wsxwsx18 írta:Azért már furdal a kíváncsiság, hogy mi lesz a következő gyöngyszem tőled.
Brigi! Még nem tudom! Az biztos, hogy a To Be a Better Manhez nincs kedvem nekikezdeni. Azt még
tartalékolom. Eddig néztem a thai I Can See You-t, de tele van orvosi kifejezésekkel, ami miatt ebbe
sem fogok belekezdeni, de amúgy sem nyert meg magának.
Ma letöltöttem egy 2015-ös tajvanit, amit már egyszer leszedtem, és az első részét el is kezdtem nézni,
de jött egy kínai, ami elragadott mellőle, így nem foglalkoztam vele tovább. Sok szépet olvastam róla,
és ez is olyan sorozat, amin már többször megakadt a szemem. Este fogom elkezdeni nézni.
Erzsike54 írta:Közben nézem a The Queen of SOP-ott ,rendesen be szippantott a sorozat ,nagyon szeretem köszönöm az ajánlást ,a Saci barátnőm is ajánlotta ,sőt egy másik sorozatot is amit te fordítottál és ugyan ez a fiú játszik benne aki a vőlegénye volt .Közben ki néztem a Loving, Never Forgetting -et is remélem élnek a film linkek ,és le tudom tölteni ,mert nekem a Mega egy ideje az ellenségem nehezen tudok letölteni róla ,az az csak 2-3 részt pedig be vagyok jelentkezve .
Erzsébet! Nagyon-nagyon szeretem a Queen of SOP-ot!!! Nálam a sajátjaim közt még mindig a dobogón
van, pedig a első kínaim volt. Igaz, több első, több második, és több harmadik helyezettem is van.
A Lovingot is imádni fogod, mert azt is mindenki szerette, aki nézte. Jerry Yan elvarázsolt a soriban!
A Never Give Up, Dodo-ban már nem vagyok biztos, hogy tetszeni fog, mert az csak annak a rétegnek
való, aki vevő a kínai humorra. De aki vevő, az imádni fogja. Mivel én csak a Mr. Bean-féle humort nem
bírom, de bármi más jöhet, természetesen imádtam, úgy ahogy volt, és ezzel nem voltam egyedül.
A szerelmes párt alakító Godfrey Gao és Yin Hang olyan egységet mutat, ami nagyon ritka sorozatokban.
Tényleg olyanok, mintha egy pár lennének, és a saját életüket mutatnák be nekünk. Itt is kendőzetlen a
szenvedély.
Az avistaZon biztos, hogy seedelik a Lovingot!
Utánaolvastam, és vegyes a fogadtatása. Majd ha több része is le lesz fordítva újra megnézem, miket
írnak róla.
szilagyongyi írta:Hálásan köszönöm, és gratulálok a sorozat fordításához. Izgalmas, rejtélyes, és romantikus volt, örülök, hogy veletek tarthattam.
Gyöngyi! Köszönöm szépen! Neked is nagyon szívesen! Én is örülök, hogy együtt mozizhattunk! Remélem
a következő sorozat is elnyeri a tetszésedet!
Folytatom!