Memory Lost (online is nézhető)

Gabóci5

Re: Memory Lost (2016) (8/36)

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 30. 17:22

Rita! Köszönöm a két új részt. ^:)^ Szegény doki egy sikertelen vallomással próbálkozik Jin Xinél, de a lánynál nem esik le a tantusz, csupán a jó barátot látja.
Ám Han Isten és jin Xi szerelmi vonala lassan fejlődik. Először verekedés, ellenségeskedés, szúrkálódás, csipkelődés, majd lasan elismerik egymás érdemeit. Azután érdeklődés, vacsora meghívással.
Nem is akármilyen vacsora:
Előételnek három éves etióp marha libamájjal, hokkaido kagyló szarvas gombával és kaviárral
Főételnek grillezett wagyu marha, és francia tőkehal zöld fűszeres mártással
Desszertnek esőcsepp tortát kérünk aszalt barackkal. Jól nézett ki az a nyalóka csokor. Micsoda ötlet!

Kép

Egy elit egységet hoznak létre Fekete Pajzs Csoport néven az 5 legjobban képzett rendőrből a veszélyes bűnözők elfogására.

Kép

A tesztek során szórakoztató ahogy ugratják egymást.
Szóbakerül ismét K, és megjelenik E, sőt T is.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 30. 17:32

Szia Rita!

Tehát akkor van egy T-nk, meg van egy K-nk. :-)
Most ahogy újra láttam a dokit, rájöttem kire is hasonlithat a majdhogynem mimika nélküli porcelán arcával: hát egy robotra. :-) Jó, nem mindig, de vannak pillanatok, amikor tényleg úgy érzem a lelassult mozdulataival csak az lehet. :-)
JX egy kis haspók. Micsoda élvezettel tud enni! Azt hiszem ezt nem lehet eljátszani, valóságban is ugyanigy tudja az izeket értékelni.
A nyalókás csokor csúcsszuper volt, bár én ott vártam egy kis fordulatot, de nem lett.
Feladtam,hogy megkeressem kinek is a főnöke, nem tudom a neveket megjegyezni.... - nem csak itt, amúgy sem -
Tehát a srácot nagyon birom ahogy csipkedi JX-et.
A harcászati gyakorlatokból a közelharc tetszett legjobban.
Jó kis csapat gyűlt össze.
Han Isten " barátnője " valahogy gyanús, hogy csinál még galibát.
Mára ennyi telt tőlem. :-)
Köszönöm a feliratot, szuper gyorsan jött!
csilla0602

HozzászólásSzerző: csilla0602 » 2017. december 30. 17:51

Kedves Rita! Nem hiába vártam ezt a sorozatot. Az eddigi részek nagyon tetszettek♥♥♥ Aranyosak a két főszereplő elő szerelmi csatározásaik. Már várom mikor bontakozik ki az igazi románcuk :littlehearth: , valamint mikor jönnek rá a múltukra. Szuper gyors voltál :-bd , Boldog Új Évet Kívánok neked és a többi fórumozónak is. %%-
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2017. december 30. 19:19

Üdv.
Köszönöm szépen a 7-8.részek feliratait, egyben nagyon boldog újesztendőt kívánok.
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. december 30. 20:28

Szia Rita,

Visszatértem az év utolsó előtti napján hozzád. :D
Őszintén megvallva egyszer már itt voltam még a my girlfriend's boyfriendnél is, de az első rész után már elkaszáltam, így annál nem jelentkeztem, mert nem tudtam volna mit hozzászólni a fórumhoz, hisz valamilyen oknál fogva nem tetszett, de ez nem miattad volt.
Viszont, most már újra itt vagyok!! :ymhug:
Már akkor mikor elkezdted hirdetni, a különböző platformokon, már akkor tudtam, hogy e sorozatnak is esélyt fogok adni, hátha most már ez a kedvemre való lesz, s valóban (igaz még csak az első részt látva) megfelelt az elvárásaimnak.
Nem tudom, hogy mennyire foglak tudni majd utolérni, de mindenképpen azon leszek, hogy együtt tudjunk haladni. :)

Láttam a leírások között, hogy van már egy hasonló kínai krimi, amit lefordítottál, a Love Me If You Dare, amit már rég kinéztem magamnak, csak mindig háttérbe szorítottam. Viszont ha ehhez a sorozathoz hasonló, akkor azt hiszem előrébb fog jönni a megnézendő sorozatok listámon. :D

Köszönöm, hogy neki vágtál ennek a sorozatnak, már megyek is tovább nézni!

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÉVET KÍVÁNOK! %%-

Csók, puszi
Brigi
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. december 30. 21:41

Szia Rita!

Köszönöm a segítséget. Már nagyon érdekelt, hogy mibe fogtál bele. Ez az ismertető alapján nagyon érdekel. Még nem kezdek hozzá, jó szokásomhoz híven, majd csak a végén. Addig az elejéről majd olvasom a véleményeket. De bizakodó vagyok, jókat szoktál nekünk választani.
Éva
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. december 31. 1:12

Kedves Rita !

Megnéztem esti csemegeként. a mostani részekben nem túl sok volt inkább a következő részek miatti bevezetés.
Főszereplőink mind a ketten ovodást játszottak csipkelődünk egymással mert másképpen nem tudjuk kifejezni hogy valami van................???
Kár, hogy az irónő az érzéseket nem veszi figyelembe. Két ember ha szerette egymást pláne a jelen életben, azt nem tudják elfelejteni sejtszinten kódolódik, szellemi szintről ne is beszéljün. Ezért van embereknek dezsavű érzésük. Már jártam itt , már találkoztam vele stb. nem tudom csak ÉRZEM.

Érdekes volt a maszkba lévő fiatal társaság akik mintha az emberi életeket csak játéknak tekintenék. Na majd kiderül.

Köszi mégyegyszer a forditást.
:flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. december 31. 1:16

Mindenkinek Boldog Új évet kivánok.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 7:00

cicus írta:Szia RIta,nagyon szépen köszönöm az újabb két részt :x
Nem is várok egy pillanatot sem,máris nézem,aztán majd
vissza jövök.A képed az orgona bokorról,gyönyörűség,pedig
azt gondoljuk akkor a legszebb amikor virágzik,de ebben az
állapotában is csodás.Köszönöm :littlehearth:
Gyönyörű napot Mindenkinek :movingflower:

Szia Cicus! Nagyon szívesen az újabbakat is!

Amióta fényképezek, azóta másként, talán jobban látok.

Jó szórakozást kívánok! Fura volt őket így látni, de nem rossz!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 7:27

Kata58 írta:Csúcs volt a két rész, ahogy megismerkednek az új kihívásokkal kollégákkal, egymás közötti erőfelméréssel!
Vicces volt, ahogy olyan fura beceneveik lettek egyik másiknak, de lenyűgöző ugyanakkor, hogy milyen tehetségesek mindegyik a maga területén.

Nekem is fura volt először az új becenevük. Angolul Poker Face volt az egyik, Chatterbox a másik.
A Póker Face, az Pókerarc, egyértelmű volt. A chatterboxnak, locsifecsi, pletykás ember, fecsegő
ember, sőt gépfegyver,jelentései vannak, ezekből összegyúrva lett Dumagép. Tényleg sokat beszél.
Xiao Zhuan egy kicsit kilóg a sorból, Dumagép figyelmezteti is, hogy neki nincs annyi csillaga, mint
a többieknek. Ő majd később bizonyítja, hogy rá is nagy szükség van a csapatban. Számítógépes zseni!
Kata58 írta:Kicsit nehezen szakad el etetős barátjától, aki még a vonatra is hozott ennivalót. Édes volt nagyon, mégis hátborzongató..mintha nem hagyná majd annyiban, hogy el kell szakadjanak még ha rövid időre is egymástól..Az már érezhető mennyire nem közömbös neki sem a lány.!

Kicsit feláll az ember hátán a szőr a Dokitól, az már biztos. Fura jelenség, nem tudja az ember hová
tenni. Úgy hiszem, én nem is tudnék egy ilyenhez közel kerülni. De Jin Xinek csak ő, és Xiao Zhuan
a közeli barátai, ragaszkodik is hozzájuk. Nem közömbös neki a lány, de fogalma sincs, mit kéne tennie,
hogy ezt a tudomására hozza.
Kata58 írta:A terrortámadás próbája hát elég durva tréfa volt. Ijesztő ez a szöges arcmaszk. Úgy látszik K nem tudta megállítani E, -t aki a fejébe vette a konfrontációt. és nagyon tetszett a lány elemzése, miszerint nem fél a rendőrségtől, vagy attól hogy elfogják. Jó volt látni az összefogást, ugyanakkor az egymás cukkolását is, igencsak méregetik egymást..még nem teljesen fogadta el a lány abszolút tehetségét pszihológiai szinten.
Megjelent egy T betű, és van egy olyan érzésem, hogy ez majd egy szervezet nevét fogja kiadni..vagy a céljaiknak a röviditését. HÁt majd meglátjuk. első közös ebéd máris egy merénylet miatt szakad meg.

Kicsit összekeverednek még a betűk. K-t már láttuk, de még nem ismerjük, E-ről csak annyit
tudunk, hogy felhívta K-t, hogy állítsa meg a mesterlövész puskával rendelkező társukat, aki
egy T betűt hagyott maga után a lövés helyszínén. Annyit elárulok, hogy ő lesz T.
Kata58 írta:Bezzeg a matrica ragadna ha kapna lehetőséget, de megint levakarták mielőtt még sikerrel járna. Micsoda farkasszemet nézett ...tuti betesz itt még a csapatnak is akár...semmi jót nem nézek ki belőle..mert az tuti nem mond le olyan könnyen róla. Még a gonoszokkal való összefogást is kinézem belőle...

Matricától is feláll a hátamon a szőr! Mindenütt ott van, les, figyel. Igaza van Jin Xinek, mint egy
őrült fanatikus, de Han Chen szerint rendes lány. Majd kiderül később.
Kata58 írta:Egyre izgalmasabb, mintha az eddigiek csak bemelegítők lettek volna!

Igen, ezek a bemelegítő körök, de van értelmük. Figyeljünk!

Mielőtt elkezdődne a suli, még két részt szeretnék hozni!

Félelmetes volt őket a célkeresztben látni! Mondom, hogy figyelni kell!

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 31. 7:52

Látod Rita, milyen igazad van, pedig a film nézése közben én is észrevettem, milyen jó hogy így kiemelted, ennek a mozzanatnak is fontos üzenete van! Ami majd a későbbiekben fog realizálódni.! Micsoda veszélyek leselkednek majd nem csak kettejükre, hanem az 5 tagú csapatra! Köszönöm, hogy hamarosan újabb két rész feliratával leszünk gazdagabbak!

Ismételten Boldog Új Évet Kívánok! :ymparty: :ymparty: :ymparty:
:ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 7:56

Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm a két új részt. ^:)^ Szegény doki egy sikertelen vallomással próbálkozik Jin Xinél, de a lánynál nem esik le a tantusz, csupán a jó barátot látja.

Szia Gabi! Nagyon szívesen az újabb feliratokat! Én is csak "szegény Doki"-ként emlegetem
a szegény Dokit. Az ilyen típus soha nem nyeri el a szeretett lány szívét. Ehelyett végignézi,
hogy elviszik az orra elől. Egy életen át kitartó hűséges barát marad belőle.
Gabóci5 írta:Ám Han Isten és jin Xi szerelmi vonala lassan fejlődik. Először verekedés, ellenségeskedés, szúrkálódás, csipkelődés, majd lasan elismerik egymás érdemeit. Azután érdeklődés, vacsora meghívással.

Azt hittem, ezzel a vacsorával megtörik a jég, és már nem lesz visszaesés kettejük kapcsolatában,
de van még lejjebb is. A 8. részben kupán tudtam volna vágni Han Chent, amikor durván meglökte
Jin Xit a vállával. Tudom, az fáj neki, hogy többet kezd érezni a lány iránt, mint barátság. Ezt úgy
éli meg, hogy hűtlen lett a (képzeletbeli) menyasszonyához.
Gabóci5 írta: Jól nézett ki az a nyalóka csokor. Micsoda ötlet!

Itt már biztos voltam benne, hogy a nyalókát gyártó cég a szponzorok közt van. Máskülönben mi
értelme lenne egy nyalókát ennyit szerepeltetni. Biztosan fellendült a forgalmuk. Szegény fogak!
Gabóci5 írta:Egy elit egységet hoznak létre Fekete Pajzs Csoport néven az 5 legjobban képzett rendőrből a veszélyes bűnözők elfogására.
A tesztek során szórakoztató ahogy ugratják egymást.

Nagyon-nagyon szerettem néz az egység munkáját! Még nem látszik igazán, mert nincsenek
életveszélyben, de fantasztikusan bátrak, tettre készek, az életüket rábízhatnák egymásra.

Gabóci5 írta:Szóbakerül ismét K, és megjelenik E, sőt T is.

Vajon hányan vannak még? És mikor ismerhetjük meg őket álarc nélkül? A válasz: nemsokára, de
abban nem lesz köszönet!

Néha olyan jókat vigyorgok Xiao Zhuan benyögésein. Jópofa karakter:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 8:16

f.ági írta:Szia Rita!
Tehát akkor van egy T-nk, meg van egy K-nk. :-)

Szia Ági! És egy E is! Elhangzik a 7. részben, hogy ő hívta fel K-t, hogy elmondja, T újra
akcióba lendült, és meg kéne állítani, mert baj lesz belőle.
f.ági írta:Most ahogy újra láttam a dokit, rájöttem kire is hasonlithat a majdhogynem mimika nélküli porcelán arcával: hát egy robotra. :-) Jó, nem mindig, de vannak pillanatok, amikor tényleg úgy érzem a lelassult mozdulataival csak az lehet. :-)

Nagyot nevettem a Doki jellemzésén! Én egyel több arcát figyeltem meg. A patológián, abban
a hófehér, hideg-rideg, Sci-fi filmekbe illő környezetben egy alienre emlékeztet. A patológián
kívül emberi robotra. Viszont a konyhában már majdnem embernek néz ki!
f.ági írta:JX egy kis haspók. Micsoda élvezettel tud enni! Azt hiszem ezt nem lehet eljátszani, valóságban is ugyanigy tudja az izeket értékelni.

Szerintem is. Nem is csontsovány Yang Rong, aminek én nagyon örülök.
f.ági írta:A nyalókás csokor csúcsszuper volt, bár én ott vártam egy kis fordulatot, de nem lett.

Én is vártam. Azt hiszem, mélyebbek ettől a sebeik, illetve a képzeletükben és az álmaikban
élő lényhez is erősen ragaszkodnak. Az elmúlt öt évből csak ők maradtak meg nekik. Le kell
nyomni egymást a lelkiismeretükön.
f.ági írta:Feladtam,hogy megkeressem kinek is a főnöke, nem tudom a neveket megjegyezni.... - nem csak itt, amúgy sem -
Tehát a srácot nagyon birom ahogy csipkedi JX-et.

Xiao Zhuan a neve, de egyszerűbb, ha a XZ-t jegyzed meg! Nekem is többször meg kellett néznem
a leírásban, de már annyit találkoztam a nevével a fordítás során, hogy megjegyeztem. Én is kedvelem.
Ahogy írtam fentebb, olyan kis lükének tűnik egyelőre, de ő is nagy tetteket fog majd végrehajtani...
a számítógépén.
f.ági írta:Han Isten " barátnője " valahogy gyanús, hogy csinál még galibát.

Hát ez biztos! Rá van írva a fejére! Már most gyűlöli Jin Xit!

Mindent nagyon szívesen!

Alien és majdnem ember:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 8:35

csilla0602 írta:Kedves Rita! Nem hiába vártam ezt a sorozatot. Az eddigi részek nagyon tetszettek♥♥♥ Aranyosak a két főszereplő elő szerelmi csatározásaik. Már várom mikor bontakozik ki az igazi románcuk :littlehearth: , valamint mikor jönnek rá a múltukra. Szuper gyors voltál :-bd , Boldog Új Évet Kívánok neked és a többi fórumozónak is. %%-

Kedves Csilla! Örülök, hogy sikerült neked is örömöt szereznem! Nekem is nagyon tetszett
végig a sorozat, fordítani is nagyon szeretem.

Már nem sokat kell várni, hogy egészen jól összemelegedjenek! Nehéz megragadni azt a
pillanatot, hogy mikor jönnek rá a múltjukra, mert szinte az egész sorozat erről szól. Lassú
folyamat. Mindig csak egy kis részletét ismerik meg az öt évvel ezelőtti eseményeknek, ami
az amnéziájukat okozta. Lassan áll össze a kép, de így még izgalmasabb.

Köszönöm! Szünet van, így könnyű volt., de szeretném a heti két-három részt tartani.

Neked is nagyon Boldog Újévet!

A múlt(?):

Kép
Kép
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2017. december 31. 8:38

Szia Ritám!
Amikor láttam az utolsó bevágott képkockákat, vártam még egyet, a választ: akkor még várok vele. Szakadtam, amikor néztem.
Nagyon tündérien aranyos ez a srác.
Han istennek most úgy gondolom nagyon-nagyon nehéz: szerintem is magában és magával harcot vív. Igen, én is úgy gondolom, hogy a hűtlenség érzése a régi szerelme iránt és a vonzalom a lány iránt komoly konfliktust okoz neki, amit csak így tud lekezelni. Érdekes lesz látni, ahogyan szép lassan megadja magát :). Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz előbb: elfogadja az új szerelemet, vagy előbb rájön, hogy a lány az, akit öt éve keres.
Köszönöm az eddigi munkádat.
Kívánok mindenkinek boldog új esztendőt. BUÉK!!!!!
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 8:39

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 7-8.részek feliratait, egyben nagyon boldog újesztendőt kívánok.

Szia! Nagyon szívesen ezeket a feliratokat is!

Köszönöm! Neked is Boldog Új Évet!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 8:44

Most készülődnöm kell, leszaladok a falu alján lakó fodrászomhoz.
Új év, új szépség! Ezt tanultam Bai Jin Xitől!

Kép

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. december 31. 11:30

Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 7-8. részek feliratinak a fordítását. ^:)^ \:D/
Tetszettek ezek a részek, fantasztikus lehet amikor valaki ennyire jó abban amit csinál. Ők öten kiemelkedően okosak, intelligensek, és amikor majd belelendülnek egy akcióba, jó lesz látni.
Nekem ezek a Kínai filmek azért is érdekesek, mert látni a rendőség irodáit, vagy akár a lakások berendezéseit, az jön le, hogy kommunizmus ide kommunizmus oda elképesztően haladnak a korral szinte időnként már luxus módra van egy iroda, üzlet, lakás, étterem berendezve.Mennyire a valóságos ez nem lehet tudni, de ha ez igaz akkor ez igazán nagy változás és nagyon komoly fejlődésen mennek, mentek át. Gondoljatok bele egy magyar rendőrségi dolgozó szobára.
Rita! Jó lett a frizurád?
Köszönöm szépen.Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 12:14

wsxwsx18 írta:Szia Rita,
Visszatértem az év utolsó előtti napján hozzád. :D
Őszintén megvallva egyszer már itt voltam még a my girlfriend's boyfriendnél is, de az első rész után már elkaszáltam, így annál nem jelentkeztem, mert nem tudtam volna mit hozzászólni a fórumhoz, hisz valamilyen oknál fogva nem tetszett, de ez nem miattad volt.
Viszont, most már újra itt vagyok!! :ymhug:
Már akkor mikor elkezdted hirdetni, a különböző platformokon, már akkor tudtam, hogy e sorozatnak is esélyt fogok adni, hátha most már ez a kedvemre való lesz, s valóban (igaz még csak az első részt látva) megfelelt az elvárásaimnak.
Nem tudom, hogy mennyire foglak tudni majd utolérni, de mindenképpen azon leszek, hogy együtt tudjunk haladni. :)

Láttam a leírások között, hogy van már egy hasonló kínai krimi, amit lefordítottál, a Love Me If You Dare, amit már rég kinéztem magamnak, csak mindig háttérbe szorítottam. Viszont ha ehhez a sorozathoz hasonló, akkor azt hiszem előrébb fog jönni a megnézendő sorozatok listámon. :D

Köszönöm, hogy neki vágtál ennek a sorozatnak, már megyek is tovább nézni!

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÉVET KÍVÁNOK! %%-

Csók, puszi
Brigi

Szia Brigi! Örülök, hogy ezzel a sorival sikerült visszacsalogatni! Ez így természetes, ha tetszik
valami, nézzük, ha nem, nem.

Azt írtam eddig mindenkinek, hogy ha már az eleje megfogott, akkor ez az egymásra találás a
végéig ki fog tartani. Remélem, a te esetedben is így lesz! Örülnék neki!

A Love Me is egy fantasztikus sorozat! Ha a ML-ot fogod hamarabb megnézni, és tetszett a sori,
akkor mindenféleképpen nézd meg azt is. Nem olyan, mint ez, más, de a hatása nagyon hasonló.
Ha viszont belefér az idődbe, még hamarabb is belekezdhetsz. Szerintem hamar a végére érsz a
24 résznek!

Jó szórakozást kívánok a következő részekhez is! Szerdáig még két részt szeretnék kitenni.

Neked is Boldog Újévet kívánok!

Újabb összecsapás, ugyanazzal a női fegyverrel:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 12:21

VidékiÉva írta:Szia Rita!
Köszönöm a segítséget. Már nagyon érdekelt, hogy mibe fogtál bele. Ez az ismertető alapján nagyon érdekel. Még nem kezdek hozzá, jó szokásomhoz híven, majd csak a végén. Addig az elejéről majd olvasom a véleményeket. De bizakodó vagyok, jókat szoktál nekünk választani.
Éva

Szia Éva! Már hiányoltalak, de nem akartam tolakodó sem lenni, és rákérdezni.
Olvastam az okát, majd ott is válaszolok!

Örülök nagyon, hogy újra itt vagy, és gyűjtögetsz! Érdemes is, mert tudom, hogy
szeretni fogod a sorit!

Jó olvasgatást! Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 12:49

virag1 írta:Kedves Rita !

Megnéztem esti csemegeként. a mostani részekben nem túl sok volt inkább a következő részek miatti bevezetés.
Főszereplőink mind a ketten ovodást játszottak csipkelődünk egymással mert másképpen nem tudjuk kifejezni hogy valami van................???
Kár, hogy az irónő az érzéseket nem veszi figyelembe. Két ember ha szerette egymást pláne a jelen életben, azt nem tudják elfelejteni sejtszinten kódolódik, szellemi szintről ne is beszéljün. Ezért van embereknek dezsavű érzésük. Már jártam itt , már találkoztam vele stb. nem tudom csak ÉRZEM.
Érdekes volt a maszkba lévő fiatal társaság akik mintha az emberi életeket csak játéknak tekintenék. Na majd kiderül.
Köszi mégyegyszer a forditást.
:flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! Írtad, hogy Demjén koncerten is voltál. Biztosan klassz volt! Nagyon szeretem
a dalait is, és a hangját is Rózsinak.

Igen, ezek a részek előjátékként, bevezetőként, ismertetőként szolgálnak, és ahogy korábban
írtam már, el is altatnak. Megszokjuk, hogy a gyilkosságok ellenére viszonylagos nyugi van, sőt
még romantikát is kapunk, holott ez a műfaj nem arról szokott szólni. Kisebb izgalmak, semmi
eget rengető. Aztán meg hirtelen mindenki megőrül körülöttünk. Nyugdíjas otthonból, diliházba
csöppenünk. Jó lesz, már várom!

Főszereplőinknek is lesz dezsavű érzésük, illetve egyre több emléket hoznak felszínre egymásban.
Egyre több minden "ugrik" be nekik. Annyira tetszettek ezek az eszmélések. Még izgalmasabbá
teszik a sorozatot.

A maszkos társaság egyébként nem lesz majd maszkos, de most még túl korai lenne megismerni
őket. Persze a maszkot nem csak úgy rájuk tette a rendező, megvan annak is az oka, de erről
később. K-ból már kaptunk ízelítőt, de még bőven fogunk vele találkozni, mint ahogy E-vel is.
Most épp T van porondon.

Nagyon szívesen a feliratokat!

Neked is Boldog Új Évet!

K és T:

Kép
Kép
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2017. december 31. 12:58

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi részek fordítását! %%- :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 13:03

lizzismith írta:Szia Ritám!
Amikor láttam az utolsó bevágott képkockákat, vártam még egyet, a választ: akkor még várok vele. Szakadtam, amikor néztem.
Han istennek most úgy gondolom nagyon-nagyon nehéz: szerintem is magában és magával harcot vív. Igen, én is úgy gondolom, hogy a hűtlenség érzése a régi szerelme iránt és a vonzalom a lány iránt komoly konfliktust okoz neki, amit csak így tud lekezelni. Érdekes lesz látni, ahogyan szép lassan megadja magát :). Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz előbb: elfogadja az új szerelemet, vagy előbb rájön, hogy a lány az, akit öt éve keres.
Köszönöm az eddigi munkádat.
Kívánok mindenkinek boldog új esztendőt. BUÉK!!!!!

Szia Lizzi! Bajban vagyok, mert a legelső sorodat nem értem. Ezt:

Nem tudom, milyen utolsó bevágott képkockáról van szó, és ki a tündéri srác?

Egyetértünk HC-nel kapcsolatban. Bár nem tudom belehelyezni magam az ő bőrébe, szörnyű
érzés lehet, hogy mindenki azt mondja, nem volt menyasszonyod, ő meg biztosan érzi, hogy
volt. Nem tudja, csak mély meggyőződése, hogy volt egy szerelme, amikor elveszítette az
emlékezetét. Biztos az ő fejében is megfordult, mint Jin Xiében is, hogy akkor miért nem
kereste őt meg öt év alatt egyszer sem, de őt ez sem érdekli, annyira nagy a bizonyosság
benne. Persze, hogy ezek után sokként érik őt a saját JX-vel kapcsolatos érzelmei. Hogy mi
lesz ezután... meglátjuk! Ez is jó lesz!

Mindent nagyon szívesen! Neked is Boldog Új Évet!

Ez az óvodás jelenet, amikor HC a vállával jól meglökte JX-t. Szerencsére a lány is visszalökte:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 13:32

gyomar írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 7-8. részek feliratinak a fordítását. ^:)^ \:D/
Tetszettek ezek a részek, fantasztikus lehet amikor valaki ennyire jó abban amit csinál. Ők öten kiemelkedően okosak, intelligensek, és amikor majd belelendülnek egy akcióba, jó lesz látni.
Nekem ezek a Kínai filmek azért is érdekesek, mert látni a rendőség irodáit, vagy akár a lakások berendezéseit, az jön le, hogy kommunizmus ide kommunizmus oda elképesztően haladnak a korral szinte időnként már luxus módra van egy iroda, üzlet, lakás, étterem berendezve.Mennyire a valóságos ez nem lehet tudni, de ha ez igaz akkor ez igazán nagy változás és nagyon komoly fejlődésen mennek, mentek át. Gondoljatok bele egy magyar rendőrségi dolgozó szobára.
Rita! Jó lett a frizurád?
Köszönöm szépen.Marcsi :)

Szia Marcsi! Nagyon szívesen az újabbakat!

Nagyon szerettem nézni az együttműködésüket. Először kevésnek éreztem, hogy csak öt
főből áll egy egység. Mihez tudnak kezdeni egy bűnszervezettel például? És tudnak, sőt azt
mondom most már, hogy ennyi embert remekül egyben lehet tartani, és ha kell összefogni
őket, többen már lehet, hogy jobban széthúznának vagy klikkesednének... ők viszont jól
megértették egymást az elejétől fogva. És valóban szuper teljesítményekre képesek.

Szerintem ez a mai kínai valóság, legalábbis egy nagy városban. Nem hiszem, hogy mást
mutatnának kívülre, mint ami az igaz. Az úgyis tetten érhető. A városok látképei is komoly
fejlettségről tanúskodnak. Ez egy átlagos város képe:

Kép

Festés, vágás minden volt, szóval a HAJAM szép lett! Hihi!

Ez a Xiao Zhuan tényleg lepcses szájú. Imádja meghallani és tovább adni a pletykákat:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 31. 13:37

csip írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi részek fordítását! %%- :flower1:

Kedves Csip! Nagyon szívesen az eddigi feliratokat!

BÚÉK!

Kép

Vissza: “Kína”