Csevegő
Re: Csevegő
Minden kedves hölgynek Boldog Nőnapot kívánok!
Kedves Wu Xing! Köszönöm szépen!
WU XING nek köszönettel....
Wu Xing!
Kedves vagy, köszönöm szépen én is!
Kedves vagy, köszönöm szépen én is!
Kedves MIndenki !
Nem fontoskodni vagy okoskodni akarok, de már a harmadik -egymástól teljesen független- oldalon olvasom, hogy komoly biztonsági probléma van a µTorren(uTorrent)-el. A kliensen keresztül be lehet jutni a gépre, adatokat lehet lopni, megfertőzni,stb. A profik javasolják a kliens cseréjét a qBittorrent -re. Felülete nagyon hasonlít a utorrentre viszont sokkal MEGBÍZHATÓBBNAK tartják.
Remélem segítettem
Nem fontoskodni vagy okoskodni akarok, de már a harmadik -egymástól teljesen független- oldalon olvasom, hogy komoly biztonsági probléma van a µTorren(uTorrent)-el. A kliensen keresztül be lehet jutni a gépre, adatokat lehet lopni, megfertőzni,stb. A profik javasolják a kliens cseréjét a qBittorrent -re. Felülete nagyon hasonlít a utorrentre viszont sokkal MEGBÍZHATÓBBNAK tartják.
Remélem segítettem
Kedves Wu Xin! Nagyon igazad van! Akkor, amikor az AvistaZon büntetni akarták, ha valaki azt
használja, már a kisebbik fiam a qBittorrentet tette fel nekem, mint az egyik legjobb torrentklienst.
Azóta nekem semmi problémám sincs. Megy magától, baj nem volt még vele. Ja, és soha nincs
szellem torrentem, vagy hogy is hívják, amikor duplázódik egy-egy torrentfájl.
Már bánom, hogy az Ázsia Ékkövein ajánlott torrentkliensként említettem az utorrentet, holott az
csak elfogadott, de nem ajánlott. A két javasolt: a qBittorrent és a Deluge.
Köszi, hogy szóltál!
használja, már a kisebbik fiam a qBittorrentet tette fel nekem, mint az egyik legjobb torrentklienst.
Azóta nekem semmi problémám sincs. Megy magától, baj nem volt még vele. Ja, és soha nincs
szellem torrentem, vagy hogy is hívják, amikor duplázódik egy-egy torrentfájl.
Már bánom, hogy az Ázsia Ékkövein ajánlott torrentkliensként említettem az utorrentet, holott az
csak elfogadott, de nem ajánlott. A két javasolt: a qBittorrent és a Deluge.
Köszi, hogy szóltál!
Nincs mit, igazán.
A qBittorren -et a profik ajánlják és a hasonó felület azoknak kedvez akik utálnak a műszaki résszel foglalkozni
A qBittorren -et a profik ajánlják és a hasonó felület azoknak kedvez akik utálnak a műszaki résszel foglalkozni
Köszönöm én is áttetetem q torrentre, de mi a menete?
Kedves Kata
ha sikerült a klienst telepítened a gépedre, akkor már nem sok.
Költözés és takarítás
- utorrent-et megnyitva jegyezd meg a használatban lévő port számát.
- A régi kliensben(utorrent) futó torrenteidet jegyezd meg/fel, ahogy neked a legkényelmesebb, majd állítsd le a utorrentet.
- Az új kliensben indítsd el a torrenteket (ha sok torrentről van szó, javaslom szépen lassan, egyszerre csak 2-max 3-at, ne terheld le nyagyon a klienst)
- Ha készen vagy, remélhetőleg minden rendben fut a qBit-en... [qBit-en nyitva van a prot? ha nem, add meg a feljegyzett port számát(első pont)]
- töröld a régi (utorrent) klienset a gépedről.
remélem tudtam segíteni
ha sikerült a klienst telepítened a gépedre, akkor már nem sok.
Költözés és takarítás
- utorrent-et megnyitva jegyezd meg a használatban lévő port számát.
- A régi kliensben(utorrent) futó torrenteidet jegyezd meg/fel, ahogy neked a legkényelmesebb, majd állítsd le a utorrentet.
- Az új kliensben indítsd el a torrenteket (ha sok torrentről van szó, javaslom szépen lassan, egyszerre csak 2-max 3-at, ne terheld le nyagyon a klienst)
- Ha készen vagy, remélhetőleg minden rendben fut a qBit-en... [qBit-en nyitva van a prot? ha nem, add meg a feljegyzett port számát(első pont)]
- töröld a régi (utorrent) klienset a gépedről.
remélem tudtam segíteni
Húúú aranyos vagy hogy így részletesen leírtad, de nekem még mindig magas...de majd megoldjuk...
