virag1 írta:Köszi az ujabb 3. részt.
Kicsit elegem lett Vöröske és idétlen barátnője manipulációjából., mért gondolták hogy az érzelmi zsarolással meg lehet oldani a dolgokat.
Furcsa volt , hogy STF meg belement.
Örültem volna ha STF igaz barátai egy kissé beszélgettek volna vele, hogy mit akar csinálni és az miért jó vagy nem., miért megint Ching Chingnek kellett megoldani a dolgokat?
A nagypapa nagyon aranyos volt.
Unni2011 írta:Kedves Rita, köszönöm az újabb hármas meglepetésedet!
Vörös Ármánykától már így is ki vagyok akadva... olvasom, hogy ez a kirándulás során még tovább fog tupírozódni.
A kullancs-lányoktól kiráz a hideg. Felfoghatatlan számomra, hogy mi a jó ebben nekik...![]()
pytane írta:Drága Ritám!
Nagyon köszönöm az újabb 3 részt, nagyon izgis volt!
Remélem már több csavar nem lesz benne, végre szerethetik majd egymást a fiatalok!
Alig várom a befejezést! Mondhatnám úgy is, hogy tűkön ülve várom a folytatást!
Még egyszer nagyon köszönöm!
boszorkany írta:Kedves Rita!Most nagyon megleptel,nemregen neztem be hozzad,akkor meg nem lattam uj epizodokat,most meg 5-ot vittem!
Nagyon-nagyon koszonom.
Gabóci5 írta:Kedves Rita! Köszönettel vittem ezt a három részt.
Rita írta:boszorkany írta:Kedves Rita!Most nagyon megleptel,nemregen neztem be hozzad,akkor meg nem lattam uj epizodokat,most meg 5-ot vittem!
Nagyon-nagyon koszonom.
Kedves Éva! Akkor ez egy minimaraton volt! Fél óra múlva
nézz be újra!
Nagyon szívesen!
szilagyongyi írta:Sziasztok! Drága Ritám, köszönöm a három rész fordítását.![]()
Olyan aranyos kis történet, kár volt ezért a kilengésért.![]()
A manipulatív emberek bármit használnak, az érzelmi zsarolást különösen előszeretettel. Nehéz nem bedőlni, ez ellen csakis határozottsággal lehet védekezni, hiszen a legkisebb megingás is pozitív visszajelzés a zsaroló felé, hogy sikerrel járhat ezzel a trükkel, hatásos a fegyver. Igazi önző senkiházi, aki ezzel él.![]()
Közben QQ egyedül maradt a bajban, mintegy mellesleg élete legfontosabb döntését is meg kellett hoznia. Nagy-nagy szerencséjére az ember holtig tanul, a nagyapja is képes volt változtatni a szemléletén.
Bízom benne, hogy ott, és úgy folytatjuk, ahol háromrésznyire abbahagytuk.
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 25-26-27. részek feliratainak a fordítását.![]()
Marcsi
Kata58 írta:Szia Cicus,,,egész lenyűgöztél ezzel a kis cinke bejátszással, annyira aranyos és megható is egyben.
Remélem Újra láthatunk majd megint Ritától is madáretetős képeket...
Már előre sajnálom hogy vége is ennek az aranyos sorinak lassan, de majd maratonban érdemes lesz újranézni...
cicus írta:Szia Kata!Ugye milyen cukiAmikor megláttam
Rita videói jutottak az eszembe és gondoltam ide
felrakom,hogy mindenki csodálhassa
Itt nálunk már esik a hó,de akkor már
nálatok is,így aztán nagyon aktuális a
madárkák etetése.
Szép hétvégét
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég