My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (18/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 20:05

cicus írta:A 20.részt pedig alig várom,már ki tudja hányszor előnéztem :-ss és többször is orrba gomboltam
volna az ex-et,annak ellenére,hogy nem értettem mit mond,hát akkor mi lesz ha a szövegét is
olvasom!!!

Orrba fogod gombolni!
Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (20/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 20:06

Kata58 írta:Hurrá vittem köszönöm!!! :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szívesen!

:D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 20:07

nildiko írta:Köszönöm. Rita a 20-as részt. @};-

Szívesen Ildikó!

:flower1: :D :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 20:14

B.Marika írta:Ritám!
Ez turbo hétvége volt!!!
Köszönöm szépen a 20.rész feliratát! :littlehearth:
"MATRICON" kifeküdtem!!!
:flower1: %%- :flower1: %%- :flower1:

Szia Marika! Igen, az volt, mert egyedül voltam. Nagyon szívese a feliratot!

Szegény Mosheng, a mosdóban rostokol egy idióta miatt. Amikor először láttam a sorit,
annyira izgultam, hogy felhívja-e Yichent. Úgy örültem, amikor megtette.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 20:36

pbjudit írta:Kedves Rita és Fórumozó társak!
Tudom, hogy ez nem egy verseny, de a héten háromszor is sikerült elsőnek letöltenem / a gépem szerint / a feliratot. Ezért, már az első ilyen alka-
lommal elkezdtem írni az első hozzászólásomat a fórumba, de az első betűknél a szomszédasszony "kétszer csengetett" és nem tudta mikor kell el-
menni, második alkalommal a telefon csörgött /Murphy szerint: aminek csörögnie kell, az csörög is!/. Ma jött el a pillanat, amikor nem engedtem
közbe jönni senkit és semmit! Miért tudtam első lenni? Több oka is van jókor voltam jó helyen vagy ami az igazságot fedi, nagyon vártam, hogy
láthassam a következő részt a fordításoddal, amit nagyon köszönök. Ez a sorozat engem is, mint sokunkat itt, magával ragadott. Vannak sorozatok,
amit szeretek többször is megnézni, na ezt is felvettem a listámra. Nagyon tetszett a rendező korábbi munkája a Boss & me is.
Hadd köszönjem meg még egyszer a színvonalas fordításodat, fordításaidat, mellyel nagyon sok kellemes percet szereztél nekünk!
Remélem még nagyon-nagyon sokáig! Judit

Kedves Judit! Köszöntelek az első hozzászólásod alkalmából! Örülök, hogy az akadályok nem tudtak
eltántorítani, és megírtad első hozzászólásodat! Az tud csak jobb lenni, ha a szomszéd épp akkor
csenget (kétszer), amikor a legizgalmasabb jelenetet nézed.

Gratulálok az elsőségeidhez! Próbálom belőni pontosan az időt, amikor kiírom az újabb felirat
érkezését, de néha csúszok, ha nekem is közbejön valami.

Jó volt olvasni, hogy neked is ennyire tetszik a My Sunshine! Még írásra is késztetett. Lassan már
olyan érzésem van, hogy rám várt eddig. Ezt éreztem a May Queennél is.

Köszönöm szépen a dicséretet! nagyon szívesen a fordítást, fordításokat!

Yimei tolakodó mondatai közben/után Yichen úgy adta oda a poharat Moshengnek, hogy a lány
érezze, vele van, nagyon szereti. Yimei nagy adag csalódottsággal az arcán azonnal be is fogta:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 20:45

annamama írta:Koszonom Rita kedves a 20 részt most fejeztem be a 18 at....Egyetlen szoval: fergetegesen jo sorozat ,egyszeruen nem tudom abbahagyni azt hiszem ....:)...tudom nem álom meg kukucskálás nélkul ...hsz csak ritkán olvasok most mert még mindig a majd hérom honap lemaradását igyekszem potolni de a 20 r után itt lesz az ideje mert olyan sok mindent akarok irni roluk .Na ennyi nálam az egyetlen szo de most már juszt sem torolom ki :) :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Kedves Anna! Bár a Társalgóban felköszöntöttünk szülinapodon, de lehet, hogy nem láttad, ezért
itt is
SOK BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok neked!