Lányok nem gondoltam volna hogy így befürdök, 25 ezer Ft-om ugrott, mert elveszítettem a kulcsaimat, a Samu meg itthon, és az Istennek nem nyitotta ki belülről az ajtót. . Majdnem egy órát volt egyedül, gondolhatjátok... ..álmomban se jöjjön elő ez a nap. inkább én szerettem volna leadni 25 kg-ot, de nem Ft-ot., ráadásul éppen most rendeltem meg 2 db. 3 terás belső wincestert az egyik 1 helyett. de így most majd csak az egyik lesz kicserélve. de most már a jövő hétre hagyom ...De azért bosszantó hogy így tudtam járni.!drágámat meg meg sem szidhattam, elvégre én tanítottam ki, de hogy még engem sem enged be... .
Na mindegy ..az étvágya megmaradt a jelek szerint...
Kata58 írta:Lányok nem gondoltam volna hogy így befürdök, 25 ezer Ft-om ugrott, mert elveszítettem a kulcsaimat, a Samu meg itthon, és az Istennek nem nyitotta ki belülről az ajtót. . Majdnem egy órát volt egyedül, gondolhatjátok... ..álmomban se jöjjön elő ez a nap. inkább én szerettem volna leadni 25 kg-ot, de nem Ft-ot., ráadásul éppen most rendeltem meg 2 db. 3 terás belső wincestert az egyik 1 helyett. de így most majd csak az egyik lesz kicserélve. de most már a jövő hétre hagyom ...De azért bosszantó hogy így tudtam járni.!drágámat meg meg sem szidhattam, elvégre én tanítottam ki, de hogy még engem sem enged be... .
Szia Kata! Borzasztó. Akkor megvolt a karcsúsodás, csak a pénztárcádat érintette.((( Elnézést, hogy így humorkodom, sajnálom. Jól megjártad. De legalább Samuka megbízhatóságáról meggyőződhettél.
szia Éva! Képzeld a Bán 3-ban egy néni felvette a kulcsomat, de hazavitte! Este 8 után mentem át, fél órát csengettem és kopogtam nála, mire nagy nehezen az egyik szomszédnak kinyitotta, már aludt..de a kutyaugatásra sem ébredt fel. Mindegy most már megvan a kulcscsomóm de a felső zárat muszáj volt kicserélni mert azt nem lehetett visszatenni.! Na mindegy...ez van.! Ha hallottam volna hogy leesik nem lett volna gond..na meg ha a zsebembe tettem volna! HOlnap megyünk Pszihiátriára...utána bolt és jövünk haza. Jó Éjszakát mindenkinek..
Ó ISTENEM KATA!Ez rettenetes.Oda kell figyelni,ahogy idősödünk.Ha tudnád miket művelek néha/ideteszem-odateszem a dolgaim és SEHOL/!Nagyon sajnálom a "balesetedet".Küldök egy kis szerencsét,hátha másban kárpótol.Paggy
Jajj, Kata! Most olvasom!
Hát kapásból agybajt kaptam volna. Még belegondolni is borzalom, nemhogy átélni.
Tényleg viccesnek tünik, hogy Samuka még neked sem nyitotta ki az ajtót, de szerintem ha arra tanitottad, hogy nem szabad, akkor nem szabad.
Jól tette, ügyes volt, csak hát...., és itt a csak hát. Nem túráztatom az agyam, mi lenne ha valaki neked adná ki magát...., Igy volt ez jó, igy legalább tényleg biztos vagy benne, hogy senkinek nem nyit ajtót.
Sajnálom a plusz pénzköltésed is, nem hiányzott, elhiszem.
Én ezután egy vödör citromfű teát megittam volna az biztos, de minden jó, ha a vége jó és nem lett nagyobb baj belőle.
Hát kapásból agybajt kaptam volna. Még belegondolni is borzalom, nemhogy átélni.
Tényleg viccesnek tünik, hogy Samuka még neked sem nyitotta ki az ajtót, de szerintem ha arra tanitottad, hogy nem szabad, akkor nem szabad.
Jól tette, ügyes volt, csak hát...., és itt a csak hát. Nem túráztatom az agyam, mi lenne ha valaki neked adná ki magát...., Igy volt ez jó, igy legalább tényleg biztos vagy benne, hogy senkinek nem nyit ajtót.
Sajnálom a plusz pénzköltésed is, nem hiányzott, elhiszem.
Én ezután egy vödör citromfű teát megittam volna az biztos, de minden jó, ha a vége jó és nem lett nagyobb baj belőle.
Szia Kata!
Hát még szerencse, hogy felszedték és, ha későn is de megkerült. Én olyanokra gondolok ilyenkor, hogy tudja a címet aki megtalálja és bemegy a lakásba. Mindegy a kiadás része így sem hiányzott. Amióta feledékeny vagyok én is a lakásban is csak 2 helyre teszem le a kulcsaimat, mert különben mindent végig kell nézni amikor keresem. Pláne amikor siet az ember, akkor nagyon sok idő elmegy a keresgéléssel is. Nekem meg idegességemben nem is jut eszembe, hogy hová tehettem még. A fülem már nekem sem a régi sajnos. Ha nem kőre esett szerintem én sem hallottam volna meg.
Hát még szerencse, hogy felszedték és, ha későn is de megkerült. Én olyanokra gondolok ilyenkor, hogy tudja a címet aki megtalálja és bemegy a lakásba. Mindegy a kiadás része így sem hiányzott. Amióta feledékeny vagyok én is a lakásban is csak 2 helyre teszem le a kulcsaimat, mert különben mindent végig kell nézni amikor keresem. Pláne amikor siet az ember, akkor nagyon sok idő elmegy a keresgéléssel is. Nekem meg idegességemben nem is jut eszembe, hogy hová tehettem még. A fülem már nekem sem a régi sajnos. Ha nem kőre esett szerintem én sem hallottam volna meg.
Kata, Nagyon sajnálom, hogy így jártál!
Lányok olyan aranyosak vagytok, még meg is nevettetetek! . Jól elfáradtam ma, szerintem délben jött ki rajtam a tegnapi kalandos kenyérvásárlás.
Holnap csak egy minimálisat kell vásároljak, a gyógyszerekért kell elmenjek, de ha lehet, csinálok majd képeket is.! Muszáj eljutnom egy másik hivatalos helyre is,aztán majd meglátjuk...A lóherés sorozatot köszönöm, az oroszlánoson meg még a könnyem is kicsordult olyan aranyos...lopiztam is...
Holnap csak egy minimálisat kell vásároljak, a gyógyszerekért kell elmenjek, de ha lehet, csinálok majd képeket is.! Muszáj eljutnom egy másik hivatalos helyre is,aztán majd meglátjuk...A lóherés sorozatot köszönöm, az oroszlánoson meg még a könnyem is kicsordult olyan aranyos...lopiztam is...
- Szilvia333
Ma van az Autizmus világnapja!!
Szilvia333 írta:Ma van az Autizmus világnapja!!
Köszi szépen Szilvi, hogy felhívtad a figyelmem.
Igen tudom és köszönöm szépen.Van egy aspergeres tanítványom/az autizmus leggyengébb változata/
https://www.nlcafe.hu/csalad/20180320/e ... ilagnapja/
Nagyon tetszik ez a videó.
Nagyon tetszik ez a videó.
Éva! Nagyon jó ez a videó!
Egy gyógyitó mondta valamikor, hogy csak azok kapnak ilyen feladatot fentről, akik képesek eleget is tenni neki. Persze mindig van kivétel.
Nagyon tetszett az a szeretet ami átjött a filmen.
Egy gyógyitó mondta valamikor, hogy csak azok kapnak ilyen feladatot fentről, akik képesek eleget is tenni neki. Persze mindig van kivétel.
f.ági írta:Éva! Nagyon jó ez a videó!
Én nem is értem, hogy mit mondanak, de a szeretet nagyon átjött. Azért hoztam ide nektek is.
sok minden lejött ebből a videóból. Sokat meg lehetett érteni belőle. Én megosztottam, és írtam is, hogy minél többen osszák, had legyen ez a készítő sikervideója, megérdemli. Tudom, nem kellene ezt írnom, de nem öröm, hogy sérült gyerek születik a világba, de mégis..ha lenne döntési lehetőségem akkor is megtartottam volna. Igaz nem számítottam arra, hogy visszafelé megyünk nem előre, de akkor is Ő az én kisfiam a szemem fénye. Bájosak, aranyosak voltak az anyukák is, és milyen megható volt a jelbeszéd is. A CSEMETÉK meg ennivalóak voltak. és ha jól láttam ikrek is voltak...Köszi Éva a videót, kár lett volna kihagyni...
és talán nem baj, ha áthozok ide egy képet...
hogy a finomság se maradjon el...
és talán nem baj, ha áthozok ide egy képet...
hogy a finomság se maradjon el...