My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

gyomar

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (18/32)

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. szeptember 1. 21:27

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 18.-ik rész feliratának a fordítását. ^:)^
A találkozás pillanata is eljött, tetszett ahogy megfogta felesége kezét ezzel is jelezve, hogy kiáll mellette,é s megvédi.
Lizzi hasonlatával élve kitud messzebbre pisilni dolog nagyon találó volt. Szerintem most elkezdik majd egymást kerülgetni.
Arra kíváncsi leszek, hogy akkor most Mosheng bigámiát követett el igaz tudta nélkül, az egyik Amerikában a másik pedig Kínában kötötték, de akkor érvényes mind kettő. Ami a legjobb bizonyíték, hogy Mosheng Amerikában sohasem mosolygott, itthon pedig fülig ér a szája és persze főleg ha Yichen-nel van.
Köszönöm szépen.Marcsi :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 1. 21:27

Azon frissiben újra megnézve, csak most már feliratosan! Mit mondjak, fantasztikus volt, néha megállt az emberben az ütő! gondolok itt pl. az előtérben való találkozásra egy régi ügyféllel, aki váltig Ying asszonynak szólította Mosenget, és megjelent a volt férj is a folyosón! Hát keméyn pillanatok voltak az biztos. :-o
Az egyetemi jelenlét és a fiatalkori pillanatok újbóli párhuzama nagyon tetszett. :littlehearth: Ahogy az utolsó pillanat is ahol ugyan szívszorító volt a halk megjegyzés , a kedves puszi és a kérdés...hú de jó lesz a következő rész is...előre örülök a fordítással való viszontlátásnak!

Ritám köszönöm az újabb részt, igazából tényleg holnapra vártam, gondoltam el vagy havazva az iskolai tennivalókkal, így még inkább köszönöm amit értünk most tettél.. :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: Jó Éjszakát, jó pihenést! Kellemes hétvégét! :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 1. 21:35

lizzismith írta:Az elsőre megírt esszém elszállt valamerre, tehát újra nekifutok.
500. hozzászólás!!!! Olyan öröm volt, mintha nyertem volna valamit.
Nem élek itt, csak itt dolgozom Németországban. Bár amennyit itt vagyok és amennyit otthon, hát ez eléggé kérdéses.
Ha kérhetlek benneteket, hívjatok Lizzinek. Köszönöm.

Vittem a 18. részt, megnéztem. Nagyon köszönöm.

Benyomásaim: Yichen azért nem akart másnap beszélni már a múltról, mert fájna neki megtudni, hogy "Ő is megcsókolt Így? Ő is volt ilyen közel hozzád?".

A kért férj találkozása a mosdóban nagyon-nagyon sokatmondó volt. Egymás felmérése, és olyan ki tud messzebbre pisilni- férfidolog.
Lesz itt még rivalizálás ezerrel.

Kedves Lizzi! Az Erzsébet nagyon patinás név, de már van egy Erzsébetünk, ezért úgy örülök, hogy
Lizzi lettél!

Igen! Yichen határozottan a homokba dugja a fejét, és én ezt meg is értem, mert én is hajlamos
vagyok rá, de most kivételesen nagyon jól tette volna, ha meghallgatja Mosheng mondanivalóját.
A féltékenység sem mardosná többé a szívét, és könnyeben fel tudná venni a harcot Ying Hui-val.
Azért az mégsem mindegy, hogy egy három évig tartó házasság szerelemből vagy csak érdekből,
névleg kötettett.
Igaz, ha Mosheng beszélhetne, akkor a sori sem lenne 32 részes, és kevés izgulni való maradna.

Az utolsó mondatodon jó nagyot hahotáztam, az a pisilős hasonlat telitalálat volt. Mint két kakas
álltak egymással szemben, és bizony alaposan felmérték egymást.

Nagyon szívesen!

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 1. 21:36

Marcsi! Nem követett el bigámiát! Ő azzal a tudattal jött el, hogy a válásuk valóságos, és a házasságuk is csak névházasság volt, nem volt abban semmi olyan ami egy házasságban normális lenne, vagyis a férj nem élt a férfiadta jogaival---remélem jól emlékszem és tudom...
hiszen az autóban is utalt rá, hogy azt hitte, többet nem követ el olyasmit amit megbánhatna! Márpedig azért küldte Moshenget haza, hogy így talán visszajön hozzá és igaziból a felesége lesz. Arra számított, hogy Yincen is megnősült már. Hát jól mellélőtt az biztos :D .
tanni

HozzászólásSzerző: tanni » 2017. szeptember 1. 23:10

Drága Rita! :x
Bocsika, tegnap csak jöttem és feliratot vittem, mert erősen hiányom volt.
Szuper csaj vagy, hogy nem hagytál kétségek között bennünket. Yuppié, ma már félúton vagy/vagyunk!
Természetesen belenéztem a felirat nélküli részekbe , de néhány párbeszédet más hangvételűnek gondoltam.
A Te fordításoddal minden részlet a helyére került!
Hálás köszönet!
Szép hétvégét kívánok Neked!
Tanni
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. szeptember 2. 0:08

Szia Rita,

A 17-dik részt a szó szoros értelmében IMÁDTAM. Ebben a részben nem tudok semmibe se belekötni, még ha akarnék se, mert ez a rész volt eddig számomra a legtökéletesebb rész, amit láttam. Sikerült a kedvemet feldobnia, mert mindig volt valami, amin nagyon jót tudtam nevetni. :))

Vissza kell szívnom, amit az előző részhez írtam, mivel itt ebből már semmit nem éreztem, amit ott és akkor. Örülök, hogy látni vélem, hogy Yichen is egyre jobban közeledik Mosheng felé, és kezdi a szívébe zárni. Amikor a vendégek elmentek, és mondta Moshengnek, hogy szeretné megválaszolni a kérdését, s egy nagyobb hatásszünet következett, még ha tudtam is, hogy mi lesz a válasza, az én szívem is hevesebben kezdett el verni, és vártam a válaszát. Azt hiszem itt jelenthetem ki, hogy szerelmes lettem Yichenbe és az egész lényébe. :littlehearth:

Yuafeng haja BORZALMAS lett, mikor megláttam úgy visítottam a nevetéstől, hogy nem bírtam abbahagyni. =)) Remélem, ez a haj hamar vissza nő, mert nem fogom kibírni nevetés nélkül, ha ránézek.

Viszont valamit azt hiszem észrevettem a rész folyamán, de az is lehet, hogy csak az én szemem golyózik már. Majdnem egész rész végéig Moshengnek ugyanolyan hosszú volt a haja, kivéve, mikor Xiao xiaoval beszélgetett, mert nekem úgy tűnt, hogy akkor olyan haja lenne, mint amilyen előtte is volt, szerinted ez lehetséges vagy én néztem be ennyire? :D

ps: Látom fent van a 18-dik rész, amit szívből köszönök. :x
Remélem, most már bekerül a férj jelölt is, mert egyre jobban kíváncsi vagyok, mi lesz itt és hogy fogják megoldani. :D Remélem Yichen nem fog elfutni, mert akkor lekerül a szerelmes pasik jelölt listámról.. :D

Köszönök mindent,
csók, puszi
Brigi

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 2. 6:34

gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 18.-ik rész feliratának a fordítását. ^:)^
A találkozás pillanata is eljött, tetszett ahogy megfogta felesége kezét ezzel is jelezve, hogy kiáll mellette,é s megvédi.
Lizzi hasonlatával élve kitud messzebbre pisilni dolog nagyon találó volt. Szerintem most elkezdik majd egymást kerülgetni.
Arra kíváncsi leszek, hogy akkor most Mosheng bigámiát követett el igaz tudta nélkül, az egyik Amerikában a másik pedig Kínában kötötték, de akkor érvényes mind kettő. Ami a legjobb bizonyíték, hogy Mosheng Amerikában sohasem mosolygott, itthon pedig fülig ér a szája és persze főleg ha Yichen-nel van.
Köszönöm szépen.Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen az újabb feliratot is!

Az én szívem is gyorsabban kezdett verni, amikor Yichen megfogta a felsége kezét, viszont amikor
elment mindenki, és szinte kirántotta a kezét a Moshengéből, megállt bennem az ütő. Azt hittem
kezdi előröl a haragszomrádot. Végül is ez történt, de már nem Ying Hui miatt haragudott. Azért
dorgálta meg Moshenget, mert ahelyett, hogy azonnal hívta volna a problémájával, magában tartotta.

A bigámiával kapcsolatban annyit mondok, hogy mások a törvények Kínában, és mások Amerikában.
A többit megtudjuk a soriból. Nem szeretnék spoilerezni. Jó lesz izgulni!

Igen, Mosheng mindig mosolyog, eleven, él, mint ahogy Yichen is. Még egy pólót is képes volt felhúzni
az ingére, pedig mindenki kigúnyolta érte. A kollégák utaltak is rá, mennyire komolytalan húzásnak
tartják ezt a mindig nett ügyvédtől. Neki azonban esze ágában sem volt levenni, inkább rávette a
zakót, csak hagyják abba a cukkolását. Xiang Heng azonnal tudta, hogy Mosheng felől fúj a szél...

Egyébként Wallace Chung a valóságban is 183 cm. Mennyire kimagaslott a többi járó-kelő közül. De
ugyanez vonatkozik Tiffanyra is, aki szintén magasnak számít ott a 172 centijével. Egy interjúban
kérdezték Wallace-t Tiffanyról, azt mondta, hogy amikor először megpillantotta, elcsodálkozott, hogy
milyen magas.

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 2. 6:45

Kata58 írta:Azon frissiben újra megnézve, csak most már feliratosan! Mit mondjak, fantasztikus volt, néha megállt az emberben az ütő! gondolok itt pl. az előtérben való találkozásra egy régi ügyféllel, aki váltig Ying asszonynak szólította Mosenget, és megjelent a volt férj is a folyosón! Hát keméyn pillanatok voltak az biztos. :-o
Az egyetemi jelenlét és a fiatalkori pillanatok újbóli párhuzama nagyon tetszett. :littlehearth: Ahogy az utolsó pillanat is ahol ugyan szívszorító volt a halk megjegyzés , a kedves puszi és a kérdés...hú de jó lesz a következő rész is...előre örülök a fordítással való viszontlátásnak!

Ritám köszönöm az újabb részt, igazából tényleg holnapra vártam, gondoltam el vagy havazva az iskolai tennivalókkal, így még inkább köszönöm amit értünk most tettél.. :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: Jó Éjszakát, jó pihenést! Kellemes hétvégét! :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Nagyon kínos és kellemetlen jelenet volt, amiről írtál. Moshenget még az is aggasztotta,
hogy Yichent is lejáratja az ismerősei előtt. De szerencsére jött Ying Hui, és a készülődő viharból
nem lett semmi. De máris tudjuk, hogy ez az állapot csak átmeneti. Ying Hui már rég kiszemelte
magának Yichen ügyvédi irodáját, csak úgy akarja velük felvenni a kapcsolatot velük, mintha más
közbenjárására történne, és a Treasure magazinnál is intézett magának egy interjút, amihez egy
fotósra is szükség lesz, aki szerinte csakis Mosheng lehet.

Majd csak vasárnap veszem elő az iskolai dolgaimat. Kihasználom, hogy magam vagyok itthon, és
még egy felirattal szeretnélek megörvendeztetni benneteket!

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 2. 6:59

Kata58 írta:Márpedig azért küldte Moshenget haza, hogy így talán visszajön hozzá és igaziból a felesége lesz. Arra számított, hogy Yincen is megnősült már. Hát jól mellélőtt az biztos :D .

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 2. 7:07

tanni írta:Drága Rita! :x
Bocsika, tegnap csak jöttem és feliratot vittem, mert erősen hiányom volt.
Szuper csaj vagy, hogy nem hagytál kétségek között bennünket. Yuppié, ma már félúton vagy/vagyunk!
Természetesen belenéztem a felirat nélküli részekbe , de néhány párbeszédet más hangvételűnek gondoltam.
A Te fordításoddal minden részlet a helyére került!
Hálás köszönet!
Szép hétvégét kívánok Neked!
Tanni

Kedves Tanni! Örülök, hogy beugrottál a 18. rész feliratáért! Jó szórakozás lesz! Már el is hagytuk
a félutat! Holnapra újabb felirattal szeretnélek meglepni benneteket.

Mindent nagyon szívesen! Kellemes hétvégét neked is!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 2. 7:32

wsxwsx18 írta:Szia Rita,

A 17-dik részt a szó szoros értelmében IMÁDTAM. Ebben a részben nem tudok semmibe se belekötni, még ha akarnék se, mert ez a rész volt eddig számomra a legtökéletesebb rész, amit láttam. Sikerült a kedvemet feldobnia, mert mindig volt valami, amin nagyon jót tudtam nevetni. :))

Szia Brigi! Eddig mindenkinek ez volt a kedvenc része, mert itt már tényleg jól látható
a fény az alagút végén, és azt a kellemes érzetet adja, hogy innentől egyre inkább jó
útra terelődik a kapcsolatuk.

wsxwsx18 írta:Vissza kell szívnom, amit az előző részhez írtam, mivel itt ebből már semmit nem éreztem, amit ott és akkor. Örülök, hogy látni vélem, hogy Yichen is egyre jobban közeledik Mosheng felé, és kezdi a szívébe zárni. Amikor a vendégek elmentek, és mondta Moshengnek, hogy szeretné megválaszolni a kérdését, s egy nagyobb hatásszünet következett, még ha tudtam is, hogy mi lesz a válasza, az én szívem is hevesebben kezdett el verni, és vártam a válaszát. Azt hiszem itt jelenthetem ki, hogy szerelmes lettem Yichenbe és az egész lényébe. :littlehearth:

Moshenget már hét évvel ezelőtt a szívébe zárta Yichen, és azóta is benne van, azzal nincs probléma.
Ami mindkettőnek gondot jelentett, hogy van-e értelme újra kezdeni a kapcsolatukat. Mindkettő félt
a jövőtől, az esetleges buktatóktól, kudarctól amit nagyon nehezen viseltek volna el még egyszer.

Igen, Wallace úgy tud érzelmeket közvetíteni, ahogy egy jó színésznek kell. Vallomást tesz Moshengnek,
erre a mi szívünk is repes! Klassz!

wsxwsx18 írta:Yuafeng haja BORZALMAS lett, mikor megláttam úgy visítottam a nevetéstől, hogy nem bírtam abbahagyni. =)) Remélem, ez a haj hamar vissza nő, mert nem fogom kibírni nevetés nélkül, ha ránézek.

Nemsokára ismét a régi lesz!
Különben tényleg nagyon idétlen volt, ahogy ott állt nagy bambán a fényképezőgépével, és a szörnyű
frizurájával. Hirtelen még vissza sem tudott vágni Xiao Xiao-nak, ez bosszanthatta a legjobban.

wsxwsx18 írta:Viszont valamit azt hiszem észrevettem a rész folyamán, de az is lehet, hogy csak az én szemem golyózik már. Majdnem egész rész végéig Moshengnek ugyanolyan hosszú volt a haja, kivéve, mikor Xiao xiaoval beszélgetett, mert nekem úgy tűnt, hogy akkor olyan haja lenne, mint amilyen előtte is volt, szerinted ez lehetséges vagy én néztem be ennyire? :D

Jól láttad, nekem is feltűnt. Különböző időpontokban veszik fel a jeleneteket, nem egymás után, ahogy
mi látjuk. Ott annál a résznél vagy valami történt a rövidebb parókával, vagy azt szánták neki eredetileg,
aztán később lecserélték. Nem volt eég figyelmes a rendező, hogy így került bele ez a jelenet.

Én is észrevettem egy hibát. Amikor Mosheng aláírja az álházasságról szóló dokumentumot, azt mondja
Ying Huinak, hogy "Köszönöm Ying úr", holott akkor már "Ying Ge Ge"-nek szólítja, ami egy közvetlenebb
megszólítási forma.

wsxwsx18 írta:ps: Látom fent van a 18-dik rész, amit szívből köszönök. :x
Remélem, most már bekerül a férj jelölt is, mert egyre jobban kíváncsi vagyok, mi lesz itt és hogy fogják megoldani. :D Remélem Yichen nem fog elfutni, mert akkor lekerül a szerelmes pasik jelölt listámról.. :D

Ying Hui több fronton is támadást indít Moshengért. Szinte észrevétlenül lopózik be a házaspár életébe.
Ők csak azt veszik észre hogy lassan már minden róla szól. Ügyes!

Nagyon szívesen a 18. rész feliratát! Kellemes hétvégét!

Lao Yuan nem csak pletykás, hanem kis szemtelen is:

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. szeptember 2. 7:51

Szia Rita!
Jól meglepődtem! Még a 17.részt sem néztem meg és már itt a 18.rész is. Mike és Om-Em varázsa alatt vagyok! Mára maradtak a befejező részek és utána következik a Napfényem. Még jó is, hogy így alakult mert a két részt egyszerre láthatom!
Köszönöm szépen a fordítást! :littlehearth:
Szép napot kívánok!
:flower1: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: :flower1: :movingflower:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. szeptember 2. 11:24

Szia Rita!

Végig olvastam a hsz-eket és mindent szépen kielemeztetek,úgy hogy nem akarom
ismételgetni.Egyszerűen imádom őket és kész :ymblushing: Az már régen világos a
számomra,hogy a hazugságok a játszmák okozzák a szenvedést az emberi kapcsolatokban
és ez a sorozat ezt tökéletesen bemutatja,vissza kell térni az őszinteségre mindenek felett
és tisztázni mindent még akkor amikor történik,nem őrlődni és gondolkodni,mert az igazság
biztos nem az amit az elme találgat.Nagyon örülök,hogy holnap láthatjuk a következő részt is.

Gyönyörű hétvégét Mindenkinek.

Hát itt nagyon elgondolkodott valaki ;;)

Kép
novcsi6

HozzászólásSzerző: novcsi6 » 2017. szeptember 2. 14:50

Nagyon szépen köszönöm a 18. részt :9 ;) :D :D
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2017. szeptember 2. 15:35

Köszönöm a 17. és 18. részeket!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 2. 16:20

Este hat körül érkezik a 19. rész!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. szeptember 2. 16:29

Akkor azt még megvárom!
Köszi Rita! :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 2. 16:51

Rita írta:Este hat körül érkezik a 19. rész!

Kép
:D :ymapplause: \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. szeptember 2. 17:13

Éppen 1 órája néztem meg a 19.részt és mondom magamnak,na ez megint annyira jó és már
holnap tudni fogom a szöveget is,de most benéztem a fórumba,hátha írtak a lányok valami újat
és akkor ott volt a meglepetés,ami mennyei zene volt füleimnek,igaz nem szóban hangzott el,de
hallottam O:-) :ymhug:
Így már most megköszönöm :littlehearth:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 2. 18:00

Jó szórakozást kívánok a 19. részhez!

A két szerelmes férfi egymásnak feszül, de nem akárhogy! Okos, tehetséges úriemberek
mérik össze az erejüket úgy, hogy az eszük az egyetlen fegyverük. Nagyon-nagyon tetszik
az előadásuk!

Közben Yimei is felkapta a fejét arra a hírre, hogy Ying Hui csakis Moshenggel hajlandó
fotóztatni magát az interjú alatt. Máris továbbgondolta a dolgot, és elkezdte Yichennél a
Mosheng elleni aknamunkát.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (19/32)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 2. 18:02

Köszönettel vittem az új részt! :flower1: :littlehearth:
Hát nem semmi a befejező mondat...az ábrándozó kisasszony be akarja dobni a csalit :( .de szerencsére nem jár sikerrel. Néha jól megnevettetett ez a rész, de alapból az asszistensnő és Yinhen párbeszéde, majd a volt férj közötti párbeszéd...hogy nekifeszültek egymásnak! Csak úgy izzott a levegő! :-o :D .De nagyon tetszett Yinchen hozzáállása az adott kérdésben. :D

A Társak is nagyszerűen szerepeltek...milyen klasszul megállapították hogy nem lenne jó partnernek lenni a volt iskolatárs felől és lepasszolták! :D
A következő részt hú de izgalmas lesz...a másik kedvenc részem... :)) :ymhug: \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2017. szeptember 2. 18:04

Vittem, nézem, majd jövök :)
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
dobone47

HozzászólásSzerző: dobone47 » 2017. szeptember 2. 18:17

Délután 4-ig dolgoztam, csak kíváncsiságból néztem be az oldalra, mert szeretem olvasgatni mit írnak mások. Sokszor olyan dolgokra világítanak rá, amit én első nézésre esetleg észre sem vettem, meg érdekel, kiben milyen gondolatok ébrednek filmnézés közben. Nagyon kellemes meglepetés volt a 19. rész felirata, úgy örülök, ma este megint van mit néznem. A baj az, hogy ez a sorozat olyan magasra teszi a mércét, hogy nagyon nehéz másikat találni, amit nézhetnék mellette, már 2-3at abbahagytam, mert egyszerűen nem tetszett.
Szóval köszönöm az új részt.

Üdvözlettel: Vera
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. szeptember 2. 18:24

Kedves Rita !Már vittem is nagyon örülôk az ujabb résznek!Bele kukkantottam a 20.részbe és már nagyon várom azt is! :x :x Kellemes hétvêgêt
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 2. 18:53

milomartin írta:Kedves Rita !Már vittem is nagyon örülôk az ujabb résznek!Bele kukkantottam a 20.részbe és már nagyon várom azt is! :x :x Kellemes hétvêgêt

:)) :)) :)) :)) na ugye, hogy ugye...az a fránya 2o.. rész...megyek újra belelesni... :)) :)) :)) :ymhug: \:D/ :movingflower: :flower1:

Vissza: “Kína”