Ezt a részt is nagyon köszönöm!

szilagyongyi írta:Sziasztok! Drága Ritám! Érdekes volt ez a huszonkettedik. Szikrázóvá vált a napfény, sötétebbé az árnyék.
Édes. Elszaladni a kincsemmelYichent megismertük mint komoly, pengeéles elméjű férfi, szenvedélyes szerelmes, indulatos férj. Jó látni, hogy romantikus is tud lenni.
Csalódás. Hazug Ying Hui. Az első benyomásom romokban hever. Még reménykedem, hogy csak kétségbeesett, nem válik majd hideg fejű aljassá.
Yimei. Írtad Rita, hogy kicsit megvéded, mert nem ő kezdeményezte Ying Huival a kapcsolatot. De cseppnyi kétség nélkül lecsapott a lehetőségre. A fejében már számítgatja, hogy húz hasznot Mosheng múltjából. Kicsit sem változott a megszállott akaratossága, csak sunnyogóvá vált.
Vicces látni, Xiao Xiao milyen tűpontosan látja, hogy Ying Hui mennyire kihasználja Yuanfengt, ám az nem tudatosul, hogy miért is érdekli, bosszantja ez a helyzet.
Míg írtam, idevarázsoltad a huszonharmadikat is! Nagyon köszönöm!
Ancsa46 írta:Köszönöm szépen a 23.részt. Elképesztő iramot diktálsz, gondolom mondhatom, mindannyiunk örömére.
Köszönettel vittem.
Kata58 írta:Sziasztok! Egyik szemem sír, a másik nevet...máris vége a résznek...és milyen jó dogok is történtek szerelemeseink között!
![]()
Exférj,direkt egybe...valahol valamit hamísított, így Mosheng most pillanatnyilag bigámia állapotban van amiről még nem tud.Nagyon jól tette Yinchen hogy ebből a környezetből kiemelte, így az ex nem tudja közvetlenül zsarolni...de láthatóan nem adta fel..hogy úgymond visszaszerezze Moshenget. Undorító ahogy a volt barátnőjével is bánik...
![]()
.Hihetetlen ez a számító szemétség ami árad belőle...
![]()
![]()
Yimei...nocom..alaposan lesüllyedt a szememben nem csak a szakítás, hanem amiatt is, hogy mennyire kapott volna az alkalmon hogy szétválassza a szerelmeseket..
Xiamo- Yunfeng.. páros...hát az alkohol nem jó tanácsadó mint mindig ez most is meghozta gyümölcsét. Viszont nagyon megható volt ahogy csipkedés közepette eszébe jutott , hogy neki anno mi fájt nagyon, és a mai napig nem tudott magának megbocsáttani, hogy nem volt nagymamája mellett. A és Yufeng szüleinek megjelenése és a bemutatkozás![]()
![]()
![]()
..aztán az anyjával való beszélgetés..
![]()
![]()
![]()
.
Kíváncsi leszek a következő részben /mert így már képben vagyok,/ hogy az a magánnyomozó...mit fog kideríteni..remélem nem Mosheng fogja a rövidebbet húzni Yinchennel együtt..annyira élveztem a kettejük együtt töltött idejét...és a játékos civódásokat...
cicus írta:Ma megint gyönyörű napra ébredtem,ébredtünk![]()
Hétágra süt a Nap és itt van a 23.része kedvenc sorozatomnak!!
Nagyon szépen köszönöm,hogy újra és újra ekkora örömet okozol
drága RitaSzerencsére már nézhetem is,mert
nincs más dolgom ami ennél sürgősebb lenne.
Szépséges napot Mindenkinek![]()
lizzismith írta:Rita, nagyon szépen köszönöm az újabb részt.
Yimei: megmondom őszintén, hogy egyáltalán nem sajnálom a történtekért, a fájdalmáért, viszont szüksége lenne nagyon sürgősen egy pszichiáterre.
Ragaszkodása olyan szinten beteges, hogy ha így halad, akkor a muszájpizsi kijár neki.
Fotós-modell páros: annyira aranyosak voltak. (nagyon nehéz elképzelnem, hogy egy ilyen korú férfinak ő volt az első, de hát ez a film)
Az találkozás a szülőkkel mindent vitt: a lány méltóságteljes viselkedése, beszéde, fejtartása, ahogy visszament a táskáért, hát egyszerűen zseniális volt.
Ex-férj: aki nem is annyira volt férj, hát ........ remélem előbb-utóbb a fagyi visszanyal.
.......és jöjjön a 24. rész, na azt nagyon várom. (Nem sürgetés, csak halvány remény)
Szép napot mindenkinek!!!!!
Jupiter88 írta:Kedves Rita!
Köszönöm a 22-23. részt. Nagyon tetszettek.![]()
Szép vasárnapot mindenkinek!
Ir-csi írta:Sziasztok!
Takarítás, mosás-főzés és tanulás felfüggesztve, 21-23. rész megtekintve.![]()
Rita, nekem a 23. rész tetszett eddig a legjobban.Már egy órája, hogy megnéztem, de még mindig felnyihogok, ha eszembe jut a két mákvirág.
Spoiler: mutasd
csip írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 16-23.rész feliratát!
cicus írta:Sziasztok!
Gyorsan elment az a 40 perc,de ezt is nagyon imádtam.A nászutasok élvezhették az együttlétet,de ugye
ember tervez isten végezYichennek sem jött össze a terve,de hát így járt,kellett neki már megint
belefolytania a szót a kis asszonykájába.Pedig most fellélegezhetett volna,de kicsit még szenvednie kell.
A kis szédült jó madárkáink tényleg nagyot alkottakezt Ir-csi már leírta,úgy hogy újból magam előtt
láttam a szituációt.Csini kis vízóra leolvasónk angolosan távozott.Yimein,már annyira elhatalmasodott az
őrület,hogy nem is köszön,csak beront az irodába,de még utána jön a fekete leves,amikor megtudja a
"szerelme" megnősült.A kis kolléga nagyon jól adta elő az egészet,szegény nem értette miért borul ki
ennyire valaki ettől.Mindenki annyira jól játszik,vagy inkább annyira természetesen,hogy öröm nézni
őket.Amikor pedig Mauritiuson motorcsónakkal mennek át egy szigetre és aztán sétálnak a tengerparton
teljesen át tudtam érezni a saját emlékeim alapján az egészet.Úgy hogy engem elvarázsolt most is![]()
Szép vasárnap délutánt Mindenkinek.
cicus írta:Annyira cukik ezen a gifenköszönöm szépen előre is a 24.részt angyalkánk
dolores953 írta:Szia Rita
Nagyon köszönöm a 21-24. részek feliratait.![]()
Megnézni még nem tudtam, mert a lányom szülinapja volt, főzés és sütés
és egyéb nyalánkságokde ami késik az nem múlik, már fenem a fogam
a minimaratonra. Majd jövök.
![]()
![]()
Magdimama írta:Köszönöm szépen .A 22,23. részt most fejeztem be.Ilyen botor ötletem támadt,hogy benézek,és hát...Nagyon köszönöm.Még az előzőeket is csak most.A hugica nagyon ellenszenves,de legalább Yunfengnek kiadta az útját.Most még utálandó az ex férj.De jól van az epém szerencsére.Megyek és nézem tovább,ha már a mi remek fordítónk ilyen szélsebesen hozta a következőt.Puszi.
![]()
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az újabb részek feliratát.
![]()
![]()
![]()
Kata58 írta:hát ez csúcs volt.! Nem csak a Te sebességed Rita, hanem a történet is! Végre, végre mesélhet Mosheng a múltról egy kicsit, és megtörtént az igazi szívből jövő lánykérés is!![]()
![]()
elképesztő az ex húzása, és nagyon tetszett Yinchen utolsó mondata!
...Remek a munkatársi kapcsolat is! Birom a triumvirátus eszmefuttatásait is! A kis kollegina is alig bírta visszafojtani a nevetését
.
És IGEN! Tetszik, hogy Yinchen egyre többet van Moshenggel, egyre többet mosolyognak, egyre kedvesebbek, figyelmesebbek, lágyabbak egymással. Ja és lassan annyit mennek repülővel mint mi busszal...![]()
.
Nagyon tetszik Yinchen háttér munkája, hogy Mochenget megóvja, nehogy az ex valami folytán magával rántsa...mindenféle értelemben. De a jelek szerint nem kap észbe, hogy visszavonulót kellene fújni..amíg nem késő!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lizzismith írta:Kedves Rita!
Nagyon vártam ezt a részt, és el is mondom, hogy miért.
Azt gondolom, hogy azért volt fontos, hogy végre "elhálják ezt a házasságot", mert akkor kiderül, hogy Moshengnek ő az első. (mert szerintem így van)
Úgy vélem, hogy erre rájött Yichen is (bár az erről való megbeszélést hiányoltam), és ezért kezdett el kérdezősködni az amerikai életéről Moshengnek.
Érdekes, hogy felirat nélkül egészen más párbeszédeket gondoltam a jelenetekhez.![]()
Nagyon-nagy köszönet.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég