Hosszú lesz a mai napom is! Ha szerencsém lesz, délben le fogok tudni egy kicsit pihenni. Remélem nem fog az idő úgy megbolondulni mint ahogy ígérték...
Most olvasom az Angliai időjárást...gyerekek jól vannak?

tanni írta:Drága Rita!
Hálás köszönet az újabb részek fordításáért. Nagy élvezettel néztem őket.
Volt olyan jelenet, amit többször meg kellet néznem, valóban úgy van-é, ahogy értelmeztem elsőre?
Érdekes tükör volt számomra, hogy a fájdalom lehetőségének elkerüléséért "se lát, se hall, se beszél" az ember fia és leánya.
Az a baj a meg nem élt fájdalmakkal, hogy örökös homályban, bizonytalanságban tartanak.
Hát igen, ha szerelem, akkor mit nekünk ráció!
Ennek jegyében puszi és ölelés a munkádért!![]()
Tanni
cicus írta:Drága Rita!
Így sem jártam mégúgy emlékeztem,írtam a 24.részről de rá kellett most jönnöm,
hogy csak végig gondoltam mit írok majd,aztán valami közbe jöhetett,és törlődött az
agyambólElolvastam amit írtatok róla és persze hasonlókat mint én is tettem volna,
így csak annyit imádtam mindent és mindenkit benne,kivéve tudjátok kiket nem .
Igaz tőlük is lehet tanulni,hiszen mindenki tükör és ha felismerjük ez nem tetszik,már
csak a saját életünkbe kell ezt észrevenni és nem úgy viselkedni,mert csak rajtunk
múlik,annak ellenére,hogy rengeteg beidegződés,program fut bennünk,ha látjuk
magunkat a mindennapi játszmáinkban,abba is tudjuk hagyni,még ha eleinte nehezen is
megy.Persze ha akarjuk!Most pedig örömmel várom a következő részeket és tényleg érdekes
lett volna ahogy írtad is Rita,ha felirat nélkül értelmeztük volna aztán a felirat után is.
Azért ha belegondolok az még több írást vont volna maga után és már tényleg állandóan a
gép előtt kellett volna ülnöd,hiszen vagyunk jó páran akik írnak a fórumban.![]()
Csodás napot ma is Mindenkinek![]()
gyomar írta:Szia Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a22-23-24. részek feliratainak a fordítását.![]()
Egy picit elvesztem, mert folyamatos munka volt, majd jövök.
Szép estét kívánok.Marcsi
Kata58 írta:Szép reggelt! Most ébredtem, gondoltam benézek...erre ilyen hírrel örvendeztetsz meg bennünket!
Most olvasom az Angliai időjárást...gyerekek jól vannak?![]()
![]()
![]()
![]()
Rita írta:Ircsi! Mit tanulsz?
Szép napot kívánok!
Ir-csi írta:Rita írta:Ircsi! Mit tanulsz?
Szép napot kívánok!
Sajnos semmi olyat, aminek hasznát venném, csak kötelező.Spoiler: mutasd
Hű, a fotó ezzel a sok szép virággal és érdekes fényviszonnyal! Nagyon szép, köszi
annamama írta:...Koszonom...Koszonom...Koszonom...![]()
![]()
Kata58 írta:Csak hogy egyenesen belevágjak a közepébe, elképesztő az ex, hogy mivel próbálkozik..majdnem meghátrálásra készteti Yincent még jó, hogy egyre többet megtud a múltból, és látja a kétarcúságot! És még van képe rózsát küldeni Moshcengnek. Nagyon tetszett az a mondat, hogy így egyre jobban eltaszítja magától.
Vásárlás! Hát elolvadtam. milyen aranyosan elvoltak, és mekkora külömbség van a két emlék között! De most legalább tudom hogy veszett el a pénztárca![]()
Bár akkor nem volt kedvünk nevetni!
. És a kedves gesztus, hogy meghívják a biztonsági őrt is, akinek köszönhetik hogy egymásra találtak ismét!
. És majd elfelejtettem az omniózus mondatot, hogy ne feküdjön le ebédelni, hanem költöztesse vissza a ruháit a szobájába...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.! És a főzés..teljesen elolvadtam. És a szülők is annyira aranyosak, kedvesek, közvetlenek voltak hogy ilyen is ritkán fordul elő
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yimei...hát nagy nehezen belátja hogy tévedett..
Xiao pedig nagyon aranyos volt, olyan mint régi időkben a barátságban. Öröm nézni...és várom a Yunfeng Xiao páros jeleneteit is! De az majd a köv. részekben lesz.!.
Köszönöm hogy ilyen hamar jött az új rész felirata! Kellemes estét, és megérdemelt pihenést!![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 25 vendég