Nagyon sokáig nem gondoltam, hogy a befejezésnél egy harmonikus, boldog csládot fogok látni együtt piknikezni.
Mégegyszer köszönöm a sorozat nyújtotta élményt.

RiziBizi írta:Kedves Rita!
Csak megjegyzem, ezen a képen titkár úron még rajta van a tojáshéj ...
Várom a "szénhidrátok története" folytatását.
RiziBizi Gizi
Rita írta:anine írta:Kedves Rita és Kriszti! Köszönöm szépen a sok-sok munkátokat amivel kellemes estéket okoztatok szerintem sokunknak!
Megkérdezhetem, hogy mik a további tervek?
Szép estét!:)
<3
Anine
Kedves anine! Nagyon szívesen a sorozatot! Nagyon jó érzés szórakoztatni, örömet okozni.
Nagyon-nagyon várom a betervezett kínai és thai sorozatokat! A Destined to Love You-val
teljesen leálltak, pedig szerintem az egy klassz sorozat lett volna, nem beszélve a korszakról!
A század elején játszódó filmeket, sorozatokat egyszerűen imádom a hangulatuk miatt.
Most nem kezdek nagy sorozatba, hanem a Tésztautat, és a vadiúj kenyérsütős sorozatomat
szeretném lefordítani. De van egy hét részes sori az ősi Tea és Lovas útról is. Az is nagyon
izgat. Ezek azért jók, mert bármikor lassíthat velük az ember, hiszen dokumentumfilmek,
amik nem baj, ha kisebb kihagyásokkal jönnek egymás után. Pont ideálisak ilyen várakozós
időszakban. Arról, hogy mennyi mozifilm és animációs film tervem van, már nem is beszélek.
Talán most megvalósíthatom azokat is.
Ő lesz a "kenyeres ember". Magával ragadó személyisége van:
Gabóci5 írta:Rita! A végén minden rosszat megbocsájtok, de nem felejtek, .... és csak a szépre emlékezem.
Nagyon sokáig nem gondoltam, hogy a befejezésnél egy harmonikus, boldog csládot fogok látni együtt piknikezni.
Mégegyszer köszönöm a sorozat nyújtotta élményt.
novcsi6 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az utolsó 2 résztIlletve, hogy lefordítottad. Bár még csak a felénél járok
![]()
de alig várom mi lesz a vége
![]()
Csak így tovább
Kiváncsian várom mi lesz a következő választásod![]()
B.Marika írta:Drága Ritám! Gratulálok a 45. befejezett sorozatodhoz! A befejezés happy end lett, ahogy vártuk. Nagyon szerettem a sorozatot. A színészek remekül játszottak, még azok is akikre haragudtunk. Egy új kedvencem is lett Jerry Yan személyében. Nagyszerű színésznek tartom. Még a könnyeim is elő csalta, olyan átéléssel játszott. Természetesen Ton Ton is mindig nagyon cuki volt.
Szívből köszönöm a munkádat! Találkozunk a Tésztaúton!
Kellemes hétvégét kívánok!
Krisztikém! Neked is köszönöm!
dolores953 írta: Szia Rita
Nagyon köszönöm a sorozat teljes fordítását![]()
Látom a rengeteg hozzászólásból, hogy óriási siker volt.![]()
Nagyon fáintos lett a vége, WT megmutatta a férjének hogy,
Ő is tud szőrösszívű lenni.Szegény ZM , rögtön lefagyott a mosoly az arcáról.
Nagyon tetszett, ahogyan a filmben megemlítették Jerry Yan régebbi filmjét
a Meteor Gardent, amiben Barbie Hsu-val együtt szerepeltek.
Akkor most már jöhet a jobbnál jobb nudli.![]()
Vaskica06 írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm a befejező részeket.Örülök,hogy rajtam kívül másoknak is ennyire tetszett ez a sorozat.Nálam a sokszor nézős kategóriában van.
Jó lesz a tésztaúton tovább kirándulni.Majd készítek oda magamnak egy kis rágcsát,mert anélkül nehezen lehet rajta "végig menni".Az előző részt egy kis tányér sajtos rúd bánta.Minden percét élveztem a kulináris utazásnak.
További szép estét kívánok.Most megyek és sokadjára megnézem az utolsó részeket.Még egyszer köszönöm a munkátokat.
gyomar írta:Drága Rita!
Tudtam én, hogy lefekvés előtt el kell jönni olvasgatni hozzád, nagyon sokan vagyunk, és sok-sok örömteli pillanatnak voltunk együtt részesei, és ez fantasztikus, mert neked köszönhetjük, hogy így összehozol bennünket.
Természetesen megkaptam és megnéztem az éjszakai nyugalmat zavaró képet.Nem semmi.Köszönöm neked.Jót kuncogtam amikor megláttam.
Mikor olvasod már reggel lesz ezért nagyon szép napot kívánok neked.Én egy picit egyszerűbbet küldök, mert nem fogsz tudni figyelni a tanításra.
hihihihi.
Marcsi![]()
mancika írta:Kedves Rita!
Felkiáltottam amikor megnyitottam az oldalt és láttam, hogy befejezted a fordítást. Ezer hála neked. Azt gondoltam, hogy majd vasárnap megnézem kész van e a felírat, de azt legmerészebb álmomban sem gondoltam, hogy még csak csütörtök van és már vihetem is. Megálltam, hogy ne nézzem meg részleteiben, igaz nagyon nehéz volt, mert fórumozó társaim leírása alapján nagy volt a kísértés,de legyőztem a kíváncsiságomat. Bár a hétvégém elég zsúfolt, mert a 8 éves unokám versenyzik szombaton és persze ott kell lennem (taekwondózik) a pici unokám meg szerdán volt egy éves, így szüli napot tartunk. De az biztos, hogy belekezdek valamikor a hétvégén. Nagyon-nagyon sok szeretettel köszönöm még egyszer a munkádat. Ági
anine írta:Kedves Rita, közben rájöttem, hol lehet megnézni, hogy milyen sorozatokra vársz. Azokat én is várom!
Szép estét!
csabamama2 írta:Rita Kedves!
Nagyon örülök, hogy nem vetted rossznéven a "kislyányka" jelzőt, azért is tettem idézőjelbe.) Az én nagymamámnak két gyerekkel és 40 évesen is "babika" voltam és nagyon jól esett:-)) Sokszor hiányzik, hogy nem szólít már így sajnos:-(( Szeretettel: Ildikó
Kata58 írta:A kenyereset nagyon sajnálom, mert én nem tudom fogni a TV paprikát....kivették a csomagból...Szomorú vagyok....
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég