasítás, majd a szinte parancs..ki látott már ilyen lánykérést....az emberben megfagyott a vér...de Nem lehetett tovább halogatni a dolgokat..szóval nagyon várom a folytatást...köszönöm a fordítást még egyszer! szép pihentető álmokat!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszönet az utobbi részek fordításáért.
Jó kis mese mert érdekes érzéseket mozdít meg ahogy olvasom másokban is.
Továbbra is azt látom hogy a nem beszáljük ki mert nem érdekel. Ez általában nem igazán jól működik.
Rendben most összeházasodtak de ez .......... dac , harag, megmutatom csak azértis.
Igen mind a kettő szereti egymást akkor miért nem lehet megbeszélni, jobb a belső vivódás ???
Na majd látjuk a folytatást.
![]()
![]()
![]()
tanni írta:Drága Rita!
Hálás köszönet az új részekért, a kedvességedért!
Best of Rita! Yupiiii!![]()
Szép hétvégét kívánok!
Tanni
csabamama2 írta:Rita Kedves!
Köszönöm szépen a 12-14. rész feliratát és a munkádat. Szóval nem is olyan "kis aranyos" dorama?-látod így jár az, aki arról beszél, amit nem is ismer!:-)) Így első pillantásra aranyosnak tűnt. Hát majd meglátjuk.
Igen, török sorozatot is nézek, azonban elég sok gonosz sorozat van, azokat kihagyom, abbafejezem már az elején, de ez a Fatmagül ez nagyon megfogott, 80 részes és a felénél tartok, de nagyon jó sorozatnak tartom. Sok szeretettel: Ildikó
Magdimama írta:Kedves Rita! IGAZ! Kész maratont tudtam nézni! Nagyon remekül haladnak a dolgok.Imádom,hogy mindketten kicsit jobban nyomulnak.Remélem a névházasság nem tesz be nagyon a fejlődő kapcsolatuknak.Addig is megnézem a 14. részt újra.Köszönöm.![]()
![]()
Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a legújabb 3 részt. Nagyon örülök, hogy 3 részt is kaptunk egyszerre. Magával ragadó sorozat, szünet nélkül tudnám nézni, na de akkor mi lenne az egyéb feladatokkal. Szóval nagy örömet okoztál.
Szép hétvégét kívánok.
dolores953 írta:Szia Rita
Köszönettel vittem az újabb három három részt, úgyhogy most már képben vagyok.![]()
A régebbi részekről nem írnék mert csak ismételném a mások által is leírtakat.
A 12-13. rész alaphangulata letargiába sodort engem is, úgyhogy az a regisztrációs esküvő
éppen jókor jött. Mer' az a függöny már cserére szorult. [Akkorát nevettem rajta: milyen
frappáns volt Mosheng válasza a feltett kérdésre.] Kapott is mindjárt egy hitelkártyát.
A volt amerikai férj húzása pedig nem volt valami úriemberhez méltó. Mert akit állítólag
szeretett, azt sodorta nehéz helyzetbe. Egyébként én mondtam volna Moshengnek :
Névházasságot kötni soha, senkivel, semmikor, mert előbb-utóbb holmi férji jogok is
előkerülnek a tarsolyból.![]()
A kukucskálás pedig nálam is megvolt. ( Mert megérdemlem.)
![]()
![]()
![]()
cicus írta:Szia Rita!
Írtam egy elég hosszúra sikeredett véleményt,de amikor fel akartam tenni egy
vidám gifet Moshengről és Yichenről elszállt az egész iromány![]()
A lényeg,hogy nem akartam sokat írni,mert előttem már vannak olyan vélemények
amikkel megegyezik az enyém is,csak annyit,hogy nagyon átéreztem amit átélt
Mosheng amikor átment Yichenhez és nem csodálkozom,hogy gátlásai voltak,hiszen
hallottuk mi volt az értékrend.Vagy szép valaki de legalábbis bombázóvagy
nagyon okos ami azt jelenti szuper mindenben és a versenyeket is megnyeri.
Pedig ennek semmi köze a belső minőséghez,hiszen azért szeretett bele Yichen a
lányba,mert ezt érezte meg benne,azt amire neki pont szüksége volt,kedves,
vidám őszinte ember.Eddig pedig nem találkozott ilyennel és nem igaz,hogy
ha valaki nem kapja meg a szerelmet attól akitől szeretné már mindent megtehet
és alattomosan támad,mert ez a jellemtől függ.Az amit itt Yichen és Mosheng
képvisel,nem ez a minőség,mert ők biztos őszinték és szembe mondanák,még
ha ez nem is könnyű és nem bántanának senkit inkább félreállnának és persze
szenvednének.Szóval nekem Yimei magatartása akkor sem szimpatikus és lehet
ha rátalál a szerelem akkor is benne ez a minőség van,mert igazán bajban derül
ki ki milyen valójában,hiába a külső szépség és szavak.Látjuk,hogy viselkedik
Yuanfengel,persze nem szereti,mondhatjuk,de akkor miért is jár vele?? Viszont
nagyon aranyos volt Xiao Mei,amikor megtudta Mosheng férjhezment,annyira
őszintén örült nekikNa és Yichen is bár most nagyon dühös és beszél össze-
vissza,amikor meghallja Mosheng hangját a telefonba,hát csak rá kell nézni![]()
Marika44 írta:Kedves Rita !
Nagyon szépen köszönöm az ujabb részeket.
Rita írta:
És most megyek, megpróbálok mihamarabb összehozni újabb két feliratot,
hogy ne kelljen annyit kukucskálni. Hihi![/color][/b]
VuVej írta:Ritám!
Köszönöm az eddigi részeket. Már csak néhány nap és elkezdem nézni, ezért most nem is olvastam a hozzászólásokat.
Ildi
leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket! Tényleg gyorsan haladsz a fordítással - nagy örömünkre - így folyamatosan élvezhetjük a sorozatot.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég