leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!
Szívesen!

leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!

virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az újabb két részt még este megnéztem, de aludni kellett rá, hogy írjak neked.
Összességében ki kicsoda és kia az aki skrizofén ( kettős személyiségü) hát el lehet gondolkozni és találgatni, és hogy miként fog folytatódni.
Nekem a doki nem tiszta továbbra is, az hogy milyen foglalkozást válalszt valaki magának ez látszólag magánügy de nem mert ez is pszihésen programozott, Aki orvos főleg sebész, boncnok az másképpen érez mint a többi ember.
virag1 írta:A hipnotizálás ez a fajtája amit a Professzor művel, számomra továbbra is a nem hihető kategóriában van. Csak abban az esetben lehet ilyen szinten hipnotizálni valakit ha már előtte találkoztak és akkor sikerült neki hipnotizálnia az illetőt és kódot ültetettni belé. Ez lehet egy szó , egy gesztus.( De utána is olvastam, megfeleő oldalakon, nem lehet mindenkit hipnotizálni)
Ami fura volt, hogy BJX hagyta hogyta a Professzsort Pókerarcal együtt mikor tudta, hogy árthat neki, akkor miért nem a közelből figyelik hogy mi történik. Utána az üldözés......na hagyjuk.
virag1 írta:Han Chen szerintem sokkal élesebben lát mint BJX, néha kicsit elszálltnak látom a saját tudása iránt nincs benne alázat. Ha "olyan " okos vagyok azzal nem kérkedem. csak figyelek mert hiába jók az érvelései ha a cselekedetei néha nem ezt tükrözik.
BJX meg fura, hogy a Dokit nem utasítja határozottan helyre hogy ne főzzön a továbbiakban neki mert más a felállást, Ezzel becsapja a barátjának tartott embert is.
virag1 írta:Spoiler: mutasd

szilagyongyi írta:Sziasztok! Drága Ritám! Hálásan köszönöm a huszonkettedik-huszonharmadik rész fordítását!![]()
Prof és JinXi csatája micsoda elmejáték volt!Spoiler: mutasd
Éberhipnózis. Megtudtuk, hogy ez alapvetés kriminálpszichológuséknál. Vagy csak a két legjobbnál? Ügyes volt JinXi, tudta, hogy nem győzhet, szép kis egérutat épített magának.
Tetszett a sok okosság ellenszere, a régi jól bevált nyomozó trükk, a hamis bizonyíték, amit HanChen, és JinXi odatett. Az ártatlan csak értetlen, a bűnös ráveti magát, és megvan.Spoiler: mutasd
HanChen féltékenysége messze egészséges, az ellenszere pedig wowww!!!!!!![]()
Szép hetet kívánok!

gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 22-23. részek feliratainak a fordítását.![]()
Marcsi