Memory Lost (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Memory Lost (2016) (23/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 21:01

leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!

Szívesen!

%%- :D %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 21:40

virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az újabb két részt még este megnéztem, de aludni kellett rá, hogy írjak neked.
Összességében ki kicsoda és kia az aki skrizofén ( kettős személyiségü) hát el lehet gondolkozni és találgatni, és hogy miként fog folytatódni.
Nekem a doki nem tiszta továbbra is, az hogy milyen foglalkozást válalszt valaki magának ez látszólag magánügy de nem mert ez is pszihésen programozott, Aki orvos főleg sebész, boncnok az másképpen érez mint a többi ember.

Kedves Virág! Nagyon szívesen! Hát jól megkavarja az ember agyát ez a sorozat, az már biztos!
És akkor ahelyett, hogy kezdenénk már végre tisztán látni, egyre beljebb megyünk a rejtélyek
sűrűjébe.

Egy biztos, hogy aki az ABC gyilkosok közt van, az mind defektes. A vezér csupa csalódott, elhagyott,
meg nem értett embert szedett össze a csapatba. Gondolom ezekben látott elég lehetőséget arra, hogy
gyilkolóművészeket kreáljon belőlük.
virag1 írta:A hipnotizálás ez a fajtája amit a Professzor művel, számomra továbbra is a nem hihető kategóriában van. Csak abban az esetben lehet ilyen szinten hipnotizálni valakit ha már előtte találkoztak és akkor sikerült neki hipnotizálnia az illetőt és kódot ültetettni belé. Ez lehet egy szó , egy gesztus.( De utána is olvastam, megfeleő oldalakon, nem lehet mindenkit hipnotizálni)
Ami fura volt, hogy BJX hagyta hogyta a Professzsort Pókerarcal együtt mikor tudta, hogy árthat neki, akkor miért nem a közelből figyelik hogy mi történik. Utána az üldözés......na hagyjuk.

Végül is ez a sorozat csak egy fikció, nem kell, hogy mindenben megegyezzen a tudomány jelenlegi
állásával. A hipnotizálás amúgy is egy nagyon érdekes téma, így meg főleg. Én élvezem, és ahogy
írtam korábban, el tudom képzelni, hogy van, aki képes ilyesmire.
Azt gondolhatták, hogy a legjobb harcosuk, Pókerarc, el tud bánni (fizikailag) a professzorral, kettesben
hagyhatják őket. Arra nem számítottak, hogy a Prof hipnózissal fogja "megtámadni" Pókerarcot.
virag1 írta:Han Chen szerintem sokkal élesebben lát mint BJX, néha kicsit elszálltnak látom a saját tudása iránt nincs benne alázat. Ha "olyan " okos vagyok azzal nem kérkedem. csak figyelek mert hiába jók az érvelései ha a cselekedetei néha nem ezt tükrözik.
BJX meg fura, hogy a Dokit nem utasítja határozottan helyre hogy ne főzzön a továbbiakban neki mert más a felállást, Ezzel becsapja a barátjának tartott embert is.

Én nem érzem úgy, hogy Jin Xi kérkedne a tudásával, sőt már a régi pökhendiséget sem veszem észre
benne. Azt sem látom, hogy Han Chen élesebben látna. Úgy gondolom, nagyszerűen kiegészítik egymást.
virag1 írta:
Spoiler: mutasd
kérlek ird meg hogy tudnék feliratkozni hogy kapjak levelet ha új részeket teszel fel. Köszi

Ha feltekersz legfelülre, baloldalon, a bordó színű "Válasz küldése" gomb mellett található egy apró
csavarkulcs. Ha ráklikkelsz, lenyílik egy ablak. Kattints a legfelső "Feliratkozás a témára"-ra. Ezután
semmit sem kell csinálnod, minden alkalommal, ha valaki írt ehhez a sorihoz, kapsz egy emilt. Ha
már nem akarsz ebből a topikból értesítést kapni, ugyanitt le is lehet iratkozni a témáról.

Nagyon bírom ezeket az idős rendőröket, akik apjukként szeretik a rájuk bízott fiatalokat. Semmi
szakmai féltékenység. Egyengetik az útjukat, hadd jussanak minél magasabbra. Nem csak szakmailag,
emberileg is sokat adnak ezeknek a fiatalembereken. Koreai sorozatokban nem nagyon látni ilyesmit.

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 21:44

Reggel folytatom! Jó éjszakát kívánok Mindannyiunknak!

Ma reggel az iskolám mögötti parkban:

Kép
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2018. január 22. 22:09

Újra nézem, hogy megvilágosodjak :D . Most tartok a 16. résznél. És.....
Biztos vagyok benne, hogy az egykori bandafőnök Zu doki volt. Ő mentette meg T-t, ő csinált belőle gyilkológépet. Felismertem hangjáról, mozgásáról. Rajta van az egyik szemét takaró valami, mint régen a kalózoknak volt. Az elején az ismétlődő képsorok között ő csókolja meg az álarcos JX-t. Na ez kissé sokkolt.
Még valami motoszkál. Amikor T beszél HC-hez az erdőben, feltűnt, hogy milyen sokat tud róla is, és ahogy beszélt vele, nagyon furcsa és gyanús volt.
Egyébként ott van a bandatagok között a prof is.
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 23. 5:43

szilagyongyi írta:Sziasztok! Drága Ritám! Hálásan köszönöm a huszonkettedik-huszonharmadik rész fordítását! :littlehearth:
Prof és JinXi csatája micsoda elmejáték volt!
Mintha Asimov második alapítványista szólóinak harcát figyeltem volna.

Éberhipnózis. Megtudtuk, hogy ez alapvetés kriminálpszichológuséknál. Vagy csak a két legjobbnál? Ügyes volt JinXi, tudta, hogy nem győzhet, szép kis egérutat épített magának.
Tetszett a sok okosság ellenszere, a régi jól bevált nyomozó trükk, a hamis bizonyíték, amit HanChen, és JinXi odatett. Az ártatlan csak értetlen, a bűnös ráveti magát, és megvan.
Ki a tégla? Az ABCgyilkoló Zrt. 'apafigurája valaki(-ért, miatt) elhagyta a bűnözőket, és (talán) beépült a nyomozók közé. De nem tudjuk,
hogy kiért, és mi okból. Ha szerelemért, akkor JinxXi szoknyája körül kell nézelődni, de mivel 'apa'figura egy másik 'gyermek' is szóba jöhet. Nyilván nem biológiaiak a kapcsolatok, de talán nem fiatal ember a beépült gyilkos.

HanChen féltékenysége messze egészséges, az ellenszere pedig wowww!!!!!! ;))
Szép hetet kívánok!

Kedves Gyöngyi! Nagyon szívesen az újabb izgalmakat! Szerintem is nagyszerű volt az JX és a Prof
közti elmejáték, és JX megelőző önhipnózisa is. Rájöttem, amit eddig is tudtam, hogy érdekel a
hipnózis, mondjuk csak ezen a szinten, szóval nem fogok belemélyedni a témába, de szívesen
fordítanék egy ilyen témájú pszichothrillert.

Említed, hogy a hagyományos trükk is milyen jól bevált, erről meg eszembe jutott, hogy Han Chen
mintha elfelejtette volna leszólni a profilozást. Csak szerelmesnek kell lennie, hogy rájöjjön, hogy
egy értő által készített profil mennyire nagy segítség tud lenni a munkájuk során. Egyébként ezt a
profilozást én is ámulattal figyelem. A Love Me volt az első, és eddig egyetlen sorozatom, ahol
kriminálpszichológus is szerepelt, és profilt alkotott a meglévő ismereteikből. Azt is imádtam, de
itt több van belőle. Élvezem fordítani nagyon!

Az ismereteim alapján azt tudom mondani, hogy a tégla csak "féltégla", és ráadásul úgy épült be,
hogy azt sem tudja, be van épülve. Ez nagyon talányos így, de ki fog derülni, miért írtam ezt.

Szép hetet neked is!

Szegény Doki! Örökösen a hullák közt. Csoda, hogy olyan, amilyen?

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 23. 5:45

gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 22-23. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen a két új részt!

Szép napot kívánok!

:flower1: %%- :flower1: :D :flower1: %%- :flower1: :-ss :flower1: %%- :flower1: