cicus írta:A 20.részt pedig alig várom,már ki tudja hányszor előnéztemés többször is orrba gomboltam
volna az ex-et,annak ellenére,hogy nem értettem mit mond,hát akkor mi lesz ha a szövegét is
olvasom!!!
Orrba fogod gombolni!

cicus írta:A 20.részt pedig alig várom,már ki tudja hányszor előnéztemés többször is orrba gomboltam
volna az ex-et,annak ellenére,hogy nem értettem mit mond,hát akkor mi lesz ha a szövegét is
olvasom!!!
Kata58 írta:Hurrá vittem köszönöm!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nildiko írta:Köszönöm. Rita a 20-as részt.
B.Marika írta:Ritám!
Ez turbo hétvége volt!!!
Köszönöm szépen a 20.rész feliratát!![]()
"MATRICON" kifeküdtem!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
pbjudit írta:Kedves Rita és Fórumozó társak!
Tudom, hogy ez nem egy verseny, de a héten háromszor is sikerült elsőnek letöltenem / a gépem szerint / a feliratot. Ezért, már az első ilyen alka-
lommal elkezdtem írni az első hozzászólásomat a fórumba, de az első betűknél a szomszédasszony "kétszer csengetett" és nem tudta mikor kell el-
menni, második alkalommal a telefon csörgött /Murphy szerint: aminek csörögnie kell, az csörög is!/. Ma jött el a pillanat, amikor nem engedtem
közbe jönni senkit és semmit! Miért tudtam első lenni? Több oka is van jókor voltam jó helyen vagy ami az igazságot fedi, nagyon vártam, hogy
láthassam a következő részt a fordításoddal, amit nagyon köszönök. Ez a sorozat engem is, mint sokunkat itt, magával ragadott. Vannak sorozatok,
amit szeretek többször is megnézni, na ezt is felvettem a listámra. Nagyon tetszett a rendező korábbi munkája a Boss & me is.
Hadd köszönjem meg még egyszer a színvonalas fordításodat, fordításaidat, mellyel nagyon sok kellemes percet szereztél nekünk!
Remélem még nagyon-nagyon sokáig! Judit
annamama írta:Koszonom Rita kedves a 20 részt most fejeztem be a 18 at....Egyetlen szoval: fergetegesen jo sorozat ,egyszeruen nem tudom abbahagyni azt hiszem .......tudom nem álom meg kukucskálás nélkul ...hsz csak ritkán olvasok most mert még mindig a majd hérom honap lemaradását igyekszem potolni de a 20 r után itt lesz az ideje mert olyan sok mindent akarok irni roluk .Na ennyi nálam az egyetlen szo de most már juszt sem torolom ki
![]()
![]()
![]()
Kata58 írta:Még mindig huh hangulatom van, és fülig ér a szám a vigyorgástól micsoda párbaj vette kezdetét
Kata58 írta:de az eleje szívfacsaró volt,teljesen átéltem amit Yinchen érezhetett és átélt a bőrönd láttán, teljesen kétségbeesett.
És az a bocsánatkérés..elolvadtam
![]()
![]()
![]()
. annyira látszott hogy megbánta...és a kérdés hogy nem félsz idejönni ah..
![]()
.annyira őszinte és kétségbeesett volt hogy teljesen meg tudom érteni.
Kata58 írta:A volt férj...hát erre meg mit mondjak..még a nőknek is "becsületére " válna egy ilyen álszent, hazug és átlátszó hazugság.Nem tudja elfogadni, hogy Yinchen felesége lett, mindent bevet, hogy elválassza őket. Nem értem..mitől is érzi magát olyan nagyszerűnek, Ha az lett volna nem kellett volna elválniuk, Monchen fátylat vetett volna a múltra és élte volna a világát.Ezt miért nem lehet elfogadni? és milyen tapintatlan az erkélyes jelenettel felemlegetni a kisfiút...úgy hogy más is hallja! Na majd a 21. részben remélem jól helybenhagyva marad..legalábbis egyenlőre...
![]()
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
milomartin írta:Kedves Rita!Nagyon izgalmas volt ez a rész nagyon tetszett ahogy a két pasi probálja megnyerni mohusongot magának.Ez a rész is arra késztett hogy bele kukancsunk a következö részbe![]()
![]()
erkad95 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az eddigi részeket - nagyon jó sorozatot választottál (már megint)!
szilagyongyi írta:Kedves Ritánk! Jöttem, láttam, vittem, néztem a huszadikat, amit hálásan köszönök!![]()
A kezdeti szimpátiám darabjait igencsak keresgélem kellYing Hui iránt.
szilagyongyi írta:Most kicsit nekem Yichen is sok volt, ott abban a bizonyos 12 perc körüli történésben. Hihetetlen, mennyi szenvedély és bizony indulat van ebben a férfiban Mosheng iránt.
szilagyongyi írta:De vág az esze, nem ugrik el kihívások elől, az tagadhatatlan. Engem nem kakasviadalra, inkább küzdő a dámvadakra emlékeztet a fiúk szócsatája.
szilagyongyi írta:Szeretem ezt a sorozatot. És szeretem, hogy olvashatlak Titeket.
Szép estét Mindenkinek.
cicus írta:Drága Rita és Mindenki!
Annak ellenére,hogy leselkedem teljesen le vagyok taglózva,hogy mennyire
tenyérbe mászóan viselkedik "Matric".Persze így akarja elbűvölni azt akit
3 év alatt sem tudott,számomra elég furcsa módszer,hiszen ez csak annak
tetszene aki számára a vagyon és a hírnév az érték és szeret abban a világban
forogni,de Mosheng ennek éppen az ellenkezője és ezt az ex is tudja,de akkor
miért vágja maga alatt a fát???? Most ide is az kívánkozik,hogy nooormáális? Nem!
cicus írta:Az ugrott be most,hogy azért viselkedik így mert nem tud túllépni saját magán,
az egoján,mert ő ilyen és passz.Mosheng tudta kihez kell fordulnia és jól tette,
hogy elmondta még ha félt is,hogy Yichen dühös lesz.Arra biztos nem számított,
hogy szélsebesen oda repül és megmenti
cicus írta:Yichen kitörése a bőrönd láttán érzékeltette milyen mélyen érintette,amikor
Mosheng eltünt hirtelen,minden szó nélkül.Persze ha tudná a részleteket ez nem
történt volna meg és nem kapna mindig újabb sebet.Erről már beszéltünk és arról
is hogy miért van így,de a valóságban is van sok hasonló történet,különben nem
írnának könyveket róla,mert csak azt lehet leírni ami megtörtént valamikor,valahol![]()
dolores953 írta:Szia Rita
Köszönöm, a 17-20. rész feliratát. Megint nagyot alkottál.![]()
A lányok már leírták a lényeget, de most azért is leírom egy-két gondolatomat.
Az egész 20. rész nagyon tetszett, Yichen egészen kifordult önmagából, attól való
félelmében hogy a felesége elhagyja.Nem is értem miért nincs több önbizalma, Mosheng
pedig lényeges dolgokat nem közöl a férjével. Ezzel pedig megteremti a konfliktust.
Yichennek teljesen megtudtam bocsátani ezért az erőszakért mert a félelem szülte.
A volt férj (nálam még neve sincs) akciói pedig nagyon lehangolóak. Ez volna a szerelme?
Yichen mentőakciója pedig telitalálat volt, tudta, hogy Mosheng mellett van a helye.
A kollégák pedig: mondom én, hogy nagyon pletykásak
![]()
![]()
![]()
![]()
B.Marika írta:Rita!
Az előttem "szólók" már mindent elmondtak, én is csatlakozom hozzájuk!
Nagyon jó rész volt ez is! Bevallom én is kukucskáltam, még jó, hogy a videók csak a 21.részig vannak letöltve!!!
Köszönöm a munkádat!![]()
Holnap már tanítás, kellemes hetet kívánok!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég