Csevegő
Re: Csevegő
Kedves Rita és Mindenki a fórumon!
Békés, szeretetteljes ünnepeket és boldog új évet kívánok Nektek!
Ányecska
Békés, szeretetteljes ünnepeket és boldog új évet kívánok Nektek!
Ányecska
egy kis pihenőre...
-
Rita írta:LouisCyphre írta:Sziasztok
köszi a regisztráció véglegesítést , magam is szoktam néha fo(e)rdítgetni, bár
nem tudom mennyire vág az oldal profiljába a hongkongi bullet-ballet mozik, azokból csináltam egy párat. (Bár egyszer becsúszott egy romantikus krimi Chow-Yun Fatal). Nem tudom érdekel-e valakit, most végeztem Andy Lau új filmjével Shock Wave-el, azt nem tudom, csak admin tölthet fel filmet, vagy pontosan hogy megy , ezt még nem tettem ki az openre.
Thx, még1x, és Kellemes Ünnepeket.
Szia! Nagyon szívesen az aktiválást!
Nagy Rita vagyok, ezoritu néven fordítok már több, mint öt éve. Ez a saját fórumom, és amit benne
látsz, az mind a saját fordításom. Amíg bírom szuflával, addig ide csak az én munkáimat szeretném
kitenni, de ettől függetlenül nagyon örülök, hogy a te fordításaid számára is jó helynek érezted ezt
a fórumot.
Ajánlok egy olyan oldalt, ahová a sorozatokon kívül filmeket is fel lehet tölteni, és még cseveghetsz is
a nézőkkel:
https://azsiaekkovei.hu/
Itt tudod felvenni a kapcsolatot az oldal üzemeltetőjével, KACS-csal:
[email protected]
Neked is kellemes karácsonyi ünnepeket!
Szia,
én köszönöm, és természetes, véletlenül sem akartam tolakodni a saját kontármunkáimmal:) , én mindig az openre teszem ki a saját fordításaimat, csak rákérdeztem, ha valaki igényelne filmet PM-ben, volt nekem is saját oldalam, Oldfant tuti biztos ismered, neki köszönhetően nálam is sok ázsiai cucc volt, sajna ő japán, én meg hongkong fan vagyok, és itt találtam is kedvemre valót, köszönöm a fordításodat, és az adott linket is-lehet sok ritkaságot összeszedni ezeken a dorama??? portálokon, csak nekem kicsit átláthatatlanok, és a legtöbb zárt oldal:)
De nem is ragozom, ha tudok valamiben segíteni, legyen fordítás,vagy film beszerzés, szívesen segítek, akad pár oldal az Asiatorrentsen kívül is, bár néha az angol subot vmi brooklyni kínai szakács fordítja;), szal van néha fogcsikorgatás.
Kellemes Ünnepeket még1x, és köszi a regisztrációs lehetőséget.
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!
Szia! Nem éreztem tolakodásnak, amit írtál, és egyébként is, aki nem ismer, vagy most csöppen
ebbe a világba, nem is kell, hogy tudja, hogy ez a fórum egy emberé.
Az általam ismert legnagyobb dorámás oldalra filmeket nem lehet feltölteni, csak sorozatokat. Ez az:
https://www.d-addicts.com/forums/
Amit korábban belinkeltem, oda viszont filmeket is fel lehet tenni. Aki szokott oda járni, annak nem
ismeretlen már az az oldal, és gyorsan mindent megtalál, amire szüksége van. A felső sorban lévő
fülekre klikkelve jól el tudod magad navigálni.
Köszönöm, hogy felajánlottad a segítségedet! Természetesen én is nagyon szívesen segítek bármiben,
ha tudok.
Neked is kellemes utolsó karácsonyi napot, és boldog új évet!
ebbe a világba, nem is kell, hogy tudja, hogy ez a fórum egy emberé.
Az általam ismert legnagyobb dorámás oldalra filmeket nem lehet feltölteni, csak sorozatokat. Ez az:
https://www.d-addicts.com/forums/
Amit korábban belinkeltem, oda viszont filmeket is fel lehet tenni. Aki szokott oda járni, annak nem
ismeretlen már az az oldal, és gyorsan mindent megtalál, amire szüksége van. A felső sorban lévő
fülekre klikkelve jól el tudod magad navigálni.
Köszönöm, hogy felajánlottad a segítségedet! Természetesen én is nagyon szívesen segítek bármiben,
ha tudok.
Neked is kellemes utolsó karácsonyi napot, és boldog új évet!
Eddig úgy tudtuk, hogy két módon lehet AvistaZ tagságot szerezni: meghívóval, vagy a szabad regisztrációk alkalmával.
Ám felfedeztem egy harmadik lehetőséget is, ami talán még népszerűbb lehet, mint a meghívókért való "kilincselés".
De csak az tud élni vele, akinek más privát torrent oldalon is van felhasználói fiókja. Ez lehet a mi nCore-unk is akár.
Minden lépést képekkel illusztráltam, amit a "Spoiler" rejt.
Az AvistaZ "bejáratánál" kattintsunk a "Register"-re:
Akkor ez a látvány tárul elénk:
A középtájt látható "Submitting an Application"-ra kattintva, egy jelentkezési lapot találunk. Két részletben
mutatom:
Itt linkekkel és képernyő mentésekkel (screenshot) kell igazolni, hogy valóban tag vagy, hogy megfelelő az arányod és
hogy mióta vagy az oldal felhasználója.
A képernyőmentéseknél azt kérik, hogy eredeti legyen, tehát ne legyen szerkesztve, megvágva. Ezenkívül figyelmeztetnek,
hogy csak az imagez.to oldalon keresztül feltöltött screenshotokat fogadják el.
A legutolsó feladat egy rövid bemutatkozás. Le kell írnod, hogy hol hallottál az AvistaZról, miért akarsz a tagja lenni,
mivel tudsz hozzájárulni az oldalhoz, és mire számítasz tőlük.Nem kell megijedni, nem várnak sokat, csak pár mondatot.
Ami kicsit megnehezíti az egész folyamatot, hogy angolul kell kitölteni a jelentkezési lapot, de azt a néhány mondatot
bárki, aki alapszinten tud angolul meg tudja fogalmazni helyettünk is.
Ha kitöltöttük a jelentkezési lapot, a legalul lévő "Submit application"-ra klikkelve küldhetjük el a jelentkezésünket.
Ezután már csak egy lépés van hátra. Azzal a jelszóval és felhasználónévvel, amit a jelentkezési lapra írtunk, be kell
regisztrálnunk egy másik helyre, hogy nyomon kövessük, mi történik a beadványunkkal, elfogadják-e vagy sem. Ehhez
vissza kell menni ide:
A szöveg legutolsó sorában lévő kék színű "here"-re kattintva, ezt fogjuk látni:
Itt kell megadni a korábban beírt felhasználónevet és jelszót, és a "Find application"-ra klikkelve elküldeni. Ezután nem
tudom, mi fog történni, de valószínűleg itt fognak értesíteni arról, hogy felvesznek-e a tagok közé, vagy nem.
Így leírva hosszúnak tűnik a folyamat, a valóságban azonban a képernyő képek feltöltése, és a linkek berakása kerül
csak némi időbe, a többi megy gyorsan, ha előre megfogalmazzuk a válaszainkat.
Ám felfedeztem egy harmadik lehetőséget is, ami talán még népszerűbb lehet, mint a meghívókért való "kilincselés".
De csak az tud élni vele, akinek más privát torrent oldalon is van felhasználói fiókja. Ez lehet a mi nCore-unk is akár.
Minden lépést képekkel illusztráltam, amit a "Spoiler" rejt.
Az AvistaZ "bejáratánál" kattintsunk a "Register"-re:
Spoiler: mutasd
Akkor ez a látvány tárul elénk:
A középtájt látható "Submitting an Application"-ra kattintva, egy jelentkezési lapot találunk. Két részletben
mutatom:
Itt linkekkel és képernyő mentésekkel (screenshot) kell igazolni, hogy valóban tag vagy, hogy megfelelő az arányod és
hogy mióta vagy az oldal felhasználója.
A képernyőmentéseknél azt kérik, hogy eredeti legyen, tehát ne legyen szerkesztve, megvágva. Ezenkívül figyelmeztetnek,
hogy csak az imagez.to oldalon keresztül feltöltött screenshotokat fogadják el.
A legutolsó feladat egy rövid bemutatkozás. Le kell írnod, hogy hol hallottál az AvistaZról, miért akarsz a tagja lenni,
mivel tudsz hozzájárulni az oldalhoz, és mire számítasz tőlük.Nem kell megijedni, nem várnak sokat, csak pár mondatot.
Ami kicsit megnehezíti az egész folyamatot, hogy angolul kell kitölteni a jelentkezési lapot, de azt a néhány mondatot
bárki, aki alapszinten tud angolul meg tudja fogalmazni helyettünk is.
Ha kitöltöttük a jelentkezési lapot, a legalul lévő "Submit application"-ra klikkelve küldhetjük el a jelentkezésünket.