Miért is törölnéd ki, amit egyszer már kiírtál magadból!? Jó, hogy meghagytad, mert csak annyit
érzékeltem, hogy nem jössz annyit, amennyit szoktál, de azt nem tudtam, hogy miért. Most legalább
megtudtam.

Boldog vagyok, hogy továbbra is szereted a My Sunshine-t! Itt most mindenki leskelődik, te sem
fogod megúszni, emiatt ne is izgasd magad!

Pótold csak a lemaradásokat, aztán várunk vissza szeretettel!

Szeretem a szerkesztőséget, és a benne lévőket:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 20:50

Holnap reggel újra itt vagyok, és válaszolok!

Jó éjszakát kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 3. 21:21

Jó éjszakát itt is mindenkinek! :ymhug: i-) :movingflower: :flower1: :-h
Ir-csi

HozzászólásSzerző: Ir-csi » 2017. szeptember 3. 21:33

Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb hat részt. ^:)^
Spoiler: mutasd
Nem tudtam elolvasni az írásokat. Most egyben néztem meg ezeket a részeket. Az utóbbi egy hétben orrvérzésig filmeztem és dolgoztam felváltva ;)) Kezdek beájulni i-) , de inkább gyorsan írok, nehogy kiessenek a dolgok :)
Szóval,
Mosheng: tudom, hogy bizonytalan még mindig Yichenben, de hát könyörgöm, házasok! Minden nőben van nő, vegye már elő és dobja be magát. Megjegyzem a honkongi út estéjén kézfogás helyett egy csókkal oldhatta volna a feszkót és sínre tehette volna a boldogságát, Yichennek annyira kellene :((

Yichen: kiborít az ürge a ne kommunikáljunk, egymás mellett élünk stb. hozzáállással [-x. Teljességgel hihetetlen, hogy most is ott tartsanak, mint egyetemista korukban, akkor meg ott, ahol egy ált.felsős. Tudom, hogy keleti romantikus filmet nézek. :-? Tetszik, hogy lassan folyik a történet, a hangulata, a fényképezés minden okés. Csak nehezen hihető, hogy még mindig ezen a szinten mozogjon két felnőtt ember, aki ennyire szereti egymást. :-w

Yin, az ex: nem tetszik sem az üzleti, sem a ffiként való nyomulása. Érteni értem, de kezdettől figva nem tetszik a stílusa. Yichen klasszikusokkal különb ember, annyira intelligensen kezelte le a szállodai csevelyt, hogy nevettem az egészen :))
Mosheng itt sem hozta a melléd állok, mert a TE FELESÉGED VOK- karaktert, pedig rödre zárhatta volna Yint és megnyugtathatta volna Yichent ;)
Yin: nálam akkor esett ki a pixisből végleg, ahogyan nagy szerelmét direkt "lekezelte" [-x. Bármennyire is számítónak érzi a nőt :-?

Szorítok, hogy Yuanfeng és Xiao Xiao (Sao Sao) egymás mellett landoljon. A modell kezdetben az agyamra ment, aztán szép lassan a kedvencem lett a sajátos, cinikus humorával és kibírhatatlan nagy szájával. Tetszik, hogy Yuanfeng megtáncoltatja vhx találkoznak :)) =))

Yimei: a nő a legelfogadhatóbb külsővel, nagyon szép hanggal és bár nem vok nyelvi szakértő, de a fülemnek nagyon tetsző beszéddel kommunikál, érezhetően szépen beszél, kellemes a hangja. A megszállottsága már kevésbé jön be, Yuanfenget nem érdemli meg [-x

Várom a folytatást és remélem, hogy hőseink végre felnőnek a felnőtt párkapcsolat szintjére. :ymdaydream: Szorítok nekik :D :-h i-) i-)
Kép
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. szeptember 3. 21:51

Kedves Rita !

Köszönet az újabb részek fordításáért.
:flower1: :flower1: :littlehearth:
Jupiter88

HozzászólásSzerző: Jupiter88 » 2017. szeptember 3. 22:20

Kedves Rita!

Köszönöm az utóbbi 3 részt! Nagyon élveztem, hogy minden nap volt mit nézni. Igaz, a kukucskálás most is megy, de felirattal az igazi :)
Yichen valóban maga kérte, hogy ne beszéljenek a múltról, de Mosheng helyében én biztosan így is elmondanám. Elég lenne az az egy mondat, hogy "Csak névházasság volt". Ezek után pedig Yichen már rögtön kíváncsiskodna. Azt, hogy férjnél volt is teljesen váratlanul, szinte Yichen szavába vágva mondta ki annak idején, mert érezte, hogy fontos. Hogy ne kelljen minden alkalommal mikor összefut az ex férjjel magyarázkodnia (mint a kocsiban, hogy kifejezetten őt kérte a fotózásra), megérne annyit, hogy egy szuszra elhadarja a lényeget.
Amíg testileg nem kerülnek egymáshoz közelebb, addig valahogy lehet nem érzi olyan szorosan magáénak Mosheng-et, még fél, hogy elveszítheti. Azt hiszi, hogy Mosheng Amerikában engedett egy másik férfinak, míg Yichen csak rá várt. Fájna neki megtudni a részleteket erről, nem akarja hallani mi történt a 7 év alatt. Most már idegenektől egyre inkább hall Mosheng múltjáról (sokszor hamis dolgokat), ami érdekes módon még mindig nem készteti arra, hogy rákérdezzen mi is volt. Ügyvédként ennek ellentéte, profiként viselkedik, de a magánéletben még mindig több a félelem benne, és úgy jön le, mint aki a homokba dugja a fejét.
Csak az a fontos, hogy Mosheng vele van és ne történjen váratlan dolog, ami ezt az állapotot negatívan befolyásolná, így mindig mellette áll az ex férjjel, vagy Yimei-el szemben (vagy akárkivel). Ezért is borult ki a bőrönd miatt. Mosheng rögtön vette a lapot és "megvigasztalta". Érdekes, hogy egy másik nemzet által készített sorozatban, akik más mentalitásúak, vagy hevesebb természettel rendelkeznek ez a jelenet valószínűleg nem így zajlott volna a forgatókönyvíró szerint. Lett volna mosolyszünet, hiszti, szakítás vagy összeveszés. Kialakul egy konfliktus, hogy aztán azt fel lehessen oldani egy megoldással. Itt igazából nem volt következménye a dolognak, hanem egy újabb árnyalatot vitt a történetbe az érzelmeik mélységéről. Nagyon szeretem nézni az apró részleteket. :flower1: :x

Nyugodt hetet mindenkinek! Rita neked pedig további örömöt a fordításban! ;)
Jó éjt!
zsuzsianyu2

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2017. szeptember 3. 23:48

Kedves Rita ! Köszönöm szépen maratonban néztem végig eddig a 20 részt ..háát minden percét élvezem ennek az édes kis sorozatnak .. :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 5:27

Kata58 írta:Még mindig huh hangulatom van, és fülig ér a szám a vigyorgástól micsoda párbaj vette kezdetét

Szia kata! Én is jól szórakoztam! A valóságban biztosan nincs ilyen. A valóságban nyilván megmondanák
az ilyen Ying Hui félének, hogy húzzon el, és hagyja a szerelmeseket békén, de egy soriba amiben nem
mindig az valóság pontos visszatükröződését várjuk, bőven belefér. Nagyon nevettem, ahogy Mosheng
ült az asztalnál, és két oldalról etették. De először megrendelték a kedvenceit. Rövid ideig mutatták, fel
sem tűnt eddig, de pont ott állítottam meg a videót, amikor fordítottam, hogy amikor mindent kihordott
a pincér és elkezdték az evést, mindkét férfi azt leste, mihez nyúl először Mosheng. A leveses kanalat
fogta meg először, amit Yichen megelégedéssel nyugtázott, viszont Ying Huin látszott a csalódottság. Aztán
Mosheng még azzal fejelte meg ezt az egészet, hogy nagy hangon elkezdte dicsérni a levest, jelezvén,
hogy Yichené a pont a vacsoracsatában.

Viszont vacsora után Ying Hui egyenlített, amikor elérte, hogy Yichen vele töltse az egész éjszakát, ne a
feleségével.

Kata58 írta:de az eleje szívfacsaró volt, :(( teljesen átéltem amit Yinchen érezhetett és átélt a bőrönd láttán, teljesen kétségbeesett. :(( És az a bocsánatkérés..elolvadtam :ymblushing: :ymblushing: :ymblushing: :x . annyira látszott hogy megbánta...és a kérdés hogy nem félsz idejönni ah.. :x :x .annyira őszinte és kétségbeesett volt hogy teljesen meg tudom érteni.

Én ezért tartom nagyra Wallace Chungot! Úgy játszik, hogy nem tudom kivonni magam a hatása alól. Én is
nagyon át tudtam érezni a szenvedését, és azt is, hogy mit érzett utána, amikor rádöbbent, hogy mit tett.
Szerencsére Mosheng is pontosan tudta, min ment keresztül, és úgy kezelte az egészet, ahogy azt kellett.

Kata58 írta:A volt férj...hát erre meg mit mondjak..még a nőknek is "becsületére " válna egy ilyen álszent, hazug és átlátszó hazugság.Nem tudja elfogadni, hogy Yinchen felesége lett, mindent bevet, hogy elválassza őket. Nem értem..mitől is érzi magát olyan nagyszerűnek, Ha az lett volna nem kellett volna elválniuk, Monchen fátylat vetett volna a múltra és élte volna a világát. :-?? Ezt miért nem lehet elfogadni? és milyen tapintatlan az erkélyes jelenettel felemlegetni a kisfiút...úgy hogy más is hallja! Na majd a 21. részben remélem jól helybenhagyva marad..legalábbis egyenlőre... :-bd :D . :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Ying Hui felbukkanása azért nagyon jó a történetben, mert akaratán kívül egyre közelebb taszítja egymáshoz
Yichent és Moshenget, de erről többet nem írok. Jobb lesz együtt nézni.

Arra volt esze YH-nak, hogy a gyereket a nevén emlegette, tehát Xiao Hongéknak nem mondott semmit az
a jelenet, nem is firtatták utána sem.

Ying Hui karaktere egy valamiért érdekes még. Teljesen felülírja a szerelmi háromszögről kialakult eddigi
sablonos képünket. Ilyen elhagyott férjet, aki vissza akarja szerezni a feleségét még biztosan nem láttunk.

Szép napot kívánok!

Minden rá van írva az arcára!!!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 5:30

milomartin írta:Kedves Rita!Nagyon izgalmas volt ez a rész nagyon tetszett ahogy a két pasi probálja megnyerni mohusongot magának.Ez a rész is arra késztett hogy bele kukancsunk a következö részbe :x :) :littlehearth:

Kedves Edit! Nagyon szívesen a fordítást! Ez a sori arról lesz emlékezetes, hogy ennél
használtuk a legtöbbet a "kukucskálni" szót. Hihi!

A harc folytatódik, ez csak egy könnyed előcsatározás volt.

Szép napot!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 5:33

erkad95 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az eddigi részeket - nagyon jó sorozatot választottál (már megint)! :-bd

Kedves Erika! Nagyon szívesen! Örülök, hogy neked is örömet okozhatok
a My Sunshine-nal!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 5:48

szilagyongyi írta:Kedves Ritánk! Jöttem, láttam, vittem, néztem a huszadikat, amit hálásan köszönök! :x
A kezdeti szimpátiám darabjait igencsak keresgélem kellYing Hui iránt.

Kedves Gyöngyi! Nagyon szívesen a 20. rész feliratát is! Hát igen, Ying Hui ezzel az ostoba
kapálózásával, rohamtempóban írja ki magát a szívünkből. Ez még hagyján, de a Moshengéből
is, aki eddig kedvelte, és tisztelte őt, mint barátot, és jótevőt.
szilagyongyi írta:Most kicsit nekem Yichen is sok volt, ott abban a bizonyos 12 perc körüli történésben. Hihetetlen, mennyi szenvedély és bizony indulat van ebben a férfiban Mosheng iránt.

Ha belegondolok, valóban nem kellett volna egy bőrönd látványától ennyire kétségbeesnie, de
akkor, amikor ezt a jelenetet látom, erre nem is tudok gondolni, mert azonnal a jelenet hatása
alá kerülök, és elveszek kettejük játékában. Még negyedszerre is megríkattak!
szilagyongyi írta:De vág az esze, nem ugrik el kihívások elől, az tagadhatatlan. Engem nem kakasviadalra, inkább küzdő a dámvadakra emlékeztet a fiúk szócsatája.

Igazad van, nekem is eszembe jutott róluk a nagy vadak csatája, de inkább később, amikor már
tényleg nagyban megy a dolog. Mostani akcióik még csak a kakast (és a tyúkanyót) juttatták eszembe
szilagyongyi írta:Szeretem ezt a sorozatot. És szeretem, hogy olvashatlak Titeket.
Szép estét Mindenkinek.

Nagyon jó volt ezeket a sorokat olvasni! Egyetértek. Annyit tennék még hozzá, hogy nagyon jó
Veletek együtt nézni a My Sunshinet!!!

Szép napot kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 6:34

cicus írta:Drága Rita és Mindenki!
Annak ellenére,hogy leselkedem teljesen le vagyok taglózva,hogy mennyire
tenyérbe mászóan viselkedik "Matric".Persze így akarja elbűvölni azt akit
3 év alatt sem tudott,számomra elég furcsa módszer,hiszen ez csak annak
tetszene aki számára a vagyon és a hírnév az érték és szeret abban a világban
forogni,de Mosheng ennek éppen az ellenkezője és ezt az ex is tudja,de akkor
miért vágja maga alatt a fát???? Most ide is az kívánkozik,hogy nooormáális? Nem!

Kedves Cicus!
El tudom képzelni, hogy Ying Hui exének mennyire tetszene ez a helyzet, hogy két férfi is versenyzik
érte. Minden percét kiélvezné, mindkettőt húzná egy kicsit, aztán kiválasztaná a gazdagabbat. Hihi!

cicus írta:Az ugrott be most,hogy azért viselkedik így mert nem tud túllépni saját magán,
az egoján,mert ő ilyen és passz.Mosheng tudta kihez kell fordulnia és jól tette,
hogy elmondta még ha félt is,hogy Yichen dühös lesz.Arra biztos nem számított,
hogy szélsebesen oda repül és megmenti

Ne felejtsük el, hogy Mosheng semmit nem tud arról, hogy a háttérben a két férfi hadat üzent egymásnak.
Minden az ő háta mögött folyik. Ez olyan "férfi dolog" gondolja a két harcos, és csendben, egymás közt
akarják lerendezni a "kié az asszony" ügyet. Mosheng azért is félt felhívni Yichent, mert attól attól tartott,
újra megharagszik, ha a "volt férj" téma előkerül. Fogalma sincs róla, hogy a két pasas már elkezdte az
ismerkedést, és épp készülnek nekifeszülni egymásnak.
Hogy meglepődött Mosheng, amikor Yichen kitalálta, hogy Ying Huival találkozott a partin. Közöttük az ex
nem téma, ezért nem értette, miért pont Ying Huira gondolt elsőre. Mi látjuk a háttérben zajló eseményeket
ezért minket nem lepett meg, hogy Yichen azonnal Hongkongba repült, Mosheng viszont nem számított rá.
De jó volt látni a boldog örömöt az arcán.

Az jutott még eszembe, ha Mosheng munkatársai tudnák, hogy M és YC összeházasodtak, akkor a boldog
mosolyt egy nagy összeborulás is követhette volna (Mosheng el is indult Y felé), de így az nem következett
be. Szerencsére most már ki fog derülni ez is!!

cicus írta:Yichen kitörése a bőrönd láttán érzékeltette milyen mélyen érintette,amikor
Mosheng eltünt hirtelen,minden szó nélkül.Persze ha tudná a részleteket ez nem
történt volna meg és nem kapna mindig újabb sebet.Erről már beszéltünk és arról
is hogy miért van így,de a valóságban is van sok hasonló történet,különben nem
írnának könyveket róla,mert csak azt lehet leírni ami megtörtént valamikor,valahol :)

Kell még egy pofon, hogy Yichen hajlandó legyen beszélni a múltról. De jó lesz!

Szép napot kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 6:37

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Ha hazajöttem folytatom!

Kép
Kép
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2017. szeptember 4. 7:44

Rita Kedves!

Nagyon szépen köszönöm a 18-19-20. feliratokat és a munkádat. Szeretettel: Ildikó :ymhug: :) :littlehearth:
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2017. szeptember 4. 9:00

Rita, köszönöm szépen a feliratokat. Egyre jobban tetszik a sorozat.
Az a jelenet....annyira emberi és annyira érzelem teljes volt. Ahogy eljátszotta Wallace Chung az tökéletes volt. A düh, a mérhetetlen csalódottság, aztán a megbánás, szó nélküli bocsánatkérés. Minden érzelmet átérezhettük mi is.
A volt férj: egyszerűen nálam eldobta a pöttyöst. Ha így folytatja teljesen megutálom a végére.
Yimei: azért benne is ott van az áspiskígyó.
Türelmes ember vagyok, de alig várom a folytatást. ......és nem, és nem fogok leskelődni. Kibírom!!!!
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
Marika44

HozzászólásSzerző: Marika44 » 2017. szeptember 4. 9:55

Kedves Rita köszönöm az újabb részeket.

Nem voltam itthon és csak tegnap délután vettem észre, hogy 2 részt is feltettél, azonnal neki is estem megnézni. Jichen talán mégis jobban tenné, ha meghallgatná a feleségét, úgy biztos elkerülhetné, hogy ennyire lesokkoljon.
Az exférj pedig azzal a nyálas-nyájas beszédével teljesen elvesztette a szimpátiámat. Szerencsére Mocheng nem dőlt be neki. Szerintem egy megrögzött hazudozó. Jót nevettem a vacsoránál,mikor Mocheng lerántotta a szalvettát, és Jichengre mosolygott.
Jhimei alakítása pedig rajongójának sem tetszett, jól odamondogatott neki. Jó kis rész volt.

Üdv.:Marika
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. szeptember 4. 15:07

Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.Olvasgattam a hozzászólásokat.Újra átéltem a részeket.Nekem az is nagyon tetszett,hogy a két munkatárs,milyen aranyosan kicsik a partin.A találgatás végére eljutnak szinte az igazságig.A kis duci kolléganőt játszó színész is brillírozik. Mint aki még nem járt ilyen helyen.Ettek,ittak,de a vége felé ráéreztek és mindketten támogatták Moshenget kimenteni igyekeztek a szemlátomást kényelmetlen helyzetből.Egyszer megéheztek,aztán mégsem.Volt valami a levegőben,amihez ők nem kellettek.A vacsora beetetésen én is jókat vihogtam.A férj Yichen nagyon elegánsan vette az első élesebb akadályt.Csak gratula Neki!Ja és a hugica nagyon alpári volt.Mindenkinek üdv. Kukucska is szokott lenni,de ezt a sorit nem lehet elégszer újra nézni.Nem is tűnik,hogy ezt már láttam,annyira sokat mond egy-egy rész. :)) #:-s :-h
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 19:26

dolores953 írta:Szia Rita

Köszönöm, a 17-20. rész feliratát. Megint nagyot alkottál. :) :littlehearth:
A lányok már leírták a lényeget, de most azért is leírom egy-két gondolatomat.
Az egész 20. rész nagyon tetszett, Yichen egészen kifordult önmagából, attól való
félelmében hogy a felesége elhagyja. :-o Nem is értem miért nincs több önbizalma, Mosheng
pedig lényeges dolgokat nem közöl a férjével. Ezzel pedig megteremti a konfliktust.
Yichennek teljesen megtudtam bocsátani ezért az erőszakért mert a félelem szülte.
A volt férj (nálam még neve sincs [-x ) akciói pedig nagyon lehangolóak. Ez volna a szerelme?
Yichen mentőakciója pedig telitalálat volt, tudta, hogy Mosheng mellett van a helye.
A kollégák pedig: mondom én, hogy nagyon pletykásak #:-s
:littlehearth: :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth:

Szia Dolores! Nagyon szívesen a fordítást!

Mosheng védelmére mondom, hogy őt leállította a férje, holott kétszer is neki akart kezdeni a mondandójának.
Jelenleg annyit lát, érez, hogy jól megvannak Yichennel, elmennek vacsorázni, ünnepségre, moziba... tényleg
az együtt járós időszakukat élik, ahogy Mosheng megfogalmazta.
Ő nem tudja, hogy Ying Hui a férje irodájával akart együttműködni, sem azt, hogy Yichen már a fogadott fiukról
is tud. Pont Yichen az, aki elhallgat információkat Mosheng előtt, így magának köszönheti, hogy meglepetések érik.
Mondjuk a céges dolgokról más körülmények közt nem kéne M-nek tudnia, de itt most az ő ex férjéről van szó,
ezért Yichen akár be is avathatná őt.

Lassan kezdem azt hinni, hogy csak a hiúsága hajtja Ying Huit, vagy a versenyszellem, a győzni akarás. Talán már
nem is Mosheng a cél, csak hogy ne veszítsen egy másik férfi ellen. Abból gondolom, hogy a hotelben, mindig
rákontrázott arra, amit Yichen mondott, és nagyon igyekezett, hogy az övé legyen az utolsó szó.

Szép estét kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 19:32

B.Marika írta:Rita!
Az előttem "szólók" már mindent elmondtak, én is csatlakozom hozzájuk!
Nagyon jó rész volt ez is! Bevallom én is kukucskáltam, még jó, hogy a videók csak a 21.részig vannak letöltve!!!
Köszönöm a munkádat! :littlehearth:
Holnap már tanítás, kellemes hetet kívánok!

Szia Marika! Pedig ha jól emlékszem, te mindig hős tudsz maradni, meg tudod állni az
előre nézegetést.

Örülök, hogy ez a rész is kedvedre való volt! Azok lesznek a következők is!

Nagyon szívesen! Neked is kellemes hetet kívánok!

Kép
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. szeptember 4. 19:33

Szia Rita,

Tegnap este megnéztem a 19-20. részt, amit ismét nagyon szépen köszönök. :) Igazából úgy volt, hogy csak a 19. részt fogom megnézni, mert így is későn álltam már neki, és bőven az alvási időmben voltam már, de hát, csak nem jött össze, hogy egy részt nézhessek meg. :DD

A 17 résztől kezdve odáig vagyok a részekért, de szerintem ezzel, nem vagyok egyedül. ;;)

Spoiler: mutasd
Egyedül egy kis nem tetszésem volt, és szerintem, mielőtt tovább olvasnád már bőven tudod, hogy miről fogok írni, ami nem tetszett a 20 rész folyamán. :D Hát persze, hogy az nem tetszett, amikor Yichen letámadta Moshenget és megint fitogtatta az erőnlétét Mosheng előtt, és megint csak uralkodni akart felette, Mosheng szegény meg feküdt ott és nem csinált semmit. De utána enyhült egy picit a szívem, mert tudom, hogy miért csinálta és valamilyen szinten meg is értem őt, csak ezt ő furán mutatja ki. :D De szerencsére Mosheng jól kezelte a helyzetet.. Mondjuk egy valamit nem értek, még pedig, köztük nincs kommunikáció vagy mi a rosseb?! Hogy nem tudta Yichen, hogy Mosheng elmegy Hongkongba? Értem én, hogy aznap derült ki, hogy utazik, de Yichennek viszont pedig már azt mondta, hogy majdnem elfelejtette, így csak most pakol? Most akkor ez mi?! :D És Yichen meg semmit nem vett észre , abból ami előtte történik? Na jól ezek túltettem magam. :D

Viszont nem tudom, ki hogy van vele, de én a "kakaskodásukért", erő fitogtatásukért odáig vagyok. *-*
Én szó szerint sírva nevettek a röhögéstől rajtuk. Remélem ez így fog maradni és fognak még egy pár vicces és érdekes jelenetet alkotni a számomra, mert akkor én ezeket fogom a legjobban élvezni.

Akiktől még dőltem a nevetéstől a 20. részben, szerintem nem mondok újat, hát persze, hogy Xiao Hong & Da Bao páros volt. Egyszerűen a hoteles jelenetek elejétől a végéig nevetésre késztettek.. =)) Még több ilyet!! :D :D :D

Yichen mosolya a legcukibb mosoly a világon, amit valaha láttam.. Többet is mosolyoghatna szívből, mert az a mosoly, ami a hotelban volt végig rajta, egyszerűen elolvasztott.. :D :D

Alig várom az újabb részeket.

Mindenkinek kitartást a hétre, hamarosan megint itt a hétvége! :D

Csók, puszi
Brigi

Kép
Kép
Kép

Vissza: “Kína”