Ezután már csak egy lépés van hátra. Azzal a jelszóval és felhasználónévvel, amit a jelentkezési lapra írtunk, be kell
regisztrálnunk egy másik helyre, hogy nyomon kövessük, mi történik a beadványunkkal, elfogadják-e vagy sem. Ehhez
vissza kell menni ide:
A szöveg legutolsó sorában lévő kék színű "here"-re kattintva, ezt fogjuk látni:
Itt kell megadni a korábban beírt felhasználónevet és jelszót, és a "Find application"-ra klikkelve elküldeni. Ezután nem
tudom, mi fog történni, de valószínűleg itt fognak értesíteni arról, hogy felvesznek-e a tagok közé, vagy nem.
Így leírva hosszúnak tűnik a folyamat, a valóságban azonban a képernyő képek feltöltése, és a linkek berakása kerül
csak némi időbe, a többi megy gyorsan, ha előre megfogalmazzuk a válaszainkat.
Hú Rita milyen izgalmas a 3. lehetőség...még jó hogy már tag vagyok, igencsak lámpalázas lennék ha nekem kellene csinálni..
Tudod, hogy segítenék!
Rita írta:Tudod, hogy segítenék!
-
- Kapcsolat:
Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a fordításokat, sok örömöt okoztál nekem vele. Ezúton szeretnék nagyon boldog újévet kívánni neked és minden kedves tagtársamnak. Marcsi34
Nagyon szépen köszönöm a fordításokat, sok örömöt okoztál nekem vele. Ezúton szeretnék nagyon boldog újévet kívánni neked és minden kedves tagtársamnak. Marcsi34
Boldog Új Évet Mindenkinek!
RITA Kedves, köszönöm az egész évi sok sok kedves élményt amit nyújtottál nekünk!
MINDEN KEDVES VIRTUÁLIS BARÁTOMNAK ÉS RAJONGÓTÁRSAMNAK NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!
VALAMENNYIÜNKNEK SOK SZERENCSÉT, EGÉSZSÉGET, NYUGALMAT ÉS BOLDOG PERCEKET KÍVÁNOK AZ ÚJ ESZTENDŐBEN! B.U.É.K
Drága Rita!
Drága Barátaim!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy együtt van utunk.
Kívánok én is mindannyiunknak nagyon jó egészséget, boldogságot, és nyugodalmat. Boldog Új Évet. Marcsi
Drága Barátaim!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy együtt van utunk.
Kívánok én is mindannyiunknak nagyon jó egészséget, boldogságot, és nyugodalmat. Boldog Új Évet. Marcsi
Kedves Rita és kedves Fórumozók!
Mindenkinek nagyon jó egészséget, sok boldogságot és élményekben gazdag új évet kívánok!
Mindenkinek nagyon jó egészséget, sok boldogságot és élményekben gazdag új évet kívánok!
Drága Ritám!
Megköszönöm az egész éves hihetetlen sokrétű, igényes és önzetlen munkádat. Adja az ég, hogy a 2018-as évben is együtt rajongjunk Ázsiáért és szórakozzunk fimművészetükön, valamint gyönyörködjünk egymás fotóiban a fórum többi tagjával. Ehhez mindenkinek jó egészséget kívánok!
Megköszönöm az egész éves hihetetlen sokrétű, igényes és önzetlen munkádat. Adja az ég, hogy a 2018-as évben is együtt rajongjunk Ázsiáért és szórakozzunk fimművészetükön, valamint gyönyörködjünk egymás fotóiban a fórum többi tagjával. Ehhez mindenkinek jó egészséget kívánok!
Kedves Rita és minden Fórumozó Társam!
Nagyon sok boldog új évet és jó egészséget kívánok mindenkinek a következő évre.
Nagyon sok boldog új évet és jó egészséget kívánok mindenkinek a következő évre.
JÖVŐRE VELETEK UGYANITT, UGYANENNYIEN, UGYANENNYISZER!
Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!
Kedves Rita Neked külön köszönöm az egész éves munkádat!
Kedves Rita Neked külön köszönöm az egész éves munkádat!
Boldog új évet kívánok mindenkinek !
wx
wx
Boldog Új évet kívánok mindenkinek! Puszi!
- boszorkany
Kedves Rita,koszonom az egesz eves nagyszeru munkadat.Legyen minden kovetkezo eved velunk egyutt egeszseges,boldog es nyugodt.
Kivanok Mindenkinek Boldog Uj Esztendot!(meg nagyon sokat!!!)
Kivanok Mindenkinek Boldog Uj Esztendot!(meg nagyon sokat!!!)